Ψηφοφορία

KING OF SUPERWATCHES

G. GENTA No 1 Ref G0025.7
THE MOST COMPLICATED
PP SKY MOON TOURBILLON
VC TOUR DE L ILLE
FM  AETERNITAS MEGA

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ;  (Αναγνώστηκε 23979 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ;
« Απάντηση #40 στις: Απρίλιος 10, 2009, 06:25:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απρίλιος 10, 2009, 07:20:02 μμ »
Φανταστική αλυσίδα posts...Ειλικρινά δεν ξέρω το κατά πόσο έχει νόημα η ψηφοφορία πια!!! Είναι σαν να καλείσαι να επιλέξεις για το εάν ο Da Vinvi είναι ανώτερος του Raffaello ή του Michelangelo... Τα έχω χάσει με όλα αυτά που έχω διαβάσει σε αυτό το νήμα. Φίλε ΜΑΔΙΑΣ πραγματικά σε ευχαριστώ για το θέμα που ξεκίνησες.  :)

Μετά την λήξη της ψηφοφορίας,εάν τελικά γίνει κάτι τέτοιο,προτείνω αυτό το νήμα να μεταφερθεί στο VIP section του forum μας και να κλειδωθεί! Να προτείνω και έναν τίτλο " TIME CAPSULE ; FIRST STOP GRAND COMPLICATION "...έτσι εάν ο φίλος ΜΑΔΙΑΣ αποφασίσει να κάνει κάτι ανάλογο και για άλλες πτυχές της ωρολογοποιίας,τότε θα έχουμε NEXT STOP SPLIT CHRONOGRAPHS [πχ] και πάει λέγοντας. Οκ μια ιδέα είναι και μην με κράξετε... απλά ενθουσιάστηκα τρελά με αυτό το νήμα  :D

Φιλικά Κωνσταντίνος

ΥΓ. Ναι αυτό θα το γράψω ως υστερόγραφο... πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω. Άλλο θα ψήφιζα για τεχνικούς λόγους,άλλο για αισθητικούς και άλλο για συναισθηματικούς! Όπως προείπα όταν έχεις να κάνεις με τέτοια ρολόγια άντε να βγάλεις άκρη...  ???
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Απρίλιος 11, 2009, 10:11:59 πμ »
Πιο πολύ και από τα υπέροχα άρθρα σου απόλαυσα το χιούμορ σου!! Μπράβο ΜΑΔΙΑΣ!!!

Θοδωρής.

ΥΓ. Για να ψηφίσω θέλω φωτογραφίες από όλα!
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απρίλιος 11, 2009, 10:24:49 πμ »
Για να ψηφίσω θέλω φωτογραφίες από όλα!

Σωστός! Το ένα δίπλα στο άλλο, να εκθέτουν τα κάλλη τους. Σαν ... καλλιστεία.  :)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απρίλιος 11, 2009, 04:35:09 μμ »
ΦΙΛΟΙ μου
σας  ευχαριστω θερμα για τα ενθαρρυντικα σας σχολια και τη θετικη ανταποκριση σας στα postς μου. Ειλικρινα οταν ξεκινησα να γραφω, ειχα καποιους ενδοιασμους μηπως γινω βαρετος και κουραστικος
δεδομενου οτι το θεμα σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει  αλλα και διοτι ηξερα οτι απευθυνομαι σε ανθρωπους  γνωστες του αντικειμενου ,που  σιγουρα πολλοι απο αυτους  γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα. (γι αυτο το λογο προσπαθησα να δωσω ενα ευθυμο υφος και μια χιουμοριστικη διαθεση στα γραφομενα μου -δεν ηθελα απλως να παραθεσω ρολογια-)
Απο τη στιγμη ομως που εστω και ενας φιλος διασκεδασε, γελασε, ευχαριστηθηκε, προβληματιστηκε η εμαθε κατι που δεν ηξερε για τα ρολογια νομιζω οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ!
Ιδιαιτερα θελω να ευχαριστησω καποιους αγνωστους φιλους οπως ο azaas, koubilaihan, eisenberg, nin ,antonis, megalos και αλλους ,που απο την αρχη με τα αβανταδορικα καιι κολακευτικα σχολια τους,
με εκαναν να ξεπερασω τους οποιους ενδοιασμους μου και να γραψω με κεφι και διαθεση καποια πραγματα που ηξερα ,διασκεδαζοντας τελικα περισσοτερο εγω ιδιος!!!
Εκεινο που ισως δεν καταφερα ηταν να σας  "προκαλεσω "αρκετα (το προσπαθησα μερικες φορες) ωστε να διαφωνησετε εντονα μαζι μου, να κριτικαρετε τα λεγομενα μου και τελικα να αναψει η συζητηση! Αυτο ομως μπορει να σημαινει οτι τελικα υπαρχει μια ταυτιση αποψεων επι του θεματος  -σε γενικες γραμμες τουλαχιστον.
Οσο για τις φωτογραφιες σας ζητησα παλαιοτερα καποιες γενικες οδηγιες πως να τις συμπεριλαβω στα post μου (οι υπολογιστες  δεν ειναι το δυνατο μου σημειο) και υποσχομαι να σας στειλω για να γινει και η ψηφοφορια.
Τελος ευχομαι η καλη παρεα μας να συνεχιστει σε καποιο αλλο θεμα και εγω να βρισκω παντα λιγο χρονο να γραφω στο foroum
Η Υ.Ω. ειναι πολυ σοβαρη υποθεση για να την παιρνουμε...στα σοβαρα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απρίλιος 11, 2009, 04:53:00 μμ »
Φιλε ΜΑΔΙΑΣ,για να μπορεσεις να αναρτησεις φωτογραφιες,κανε πρωτα εγγραφη στο photobucket ή στο imageshack.Ειναι πολυ απλη & αυτοματοποιημενη διαδικασια να ανεβασεις σ αυτα τα site τις φωτο που θελεις,και στη συνεχεια σου παρεχουν λινκ για να τις βαζεις σε φορουμ. ;)
Οσον αφορα το θεμα μας,ειμαι μαλλον ο τελευταιος που θα διαφωνησεις,διοτι με τα GC δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα και μερικα απ τα μοντελα που αναφερες δεν τα γνωριζα καν...οι πολυπλοκοτητες για μενα στην παρουσα φαση σταματανε στον χρονογραφο ;D

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απρίλιος 11, 2009, 07:45:28 μμ »
ΦΙΛΟΙ μου
σας  ευχαριστω θερμα για τα ενθαρρυντικα σας σχολια και τη θετικη ανταποκριση σας στα postς μου. Ειλικρινα οταν ξεκινησα να γραφω, ειχα καποιους ενδοιασμους μηπως γινω βαρετος και κουραστικος
δεδομενου οτι το θεμα σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει  αλλα και διοτι ηξερα οτι απευθυνομαι σε ανθρωπους  γνωστες του αντικειμενου ,που  σιγουρα πολλοι απο αυτους  γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα. (γι αυτο το λογο προσπαθησα να δωσω ενα ευθυμο υφος και μια χιουμοριστικη διαθεση στα γραφομενα μου -δεν ηθελα απλως να παραθεσω ρολογια-)
Απο τη στιγμη ομως που εστω και ενας φιλος διασκεδασε, γελασε, ευχαριστηθηκε, προβληματιστηκε η εμαθε κατι που δεν ηξερε για τα ρολογια νομιζω οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ!
Ιδιαιτερα θελω να ευχαριστησω καποιους αγνωστους φιλους οπως ο azaas, koubilaihan, eisenberg, nin ,antonis, megalos και αλλους ,που απο την αρχη με τα αβανταδορικα καιι κολακευτικα σχολια τους,
με εκαναν να ξεπερασω τους οποιους ενδοιασμους μου και να γραψω με κεφι και διαθεση καποια πραγματα που ηξερα ,διασκεδαζοντας τελικα περισσοτερο εγω ιδιος!!!
Εκεινο που ισως δεν καταφερα ηταν να σας  "προκαλεσω "αρκετα (το προσπαθησα μερικες φορες) ωστε να διαφωνησετε εντονα μαζι μου, να κριτικαρετε τα λεγομενα μου και τελικα να αναψει η συζητηση! Αυτο ομως μπορει να σημαινει οτι τελικα υπαρχει μια ταυτιση αποψεων επι του θεματος  -σε γενικες γραμμες τουλαχιστον.
Οσο για τις φωτογραφιες σας ζητησα παλαιοτερα καποιες γενικες οδηγιες πως να τις συμπεριλαβω στα post μου (οι υπολογιστες  δεν ειναι το δυνατο μου σημειο) και υποσχομαι να σας στειλω για να γινει και η ψηφοφορια.
Τελος ευχομαι η καλη παρεα μας να συνεχιστει σε καποιο αλλο θεμα και εγω να βρισκω παντα λιγο χρονο να γραφω στο foroum

=D> =D> =D>

Φιλικά,

Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απρίλιος 11, 2009, 08:23:50 μμ »
Αγαπητε ΜΑΔΙΑΣ,

Καλωσορισες στο Φορουμ! Για καλα ποστ δε λεω τιποτα, αφου ουτως ή αλλως τα εχεις!...
Ωστοσο, θα ηθελα να σε συγχαρω για την πολυ ωραια αναφορα και αναπτυξη επι ενος ιδιαιτερα δυσκολου αλλα και πολυ ενδιαφεροντος θεματος -οπως αυτο των μεγαλων πολυπλοκοτητων-  το οποιο εκτος των αλλων, προ'υ'ποθετει βαθυτερη γνωση, κατανοηση και μελετη!...
Σ' ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις γνωσεις και τους προβληματισμους σου μαζι μας!...
Σε αναμονη πλεον του ποσταρισματος των φωτο, προκειμενου να ξεκινησει η ψηφοφορια!...

Καλη συνεχεια...
Φιλικα,
Watch-Collector
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:48:52 πμ »
φιλε ΜΑΔΙΑΣ
κατ'αρχας δες καπου καπου τα μηνυματα σου στο φορουμ, μπορει να εχεις και να μην τα διαβαζεις  ;D
επειδη ομως ειπες οτι ηθελες να αναψεις φωτιες , λοιπον :
ειναι γεγονος οτι το AETERNITAS δεν το εφτιαξε η τουλαχιστον δεν το τελειωσε ο Frank Muller διοτι ειχε εκδιωχθει απο την εταιρεια του  ;D ::)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:26:01 πμ »
Megalos , πες μου κι αλλα, πες μου κι αλλα...
Τωρα θα προσπαθησω να στειλω δοκιμαστικα δυο φωτογραφιες κι ο θεος βοηθος...(ηθελα και laptop με blu-ray ο αθεοφοβος...)

[/URL]
g]

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:40:11 πμ »
Καλο αλλα λιγο, την αλλη που την εστειλα;
Παμε παλι...

[/URL]
g]

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απρίλιος 12, 2009, 11:50:54 πμ »
Καλυτερα, συνεχιζω και βλεπουμε...

[/URL]
g]

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:04:34 μμ »
Καλο το most complicated;
Παντως καποιος hacker πρεπει να κλεβει καθε φορα μια απο τις εικονες που στελνω. Παντα μια λειπει... λετε να κανω κατι λαθος;; (απιθανο)
[/U
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=gentagsretrogradegg0026v.jpg]

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2009, 03:15:21 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:20:43 μμ »
ΜΑΔΙΑΣ ωραιες φωτο αλλα προσπαθησε να τις ανεβαζεις ποιο μικρες
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2009, 06:08:21 μμ από Megalos »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:34:05 μμ »
[imghttp://
][/i
mg]

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:48:53 μμ »
Φιλε megalos
την αλλη φορα resize (γραψε μου ποιο μεγεθος συνηθιζεται στο φορουμ)
Οσο για τα μηνυματα  μου ,δεν θα εβλαπτε να μου γραψεις μια οδηγια μηπως κατι δεν κανω καλα
Ευχαριστω...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2009, 12:53:47 μμ από Megalos »

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Απρίλιος 12, 2009, 12:57:55 μμ »
αν πας και διαβασεις αυτο το κομματι θα δεις  http://www.mywatch.gr/index.php/topic,11.0.html
οσον αφορα τα μηνηματα σου οταν μπαινεις το σιτε σου γραφει ''εχετε νεα μηνυματα'' πας επανω ψιλα εκει που λεει message και ανοιγοντας το βλεπεις τα μηνυματα πμ που πιθανον σου εχουν στειλει μελη του φορουμ για κατι που θελουν προσωπικα απο σενα
οι φωτο συνηθως ειναι 640χ480

τελος ωραιοτατα τα κομματια που μας ποσταρες αλλα απαντησε στο θεμα Frank Muller  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2009, 06:08:54 μμ από Megalos »

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Απρίλιος 12, 2009, 01:32:55 μμ »
Να απαντήσω εγώ στο θέμα Muller... Εάν τα σχέδια και γενικά την ιδέα καθώς και την μεθοδολογία των εργασιών για την κατασκευή του συγεκριμένου ρολογιού τα είχε κάνει εκείνος τότε δεν έχει καμιά σημασία το εάν ολοκληρώθηκε όσο αυτός ήταν στην εταιρία ή αφού είχε αποχωρήσει.

Είναι σαν τους αρχιτέκτονες ιστορικών κτηρίων των παλαιότερων χρόνων... Τι κι αν τα έργα αυτά ολοκληρώθηκαν μετά τον θάνατο του αρχιτέκτονα?

Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση ο "αρχιτέκτονας" δεν είναι νεκρός αλλά έχει αποχωρήσει από την εταιρία. Εάν με την φυγή του η εταιρία υιοθέτησε διαφορετική προσέγγιση στο project τότε ναι μπορούν να υπάρξουν ερωτήσεις για το ποιανού επίτευγμα είναι... εάν όμως ακολούθησαν την γραμμή που είχε χαράξει ο Muller τότε BEHOLD for this is the creator of THE watch  ;) [είπα να το κάνω λίγο επικό με τα κεφαλαία  ;D ]

Φιλικά Κωνσταντίνος
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΔΙΑΣ

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:16:04 μμ »
Φιλε megalos
ειλικρινα δεν γνωριζα οτι ο MULLER  ειχε αποχωρησει απο την εταιρεια του και δυστυχως αυτο συμβαινει και με αλλες  εταιρειες που δεν ανηκουν πλεον στους ιδρυτες τους.
Οσο για το aetenitas,αν βεβαια εχει συμμετασχει στην υλοποιηση του συμφωνω με τον φιλο azaas,
 αν ομως οχι, τοτε θα ειχε  ενδιαφερον να μας πεις (αν ξερεις βεβαια) ποιος ηταν ο επικεφαλης του τεχνικου-σχεδιαστικου τμηματος που το υλοποιησε. Θα ηταν μια ενδιαφερουσα πληροφορια και ειμαι
σιγουρος οτι αυτος ο τυπος θα μας απασχολησει παλι στο μελλον!!

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Απρίλιος 12, 2009, 08:36:32 μμ »
Ψηφισα FM aeternitas mega.  ;)
Ημουνα μεταξυ αυτου και του sky moon.