Αποστολέας Θέμα: Απορια νεου μελους,για διαφορά μηχανικου-quartz.  (Αναγνώστηκε 27976 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

VCFUN

• Επισκέπτης
Απ: Απορια νεου μελους,για διαφορά μηχανικου-quartz.
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 10, 2009, 10:17:35 πμ »
Παιδια,εγω ειμαι Φυσικος,και λογω ειδικοτητος,ειμαι πιο πολυ κολλημενος με την θετικη σκεψη.
 Πληρωνω,ο,τι κανει κατι,καλυτερα,γι αυτο που υποτιθεται οτι ειναι.
 Τωρα,να κολλησω εγω με τα μηχανικα,και να δωσω λεφτα,για ενα μηχανισμο,που ειναι μεν κομψοτεχνημα,χωρις αμφιβολια,(χαζευω παντα,ενα Vacheron,που καταφερνει να δουλευει,οντας τοοσο λεπτο),αλλά  δεν κανει καλα ,ή τοσο καλα,την δουλεια του,σε σχεση με ενα αλλο,ισης,ή και μικροτερης τιμης;
 Χλωμο το βλεπω.
 Αλλο τα βινυλια σε σχεση με τα σιντια.Εκει,ενα καλο συστημα βινυλιου,παιζει καλυτερα απο το καλυτερο σιντι,κι ας ειναι πιο παλιας τεχνολογιας.
 Αλλα κανει,πολυυυ περισσοτερα λεφτα βεβαια.
 Βεβαια και τελικα,περι ορεξεως,κολοκυθοπιττα.(Σας ειπα ποσα λεφτα εδωσα εγω για να πινω δυο καφεδακια την ημερα).
 Τωρα,ειδα και ενα νεο μηνυμα,και πραγματι,τρωω τη συνταξη,και ευχαριστω για την ευχη,ανταποδιδοντας,να την παρετε κι εσεις,και να τη φατε,μεχρι τοτε που θελετε.(Τα 100,φτανουν;) :)
 Για το Timberland,θα μπορουσα να το εξετασω αυτο,αν γινεται,αν και πηγα και στο σερβις,και σε ενα μαγαζι στην Εμ.Μπενακη,αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ δεικτες,γιατι αυτο τους ζητησα.
 Αν νομιζεις οτι μπορει να γινει,κανε κατι,και μετα βλεπουμε.
 Παντως το να παρω και ενα αλλο ρολογακι,δε θα με χαλαγε.Περυσι,εκανα μια συλλογη φακων της Νικον.Ας ειναι καλα το e-Bay.(Εχω εναν περιδρομο πια απο δαυτους).
 Kαι για σπορ πο πολυ ενδιαφερομαι.Και το Ζενιθ που εχω,σπορ ειναι.Γραββατα,ετσι κι αλλοιως,μονο στην κηδεια του πατερα μου,φορεσα.
Με πολύ σεβασμό στην"θετική" σκέψη  και την αναμφίβολη δημοσιουπαλληλική σας νοοτροπία πρέπει να ξεχωρίσετε ότι άλλο πράγμα με τι κάνω καλύτερα τη δουλειά μου και άλλο η λατρεία σε τέχνη-ιδέα-έμπνευση. Με ένα ΚΙΑ σαφώς πας πιο γρήγορα και πιο οικονομικά και με λιγότερο κόστος συντήρησης από μια RR . Ολα τα πράγματα δεν είναι φτειαγμένα για όλους. Δεν θα είχε νόημα να αγοράσετε ποτέ ένα VC η ΡΡ η ΑΡ κλπ γιατί απλά δεν το χρειάζεστε. Παρεπιπτόντως και τα κινητά τηλέφωνα δεν χάνουν ούτε 1 λεπτό το χρόνο εν αντιθέσει με τα Patek που χάνουν πιο πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Theodore41

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 10, 2009, 06:04:09 μμ »
Ακου φιλε μου,το ρολοι,ειναι απλως ρολοι.Κανει τικκ,τακ,και αυτο ειναι.Και αφου μετραει το χρονο,το καλυτερο ρολοι, ειναι,αυτο που τον μετραει καλυτερα.Αλλοιως,γιατι να το παρω; Για να ρωταω τους αλλους τι ωρα ειναι,για κοσμημα,ή για πουλμουρ;
( Αμα σου αρεσουν τα ρολογια,παρε να δεις τον Πινοκιο,και εκει να δεις ΤΑ ρολογια).
 Και εκει ειναι και το προβλημα των ρολογιων των τελευταιων χρονων,που για μενα οι σχεδιαστες τους,ειναι για κλωτσες.Φτιαχνουν ρολογια,οπως ο Νταλι,εφτιαχνε αφηρημενη τεχνη.Για να διαβασεις την ωρα,πρεπει να τα κοιτας δυο χρονια,αφου  εχουν γεμισει την πλακα με ενα σωρο βλακειες,που μπερδευουν το διαβασμα.Γι αυτο,και αν και ηθελα να παρω ενα Ζενιθ,μιας και μου αρεσε αυτο που ειχα ηδη,δεν επαιρνα,γιατι κι αυτα ητανε σ αυτη την κατηγορια.
Το αυτοκινητο,δεν ειναι το ιδιο.Αλλο,πηγαινει με 100 και τρεμει το φυλλοκαρδι σου,και αλλο,πηγαινει με 200,και νομιζεις οτι περπαταει.Αλλο τρεχει και σου βγαζει τα σφραγισματα απο τα δοντια,λογω της σκληρης αναρτησης,και αλλο ειναι πουπουλο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 10, 2009, 06:56:10 μμ »
ε ναι,με αυτο το σκεπτικο ειναι καλυτερα να αγορασετε ενα radio controlled Η quartz cosc.η ακριβεια αυτων των ρολογιων δεν εχει ανταγωνιστες  ;)

VCFUN

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 10, 2009, 07:26:48 μμ »
Ακου φιλε μου,το ρολοι,ειναι απλως ρολοι.Κανει τικκ,τακ,και αυτο ειναι.Και αφου μετραει το χρονο,το καλυτερο ρολοι, ειναι,αυτο που τον μετραει καλυτερα.Αλλοιως,γιατι να το παρω; Για να ρωταω τους αλλους τι ωρα ειναι,για κοσμημα,ή για πουλμουρ;
( Αμα σου αρεσουν τα ρολογια,παρε να δεις τον Πινοκιο,και εκει να δεις ΤΑ ρολογια).
 Και εκει ειναι και το προβλημα των ρολογιων των τελευταιων χρονων,που για μενα οι σχεδιαστες τους,ειναι για κλωτσες.Φτιαχνουν ρολογια,οπως ο Νταλι,εφτιαχνε αφηρημενη τεχνη.Για να διαβασεις την ωρα,πρεπει να τα κοιτας δυο χρονια,αφου  εχουν γεμισει την πλακα με ενα σωρο βλακειες,που μπερδευουν το διαβασμα.Γι αυτο,και αν και ηθελα να παρω ενα Ζενιθ,μιας και μου αρεσε αυτο που ειχα ηδη,δεν επαιρνα,γιατι κι αυτα ητανε σ αυτη την κατηγορια.
Το αυτοκινητο,δεν ειναι το ιδιο.Αλλο,πηγαινει με 100 και τρεμει το φυλλοκαρδι σου,και αλλο,πηγαινει με 200,και νομιζεις οτι περπαταει.Αλλο τρεχει και σου βγαζει τα σφραγισματα απο τα δοντια,λογω της σκληρης αναρτησης,και αλλο ειναι πουπουλο.
Φίλε μου σου επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν και τα κινητά για να κοιτάς την ώρα και μάλιστα δεν κάνουν το "ενοχλητικό" τικ τακ!!!
Σκέτη μαγεία ,και έχεις καλύτερη ώρα από τα ρολόγια με τα κυκλάκια μέσα , και δεν πιάνεσαι κορόιδο σαν αυτούς τους βλάκες που παίρνουν ρολόγια με κυκλάκια όπως λές και διάφορα σχέδια που σε μπερδεύουν !!!  Δεν χαλάς τον χρόνο σου πουθενά αλλού που ήρθες να τη βρεις απάνω μας επειδή έχουμε μια τρέλλα και πας να μας τα μηδενίσεις όλα για να περάσει η ώρα σου. Αντε μπράβο σε κανα καφενείο και άσε μας στην τρέλλα μας Ακου να παμε να δούμε τον Πινόκιο άμα μας αρέσουν τα ρολόγια!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 10, 2009, 07:57:09 μμ από VCFUN »

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 10, 2009, 08:46:56 μμ »
Φίλε μου σου επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν και τα κινητά για να κοιτάς την ώρα και μάλιστα δεν κάνουν το "ενοχλητικό" τικ τακ!!!
Σκέτη μαγεία ,και έχεις καλύτερη ώρα από τα ρολόγια με τα κυκλάκια μέσα , και δεν πιάνεσαι κορόιδο σαν αυτούς τους βλάκες που παίρνουν ρολόγια με κυκλάκια όπως λές και διάφορα σχέδια που σε μπερδεύουν !!!  Δεν χαλάς τον χρόνο σου πουθενά αλλού που ήρθες να τη βρεις απάνω μας επειδή έχουμε μια τρέλλα και πας να μας τα μηδενίσεις όλα για να περάσει η ώρα σου. Αντε μπράβο σε κανα καφενείο και άσε μας στην τρέλλα μας Ακου να παμε να δούμε τον Πινόκιο άμα μας αρέσουν τα ρολόγια!!!

Δεν καταλαβαινω καν το νοημα αυτης της αντιπαραθεσης. Δε βγαζει πουθενα απολυτως το quartz vs. mechanical. Για μενα μπορει να ειναι κοροιδο καποιος που δινει 400 ευρω για ενα μηχανισμο μπαταριας το ιδιο με εναν που δινει 3000 για μια ΕΤΑ. Ειναι τοσο προσωπικο το θεμα που δεν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα αυτο.

Φιλικα
Γιωργος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 10, 2009, 09:00:07 μμ »
Μα με παρεξηγεις.Δε μηδενιζω τιποτα.Μια κατηγορια ρολογιων μηδενιζω,οχι ολα.
 Τα ρολογια,κατα  τη γνωμη μου,πρεπει πρωτα να ειναι ρολογια,και μετα,αμα θελεις εσυ,ας ειναι και κατι αλλο.
 Σημερα,τα περισσοτερα ρολογια,ειναι ο,τι αλλο θες πρωτα,και μεταααα,ειναι και ρολογια.Πολυ μετα ομως.
 Γι αυτο,και με εντυπωσιασαν τα Sinn,που ειδα,τα μαυρα, τα σκετα,με τους ασπρους δειχτες,γιατι για πρωτη φορα εδω και πολυ καιρο,ειδα ρολογια 100%.
 Αλλα ηταν αυτοματα και οχι Quartz.
 Πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να βρεις καποια αξιοπιστη πηγη ωρας,μγια να το βαλεις,και κουρδισε-ξεκουρδισε,...Αρα,βαριεμαι.
 Απο την αλλη τη μερια,εγω,αγορασα απο τη Γερμανια, ενα "κουκο",που ειναι και ρολοι,αλλα εχει και τον κουκο,αλλα και μουσικη,και χορο,και ξυλοκοπους.
 Αλλα ειναι στον τοιχο,και δε με πειραζει που εχει τα αλλα.Τα οποια και δεν κρυβουν τους δειχτες απο το να τους βλεπουμε και να διαβαζουμε την ωρα.
 Γι αυτο τα γραφω αυτα,και δεν πρεπει να τα βλεπεις αλλοιως.
 Μια αλλη αποψη ειναι,μονο.Η δικη μου,μονο.
 Εσυ,θα εχεις τη δικη σου,και οπως λεει και ο Γιωργος,που τωρα επεσε το μηνυματου,ειναι θεμα καθαρα προσωπικο.
 Φιλοι;
 ΥΓ.Και ειρησθω εν παροδω,τα Chronomaster της Citizen,τα ξερετε;Μηπως εχει κανενας αποψη γι αυτα;

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 10, 2009, 09:06:16 μμ »

φιλε μου μ ολον τον σεβασμο,μηπως μπηκες σε λαθος μαγαζι?

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 10, 2009, 09:15:53 μμ »
Ή μήπως εμείς είμαστε οι αλλοπρόσαλλοι ????
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 10, 2009, 09:48:44 μμ »
Αυτο καταλαβατε;
 Αν αυτο καταλαβατε,ή εγω τα ειπα λαθος,η τσιμπησατε κακως.
 Καποτε,ενας γνωστος,ειχε παρει κατι απιθανης ακριβειας στερεοφωνικα,που μονο το πικαπ,Τechno Line νομιζω το λεγανε,εκανε 6 μυρια,σε δραχμες,εδω και καμια 20ρια χρονια.
 Οταν τον ρωταγαν οι φιλοι και γνωστοι,μα τι διαολο,τοσα λεφτα για ενα πικ απ;Αυτος απαντουσε.
 Εσεις οταν πηρατε τη Μερσεντέ σας,με ρωτησατε εμενα αν συμφωνουσα;
 Αγοραστε λοιπον τα ρολογακια σας,αφου τοσο σας αρεσουν,και αφηστε τους κυνικους σαν και μενα,να λεω τις κουβεντες μου για τα Quartz.
 Περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα.
 Δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε παντα,και για ολα.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 10, 2009, 09:54:27 μμ »
   Όχι , αλλά το να μπαίνεις σ'ένα φόρουμ για ρολόγια, όπου το 99% αγαπάει και ασχολείται με τα μηχανικά ρολόγια, και να προσπαθείς να τους βγάλεις κορόιδα και χαζούς για τις προτιμήσεις τους , είναι τουλάχιστον αγενές !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 10, 2009, 10:08:07 μμ »
 Δεν ηθελα κατι τετοιο,αλλα μη μου πεις οτι δε σας εκανα να βγειτε και λιγο απο την καθημερινοτητα.
 Λιγο ειναι,ετσι που ειναι σημερα η κατασταση;
 Και μενα μου λενε,γιατι αγορασα 4κινητο Λεον,αφου μπορουσα και με λιγιοτερα,να κανω τη δουλεια μου,και να ειναι και ελαφρυτερο,και να καιει και λιγοτερο,αλλα εγω λεω τα δικα μου.
 Τι να κανουμε; Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.
 Και που ξερεις,μπορει ο ενας,να πεισει τον αλλο,μακροπροθεσμα.
 Εγω δεν ειμαι του,"ου με πεισεις,καν με πεισεις".
 Με φανταζεσαι με κανενα Tissot,που μ αρεσει, η κανα θηριωδες, TW-Steel,μηχανικο;
 Αντε καληνυχτα.

VCFUN

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 11, 2009, 07:36:26 πμ »
Δεν ηθελα κατι τετοιο,αλλα μη μου πεις οτι δε σας εκανα να βγειτε και λιγο απο την καθημερινοτητα.
 Λιγο ειναι,ετσι που ειναι σημερα η κατασταση;
 Και μενα μου λενε,γιατι αγορασα 4κινητο Λεον,αφου μπορουσα και με λιγιοτερα,να κανω τη δουλεια μου,και να ειναι και ελαφρυτερο,και να καιει και λιγοτερο,αλλα εγω λεω τα δικα μου.
 Τι να κανουμε; Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.
 Και που ξερεις,μπορει ο ενας,να πεισει τον αλλο,μακροπροθεσμα.
 Εγω δεν ειμαι του,"ου με πεισεις,καν με πεισεις".
 Με φανταζεσαι με κανενα Tissot,που μ αρεσει, η κανα θηριωδες, TW-Steel,μηχανικο;
 Αντε καληνυχτα.
Φίλε Theodore όλο δεν θες κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον είναι να προσπαθείς με τον ένα η τον άλλο τρόπο να υποβαθμίσεις ένα πάθος σε απλή υπόθεση ρουτίνας. Δεν έχω καταλάβει αν το κάνεις σκόπιμα η όχι πάντως το κάνεις ( Ελα μωρέ ένα ρολόι είναι, όποιο λέει καλύτερα την ώρα είναι καλύτερο !) Αφου βλέπεις ότι δημιουργείς έναν εκνευρισμό μην τι συνεχίζεις, ούτε ποτέ μπορείς να μας πείσεις όπως λες όσα χρόνια και αν περάσουν.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 11, 2009, 08:05:46 πμ »
Συνονόματε φίλε,

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι μπήκες να ρωτήσεις...
Αν σου αρέσουν τα quartz και είσαι αποφασισμένος, πήγαινε πάρε όποιο σου αρέσει στο μάτι, όλα ίδια είναι. Τώρα, αν θέλεις να έχει αντίστροφη μέτρηση, ή φωτάκι για τη νύχτα, μικρή διαφορά έχει. Το πολύ πολύ να παίρνει μεγαλύτερη μπαταρία ;D.

Αν θέλεις οποιαδήποτε συμβουλή για μηχανικό ρολόι, μη διστάσεις. Εδώ είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε.

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 11, 2009, 08:15:09 πμ »
Ma και μενα μ αρεσουν τα ρολογακια,καιεχω ενα σωρο στο σπιτι μου.Ανακατα.Μηχανικα και quartz.
 Αλλα μ αρεσουν πρωτα να ειναι ρολογια,και μετα ολα τα αλλα.Κακο ειναι;
 Καποτε,βλεπαμε την ωρα με τα ηλιακα ρολογια.Αν σου ελεγε καποιος,να τα πεταξειςολα,και να βαλεις στο σπιτι σου ηλιακο,τι θα του απαντουσες;
 Και να σου πω και κατι τελευταιο,και θα ηθελα να το σκεφτεις καλα.
 Καποτε,οι Ελβετοι,ηταν αφεντικα στην ωρολογοποιία,και καλα εκαναν,γιατι ηταν οι πρωτοι που ασχοληθηκαν σοβαρα και με επαγγελματισμο.
 Μετα ομως,ηλθαν οι Γιαπωνεζοι,που σκεπτοντουσαν σαν κι εμενα.Πρωτα ρολογια.Μηχανισμοι μετρησης της ωρας δηλαδη.Και εφτιαξαν τα quartz.Και χτυπησαν τους Ελβετους στην καρδια.
Τους φαγανε την πελατεια,φτιαχνοντας ρολογακια,που μετραγαν το χρονο,με πολυ μεγαλυτερη ακριβεια,απο οση ειχαν τα πολυ ομορφα, τω οντι, Ελβετικα,αλλα με πολυ μικροτερη τιμη.
 Ετσι ο κοσμος,θα μπορουσε τωρα να πηγαινει στη δουλεια του on time,,να πηγαινει στα ραντεβου του,με ακριβεια,και να ρυθμιζει τη ζωη του γενικως.
 Τοτε οι Ελβετοι,με το μαχαιρι των Γιαπωνεζων στο λαιμο,το γυρισαν στο φετιχ.
" Ξερετε,ναι μεν τα δικα τους, ειναι πολυ ακριβεστερα σ αυτο για το οποιο υποτιθεται οτι φτιαχνονται,αλλα τα δικα μας εχουν το κατι αλλο.Ειναι ωραια.Ειναι φοβεροι μηχανισμοι,που θελουν ατελειωτες ωρες να φτιαχτουν και να ρυθμιστουν.Ειναι must".
 Και ετσι ειναι.
 Ετσι,καταφεραν,να αρπαξουν ενα κομματι απο την πελατεια,κυριως βεβαια,καποιο ανωτερο εισοδηματικο κομματι,και να τους πουλησει τα δικα τους πολυ ομορφα,(καποτε),ρολογια.
Κα  αυτο το ικαταφεραν,με το  να το περασουν σα φετιχ,ετσι που καποιοι απο δω πχ,να μου την πεφτουν,επειδη εγω,μιλησα για την απλη αληθεια του οτι ενα ρολοι,πρεπει να λεει την ωρα με οσο το δυνατον μεγαλυτερη  ακριβεια,πρωτα πρωτα.
 Αν αυτες τις απλες αληθειες,δεν τις βλεπετε,ή δεν θελετε να τις βλεπετε,το οτι το ρολοι δηλαδη,ειναι και εμπορευμα,και καποιοι ζουν απο την πωληση του,αυτο δειχνει βεβαια,οτι το τμημα μαρκετιν των Ελβετων,εκανε πολυ καλη δουλεια.
 Παντως και επειδη Ελληνικα ρολογια,απο ο,τι ξερω,δεν υπαρχουν,μην το παιρνετε και τοσο πατριωτικα.
 ΥΓ.Τωρα επεσε το μηνυμα του συνονόματου,και απαντω.
 Θοδωρη,καποια ρολογια μ αρεσουν να τα βλεπω και να τα χαιδευω μερικες φορες.Και απο οσα ειδα τα Sinn,τα ασπρομαυρα,μου αρεσανε πολυ,γιατι ειναι καθαροτατα,και διαβαζονται ανετα.Αλλα βαριεμαι να τα ξαναβαζω οταν σταματανε,γιατι δεν το φοραω πολυ το ρολοι,και ξεκουρδιζεται ευκολα το μηχανικο.
 (Αν ειχα λεφτα,θα επαιρνα ενα tourbillon,γιατι ειναι το κατι αλλο,και ειναι και πιο ακριβες απο τα κοινα μηχανικα,αλλα δεν εχω τα 80,100,130,χιλιαρικα και βαλε,που χρειαζονται).

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 11, 2009, 08:17:17 πμ »
Αγαπητέ Theodore41,

άκου το Θοδωρή, γιατί - όπως λένε - "αν και καθήμενος ορθά ομιλεί!"

ααα
και κάτι ακόμα
Τα καλύτερα ρολόγια δεν είναι είναι τα Quartz ούτε τα Μηχανικά ΑΛΛΑ τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ (χαχαχα)

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 11, 2009, 08:25:25 πμ »
μιλαγα τυχαια προχθες με στελεχος πωλησεων μεγαλης εταιριας του χωρου.....
και επιβραβευτηκε η γνωμη που ειχα εως τωρα ....οτι ειμαστε τελευταιοι των μοικανων....εμεις και τα μηχανικα μας
οτι ο περισοτερος κοσμος αγοραζει τα ρολογια για να κανει επειδειξη και να βλεπει την ωρα τα ειναι μηχανικο με ετα κτλ ποσως τον ενδιαφερει
ο θοδωρης ζητησε ενα ακριβες ρολοι....το πως το θελει και αν ειναι συμφωνα με τα δικα μου γουστα αυτο δεν με αφορα ...
τραβα εσυ πες στον κολλητο σου τι χρωμα αυτοκινητο να παρει ! προτιμω να μελεν τρελο μετα ρολογια παρα τρελο με ενα κομμα η μια ομαδα!
πες μας θωδωρη το μοντελο του chronomaster κα θα την βρουμε την ακρη ....εσυ εχεις αλλη τρελα  ;)και μεις εχουμε την δικια μας! ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 11, 2009, 08:57:07 πμ από ACIDBLACK »
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 11, 2009, 08:32:01 πμ »
φιλε Θεοδωρε41,αν το προβλημα σου ειναι να βλεπεις την ωρα,αρκεσου στο κινητο σου,τι τα θες τα ενα σωρο ανακατα ρολογια?
τωρα αν ο κυνισμος σου και η βαρεμαρα σου πρεπει να βρουν διεξοδο,μια καλη λυση ειναι να το ριξεις στον πολιτικο η ποδοσφαιρικο οπαδισμο,εκει θα σου ανεβει η αδρεναλινη κι ενδεχομενως και η λιμπιντο πολυ περισσοτερο απο εδω,οπου κατι ξενερωτα ανθρωπακια γουσταρουν να χαζευουν γραναζακια.
στο ειπα εισαι σε λαθος μαγαζι απο καθε αποψη.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 11, 2009, 08:41:53 πμ »
Πάντως το πιο ακριβές ρολόι είναι αυτό. HP 5071A, πίδακα καισίου παρακαλώ.

Και δεν μιλάμε για ευκρίνεια! Τρομερή! Άσε που με πορτοκαλί λουράκι είναι και της μοδός.  ;D

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 11, 2009, 08:45:32 πμ »
Πάντως το πιο ακριβές ρολόι είναι αυτό. HP 5071A, πίδακα καισίου παρακαλώ.

Και δεν μιλάμε για ευκρίνεια! Τρομερή! Άσε που με πορτοκαλί λουράκι είναι και της μοδός.  ;D

οχι που δεν θα μας την ελεγες
 :D/ :D/

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 11, 2009, 09:24:27 πμ »
Τώρα για να λέμε του συνταξιούχου το δίκιο  ;D (το έχω και σε άλλη παραλλαγή "για να κάνω τον δικηγόρο του συνταξιούχου"  ;D ;D ) ο Θεόδωρος θέλησε να αγοράσει ένα ρολόι με συγκεκριμένες προδιαγραφές (quartz και ευανάγνωστο και κάπως κλασσικό) και είπε να μας ρωτήσει πράγμα πολύ τιμητικό, για εμάς, νομίζω. Εμείς πάλι κατά 99% αντί να του προτείνουμε κάτι (μόνο 2 προτάσεις έγιναν Ω και Sinn) με το γνωστό πάθος μας αρχίσαμε να του λέμε πόσο πιο σημαντικά είναι τα μηχανικά ρολόγια.

Αγαπητέ Θεόδωρε πέρα από τις παραπάνω προτάσεις (Ω και Sinn) ρίξε μια ματιά για σεικο κινέτικ ή citizen eco που είναι ακόμα πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Με λίγο google και e-bay έρευνα κάτι θα βρεις. Το πως θα το αποκτήσεις θα το βρούμε μετά.

(Αγαπητέ director καιρό είχες να γράψεις και άρχισες να μου λείπεις  ;D . Αντε να να διαφωνίσουμε λιγάκι να μπει λίγο αλατοπίπερο)