Γεία σας!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανακάλυψα αυτό το forum!Έχω πέσει με τα μούτρα και μαζέυω πληροφορίες!
Mέχρι τώρα χρησιμοποιώ 2 ρολόγια quartz από εταιρίες fashion που μου είχαν κάνει δώρο στο παρελθόν, αλλά αποφάσισα ότι θέλω να πάρω πλεον ένα ρολόι που να είναι δική μου επιλογή!
Ψάχνοντας λοιπόν κατάλαβα ότι το ζήτημα είναι πολύ πιο σύνθετο από ότι νόμιζα....
Σίγουρα έχω αποφασίσει να πάρω ένα μηχανικό-αυτόματο ρολόι από εταιρία που αποκλειστικά αυτό είναι το αντικείμενό της!
Επειδή όμως οι γνώσεις μου στο θέμα αυτο είναι πολύ περιορισμένες θα ήθελα την βοήθειά σας!
Να σας δώσω μερικά δεδομένα!
Θέλω να δώσω μέχρι 1700€.
Μου αρέσουν περισσότερο οι χρονογράφοι και τα λίγο πιο περιέργα αλλά σχετικά "κυριλέ" ρολόγια!
Ένα ρολόι ας πουμε που μου αρέσει αρκετά είναι το Ω speedmaster και το pro και το date!Xωρίς βέβαια να είναι τα μοναδικά....
Ο καρπός μου έχει περίμετρο 17cm, οπότε πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα μεγάλο γιατί τότε μάλλον θα είμαι αστείο θέμα!
Θα ήθελα, λοιπόν, να μου προτείνετε κάποιες μάρκες και ίσως κάποια μοντέλα που αξίζει να κοιτάξω και να είναι στα λεφτά αυτά!
Επίσης έχω και μια ακόμα απορία!
Όταν είμαι στο σπίτι μου δεν φοράω ποτέ το ρολόι, δηλαδή, αν ας πουμε ένα Σ/Κ δεν βγω καθόλου έξω, το ρολόι θα το ξαναφορέσω δευτέρα πρωί, θα αντιμέτωπίσω ιδιάιτερη δυσκολία με το μηχανικό ρολόι;
Κάθε μέρα θα πρέπει να ρυθμίζω την ώρα;
Αυτό θα έχει κάποια επίπτωση στη ζωή του ρολογιού;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!