Αποστολέας Θέμα: Αυτοκίνητα  (Αναγνώστηκε 1708605 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1860 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:50:12 πμ »
Πως μου 'χε ξεφυγει αυτο το νημα, εχετε πολλη πλακα!

Οπου γάμος και χαρά,η Βασιλω(Αντρικω επι του προκειμένου),πρώτη!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1861 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:51:58 πμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 12:49:58 μμ>
Παράθεση
GiannisH ...............48 ετων
Gerogian ...............51 ετων
Coral ......................57 ετων
Pancho ...................? ετων

Παναθεμα σας κυριακατικα  :dielaughing:

Τελος Ιουλιου θα γινω ακριβως 56,παραπληροφορεις τον κοσμο.

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1862 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:52:39 πμ »

Αντρεας.................απροσδιοριστα ανεκτίμητη

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1863 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:53:46 πμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 12:49:58 μμ

Τελος Ιουλιου θα γινω ακριβως 56,παραπληροφορεις τον κοσμο.

Ποτέ έχεις γενέθλια Δημήτρη;
Εγω 24 ιουλιου

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1864 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:54:42 πμ »
Νομίζω πως εσύ αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε γερμανική κατασκευή ώς "ιερή αγελάδα"...
Εδώ δε μιλάμε για μια οποιαδήποτε ανάκληση, αλλά για  νεκρούς τους οποίους προκάλεσε ένα γερμανικό σαπάκι και εσύ συνεχίζεις να υποστηρίζεις πως όλες οι εταιρείες κάνουν λάθη...
Όταν οι γερμανοί σκοτώνουν, προφανώς πρόκειται για ένα μικρό λαθάκι...

"Πιασάρικη" η φωτογραφία του fiat tipo (1988) για να στηρίξεις τη θέση σου, αλλά δε με πείθεις....
...μια δεκαετία αργότερα έρχεται το έτερο γερμανικό καμάρι να δείξει πως κατασκευάζονται τα "ασφαλή" αυτοκίνητα....

http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx

Εσύ σε πόσα από τα ερωτήματά μου απάντησες ?

Απάντησα σε όλα και είπα ότι ήταν κακές σελίδες στην ιστορία αυτών των των βιομηχανιών. Εσύ φίλε μου δεν απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ. Έπίσης όπως έγραψα χθες, ίσως να μην το διάβασες, είχα αυτοκίνητα απ'όλες τις σχολές και κολλήματα δεν έχω, κάλιστα αύριο παίρνω Alfa Romeo. Άλλο αυτό κι άλλο η κουβέντα μας που ξεκίνησε περί αξιοπιστίας και θέσης των Ιταλών στη συνείδηση του καταναλωτή και από που αυτή προήλθε.

Γιάννη ,Χρήστο και λοιποί γερμανοσυμπαθουντες(αυτοκινητιστικα) αυτό που δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ,είναι η διαφορετική αντιμετώπιση του τύπου κυρίως αλλά και όλων των μέσων στα ιταλικά αυτοκίνητα.
Χωρίς να μπουμε στην ουσια του θεματος αν η Αlfa είναι καλύτερη απο την Audi ,αν η Fiat σκιζει την VW κλπ,φαντασου τι θα γινότανε αν ξεκολλουσε απο το δρόμο η GT και όχι το ΤΤ.Πρωτοσελιδα στον ειδικό τύπο,εκπομπές στην τηλεόραση,χαμός.
Επειδή όμως,όπως πολύ σωστά γράφει ο pancho,οποίοι βάζουν διαφημίσεις και πληρώνουν έχουν το πάνω χέρι,το γεγονός αποσιωπηθηκε,για τα ατυχήματα και τους θανατους μουγκα,αντίθετα επικοινωνιακά πέρασε σαν επιτυχία της εταιρείας που βελτίωσε το αυτοκίνητο με τις αεροτομες.!!!
Και μιλάμε για ένα σπορ αυτοκίνητο ,που διαφημίστηκε και λανσαριστηκε σαν η μικρή 911 ,και που στην κατηγορία του ήταν άπιαστο!!
Μπούρδες!!!Μια μαμισια GTV,μια GT την έκανε να παθαίνει ιλιγγο!!
Με αυτά θέλω να τονίσω ότι επι σειρά ετών ,το ιταλικό αυτοκίνητο βάλλεται απο τον ειδικό τύπο,που μόνο αμεροληπτος δεν είναι!!!

Aφήστε βρε παιδιά τον τύπο, αν είναι να μιλήσω κι εγώ για 4Τ που μια ζωή χάιδευαν τους Ιταλούς, άκρη δεν βρίσκουμε έτσι. Επί της ουσίας και μιλάω για τα προηγούμενα χρόνια, οι Ιταλοί είχαν σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα κατασκευής, την παθητική ασφάλεια και την αξιοπιστία και επικεντρώνονταν στην οδηγική απόλαυση. Ότι και να πείτε αυτό δεν αλλάζει. Εγώ από μόνος μου είπα σε κάποιο άλλο ποστ, ότι έχουν αλλάξει πολιτική και πλέον φτιάχνουν γερά πλαίσια και προσέχουν την λεπτομέρεις κλπ κλπ Και ότι σε κάποια χρόνια ίσως μηδενίσουν την ψαλίδα στο πως αντιμετωπίζονται από τους καταναλωτές. Πρώτα θα την μηδενίζουν στην πράξη και μετά θα περάσει αυτό στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1865 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:55:02 πμ »

Παράθεση από: gerogian στις Σήμερα στις 12:52:39 μμ>

Παράθεση
Αντρεας.................απροσδιοριστα ανεκτίμητη

:supz: 
οριστε,καποτε με τετοιο κονσομασιον θα σε φτασω στα ποστ  ;D

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1866 στις: Ιούνιος 23, 2013, 11:55:54 πμ »

Παράθεση από: gerogian στις Σήμερα στις 12:53:46 μμ>
Παράθεση
Ποτέ έχεις γενέθλια Δημήτρη;
Εγω 24 ιουλιου

28 Σπυρακο.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1867 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:04:49 μμ »
Η πιο τιμια εταιρεια που σιγουρα ομως υστερουσε(τα τελευταια χρονια εχει βελτιωθει αρκετα) σε παθητικη ασφαλεια,ηταν και ειναι η HONDA,απλως εδω στην Ελλαδα αντιπροσωπευεται λαθος. Απ`την οικογενεια μας εχουν περασει ολες οι σχολες ακομα και η αγγλικη. Νομιζω ομως πως οι Ιαπωνες ειναι λιγο πιο μπροστα απο ολους σε αρκετα επιπεδα.

edit: ειχα ιαπωνικο αυτοκινητο πριν αλλα τωρα εχω γερμανικο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1868 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:04:55 μμ »
Απάντησα σε όλα και είπα ότι ήταν κακές σελίδες στην ιστορία αυτών των των βιομηχανιών. Εσύ φίλε μου δεν απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ. Έπίσης όπως έγραψα χθες, ίσως να μην το διάβασες, είχα αυτοκίνητα απ'όλες τις σχολές και κολλήματα δεν έχω, κάλιστα αύριο παίρνω Alfa Romeo. Άλλο αυτό κι άλλο η κουβέντα μας που ξεκίνησε περί αξιοπιστίας και θέσης των Ιταλών στη συνείδηση του καταναλωτή και από που αυτή προήλθε.

Aφήστε βρε παιδιά τον τύπο, αν είναι να μιλήσω κι εγώ για 4Τ που μια ζωή χάιδευαν τους Ιταλούς, άκρη δεν βρίσκουμε έτσι. Επί της ουσίας και μιλάω για τα προηγούμενα χρόνια, οι Ιταλοί είχαν σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα κατασκευής, την παθητική ασφάλεια και την αξιοπιστία και επικεντρώνονταν στην οδηγική απόλαυση. Ότι και να πείτε αυτό δεν αλλάζει. Εγώ από μόνος μου είπα σε κάποιο άλλο ποστ, ότι έχουν αλλάξει πολιτική και πλέον φτιάχνουν γερά πλαίσια και προσέχουν την λεπτομέρεις κλπ κλπ Και ότι σε κάποια χρόνια ίσως μηδενίσουν την ψαλίδα στο πως αντιμετωπίζονται από τους καταναλωτές. Πρώτα θα την μηδενίζουν στην πράξη και μετά θα περάσει αυτό στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού.

Δεν θέλω να ακούω τέτοια απο ανθρώπους σχετικούς με αυτοκίνητα.
Γιάννη μου,η ασφάλεια χωρίζεται σε δυο τομείς.
1.παθητικη & 2.ενεργητικη
Οι Γερμανοί αναπτυξανε πολύ περισσότερο την πρώτη και φτιάξαμε αυτοκίνητα τανκς,οι Ιταλοί και Γάλλοι την δεύτερη και κατασκεύασαν αυτοκίνητα.
Και βέβαια το να φορτώσεις ένα αυτοκίνητο με θωρακισμενες μπάρες,μπαλόνια,καναπέδες και τα συναφή,μάλλον το βρίσκω εύκολο,αρκεί να έχεις λεφτά και θέληση.
Το να καταφέρεις όμως να το στησεις στο δρόμο,να έχει άμεσο και κοφτερο τιμόνι,να φρενάρει ,κλπ δεν φτάνει μόνο η επιθυμία,χρειάζεται ταλέντο.
Και εκεί δεν πιανομαστε !!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1869 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:11:17 μμ »
Βρε Σπύρο θα με τρελλάνεις? Διάβασε εδώ, πέντε ποστ πιο πάνω είναι, έλεος!!!

Επί της ουσίας και μιλάω για τα προηγούμενα χρόνια, οι Ιταλοί είχαν σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα κατασκευής, την παθητική ασφάλεια και την αξιοπιστία και επικεντρώνονταν στην οδηγική απόλαυση.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1870 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:13:49 μμ »
Βρε Σπύρο θα με τρελλάνεις? Διάβασε εδώ, πέντε ποστ πιο πάνω είναι, έλεος!!!

Εννοώ ότι η οδηγικη απόλαυση όμως,όπως την οναμαζεις,είναι ενεργητική ασφάλεια,που δεν το αναφέρεις!!!
Την οποία δεν είχαν οι αντίστοιχες γερμανικές κατασκευές!!!

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1871 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:15:40 μμ »
Απάντησα σε όλα και είπα ότι ήταν κακές σελίδες στην ιστορία αυτών των των βιομηχανιών. Εσύ φίλε μου δεν απάντησες σε ΤΙΠΟΤΑ. Έπίσης όπως έγραψα χθες, ίσως να μην το διάβασες, είχα αυτοκίνητα απ'όλες τις σχολές και κολλήματα δεν έχω, κάλιστα αύριο παίρνω Alfa Romeo.
Δεν άφησα κάποιο ερώτημά σου αναπάντητο. Σου παρέθεσα τους λόγους για τους οποίους πιστεύω πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει κάνει μεγαλύτερα λάθη από τις άλλες
και παρ'όλα τα σφάλματά της βγήκε αλώβητη χάρη στη στήριξη (με το αζημίωτο) του "ειδικού τύπου".
Με την ίδια ευκολία που μιλάς εσύ για "κακές σελίδες", μπορώ να το κάνω και εγώ καλύπτοντας όλα τα λάθη της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας....

Άλλο αυτό κι άλλο η κουβέντα μας που ξεκίνησε περί αξιοπιστίας και θέσης των Ιταλών στη συνείδηση του καταναλωτή και από που αυτή προήλθε.
... είναι ξεκάθαρο το πώς διαμορφώνεται η συνείδηση του καταναλωτή...

Aφήστε βρε παιδιά τον τύπο, αν είναι να μιλήσω κι εγώ για 4Τ που μια ζωή χάιδευαν τους Ιταλούς, άκρη δεν βρίσκουμε έτσι.
Μάλλον έχεις πολλά χρόνια να αγοράσεις περιοδικό, η περίοδος αυτή έχει περάσει προ 25ετίας...
Από τότε κερδίζει παντού και πάντα ....η γκόλφω...
Για να μη θυμηθούμε τα autobild, automotorundsport, autoΤσικνοΠέμπτη και κιτρινίσουμε επικίνδυνα...

Επί της ουσίας και μιλάω για τα προηγούμενα χρόνια, οι Ιταλοί είχαν σε δεύτερη μοίρα την ποιότητα κατασκευής, την παθητική ασφάλεια και την αξιοπιστία και επικεντρώνονταν στην οδηγική απόλαυση. Ότι και να πείτε αυτό δεν αλλάζει. Εγώ από μόνος μου είπα σε κάποιο άλλο ποστ, ότι έχουν αλλάξει πολιτική και πλέον φτιάχνουν γερά πλαίσια και προσέχουν την λεπτομέρεις κλπ κλπ Και ότι σε κάποια χρόνια ίσως μηδενίσουν την ψαλίδα στο πως αντιμετωπίζονται από τους καταναλωτές. Πρώτα θα την μηδενίζουν στην πράξη και μετά θα περάσει αυτό στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω μόνο στο σημείο ..."γερά πλαίσια"...
Πλαίσια έβγαζαν ανέκαθεν κορυφαία, κάτι που εν μέρει δικαιολογούσε την οδική τους συμπεριφορά
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1872 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:19:12 μμ »
Ρε παιδια δεν υπαρχει λογος για φανατισμους,ολα τα αυτοκινητα ειναι καλα και ολα βγαζουν προβληματα. Υπαρχει μια ταση να υποστηριζουμε την εταιρεια που εμεις οι ιδιοι εχουμε επιλεξει να αγορασουμε. Αυτο ειναι το μεγαλο σφαλμα που κανουμε.
Δυστυχως `η ευτυχως για την Ελληνικη  σημερινη πραγματικοτητα ενα γκρουπ εχει κανει την διαφορα και ειναι μονοδρομος για καποιον που θελει να αγορασει ενα καινουριο(`η και μεταχειρισμενο) αυτοκινητο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1873 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:19:48 μμ »
Με  λίγα λόγια:

Καλύτερα να αποφύγουμε ένα ατυχημα(τιμόνι,φρένα,κράτημα) παρά να θωρακιστουμε και να περιμένουμε να στουκαρουμε,για να φανεί η στιβαροτητα της κατασκευής.
Είναι η βασική αρχή της πρόληψης!!!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1874 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:20:11 μμ »
Δεν θέλω να ακούω τέτοια απο ανθρώπους σχετικούς με αυτοκίνητα.
Γιάννη μου,η ασφάλεια χωρίζεται σε δυο τομείς.
1.παθητικη & 2.ενεργητικη
Οι Γερμανοί αναπτυξανε πολύ περισσότερο την πρώτη και φτιάξαμε αυτοκίνητα τανκς,οι Ιταλοί και Γάλλοι την δεύτερη και κατασκεύασαν αυτοκίνητα.
Και βέβαια το να φορτώσεις ένα αυτοκίνητο με θωρακισμενες μπάρες,μπαλόνια,καναπέδες και τα συναφή,μάλλον το βρίσκω εύκολο,αρκεί να έχεις λεφτά και θέληση.
Το να καταφέρεις όμως να το στησεις στο δρόμο,να έχει άμεσο και κοφτερο τιμόνι,να φρενάρει ,κλπ δεν φτάνει μόνο η επιθυμία,χρειάζεται ταλέντο.
Και εκεί δεν πιανομαστε !!!!!

Τελικα εισαι γερμανος η ιταλος;

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1875 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:27:06 μμ »
Δυστυχως `η ευτυχως για την Ελληνικη  σημερινη πραγματικοτητα ενα γκρουπ εχει κανει την διαφορα και ειναι μονοδρομος για καποιον που θελει να αγορασει ενα καινουριο(`η και μεταχειρισμενο) αυτοκινητο.
Πως ακριβώς πιστοποιείται η διαφορά αυτή , η οποία έφτασε να γίνει μονόδρομος ?
....and after the first GP win over Alfa Romeos Alfettas, Enzo Ferrari cried out: " I’ve killed my mother"....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Αυτοκίνητα
« Απάντηση #1876 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:30:57 μμ »
Τελικα εισαι γερμανος η ιταλος;

Ο κερατας αυτοματος διορθωτης φταίει!!
FORZA. ITALIA !!!!!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1877 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:34:47 μμ »
Πως ακριβώς πιστοποιείται η διαφορά αυτή , η οποία έφτασε να γίνει μονόδρομος ?
Δεν σου λεω οτι ειμαι απολυτος υποστηρικτης αυτης της λυσης αλλα αναγκαστικα την ακολουθησα. Πριν ειχα ενα type-r civic που αναγκαστηκα να το πουλησω λογω κυβικων,φορολογιας και τελων κυκλοφοριας.

Αποσυνδεδεμένος pancho

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #1878 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:42:50 μμ »
Δεν σου λεω οτι ειμαι απολυτος υποστηρικτης αυτης της λυσης αλλα αναγκαστικα την ακολουθησα. Πριν ειχα ενα type-r civic που αναγκαστηκα να το πουλησω λογω κυβικων,φορολογιας και τελων κυκλοφοριας.
Αναγκαστικά ?
Ποιός σε ανάγκασε ? Είχες το type-r και (αν επιτρέπεται) πήρες τι ?
Δεν υπήρχε καμία άλλη λύση η οποία να καλύπτει τις ανάγκες σου ?

Μήπως υποσυνείδητα επέλεξες ένα αυτοκίνητο με βάση τα γούστα των άλλων ?
Μήπως οι περισσότεροι επιλέγουν κάτι, επειδή γνωρίζουν πως θα ακούσουν καζούρα και καφενειακού τύπου κριτική ?

μη το πάρεις προσωπικά, απλά εκφράζω κάποιους γενικότερους προβληματισμούς...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #1879 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:58:28 μμ »
Η τοτε κυβερνηση με αναγκασε να το πουλησω λογω των ηλιθιων νομων που επεβαλε φιλε μου.
Ξεκινησα να πληρωνω 370 ευρω τελη κυκλοφοριας και εφτασα να δινω 660,επισης πληρωσα και στο χαρατσι της αλληλεγυης 300 ευρω. Γιατι ρε φιλε? Τους τα χρωσταγα? 4 χρονια βαρεθηκα να πληρωνω αδικα.
Τωρα οσον αφορα την επιλογη μου,τα κριτηρια ηταν το γουστο μου και οι αναγκες της οικογενειας μου.Δεν πηρα κατι επειδη το εχουν και ολοι οι αλλοι,ασχετα αν οντως ετσι φαινεται.