ΟΚ.
Στο δια ταύτα. Αναγνωρίζω, όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, ότι ένιωσες να βάλλεσαι με ερωτήσεις και κόντρα ερωτήσεις, αμφισβητήσεις και λοιπά.
Ο george_ και ο οποιοσδήποτε έχει κ-ά-θ-ε δικαίωμα να σε ρωτήσει αν θέλει, με τις όποιες γνώσεις του, για να μάθει και να δει αν μπορεί να εμπιστευτεί. Προσοχή: άσχετα εάν θα σου ζητήσει να του επισκευάσεις τα ρολόγια του ή όχι. Σε forum για ρολόγια είσαι.
Όταν δηλώνεις ωρολογοποιός με περγαμηνές που θα ήθελαν αρκετοί να έχουν, λογικό κι επόμενο είναι να αποκτάς σημαίνουσα θέση σε αυτή την κοινότητα. Αυτή η θέση γεννά, όπως αντιλαμβάνεσαι, και κάποιες απαιτήσεις και τα στάνταρ γίνονται αυστηρότερα. Και μην αρχίσεις πάλι "δεν μπορείτε εσείς να με κρίνετε", γιατί πως να το πω ευγενικά ... "χτυπάει άσχημα".
Ξεκαβάλα από το καλάμι λοιπόν, είτε το δικαιούσαι να το καβαλάς είτε όχι. Δεν είναι ωραίο. Έτσι ώστε να "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε" (Ντίνος Ηλιόπουλος, στο Στρίβειν δια του αρραβώνος).
Αυτό το τελευταίο το είπα φιλικά. Μην αρχίσουμε νέα σύρραξη.
Αυτά.
Δεν ζήτησα απο το George να με εμπιστευτεί .
Ο George και ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να μου κάνει ερωτήσεις τεχνικές αφού καταλάβαμε ότι ανήκω σε αυτό το τομέα .
Ερωτήσεις για ταχυμετρικές σκάλες ,στεφάνια ειδικά κατασκευασμένα και άλλα τέτοια δεν αποτελούν αντικείμενο εκμάθησης απο ΚΑΜΜΙΑ σχολή ωρολογοποιίας αφού γνωρίζουμε ότι η κάθε εταιρία δημιουργεί κάτι διαφορετικό και άρα μπορείς να το γνωρίζεις εφόσον ΚΑΙ ΜΟΝΟ εργάζεσαι για την εν λόγω εταιρία .
Είπες κάτι για ταπεινότητα . Δεν ξέρω πόσους επαγγελματίες γνώρισες που να σου λένε ότι "όταν δεν γνωρίζω κάτι δεν απαντώ" .
Επίσης δεν δηλώνω κάτι που δεν είμαι κάτι για το οποίο κουράστηκα , ξόδεψα ώρες ολόκληρες για να το επιτύχω και ούτε σκοπός μου είναι να μου δώσεις τις περγαμηνές όταν οι περγαμηνές δίνονται απο όλες τις εταιρίες χωρίς συστάσεις και τέτοια σχετικά .
Δεν μπορείς να καταλάβεις τι προυποθέτει μια τέτοια σχολή και ειλικρινά εύχομαι όλοι οι υποψήφιοι να έχουν το σθένος και την υπομονή να το προσπαθήσουν .
Καλό θα έκανε στο χώρο μας και όχι κακό .
Αυτό για την κρίση μπορεί να ακούστηκε άσχημα και ζητώ συγγνώμη αλλά πως μπορεί να κρίνει ένας χομπίστας έναν άνθρωπο με κατάρτιση ρωτώντας για ταχυμετρικές σκάλες?
Ένα θα σου πω και ξέρω ότι θα το καταλάβεις .
Δεν μπήκα εδώ μέσα για να κάνω τον ειδικό αφού το χαρτάκι μου το πήρα , αλλά προσπαθώ όλους εσάς που ξοδεύεται περιουσίες ολόκληρες στα ρολόγια σας να σας "ταρακουνήσω" ούτως ώστε να αντιμετωπίζεται διαφορετικά τον κάθε ωρολογοποιό που θέλει να λέγεται ωρολογοποιός αλλά στην ουσία δεν έχει καμμία σχέση με το επάγγελμα .
Πόσοι τεχνικοί είναι σε θέση να σου απαντήσουν ποιοι είναι οι παράγοντες που επιδρούν στον ισοχρονισμό του ρολογιού σου ?
Και πως θα ένοιωθες όταν αφού παραλάμβανες ένα ρολόι απο το σέρβις εταιρίας ήξερες ακριβώς τι έπρεπε να κοιτάξεις ?
Συγχώρεσαι με αλλά καβαλιμένο καλάμι και "δεν γνωρίζω δεν απαντώ" δεν ταιριάζουν ...
Και αν θες να είμαστε μια ωραία παρέα και αφού θες ντε και καλά να μου δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω επαγγέλματος , ερωτήσεις τεχνικές .
Όπως έγραψα στο τελευταίο ποστ μου στο θέμα σύγκρισης των 2 εταιριών .
Εσένα θα κάνω πιο δυνατό τουλάχιστον σε ότι κατέχω μέχρι σήμερα .
Και αυτό για τους μεταξωτούς ..... ωραίο σχόλιο αλλά θα ξαναστρέψω το ενδιαφέρον στο τελευταίο ποστ που ανέφερα παραπάνω .
Αυτά είναι πράγματα τεχνικά και όχι αν το μπρασελέ έχει ασφάλεια στο κούμπωμα ή όχι .
Μην ξεχάσω και αυτά που ήξερα ...
Δεν φοβήθηκα να ερωτηθώ αλλιώς δεν θα έμπαινα εδώ μέσα , φοβάμαι μόνο την ελληνική νοοτροπία που μας κάνει και είμαστε για ξύλο ...