ελα και ηθελα να παω!! ριξε κανενα μηνυμα!
για πες εντυπωσεις γενικα! ηθελα να δω αρκετα, πρεπει παταγο να εκανε το mini couper se σωστα;;;
Μάλλον θα ξαναπάω, με τον Γιάννη μες τη βδομάδα!! Αν είναι θα σου στείλω.
Εμένα στα mini να σου πω το μάτι μου πήγε στο clubman John cooper works πρωτίστως άλλα και στο επετειακό για τα 60 χρόνια!
Η mercedes έχει τρομερό περίπτερο με τα concept cars να φαίνονται 30 χρόνια μπροστά.
Η bmw είχε το i3 και το χ5 - από τα ακριβότερα. Η νέα 1 δε με ενθουσίασε. Η νέες γρίλιες στη μάσκα είναι too much και γενικά ως σχεδιασμός αδιάφορος θα έλεγα. Στην M μέσα , ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός άλλα δεν νομίζω να ναι και στη βασική έκδοση.
Η volvo είχε τα xc 40-60-90 και v60 cross country. Για μένα το xc90 είναι το κορυφαίο πολυτελές suv και θα επέλεγα ΕΥΚΟΛΑ Αυτό έναντι των γερμανικών.
Peugeot 208 new: ομολογώ πως από κοντά μου φάνηκε καλύτερο από τις φωτο. Βέβαια οι γάλλοι συνεχίζουν την υπέρτατη μαλακια του "βάζω το τιμόνι σε θέση που δε βλέπω τον πίνακα οργανων". Ο οποίος είναι εντυπωσιακός με 3d effect που δεν έχουμε ξαναδεί. Γενικά το εσωτερικό του λέει.
Corsa new: απλά αδιάφορο.
Clio new: αδιάφορο επίσης αν κ σε σχέση με τo corsa φαίνεται πιο ποιοτικό. Overall 208>clio>corsa.
Mazda: επανεμφάνιση στην ελληνική αγορά με κινητήρες εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Ωραία design εξωτερικά, εσωτερικά πολλή φτήνια. Έχει και το ολοκαινουριο MX-5.
Jeep: πρώτη φορά φέτος που πέτυχα ανοιχτό το εργαλειο wrangler
Ford: ΚΤΗΝΟΣ raptor. Πραγματικά κτήνος.
Scoda: τιμιοτατο scala! Πολύ καλοί χώροι επιβατών και αποσκευών, προσεγμένο εσωτερικό, καλός εξοπλισμός, γνωστοί οικονομικοι-αποδοτικοι κινητήρες.
Vw: πρεμιέρα για το κάμπριο t-roq, είδα και τo cross το syvακι της. Αυτά τα δύο είναι font to watch ΧΩΡΙΣ να έχουν κάτι το... διαστημικό

Arteon, touareg έχει κ φέτος, όπως επίσης και polo gti
Είχε και alfa romeo, fiat, dacia, Hyundai, Subaru...
Στο τέλος της έκθεσης, που είναι τα αξεσουάρ, έχει και μια lambo σε περίπτερο με δερμάτινα σαλόνια
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk