Καλησπέρα!
Είπα να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στην αναζήτησή μου!
Χθες, γύρω στις 7, είπαμε με την φίλη μου να πάμε να περπατήσουμε, αλλά επειδή ψιχάλιζε που και που, είπαμε να πάμε στο Golden Hall, που είναι και κοντά στο σπίτι και συνήθως δεν έχει κόσμο μετά την ώρα που κλείνουν τα μαγαζιά!
Φτάνοντας λοιπόν εκεί, είχε πολύ κόσμο γιατί αποδείχθηκε οτι εκεί τα μαγαζιά έκλειναν στις 8 οπότε δεν είχε την ηρεμία που έψαχνα αλλά...το θετικό της ιστορίας αυτής είναι ότι αφού πέτυχα ανοιχτά τα μαγαζιά άρχισα να δοκιμάζω μερικά ρολόγια!
Δοκίμασα λοιπόν Tag Heuer από τα οποία μου άρεσε πάρα πολύ το Monaco, το απλό το αυτόματο χωρίς χρονογράφο, δοκίμασα Longines από τα οποία "ερωτεύτηκα" το Master Collection L2.673.4.78.3, το οποίο μου κάθησε και τέλεια στο χέρι και δοκίμασα και Hamilton, τα οποία με εντυπωσίασαν λιγότερο από τα Τag Ηeuer και τα Longines, αλλά μου άρεσε το "Open Secret", αν και ήταν μάλλον μεγάλο για το χέρι μου, το "Open Heart" και το "Μaestro", ενώ δεν υπήρχε το "Skeleton" που πολύ ήθελα να δω!
Δοκίμασα γενικά πολλά ρολόγια και μέσα και έξω από το budjet που έχω υπολογίσει κι ανυπομονώ να ξαναβρω λίγο, έως πολύ, ελεύθερο χρόνο να κατέβω στο Κέντρο να δω και τα Ω, και τα Oris κι ότι άλλο μπορεί να συναντήσω!
Πέρα λοιπόν από το μακροσκελές και άχρηστο κατά βάση μήνυμα, που ήθελα να μοιράστώ την χαρά μου που δοκίμασα τα ρολόγια μαζί σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν κι έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα post του forum που σχετίζονται με τις μάρκες που αναζητώ, τι άποψη έχετε για τα ρολόγια που σας ανέφερα παραπάνω, κυρίως το Longines, που όπως σας είπα μου άρεσε πάρα πολύ και το Tag Heuer που μου άρεσε επίσης πολύ, αλλά στο forum έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για την εταιρία εν γένει,πράγμα που με προβληματίζει!
Συγγνώμη αν σας κούρασα!