ασε και εχω μια ιστορια για την μαρκα σου ολα τα λεφτα
ακομα τραβιεται ο ανθρωπος.......

και μετα σου λενε ελληνικες αντιπρωσωπειες.....μακρια!
στα 18 μου ο πατερας μου με αφησε να παρω το πρωτο μου αυτοκινητο (honda crx )
με την προυποθεση να συμμαζεψω το παλιο αυτοκινητο της οικογενειας(honda civik hatchback '78)
του αλλαξα μηχανη καθως η παλια τα χαι παιξει (244000 χλμ) και το εστειλα για βαψιμο για να βαφτει στο original χρωμα
σοκολατι!τοτε αποφασισα να πεταξω τους παλιους καθρεφετες και να βαλω τους αυθεντικους επιχρωμιωμενους
το αυτοκινητο ειχε ερθει απο ιαπωνια μονο με τον αριστερο και ο πατερας μου τον εβγαλε και εβαλε δυο πλαστικους φτηνους
με την αδεια στο χερι παω στον αντιπρωσωπο και του ζηταω τον δεξι καθρεφτη σε αυτοκινητο 13 χρονων ...
μου ζητησε 200000 δρχ..τρελαθηκα !τοσο εκανε η μηχανη που ειχα βαλει πανω!
πηρα ζβαρνα τις μαντρες και τα μεταχειρισμενα με πεντε χιλιαρικα πηρα θυμαμαι και τους δυο καινουργιους καθως και ολα τα διακοσμητικα τις honda ,στο φαναρτζιδικο ξηλωσα το μεταλλικο σημα της αντιπρωσωπειας και το κρατησα
στην επομενη επισκεψη κοντα στη λεωφορο αθηνων ζητησα να δω τον υπευθυνο πωλησεων στο γραφειο του και του το εκανα
δωρο να με θυμαται......δεν ξαναγορασα honda..μετα απο μερικες μερες πουλησα το καινουργιο μου crx.
και κυκλοφορουσα με την αντικα ενα αυτοκινητακι τοσο δα βαμμενο σοκολατι με μπεζ κοτλε καθισματα .....μου το κλεψαν πεντε μερες προτου γυρισω ελλαδα το 2001, εκανε την δουλειa του αγγογυστα για συνεχομενα 23 χρονια ,με αφησε μονο μια φορα απο τρομπα βενζινης...
καθε φορα που eβλεπa κανενα ,βουρκωνα οπως και τωρα ,σταματαω και ζηταω να μου το πουλησουν.....δεν καταφερα ποτε να το ξαναγορασω το ειχαν παντα καποιο κυριοι που δεν ηθελαν να το αποχωριστουν.
εχω κρατησει τα κλειδια του στην κλειδοθηκη και στο γραφειο μου ενα καπακι απο μια ζαντα.........
εδω και καιρο δεν εχω δει κανενα....και λογικο ειναι μετα απο 31 χρονια.
http://thisoldhonda.org/imageviewer.php?Pic=pictures/pic_1_civic73.jpg