Απάντησα σε όλα και είπα ότι ήταν κακές σελίδες στην ιστορία αυτών των των βιομηχανιών. Εσύ φίλε μου δεν απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ. Έπίσης όπως έγραψα χθες, ίσως να μην το διάβασες, είχα αυτοκίνητα απ'όλες τις σχολές και κολλήματα δεν έχω, κάλιστα αύριο παίρνω Alfa Romeo. Άλλο αυτό κι άλλο η κουβέντα μας που ξεκίνησε περί αξιοπιστίας και θέσης των Ιταλών στη συνείδηση του καταναλωτή και από που αυτή προήλθε.
Aφήστε βρε παιδιά τον τύπο, αν είναι να μιλήσω κι εγώ για 4Τ που μια ζωή χάιδευαν τους Ιταλούς, άκρη δεν βρίσκουμε έτσι. Επί της ουσίας και μιλάω για τα προηγούμενα χρόνια, οι Ιταλοί είχαν σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα κατασκευής, την παθητική ασφάλεια και την αξιοπιστία και επικεντρώνονταν στην οδηγική απόλαυση. Ότι και να πείτε αυτό δεν αλλάζει. Εγώ από μόνος μου είπα σε κάποιο άλλο ποστ, ότι έχουν αλλάξει πολιτική και πλέον φτιάχνουν γερά πλαίσια και προσέχουν την λεπτομέρεις κλπ κλπ Και ότι σε κάποια χρόνια ίσως μηδενίσουν την ψαλίδα στο πως αντιμετωπίζονται από τους καταναλωτές. Πρώτα θα την μηδενίζουν στην πράξη και μετά θα περάσει αυτό στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού.
Δεν θέλω να ακούω τέτοια απο ανθρώπους σχετικούς με αυτοκίνητα.
Γιάννη μου,η ασφάλεια χωρίζεται σε δυο τομείς.
1.παθητικη & 2.ενεργητικη
Οι Γερμανοί αναπτυξανε πολύ περισσότερο την πρώτη και φτιάξαμε αυτοκίνητα τανκς,οι Ιταλοί και Γάλλοι την δεύτερη και κατασκεύασαν αυτοκίνητα.
Και βέβαια το να φορτώσεις ένα αυτοκίνητο με θωρακισμενες μπάρες,μπαλόνια,καναπέδες και τα συναφή,μάλλον το βρίσκω εύκολο,αρκεί να έχεις λεφτά και θέληση.
Το να καταφέρεις όμως να το στησεις στο δρόμο,να έχει άμεσο και κοφτερο τιμόνι,να φρενάρει ,κλπ δεν φτάνει μόνο η επιθυμία,χρειάζεται ταλέντο.
Και εκεί δεν πιανομαστε !!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD