Παιδια,εγω ειμαι Φυσικος,και λογω ειδικοτητος,ειμαι πιο πολυ κολλημενος με την θετικη σκεψη.
Πληρωνω,ο,τι κανει κατι,καλυτερα,γι αυτο που υποτιθεται οτι ειναι.
Τωρα,να κολλησω εγω με τα μηχανικα,και να δωσω λεφτα,για ενα μηχανισμο,που ειναι μεν κομψοτεχνημα,χωρις αμφιβολια,(χαζευω παντα,ενα Vacheron,που καταφερνει να δουλευει,οντας τοοσο λεπτο),αλλά δεν κανει καλα ,ή τοσο καλα,την δουλεια του,σε σχεση με ενα αλλο,ισης,ή και μικροτερης τιμης;
Χλωμο το βλεπω.
Αλλο τα βινυλια σε σχεση με τα σιντια.Εκει,ενα καλο συστημα βινυλιου,παιζει καλυτερα απο το καλυτερο σιντι,κι ας ειναι πιο παλιας τεχνολογιας.
Αλλα κανει,πολυυυ περισσοτερα λεφτα βεβαια.
Βεβαια και τελικα,περι ορεξεως,κολοκυθοπιττα.(Σας ειπα ποσα λεφτα εδωσα εγω για να πινω δυο καφεδακια την ημερα).
Τωρα,ειδα και ενα νεο μηνυμα,και πραγματι,τρωω τη συνταξη,και ευχαριστω για την ευχη,ανταποδιδοντας,να την παρετε κι εσεις,και να τη φατε,μεχρι τοτε που θελετε.(Τα 100,φτανουν;)

Για το Timberland,θα μπορουσα να το εξετασω αυτο,αν γινεται,αν και πηγα και στο σερβις,και σε ενα μαγαζι στην Εμ.Μπενακη,αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ δεικτες,γιατι αυτο τους ζητησα.
Αν νομιζεις οτι μπορει να γινει,κανε κατι,και μετα βλεπουμε.
Παντως το να παρω και ενα αλλο ρολογακι,δε θα με χαλαγε.Περυσι,εκανα μια συλλογη φακων της Νικον.Ας ειναι καλα το e-Bay.(Εχω εναν περιδρομο πια απο δαυτους).
Kαι για σπορ πο πολυ ενδιαφερομαι.Και το Ζενιθ που εχω,σπορ ειναι.Γραββατα,ετσι κι αλλοιως,μονο στην κηδεια του πατερα μου,φορεσα.