Αποστολέας Θέμα: Κινητή τηλεφωνία  (Αναγνώστηκε 100265 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Απ: Κινητή τηλεφωνία
« Απάντηση #220 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 09:18:51 πμ »
Δυσάρεστη εξέλιξη είν΄αυτή. Xωρίς να έχω συμμετάσχει στον επίμαχο διάλογο, να πω πάντως ότι, γενικά, ίσως άθελά μας να πιέσαμε (βάζω τον εαυτό μου πρώτο σ' αυτό)τον Μιχάλη λίγο παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Εννοώ, με όλ' αυτά τ' αστεία -διότι αστεία ήταν- περί επενδύσεων, αυτοκόλλητων, μεναγάκηδων κλπ. Καθώς το πράγμα έβγαζε γέλιο, κάπου γενικεύτηκε, κάπου ξέφυγε, ίσως κι ο μαέστρος να το πήρε πιο προσωπικά απ' ότι έπρεπε και τελικά ένα εντελώς αθώο και καλοπροαίτερο πείραγμα του πάντα ευγενούς Άγγελου να έγινε η θρυαλλίδα  του  -κακότροπου, όντως-  ξεσπάσματος από πλευράς μαέστρου. Αν υπάρχει ένα ελαφρυντικό, είναι σίγουρα το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο  των καλλιτεχνών, δεν φταίνε αυτοί, έτσι γεννιούνται γαμώτο. Εντάξει, ο μαέστρος διαδικτυακά είναι ανάγωγος, τι να κάνουμε τώρα, όλοι έχουμε τα κουσούρια μας, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι οκέϋ άτομο και εν τέλει, ρε σεις, να δίνεις τόσες ηρωϊκές μάχες με τη στολή της Rolex και τελικά να "πεθαίνεις" εξ αφορμής της iphone είναι άδοξο, όπως και να το κάνουμε, πιο άδοξο κι από το κεραμίδι που έφαγε στο κεφάλι ο στρατηγός ο Πύρρος. Κατά τα λοιπά, είχα εξαρχής προειδοποιήσει ότι αυτό το πράσινο Marine Master είναι πιο φονικό κι από pittbull, έχει ψυχή μαύρη, σαν την Κριστίν του Κάρπεντερ ένα πράμα κι όποιος το προσβάλλει τον βγάζει από τη μέση. Δεν εισακούστηκα, ορίστε τα αποτελέσματα. Ο Άγγελος είναι συγγνώμων και ο Καβαλιέρε μπορεί να κάνει την υπέρβαση (τον Βίκτωρα δεν τον υπολογίζω, είναι ένας σκέτος νάρκισσος που όλη μέρα καμαρώνει  πόσο κούκλος είναι ο ίδιος και πόσο uber alles τα ρολόγια του). Ας εξεταστεί η περίπτωση απονομής χάριτος, άλλως μετριασμού της ποινής σε 15ήμερο αποκλεισμό.  Και να υποσχεθούμε όλοι ότι εφεξής στους διαξιφισμούς θα χρησιμοπούμε μόνο αγωνιστικές σπάθες, αυτές τις φλώρικες, ολυμπιακών προδιαγραφών με το μπαλάκι στην άκρη, όχι κατάνες αληθινές που κόβουν δέρμα.

Nτένη καλημερα, ο σκοπός του κλειδώματος του νήματος σχετικα με τον αποκλεισμο του Μιχάλη ήταν να μην γίνουν συζητήσεις, αναλύσεις και ολα τα σχετικα.
Σαφώς και ξέρουμε οτι υπήρξαν αρκετοί λόγοι που οδηγήθηκε εδώ η κατάσταση, τους γνωρίζουμε και θα κάνουμε οτι πρεπει και περνάει απο το χέρι μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια πραγματα.
Ο αποκλεισμός θα παραμείνει ως έχει και παρακαλώ να μην υπάρξουν αλλα σχόλια, γιατι θα σβηστούν άμεσα.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 10:09:58 πμ »
Πάντως θα παραβίασω και εγώ τους κανόνες, παρότι δε το θέλω γιατί ξέρω και σέβομαι που είναι ο γιατρός για να κάθεται και να ασχολείται με αυτά τα χαζά!!!

Αλλά επειδή αυτό το αστειάκι είχε πολλούς συμμετέχοντες, το θεωρώ λίγο άδικο γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε υπήρχε πίεση έστω και χωρίς να το θέλουν!

Καταλαβαίνω τον Άγγελο όταν είδε αυτό το σχόλιο αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι υπεράνω από τέτοια θέματα και σχόλια, αν νιώθει προσβεβλημένος πάω πάσο!

Αλλιώς προτείνω και εγώ να αλλάξει ο αποκλεισμός!!

Συγγνώμη παίδες αλλά ήθελα να το γράψω!!

Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος Efthimis

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 10:17:08 πμ »
Κι εγώ ήθελα να γράψω, αν θέλετε σβήστε το, απλά το αστείο να αναφέρονται πολλοί εδώ στον Μαέστρο σαν «επενδυτή» όπου βρεθεί η ευκαιρία νομίζω παρατράβηξε όπως επίσης τράβηξε πολύ και το όλο αστείο με την Ρόλεξ. Προσωπικά δεν θέλω να ποστάρω και μετά να βλέπω αστεία τύπου Μενεγακη, επενδύσεων, εμείς που πετάμε τα λεφτά μας να πάρουμε Ρόλεξ και όχι Seiko ή τι άλλο κτλ.. βλέπω ότι το επίπεδο των μελών είναι υψηλό σε αντίληψη και γνώσεις όποτε κρίμα είναι να χαλάμε το κλίμα με «φθηνά σχόλια».. καλημέρα σε όλους

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 10:29:52 πμ »
Κυριοι, σαφως και δεν απευθυνεστε σε χαζους.
Γνωριζουμε πολυ καλα τι και πως γινεται στο φορουμ.

Δυστυχως, απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε.
Η αποφαση ειναι οριστικη, δεν χρειαζονται σχολια.
Πραγματικα θα σβυστουν απο δω και περα.

Σας παρακαλουμε ολους να ειστε κοσμιοι και να τηρειτε τους κανονες του φορουμ.
Τερμα οι ειρωνιες, προσβολες, εξυπναδες κλπ.
Θα ξαναγυρισουμε στην κανονικοτητα μας, που μας εκανε το πιο παλιο και μεγαλο ορολογιακο φορουμ.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 10:35:10 πμ »
Είστε off-topic.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 11:16:39 πμ »
Στέργιε, το Google Pixel 3 είναι (κατά τη γνώμη μου) το καλύτερο smart που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κάμερα και μια από τις καλύτερες μπαταρίες.
Βέβαια είναι ακριβό και δυστυχώς δε λέει να πέσει η τιμή του (αυτό κάτι μας λέει...)
Είμαι κι εγώ της άποψης που ειπώθηκε παραπάνω, ότι πρέπει να παίρνουμε κινητό περσινό.
Τα galaxy A40 ή το A50 είναι εξαιρετικά σε λογικές τιμές.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 11:21:40 πμ »
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.Η σκέψη μου είναι να φύγω από 8Plus να πάρω κάτι εξίσου καλό θα πάω μια βόλτα να δω Note και S10 σε πρώτη φάση και βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #227 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 12:09:31 μμ »
Huawei mate 20 pro

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 12:11:18 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.Η σκέψη μου είναι να φύγω από 8Plus να πάρω κάτι εξίσου καλό θα πάω μια βόλτα να δω Note και S10 σε πρώτη φάση και βλέπουμε.
Αν πας σε άλλη εταιρεία πλην samsung θα απογοητευτείς όντως χρήστης iOS.

Η samsung έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο ui που φτάνει όσο πιο κοντά γίνεται στο iOS.

Καλές αγορές !

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #229 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 09:37:09 μμ »
Εγώ πάντως που είχα ios 12χρονια και πήγα σε EMUI και mate 20 pro είδα πόσο πολύ πιο απλη μπορεί να γίνει η χρήση του κινητού μου από πριν

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 11:53:46 μμ »
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα user interfaces, ξέρω όμως ότι μπήκα να διαβάσω reviews από Android κινητά & το 80% των reviews ήταν για τις κάμερες & συγκριτικά φωτογραφιών μεταξύ διαφορετικών εταιριών/μοντέλων.
Αφού προς στιγμην νόμιζα ότι ήμουν στο DPGR (digital photography GR).
Δεν μιλάμε πλέον για κινητά. Μιλάμε για compact φωτογραφικές μηχανές με τις οποίες επικοινωνείς. Και μάλιστα σπανιοτατα πλέον με φωνητικές κλήσεις...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Οκτώβριος 05, 2019, 11:58:43 μμ »
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα user interfaces, ξέρω όμως ότι μπήκα να διαβάσω reviews από Android κινητά & το 80% των reviews ήταν για τις κάμερες & συγκριτικά φωτογραφιών μεταξύ διαφορετικών εταιριών/μοντέλων.
Αφού προς στιγμην νόμιζα ότι ήμουν στο DPGR (digital photography GR).
Δεν μιλάμε πλέον για κινητά. Μιλάμε για compact φωτογραφικές μηχανές με τις οποίες επικοινωνείς. Και μάλιστα σπανιοτατα πλέον με φωνητικές κλήσεις...

Γιαυτό ακριβώς Άγγελε iOS και «καθάρισες».

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Οκτώβριος 06, 2019, 12:14:04 πμ »
Γιαυτό ακριβώς Άγγελε iOS και «καθάρισες».

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το θέμα είναι Χαριλαε, ότι με ένα ποσοστό των χρημάτων που απαιτούνται πλέον για τα «μηλαρακια» μπορείς να πάρεις εξαιρετικά τηλέφωνα με εξίσου καλές (μη σου πω και καλύτερες ορισμένες φορές) δυνατότητες.
Από τη στιγμή δε που και τα menus έχουν έρθει τόσο κοντά, η κατάσταση έχει πλέον μπερδευτεί...
Δεν είναι τυχαία η πτώση των μεριδίων αγοράς της Apple παγκοσμίως . Καλό το «μόνος μου vs όλων» αλλά για τις ταινίες...
Η Apple κρατάει μεγάλο μέρος του μεριδίου της (που μειώνεται αργά αλλά σταθερά) πρωτίστως λόγω της Αμερικανικής αγοράς. Η οποία αντιμετωπίζει το θέμα ως «εθνικό θέμα». Είναι η «αντίσταση» της αγαπημένης, πρωτοποριακής, γνήσια Αμερικανικής εταιρίας, απέναντι στον ξένο ανταγωνισμό. Και δη στον Ασιατικό... Πίστεψε με, για τους Αμερικανούς το θέμα έχει άλλες διαστάσεις.
Για εμάς φυσικά δε νομίζω ότι έχει τέτοια διάσταση.
Πρoσωπικα αν δεν μου ήταν τόσο οικείο το «οικοσύστημα» της Apple, αν δεν είχα το MacBook με το οποίο το τηλέφωνο συνεργάζεται «με τη σκέψη» και αν δεν είχα & ένα σκασμό τραγούδια στο i-tunes, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να «αλλαξοπιστήσω» :)
Και μιλάμε για χρήστη αποκλειστικά I-phone από τότε που βγήκε το πρώτο από την Apple...

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Οκτώβριος 06, 2019, 12:34:08 πμ »
Η καλύτερη φάση με το Android είναι που, για να χρησιμοποιήσεις ακόμη και το calculator του κινητού, σου ζητάει πρόσβαση στις επαφές σου, στις φωτογραφίες, ληξιαρχική πράξη γάμου, πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών, ομάδα αίματος. Χαριτωμένο.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Οκτώβριος 06, 2019, 10:27:06 πμ »
Η καλύτερη φάση με το Android είναι που, για να χρησιμοποιήσεις ακόμη και το calculator του κινητού, σου ζητάει πρόσβαση στις επαφές σου, στις φωτογραφίες, ληξιαρχική πράξη γάμου, πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών, ομάδα αίματος. Χαριτωμένο.
Έλα μωρέ, υπερβολές... Μια χαρά χρησιμοποίησα το calculator σε ένα low budget Huawei που απέκτησα πρόσφατα, χωρις να δηλώσω πρώτα πίστη στο Σύνταγμα & στο Android.

Εμένα άλλο με ανησυχεί: με τα δακτυλικά μας αποτυπώματα να είναι πλέον "κάπου" διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή, για να ανοίγουμε τις συσκευές τσακ-μπαμ, μη βρεθούμε κάποια στιγμή εσύ και εγώ καταζητούμενοι από την Interpol για την μεγάλη ληστεία (που ίσως γίνει κάποια στιγμή) του Λούβρου. Και μας κυνηγούν για να τους επιστρέψουμε την Μόνα Λίζα

Sent from my ATU-L31 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Οκτώβριος 06, 2019, 11:39:07 πμ »
Έλα μωρέ, υπερβολές... Μια χαρά χρησιμοποίησα το calculator σε ένα low budget Huawei που απέκτησα πρόσφατα, χωρις να δηλώσω πρώτα πίστη στο Σύνταγμα & στο Android.

Εμένα άλλο με ανησυχεί: με τα δακτυλικά μας αποτυπώματα να είναι πλέον "κάπου" διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή, για να ανοίγουμε τις συσκευές τσακ-μπαμ, μη βρεθούμε κάποια στιγμή εσύ και εγώ καταζητούμενοι από την Interpol για την μεγάλη ληστεία (που ίσως γίνει κάποια στιγμή) του Λούβρου. Και μας κυνηγούν για να τους επιστρέψουμε την Μόνα Λίζα

Γιατί, το face-id;
Αυτό σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε και το σχέδιο που είχαμε καταστρώσει για το Φορτ Νοξ;

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Οκτώβριος 06, 2019, 12:29:22 μμ »
Γιατί, το face-id;
Αυτό σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε και το σχέδιο που είχαμε καταστρώσει για το Φορτ Νοξ;
Κρύβε λόγια, we' re public :D

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
Κινητή τηλεφωνία
« Απάντηση #237 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 01:41:22 μμ »
Πάντως τα κινητά είναι η επιτομή της αντι-επένδυσης.

Θα σου πρότεινα να μη δίνεις πάνω από 200€ για κανένα κινητό. Χάνουν κάθε μήνα τουλάχιστον το 5% της αξίας τους.

Να παίρνεις πάντα περσινά μοντέλα που έχουν φάει την απαξίωση στο κεφάλι ;)

χα τωρα το ειδα , μες το μυαλο μου εισαι iphone xs ή iphone 11.
αποφασισα να πουλησω το iphone 7 128 gb το οποιο αγορασα 1000€ το 2017 .
Η τιμη του τωρα δεν υπερβαινει τα 300€

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Οκτώβριος 14, 2019, 06:40:37 μμ »
Σκεφτομαι να αγορασω το Xiaomi note 8 pro. Θα ηθελα την γνωμη καποιου ειδικου για τον επεξεργαστη του συγκεκριμενου τηλεφωνου. Ειναι ο Helio G90t της Mediatek. Εχει ξεσπασει ενας σαλος για τους επεξεργαστες της Mediatek,οτι δηλαδη δημιουργουν προβληματα. Το συγκεκριμενο κινητο εχει πολυ δυνατα specs και αυτος ο επεξεργαστης ειναι πολυ συγχρονος και βελτιωμενος σε σχεση με τους παλιους. Παρακαλω τη γνωμη σας για να προχωρησω στην αγορα.

https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8_pro-ampp-9812.php
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Οκτώβριος 15, 2019, 10:57:28 πμ »
Σκεφτομαι να αγορασω το Xiaomi note 8 pro. Θα ηθελα την γνωμη καποιου ειδικου για τον επεξεργαστη του συγκεκριμενου τηλεφωνου. Ειναι ο Helio G90t της Mediatek. Εχει ξεσπασει ενας σαλος για τους επεξεργαστες της Mediatek,οτι δηλαδη δημιουργουν προβληματα. Το συγκεκριμενο κινητο εχει πολυ δυνατα specs και αυτος ο επεξεργαστης ειναι πολυ συγχρονος και βελτιωμενος σε σχεση με τους παλιους. Παρακαλω τη γνωμη σας για να προχωρησω στην αγορα.

https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8_pro-ampp-9812.php
Χρήστο, δεν έχει προβλήματα το συγκεκριμένο CPU. Ή, για την ακρίβεια, έχει όσα και οι επεξεργαστές της Qualcomm και οι κορεάτικοι. Και θα έλεγα ότι είναι και vfm.
Όμως όλα του τα προτερήματα είναι στην ταχύτητα των γραφικών και μαθηματικών υπολογισμών. Δηλαδή άχρηστα για το μέσο χρήστη, εκτός κι αν παίζεις παιχνίδια. Λένε πως είναι ο καλύτερος για παιχνίδια.
This post contains 100% recycled electrons