Χαίρεται ξανά...
Πριν από λίγο καιρό είχα ανοίξει έν καινούργιο thread που είχε να κάνει με την αγορά του TAGHeuer Aquaracer WAB2011.BA0803, το οποίο τελικά πήρα. Σήμερα αφότου έκανα κάποιες σχετικές οικονομίες είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά κάποιου άλλου ρολογιού μιας και ο ιός των ρολογιών προσέβαλε και τον δικό μου οργανισμό μιας υπάρχει και ο πατέρας μου απο πίσω. Γενικότερα διαβάζω οτι ισχύει το εξής : Omega = Breitling > Baume et mercier > TAG > Longines. Μα πιστεύω πως είναι κυρίως τα μοντέλα που πρέπει να συγκριθούν πρώτα και έπειτα οι εταιρίες (ανάλογα με το prestige, την αξιοπιστία, ανοδική η καθοδική κίνηση στην ποιότητα και την τεχνική κάλυψη στην δυστυχώς απόμακρη ακόμα σε θέματα ωρολογοποιίας χώρα μας, πχ αμφιβάλλω αν θα υπάρχουν αρκετά κέντρα check up ενός Ulysee Nardin ή κάποιου Audemar.) Για να μην σας κουράζω λοιπόν τα μοντέλα που έχω υπ'όψην μου είναι:
1)Omega Speedmaster Day - Date (Μιας και έχει κάποια ιστορία, μα δεν θέλω το professional μιας και ειναι κουρδιστό και δεν έχει σαπφείρου)

2)Breitling Colt Auto (Πάρα πολύ όμορφος σχεδιασμός, όνειρo ένα δικό μου breitling μα, δυστυχώς δεν έχει το "B" πίσω από τον δευτερολεπτοδείκτη και τα μοντέλα που το έχουν είναι πέρα από το budget.

)
3)Baume et Mercier Classima Executives 8688 (διαφορετική νοοτροπία αλλά λατρεύω το μηχανισμό που θα κουνιέται, πιο κλασσικό κομμάτι

)
4)Longines Master Collection Moon Phases L2.673.4.78.3 (όπως είχε πει κάποιος σο φόρουμ, η χαρά του complication, είδικα το moon phase κάνει το κομμάτι να ξεχωρίζει)
5)TAGHeuer Carrera Automatic Cronograph Day - Date CV2A10.BA0796 (μου φαίνεται αντιγραφή του speedmaster δεν ξέρω καν γιαί το έβαλα στην λίστα

... ειδικά αφότου είδα γυαλιά tag την βιτρίνα... Aκόμα και ζώνη έβγαλε η εταιρία

... Πήρε την heuer και την έκανε μάρκα ρούχων (όπως λέει ο πατέρας μου

)...
Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω τα ρολογοφάγα μέλη (δηλαδή όλα) να με βοηθήσουν στην επιλογή του ρολογιού αυτού. Θα μου άρεσε να έχω την ευκαιρία να του παιρνάω λουράκι (ειδικά μάυρο κροκό, ήδη σκέφτομαι το breitling με silver πλάκα και μαύρο κροκό, το speed θα χάσει την κλασσικότητα του, πιστεύω αν το πάρω σε λευκό). Αν έχετε οτιδήποτε άλλο να προτέινεται παρακαλώ κάνετε το χρειάζομαι απελπισμένα τις συμβουλές σας καθώς είμαι διχασμένος σε αρκετά ρολόγια... Επίσης

αν μπορείτε μου πείτε την τιμή τους (αντιπροσωπείς ή οτι επιτρέπεται δημοσιώς).. Ευχαριστώ όλους σας τόσο για την θρεμή απάντηση στο προηγούμενο thread όσο και για τον χρόνο σας...

Νίκος