Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1667860 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #320 στις: Φεβρουάριος 26, 2009, 11:03:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Φεβρουάριος 26, 2009, 11:09:34 μμ »
να το παρω? ;D
[url]http://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=3113499[/url]

αν και καλοπουλησε
θεωρειται απο τους γνωστες απο τα πιο αποτυχημενα μοντελα της εταιριας.
 :)

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 11:22:17 πμ »
.....

600 τεμάχια στον κόσμο 100 σε κάθε χρώμα... Mini Cooper S  (p) (Super Sport)

92 αλογάκια :) στον τροχό, όλα εργοστασιακά!

Designed by: Sir Alex Isigonis

Δεν τα 92 αλογάκια, αλλά πάσα κιλά ανά ίππο !!!
  Και το ότι με όσα έχεσε στρίβεις (kart)!!!
Και άσε τους άλλους να πέφτουν στα φρένα ... ;D

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 12:20:03 μμ »
Νομιζω η Boxter θεωρειται παρα πολυ αξιολογο μοντελο οσον αφορα την οδηγικη της συμπεριφορα. Απλα ισως η χαμηλη τιμη της που εκανε το ονομα Πορσε προσιτο σε παρα πολλους να χαλασε τους σκληροπυρηνικους φαν της φιρμας. Αφηστε που αυτοι εκτος απο την 911 δε νομιζω να δεχονται και πολλα αλλα μοντελα της Πορσε.

Ειδε κανεις την καινουρια 4θεσια Πορσε? Παναμερα νομιζω λεγεται. Ειναι τοσο ασχημη που κανει την BMW 7 να φαινεται υποφερτη.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #325 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 04:38:14 μμ »
ίσως ότι ιδανικότερο...να και σε κάτι που συμφωνώ με τον Acidblack

και ακόμα ένα εργαλείο, που είναι ότι ακριβώς και τίποτα παραπάνω...

Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 04:54:13 μμ »
αχ αυτα τα audi ειναι ολα τα λεφτα .....και το service τους επισης ;D
οταν πρωτοβγηκαν τα s3 πηγαμε να παραλαβουμε με φιλο απο γερμανια ενα
στον γυρισμο 120 χιλιομετρα απο το εργοστασιο εμεινε απο κιβωτιο!
ηρθαν, μας πηραν μας ταισαν μας ποτισαν μας κοιμησαν μας εβγαλαν βολτα ...
και μετα απο τρεις μερες μας εδωσαν ενα καινουργιο!
respect στο aftersales service

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 05:06:27 μμ »
αχ αυτα τα audi ειναι ολα τα λεφτα .....και το service τους επισης ;D
οταν πρωτοβγηκαν τα s3 πηγαμε να παραλαβουμε με φιλο απο γερμανια ενα
στον γυρισμο 120 χιλιομετρα απο το εργοστασιο εμεινε απο κιβωτιο!
ηρθαν, μας πηραν μας ταισαν μας ποτισαν μας κοιμησαν μας εβγαλαν βολτα ...
και μετα απο τρεις μερες μας εδωσαν ενα καινουργιο!
respect στο aftersales service

παλι καλα μου δεν σας εβγαλε μεχρι ελλαδα...
γιατι αν το παθαινατε εδω..
θα σας ταιζαν... :toimonster:

:D :D

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 05:44:01 μμ »
ασε και εχω μια ιστορια για την μαρκα σου ολα τα λεφτα
ακομα τραβιεται ο ανθρωπος....... ;D
και μετα σου λενε ελληνικες αντιπρωσωπειες.....μακρια!
στα 18 μου ο πατερας μου με αφησε να παρω το πρωτο μου αυτοκινητο (honda crx )
με την προυποθεση να συμμαζεψω το παλιο αυτοκινητο της οικογενειας(honda civik hatchback '78)
του αλλαξα μηχανη καθως η παλια τα χαι παιξει (244000 χλμ) και το εστειλα για βαψιμο για να βαφτει στο original χρωμα
σοκολατι!τοτε αποφασισα να πεταξω τους παλιους καθρεφετες και να βαλω τους αυθεντικους επιχρωμιωμενους
το αυτοκινητο ειχε ερθει απο ιαπωνια μονο με τον αριστερο και ο πατερας μου τον εβγαλε και εβαλε δυο πλαστικους φτηνους
με την αδεια στο χερι παω στον αντιπρωσωπο και του ζηταω τον δεξι καθρεφτη σε αυτοκινητο 13 χρονων ...
μου ζητησε 200000 δρχ..τρελαθηκα !τοσο εκανε η μηχανη που ειχα βαλει πανω!
πηρα ζβαρνα τις μαντρες και τα μεταχειρισμενα με πεντε χιλιαρικα πηρα θυμαμαι και τους δυο καινουργιους καθως και ολα τα διακοσμητικα τις honda ,στο φαναρτζιδικο ξηλωσα το μεταλλικο σημα της αντιπρωσωπειας και το κρατησα
στην επομενη επισκεψη κοντα στη λεωφορο αθηνων ζητησα να δω τον υπευθυνο πωλησεων στο γραφειο του και του το εκανα
δωρο να με θυμαται......δεν ξαναγορασα honda..μετα απο μερικες μερες πουλησα το καινουργιο μου crx.
και κυκλοφορουσα με την αντικα ενα αυτοκινητακι τοσο δα βαμμενο σοκολατι με μπεζ κοτλε καθισματα .....μου το κλεψαν πεντε μερες προτου γυρισω ελλαδα το 2001, εκανε την δουλειa του αγγογυστα για συνεχομενα 23 χρονια ,με αφησε μονο μια φορα απο τρομπα βενζινης...
καθε φορα που eβλεπa κανενα ,βουρκωνα οπως και τωρα ,σταματαω και ζηταω να μου το πουλησουν.....δεν καταφερα ποτε να το ξαναγορασω το ειχαν παντα καποιο κυριοι που δεν ηθελαν να το αποχωριστουν.
εχω κρατησει τα κλειδια του στην κλειδοθηκη και στο γραφειο μου ενα καπακι απο μια ζαντα.........
εδω και καιρο δεν εχω δει κανενα....και λογικο ειναι μετα απο 31 χρονια.
http://thisoldhonda.org/imageviewer.php?Pic=pictures/pic_1_civic73.jpg

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 06:29:30 μμ »
ασε...
μην λες για σαρακακη αν δεν ειχες ποτε subaru....
εκει να δειτε τιμες  :axe:

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 10:51:38 μμ »
να το παρω? ;D
[url]http://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=3113499[/url]

Αν δεν σε πειράζει που είναι μοντέλο του 98, εισαγωγής, manual και βέβαια όχι s, τότε θα έλεγα .... άστο καλύτερα, πάρε κάτι άλλο.....!
Φιλικά
Λάμπρος

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 11:00:11 μμ »
Φίλε adastra, γιατί δεν σου αρέσει η 7άρα;

Είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και πολύ καλές επιδόσεις. Για παράδειγμα η 760 έχει επιδόσεις ισάξιες μιας απλής 911, παρά τα 5,20 μέτρα μήκος και η τιμή της άν η 911 είχε τα ίδια εξτρά θα ήταν η ίδια.

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ Δεν εννοώ οτι θα την επέλεγα από τον ανταγωνισμό, αλλά είναι για μένα όμορφη. Δοκίμασα την 745 το καλοκαίρι και πράγματι ήταν εξαιρετική, αλλά δεν την αγόρασα τελικά.
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 11:26:35 πμ »
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=91627668&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&doorCount=SIX_OR_SEVEN&tabNumber=2

εγω θελω αυτο αλλα δεν μπορω να το παρω ,και ενα landmaster sagarmatha παρακαλω.... :'(

Στα αυτοκίνητα μου φαίνεται έχουμε τα ίδια γούστα Ιδομενέα. Το LC είναι όντως όνειρο!!! Αν είναι να έχεις ΕΝΑ μόνο αυτοκίνητο, τότε το LC είναι η χρυσή τομή!!!

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 12:48:25 μμ »
Στα αυτοκίνητα μου φαίνεται έχουμε τα ίδια γούστα Ιδομενέα. Το LC είναι όντως όνειρο!!! Αν είναι να έχεις ΕΝΑ μόνο αυτοκίνητο, τότε το LC είναι η χρυσή τομή!!!

Φιλικά Γιώργος

ναι ρε φιλαρακι!!
να το χεις....
οχι να το φτιαχνεις...γ$#%^ο

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 01:43:35 μμ »
Διεθνώς το ενδιαφέρον του κόσμου για τα τεράστια εκτός δρόμου αυτοκίνητα έχει μειωθεί.

Τα τελευταία χρόνια προβάλλονται έντονα από τα μέσα οι επιπτώσεις του μεγάλου όγκου στην ασφάλεια των πεζών. Αν πέσει επάνω σου ένα κανονικό αυτοκίνητο σε χτυπάει λίγο πάνω από το γόνατο και τα βίντεο δείχνουν οτι πέφτεις επάνω στο καπό του αυτοκινήτου, κάνεις μερικές κωλοτούμπες και βγαίνεις με τίποτα ή με σπασμένα χέρια, πόδια κλπ. Αν το αυτοκίνητο είναι ένα τεράστιο 4Χ4 σε χτυπάει στην λεκάνη και σε πετάει 132 μέτρα μακριά. Για τον λόγο αυτό πολλές εταιρείες κατασκευάζουν καπό που ανασηκώνονται σε πρόσκρουση με πεζό και "υποδέχονται" καλύτερα το "ιπτάμενο" σώμα του άτυχου πεζού. Θεωρείται επαναστατική η εξέλιξη αυτή γιατί για πρώτην φορά καλείται ο αγοραστής να πληρώσει εξτρά για την ασφάλεια των πεζών και όχι την δική του. Για τον λόγο αυτό το αξεσουάρ καπό εύκολης υποδοχής πεζού στοιχίζει κάπου 2000 εξτρά και χρηματοδοτείται απο τις ασφαλιστικές εταιρείες στην Γαλλία.

Η μόδα των τεράστιων 4Χ4 συνβαδίζει με την μόδα στα τεράστια ρολόγια και για τον λόγο αυτό έχω γράψει και σχετικό άρθρο στο περιοδικό μου για το πόσο η "επάνοδος" του αγοραστικού κοινού που ήδη διαφαίνεται στο εξωτερικό στα πιο κομψά αυτοκίνητα, θα σημάνει και επιστροφή στο πιο κανονικό μέγεθος κάσας ρολογιών. Μην ξεχνάμε οτι στην κατηγορία των ρολογιών από πολύτιμα μέταλλα, αυτό συνεπάγεται και σημαντική οικονομία στο ακριβό υλικό της κάσας.

Πάντως τα 4Χ4 δέχονται και ανεγκέφαλη κριτική, λόγω κόμπλεξ ή στενομυαλιάς κάποιων. Αλλιώς δεν εξηγήται γιατί συζητιέται η ιδέα να τους απαγορεύσουν την είσοδο στο κέντρο της Αθήνας΄λόγω ρύπανσης, όταν προφανώς "φορούν" τους ίδιους κινητήρες με τα αντίστοιχα σεντάν.

Στην κατηγορία του LC, το οποίο προφανώς είναι ένα από τα κορυφαία, εγώ θα προτιμούσα το Discovery, το οποίο είναι και το πιο άνετο 7θέσιο της αγοράς. Για γάμο είναι τέλειο. Πλέον όμως δεν προτιμώ αυτό το είδος αυτοκινήτων.

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 05:19:59 μμ »
παντρευτηκα ενα TOYOTA LANDCRUISER πριν πολλα χρονια σπιτι γραφειο υπνοδωματιο για 4 χρονια και 670 και βαλε χιλιαδες χιλιομετρα σε μια τετραετια δεν εχω να πω παραπανω  στο τελος του αφου κοπηκε στα δυο απο ατυχημα μου εσωσε την ζωη ...αλλο αυτοκινητο με τετοια ταχυτητα προσκρουσης θα ειχε γινει κομματια μαζι με εμενα ,ειναι φυσικα οχημα εκτος δρομου και εκει δειχνει τις δυνατοτητες του ειδικα σε αυτοκινητοδρομο εχει τρομερη αισθηση οδηγησης και στριβει σαν τραινο ακομα και πολλα χιλιομετρα στο κοντερ.ειναι αυτοκινητο εργαλειο και οχι luxury suv .........δυνατοτητες εφελκυσης μεγαλων φορτιων ανοδος και καθοδος σε 45 μοιρες διασχιση υδατινω κωλυματων 130 cm ειναι χαρακτηριστικα αυτοκινητων για δουλεια ......
τα υπολοιπα ειναι για να καβαλησουν κανα πεζοδρομιο παρανομα στο κεντρο τις αθηνας......για τα ατυχηματα εχετε δικιο ειναι επικινδυνα για τους πεζους αλλα συνηθως υ προσκρουση στο παρμπριζ με το κεφαλι ειναι θανατηφορα .....
με πεζο δεν τρακαρα ευτηχως αλλα ειχα την ατυχια να τρακαρω με συμπαθες τετραποδο γαλακτοπαραγωγικο μεγαλου μεγεθους
την πληρωσα την ζημια με εναν στραβωμενο προφυλακτηρα και ενα φαναρι σπασμενο η αγελαδα απεβιωσε μετα απο λιγο
απο αστυνομικο που την εκτελεσε με δυο σφαιρες στο κεφαλι .....400 μαρκα γερμανιας στον χωριατη που του σκοτωσα το ζωντανο,και μια κληση για διαταραξη κυκλοφοριας .....καταραμενα βαλκανια.
Σχετικα με την μοδα στα μεγαλα αυτοκινητα ειναι απλο η συζηγος θελει νεο αυτοκινητο ο συζηγος διαλεγει αυτο που αυτος θα ηθελε να οδηγαει ,το κανει full extra για να τουμπαρει την συζηγο ....και το παιρνει, το βλεπει η κολλητη της και αρχιζει την κρεβατομουρμουρα η συνεχεια ειναι γνωστη και μπορειται να την δειτε σε τεννις club και αλλα μερη της μοδας στα βορεια και ανατολικα προαστεια ....τωρα τι δουλεια εχει το 4χ4 στο κεντρο ειναι πολυ λογικο πιανει 2,5 θεσης για παρκαρισμα και ειναι επικυδυνο για τους πεζους, συν οτι περνα εσυ απο την πατριαρχου ιωακειμ με το τερας να δεις τι θα γινει .....
επισης δεν φορανε κινητηρες απο σενταν αλλα τερατακια 3500 και 4000 και 5000 κυβικων αντιστοιχα v6 v8 μιλαμε για κινητηρες
νταλικας και φυσικα οι νταλικες δεν κυκλοφορουν στο κεντρο.μιλαμε για κανονικα 4χ4 και οχι τυπου 4χ4 ..
επειδη ζω στα περιξ και στο κεντρο παω σπανια ειναι τελεια επιλογη θα χωραει και την φαμιλια και τα ψωνια και τον σκυλο
και πηγαινει παντου !παρκαρει παντου και δυστηχως καει τα κερατα του (θα παρω υβριδικο) :)!

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 28, 2009, 06:24:02 μμ από ACIDBLACK »

Αποσυνδεδεμένος zikos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 06:32:49 μμ »
Ενταξη ρε παιδια.Μη μου το χτυπατε συνεχεια.
Στο δικο μου ανοιξε το καπο,αλλα χωρουσε μονο τον ενα!!!
http://www.imageshack.gr/view.php?file=qlkmptvki2ae2hfe13zs.jpg
Εφυγε ο SENNA και αφησε εμενα!!!
Τα παντα ολα!!!
Tι να λεμε τωρα!!! Mαθε μπαλιτσα αγορι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 07:58:48 μμ »
Όταν έγραψα οτι είναι παράλογο να απαγορευτούν στο κέντρο γιατί έχουν τον ίδιο κινητήρα με μοντέλα σεντάν, δεν εννοούσα με όλα τα σεντάν, αλλά με κάποια σεντάν της ίδιας εταιρείας που δεν ενοχλούν βέβαια κανέναν με το μέγεθος του κυβισμού τους. Στην Mercedes για παράδειγμα οι κινητήρες 350, 500, 63AMG, 65AMG κλπ φιλοξενούνται σε 4Χ4 και σε σντάν. Το θέμα της ασφάλειας πάλι δεν είναι απόλυτο. Η τιμή αλλάζει, διαφορετικά σε μία σύγκρουση δεν νομίζω οτι η S-Class είναι χειρότερη από την M-Class, άσε που έχεις απείρως περισσότερες δυνατότητες να το αποφύγεις το ρημάδι το τρακάρισμα. Η S έχει απίστευτα πιο προχωρημένη τεχνολογία. Και πολλές είναι και 4Χ4 και έχουν και αερανάρτηση.

Δες δύο βίντεο:

Άλλο παραμύθι είναι το θέμα της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Το Discovery με 5 επιβάτες μολύνει το ίδιο ανά άτομο που μεταφέρει (βέβαια αν είναι γεμάτο) με το Smart με δύο επιβάτες!!! Το έχει αποδείξει με μετρήσεις το αγγλικό Auto Car.

Πιστεύω πάντως οτι η επιλογή του 4Χ4 δεν είναι πολύ παράλογη στην Αθήνα, αφού βασικό πλεονέκτημα της κατηγορίας αυτής αυτοκινήτων είναι οτι σε απομακρύνουν από την άσφαλτο. Και ποιός επιθυμεί να έχει πολλά με τους ελληνικούς, γεμάτους λακκούβες και κακοτεχνίες, δρόμους μας;

Τώρα για την αίσθηση του "τραίνου". Πιτσιρικάς είχα μανία με τπν βάτραχο της Citroen (DS). Η υδροπνευματική, αξεπέραστη ανάρτησή του που εφευρέθηκε πριν 54 χρόνια του δίνει την μοναδικότητα να είναι το μόνο αυτοκίνητο στον κόσμο που πέρασε το παρακάτω τεστ: Σε βρεγμένο δρόμο το αυτοκίνητο κινείται με 140χλμ. Ο οδηγός αφήνει το τιμόνι. Το αυτοκίνητο συναντάει μια λάμα καρφωμένη στο έδαφος που του  ξεσκίζει το ένα μπροστινό λάστιχο, το οποίο γίνεται επί τόπου κομμάτια, αφού το συγκεκριμένο λάστιχο δεν είναι radial (παρά το γεγονός οτι ο βάτραχος ήταν το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που φόρεσε λάστιχα radial). Ο οδηγός χωρίς να ακουμπήσει το τιμόνι και με τρία λάστιχα (ένα μπροστά και δύο πίσω) φρενάρει έντονα και το αύτοκίνητο σταματάει χωρίς να φύγει από την ευθεία!!!

Ο βάτραχος πήγαινε σαν τραίνο. Ένας βασικός λόγος είναι και το μεγάλο (3,04μ αν θυμάμαι καλά) μεταξόνιο και βέβαια το χαμηλό κέντρο βάρους για την επίτευξη του οποίου ο βάτραχος ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στον κάσμο χωρίς πλαίσιο στα τζάμια των θυρών και ακόμη και η οροφή του ήταν κατασκευασμένη από πλεξιγκλάς και το πορτ μπαγκάζ από αλουμίνιο. Οπότε ένα LC με κέντρο βάρους πολύ ψηλά και μεταξόνιο 2,45 έως 2,85 (ανάλογα το μοντέλο) δεν μπορεί να έχει την ίδια αίσθηση. 

Το αυτοκίνητο που έχω σήμερα είναι σεντάν και έχει μεταξόνιο 3,085, 5000κε, 306ch, είναι 4Χ4 έχει μήκος 5,165μ., αερανάρτηση και Distronic (αυτό που σου λέει οτι ο μπροστινός βρίσκεται 76 μέτρα μπροστά και πηγαίνει με 132χλμ. και αν εσύ κοιμάσαι φρενάρει μόνο του και τον ακολουθεί, αρκεί να στρίβεις το τιμόνι. Αν μπεις με περισσότερα χλμ από ότι πρέπει στην στροφή, μειώνει μόνο του και βγαίνοντας ανεβάζει πάλι μόνο του. Όλα αυτά βέβαια υπό τις εντολές σου. Αυτό το αυτοκίνητο πραγματικά πάει σαν τραίνο και στα 300χλμ/ω. Αλλά είναι φτιαγμένο για αυτό. Στο βουνό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά δες αυτό.

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 08:01:07 μμ »
Αγαπητε Viwow

δε θεωρω την BMW 7 κακο αμαξι, κατι τετοιο θα ηταν εντελως ατοπο. Απλα τη θεωρω πολυ ασχημη. Ειναι προσωπικο γουστο και ισως να μη συμφωνεις μαζι μου αλλα δεν μπορω να θεωρησω ωραιο αμαξι καποιο του οποιου το πορτ μπαγκαζ μοιαζει να το σχεδιασε ο Dr. Frankestein

Και γενικα ενω θεωρουσα τα BMW υποδειγματα σχεδιασμου, μετα την ελευση του Chris Bangle, θεωρω τα οτι τα περισσοτερα μοντελα της σχεδιαστικα ειναι ατυχη.

Φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Φεβρουάριος 28, 2009, 08:18:40 μμ »
Και όμως Γιώργο ένα από τα πράγματα που πήρε η τελευταία S-Class από την 7άρα είναι η γραμμή του πορτ μπαγκάζ. Δεν θεωρείται άσχημη. Βέβαια είναι αποδεκτό το γούστο του κάθε ανθρώπου.

Προσωπικά δεν μου χαλάει το πορτ μπαγκάζ την συνολική εικόνα της σειράς 7. Αυτό που βέβαια δεν "παίζεται" στην 7άρα είναι οι ρυθμίσεις του πίσω καθέσματος (το οποίο βέβαια είναι κομμάτι του έξτρα εξοπλισμού).

Και εγώ προτιμώ πάντως μια πιο κλασική σχεδίαση και θεωρώ το συγκεκριμένο πορτ μπαγκάζ (λιγότερο ή περισσότερο επιτυχημένη ή αποτυχημένη, ανάλογα με τα γούστα του καθενός) "χαριτωμενιά".

Φιλικά

Κωστής

WINSTON CHURCHILL