Γειά σας ξανά!!
Επιτέλους έκλεισαν και τα σχολία λόγω της γρίπης - σπίτι μέχρι την επόμενη τετάρτη

!!!!
Γενικότερα η Πανεράι όπως είπε και ο φίλος George, δεν ήταν εταιρεία παραγωγής μόνο ρολογιών. Είχε επίσης φακούς και άλλου είδους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Τα προιόντα της έγιναν ανάρπαστα χάρη στο φωσφορίζων υλικό που είχε ανακαλύψει το οποίο αργότερα ονομάστηκε Radiomir. Αυτά από το site της μάρκας...
Πολύ όμορφα ρολόγια πραγματικά ξεχωριστό design (τα διαφημίζει και ο Jason Statham

)...
Από την σειρά Navitimer μου αρέσει πολύ το montbrillant olympus (μιας και έχει moon phase

) αλλά γενικότερα νομίζω πως και αυτά είναι κάπως μεγαλύστικα και άμα είναι να κοιτάξω τέτοιου είδους ρολόι μάλλον θα πάω προς το IWC Portuguese Chrono. Ένα στοιχείο της Breitling που δεν μου αρέσει είναι που στα "μάτια" των χρονογράφων τους βάζουν χρώμα αντιθετικό σε σχέση με το υπόλοιπο καντράν (πχ Μαύρο Καντράν - Άσπρα Μάτια) αυτό το χαρακτηριστικό είμαι σίγουρος πως πολλοί το λατρεύουν απλώς εμένα δεν μου αρέσει οπτικά... Απλώς σκέφτομαι πως αν είναι να κινηθώ ψηλότερα στις τιμές (θα διαθέσω γύρω στα 4Κ, 5Κ - άντε 6Κ) ας κοιτάξω άλλες μάρκες...
Το Εξπλοράκι 2 τι σας λέει? Θεωρείται από τα καλά SS μοντέλα της Ρόλεξ? Θεωρείται καλό ρολόι? Γενικότερα μου αρέσει πιο πολύ από τα υπόλοιπα ρόλεξ, ειδικά με λευκό καντράν... Και η ιστορία από πίσω μου αρέσει πολύ όλο το consept με το Έβερεστ κλπκλπ... Από μηχανισμό? Γενικότερα έχω την εντύπωση πως οι ρόλεξ είναι σκυλιά...
Το cartier δεν φορά καλό μηχανισμό, το ξέρω αλλά το design του είναι εκπληκτικό... Αλήθεια, είχε βγάλει ποτέ η cartier in house μηχανισμό? Παρακαλώ οι γνώστες να διαφωτίσουν...
Υπάρχει κάποιο άλλο ρολόι που μπορείτε να μου προτείνετε μέσα σε αυτό το όριο χρημάτων? Ιδιαίτερες προτιμήσεις δεν έχω άλλωστε το έχετε καταλάβει - ωραίο να είναι, αυτόματο και αμα είναι και inhouse ακόμα καλύτερα... Σας ευχαρίστω για τις γρήγορες απαντήσεις σας, πραγματικά με βοηθάτε και οι φωτογραφίες που αναρτήσατε μοθ έτρξαν τα σάλια... Ρολογάρες!!!! Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο που αναλώσατε..