ΦΙΛΟΙ μου
σας ευχαριστω θερμα για τα ενθαρρυντικα σας σχολια και τη θετικη ανταποκριση σας στα postς μου. Ειλικρινα οταν ξεκινησα να γραφω, ειχα καποιους ενδοιασμους μηπως γινω βαρετος και κουραστικος
δεδομενου οτι το θεμα σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει αλλα και διοτι ηξερα οτι απευθυνομαι σε ανθρωπους γνωστες του αντικειμενου ,που σιγουρα πολλοι απο αυτους γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα. (γι αυτο το λογο προσπαθησα να δωσω ενα ευθυμο υφος και μια χιουμοριστικη διαθεση στα γραφομενα μου -δεν ηθελα απλως να παραθεσω ρολογια-)
Απο τη στιγμη ομως που εστω και ενας φιλος διασκεδασε, γελασε, ευχαριστηθηκε, προβληματιστηκε η εμαθε κατι που δεν ηξερε για τα ρολογια νομιζω οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ!
Ιδιαιτερα θελω να ευχαριστησω καποιους αγνωστους φιλους οπως ο azaas, koubilaihan, eisenberg, nin ,antonis, megalos και αλλους ,που απο την αρχη με τα αβανταδορικα καιι κολακευτικα σχολια τους,
με εκαναν να ξεπερασω τους οποιους ενδοιασμους μου και να γραψω με κεφι και διαθεση καποια πραγματα που ηξερα ,διασκεδαζοντας τελικα περισσοτερο εγω ιδιος!!!
Εκεινο που ισως δεν καταφερα ηταν να σας "προκαλεσω "αρκετα (το προσπαθησα μερικες φορες) ωστε να διαφωνησετε εντονα μαζι μου, να κριτικαρετε τα λεγομενα μου και τελικα να αναψει η συζητηση! Αυτο ομως μπορει να σημαινει οτι τελικα υπαρχει μια ταυτιση αποψεων επι του θεματος -σε γενικες γραμμες τουλαχιστον.
Οσο για τις φωτογραφιες σας ζητησα παλαιοτερα καποιες γενικες οδηγιες πως να τις συμπεριλαβω στα post μου (οι υπολογιστες δεν ειναι το δυνατο μου σημειο) και υποσχομαι να σας στειλω για να γινει και η ψηφοφορια.
Τελος ευχομαι η καλη παρεα μας να συνεχιστει σε καποιο αλλο θεμα και εγω να βρισκω παντα λιγο χρονο να γραφω στο foroum