δεν εχω δει πολλες 400 500 550 κτλ στο κεντρο εχω δει ομως απειρα cherokee cayene ςwrangler ktl
οσο για το 4χ4 ειναι απλο δεν χρησιμοποιειται πουθενα αυτο μπορεις καλλιστα να το δεις απο τα πλαινα τον αυτοκινητων δε εχουν ουτε μια γρατζουνια!απλα δεν πατανε χωμα
ειναι φορτωμενα δε με τοσα ηλεκτρονικα παου χανεται η μαγεια της οδηγησης ......σαν να λες οτι αλλαξα το αυτοματο ρολοι και εβαλα QUARTZ...και το δικο μου ειναι φορτωμενο με ενα καρο αυτοματισμους του απενεργοποιω ολους αν το αλλαζα το μονο που θα κρατουσα ειναι ο καθρεφτης (γκριζαρει οταν τον χτυπανε δυνατα φωτα)
τραινο σημαινει οτι βγαζεις ενα αυτοκινητο για μακρυ ταξιδι και παει μονο του χωρις μικρορυθμισεις στο τιμονι καταπινει την ασφαλτο
λες και ειναι ραγες τραινου.....11 ωριτσες Αθηνα Βελιγραδι με δυο στασεις για καυσιματο εκανα πανω απο 12 φορες.
Το dc της citroen ηταν τρομερα ανετο αυτοκινητο (ο νονος μου ειχε ενα)και θυμαμαι τρομερες βολτες με αυτο.....
οταν πρωτοπηγα στο εξωτερικο απο τα πρωτα αυτοκινητα που ειχα ηταν μια gs
το αυτο κινητο ειναι για μενα εργαλειο το χρησιμοποιω για να παω στο σημειο αλφα στο σημειο βητα και περιμενω καποια στανταρ
αν ειναι hyundai sonata, scoda octavia ,nissan primera ,ford focus,toyta land cruiser , λιγο με απασχολει αυτο που με απασχολει ειναι αν ρυπαινει το περιβαλλον και ποσα καυσιμα καιει ,ιδιως αν ειναι mercedes,bmw ουτε που τα κοιταω ...δεν ειναι ουτε του γουστου μου ουτε κανΟυν για την δουλεια που τα θελω αν μιλησουμε για audi ,volkswaggen κατι παει και ερχεται.
και πιστεψε με με 400 χλμ εβδομαδιαια στην αθηνα ολα τα αυτοκινητα σαν κουτια μου φαινονται .....
εβαλα το ford για σερβις και πηρα την πρωτη μερα ενα yaris....την επομενη πηρα ενα καινουργιο διλιτρο PASSAT στο τελος της μερα και τα δυο ηταν ιδια δυο εργαλεια που με πηγαν στα ραντεβου μου στις επισκεψεις μου στο γραφειο μου ....και με πηγαν σπιτι !η διαφορα ηταν οτι το κουβαδακι ειχε καψει την μιση και βαλε βενζινη....απο την land rover προτιμω τα defender 110 και οχι το lux discovery.
Αλλο ενα τρομερο εργαλειο ειναι το hummer h1 βεβαια για την ελλαδα ειναι σχεδον αχρηστο λογω στενων επαρχιακων δρομων
αλλα κανει τρομερα πραγματα !
(χαμηλωστε τον ηχο)
(hummer vs smart)
σχεδιαστικα η m/b cls ειναι ωραια αλλα .....δεν χωραω ετσι ωστε να οδηγαω ασφαλης οποτε αποριπτεται.....
καλο βραδυ.
το επομενο μου αυτοκινητο θα ειναι υβριδικο, το δικο σας?