Γιαυτό ακριβώς Άγγελε iOS και «καθάρισες».
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Το θέμα είναι Χαριλαε, ότι με ένα ποσοστό των χρημάτων που απαιτούνται πλέον για τα «μηλαρακια» μπορείς να πάρεις εξαιρετικά τηλέφωνα με εξίσου καλές (μη σου πω και καλύτερες ορισμένες φορές) δυνατότητες.
Από τη στιγμή δε που και τα menus έχουν έρθει τόσο κοντά, η κατάσταση έχει πλέον μπερδευτεί...
Δεν είναι τυχαία η πτώση των μεριδίων αγοράς της Apple παγκοσμίως . Καλό το «μόνος μου vs όλων» αλλά για τις ταινίες...
Η Apple κρατάει μεγάλο μέρος του μεριδίου της (που μειώνεται αργά αλλά σταθερά) πρωτίστως λόγω της Αμερικανικής αγοράς. Η οποία αντιμετωπίζει το θέμα ως «εθνικό θέμα». Είναι η «αντίσταση» της αγαπημένης, πρωτοποριακής, γνήσια Αμερικανικής εταιρίας, απέναντι στον ξένο ανταγωνισμό. Και δη στον Ασιατικό... Πίστεψε με, για τους Αμερικανούς το θέμα έχει άλλες διαστάσεις.
Για εμάς φυσικά δε νομίζω ότι έχει τέτοια διάσταση.
Πρoσωπικα αν δεν μου ήταν τόσο οικείο το «οικοσύστημα» της Apple, αν δεν είχα το MacBook με το οποίο το τηλέφωνο συνεργάζεται «με τη σκέψη» και αν δεν είχα & ένα σκασμό τραγούδια στο i-tunes, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να «αλλαξοπιστήσω»

Και μιλάμε για χρήστη αποκλειστικά I-phone από τότε που βγήκε το πρώτο από την Apple...
Sent from my iPhone using Tapatalk