Αποστολέας Θέμα: Η Δυναμική του george_ (Global Moderator) και ο αντίκτυπος της στο φόρουμ...  (Αναγνώστηκε 14452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tolis7

• 36mm case
    • Προφίλ
Απ: ο george_ στην κρεμαλα
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:07:06 μμ »
βρε wostep για να καταλαβω.εσυ θυχτικες επαγγελματικος απο το φορουμ?

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:09:23 μμ »
ΟΚ.

Στο δια ταύτα. Αναγνωρίζω, όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, ότι ένιωσες να βάλλεσαι με ερωτήσεις και κόντρα ερωτήσεις, αμφισβητήσεις και λοιπά.

Ο george_ και ο οποιοσδήποτε έχει κ-ά-θ-ε δικαίωμα να σε ρωτήσει αν θέλει, με τις όποιες γνώσεις του, για να μάθει και να δει αν μπορεί να εμπιστευτεί. Προσοχή: άσχετα εάν θα σου ζητήσει να του επισκευάσεις τα ρολόγια του ή όχι. Σε forum για ρολόγια είσαι.
Όταν δηλώνεις ωρολογοποιός με περγαμηνές που θα ήθελαν αρκετοί να έχουν, λογικό κι επόμενο είναι να αποκτάς σημαίνουσα θέση σε αυτή την κοινότητα. Αυτή η θέση γεννά, όπως αντιλαμβάνεσαι, και κάποιες απαιτήσεις και τα στάνταρ γίνονται αυστηρότερα. Και μην αρχίσεις πάλι "δεν μπορείτε εσείς να με κρίνετε", γιατί πως να το πω ευγενικά ... "χτυπάει άσχημα".
Ξεκαβάλα από το καλάμι λοιπόν, είτε το δικαιούσαι να το καβαλάς είτε όχι. Δεν είναι ωραίο. Έτσι ώστε να "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε" (Ντίνος Ηλιόπουλος, στο Στρίβειν δια του αρραβώνος).

Αυτό το τελευταίο το είπα φιλικά. Μην αρχίσουμε νέα σύρραξη.
Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος tolis7

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:11:44 μμ »
συμφωνω απολυτα με το nin.

τα μεταξωτα βρακακια θελουν και επιδεξιους ......

ετσι ειναι wostep εφοσον δηλωνεις μεγαλος και τρανος απαντα και σε <<σκληρες>> ερωτησεις.

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:41:06 μμ »
ΟΚ.

Στο δια ταύτα. Αναγνωρίζω, όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, ότι ένιωσες να βάλλεσαι με ερωτήσεις και κόντρα ερωτήσεις, αμφισβητήσεις και λοιπά.

Ο george_ και ο οποιοσδήποτε έχει κ-ά-θ-ε δικαίωμα να σε ρωτήσει αν θέλει, με τις όποιες γνώσεις του, για να μάθει και να δει αν μπορεί να εμπιστευτεί. Προσοχή: άσχετα εάν θα σου ζητήσει να του επισκευάσεις τα ρολόγια του ή όχι. Σε forum για ρολόγια είσαι.
Όταν δηλώνεις ωρολογοποιός με περγαμηνές που θα ήθελαν αρκετοί να έχουν, λογικό κι επόμενο είναι να αποκτάς σημαίνουσα θέση σε αυτή την κοινότητα. Αυτή η θέση γεννά, όπως αντιλαμβάνεσαι, και κάποιες απαιτήσεις και τα στάνταρ γίνονται αυστηρότερα. Και μην αρχίσεις πάλι "δεν μπορείτε εσείς να με κρίνετε", γιατί πως να το πω ευγενικά ... "χτυπάει άσχημα".
Ξεκαβάλα από το καλάμι λοιπόν, είτε το δικαιούσαι να το καβαλάς είτε όχι. Δεν είναι ωραίο. Έτσι ώστε να "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε" (Ντίνος Ηλιόπουλος, στο Στρίβειν δια του αρραβώνος).

Αυτό το τελευταίο το είπα φιλικά. Μην αρχίσουμε νέα σύρραξη.
Αυτά.

Δεν ζήτησα απο το George να με εμπιστευτεί .
Ο George και ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να μου κάνει ερωτήσεις τεχνικές αφού καταλάβαμε ότι ανήκω σε αυτό το τομέα .
Ερωτήσεις για ταχυμετρικές σκάλες ,στεφάνια ειδικά κατασκευασμένα και άλλα τέτοια δεν αποτελούν αντικείμενο εκμάθησης απο ΚΑΜΜΙΑ σχολή ωρολογοποιίας αφού γνωρίζουμε ότι η κάθε εταιρία δημιουργεί κάτι διαφορετικό και άρα μπορείς να το γνωρίζεις εφόσον ΚΑΙ ΜΟΝΟ εργάζεσαι για την εν λόγω εταιρία .
Είπες κάτι για ταπεινότητα . Δεν ξέρω πόσους επαγγελματίες γνώρισες που να σου λένε ότι "όταν δεν γνωρίζω κάτι δεν απαντώ" .
Επίσης δεν δηλώνω κάτι που δεν είμαι κάτι για το οποίο κουράστηκα , ξόδεψα ώρες ολόκληρες για να το επιτύχω και ούτε σκοπός μου είναι να μου δώσεις τις περγαμηνές όταν οι περγαμηνές δίνονται απο όλες τις εταιρίες χωρίς συστάσεις και τέτοια σχετικά .
Δεν μπορείς να καταλάβεις τι προυποθέτει μια τέτοια σχολή και ειλικρινά εύχομαι όλοι οι υποψήφιοι να έχουν το σθένος και την υπομονή να το προσπαθήσουν .
Καλό θα έκανε στο χώρο μας και όχι κακό .
Αυτό για την κρίση μπορεί να ακούστηκε άσχημα και ζητώ συγγνώμη αλλά πως μπορεί να κρίνει ένας χομπίστας έναν άνθρωπο με κατάρτιση ρωτώντας για ταχυμετρικές σκάλες?
Ένα θα σου πω και ξέρω ότι θα το καταλάβεις .
Δεν μπήκα εδώ μέσα για να κάνω τον ειδικό αφού το χαρτάκι μου το πήρα , αλλά προσπαθώ όλους εσάς που ξοδεύεται περιουσίες ολόκληρες στα ρολόγια σας να σας "ταρακουνήσω" ούτως ώστε να αντιμετωπίζεται διαφορετικά τον κάθε ωρολογοποιό που θέλει να λέγεται ωρολογοποιός αλλά στην ουσία δεν έχει καμμία σχέση με το επάγγελμα .
Πόσοι τεχνικοί είναι σε θέση να σου απαντήσουν ποιοι είναι οι παράγοντες που επιδρούν στον ισοχρονισμό του ρολογιού σου ?
Και πως θα ένοιωθες όταν αφού παραλάμβανες ένα ρολόι απο το σέρβις εταιρίας ήξερες ακριβώς τι έπρεπε να κοιτάξεις ?
Συγχώρεσαι με αλλά καβαλιμένο καλάμι και "δεν γνωρίζω δεν απαντώ" δεν ταιριάζουν ...
Και αν θες να είμαστε μια ωραία παρέα και αφού θες ντε και καλά να μου δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω επαγγέλματος , ερωτήσεις τεχνικές .
Όπως έγραψα στο τελευταίο ποστ μου στο θέμα  σύγκρισης των 2 εταιριών .
Εσένα θα κάνω πιο δυνατό τουλάχιστον σε ότι κατέχω μέχρι σήμερα .
Και αυτό για τους μεταξωτούς ..... ωραίο σχόλιο αλλά θα ξαναστρέψω το ενδιαφέρον στο τελευταίο ποστ που ανέφερα παραπάνω .
Αυτά είναι πράγματα τεχνικά και όχι αν το μπρασελέ έχει ασφάλεια στο κούμπωμα ή όχι .
Μην ξεχάσω και αυτά που ήξερα ...
Δεν φοβήθηκα να ερωτηθώ αλλιώς δεν θα έμπαινα εδώ μέσα , φοβάμαι μόνο την ελληνική νοοτροπία που μας κάνει και είμαστε για ξύλο ...

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:44:52 μμ »
Μια συντομη παρεμβαση κι απο μενα,προσωπικη μου γνωμη μονο,και μετα συνεχιστε. ;D
Σ αυτο το φορουμ συμετεχω-ενεργα θελω να πιστευω-γιατι μ αρεσει να μιλαω για ρολογια,ειτε ο συνομιλιτης μου ειναι ντιπ ασχετος ειτε ειναι ο ιδιος ο kurt clauss.Aρκει να υπαρχει ενδιαφερον θεμα και καλη χαλαρη ατμοσφαιρα.Δεν εχω σκοπο να γινω ορολογοποιος κι αμα εχω συγκεκριμενες μηχανικες αποριες γνωριζω που και σε ποιον ν απευθυνθω.Αμα ειναι ο αλλος να μου λεει σε καθε νεο θεμα ''ετσι ειναι οπως τα λεω γιατι εγω ειμαι επαγγελματιας,εσυ διαβασε να μαθαινεις'' ,τι φορουμ ειν αυτο ???
Και σε τελικη αναλυση ολοι οι επαγγελματιες δεν εχουν την ιδια γνωμη(σε κανενα τομεα) πραγμα που φανερωνει ποσο σχετικα ειναι ολα..
Οποτε καλυτερα για να προχωρησουμε ομορφα και χαλαρα και να διασκεδασουμε τον ελευθερο χρονο μας,καλο ειναι ουτε ο φιλος wostep να το παιζει με το καλημερα ο ''the master watchmaker of the universe'' στα υπολοιπα μελη(ας σε ανακαλυψουνε αυτοι σιγα-σιγα φιλε Νικο και  προσωπικα πολυ θα θελα να παραμεινεις) αλλα κι ολοι εμεις οι υπολοιποι κι george ειδικα να τον αφηνουμε να παρει μια ανασα,ενα πρωτο σταδιο αναγνωρισης,προσαρμογης..
Οσο για το θεμα που ανοιξε ο warover για τον george θα πω οτι ειναι αδικο.Ξεχναμε πολλα πραγματα αλλα θυμομαστε καθε φορα που ενα μελος τσατιζεται  η ακουει πραγματα που δεν του αρεσουν οτι φταιει ο george.Θα ημουν χιλιες φορες υπερ αν υπηρχε προσβολη σε προσωπικο επιπεδο πραγμα που-απ'οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω τουλαχιστον-δεν εχει γινει ποτε.

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:52:34 μμ »
Μια συντομη παρεμβαση κι απο μενα,προσωπικη μου γνωμη μονο,και μετα συνεχιστε. ;D
Σ αυτο το φορουμ συμετεχω-ενεργα θελω να πιστευω-γιατι μ αρεσει να μιλαω για ρολογια,ειτε ο συνομιλιτης μου ειναι ντιπ ασχετος ειτε ειναι ο ιδιος ο kurt clauss.Aρκει να υπαρχει ενδιαφερον θεμα και καλη χαλαρη ατμοσφαιρα.Δεν εχω σκοπο να γινω ορολογοποιος κι αμα εχω συγκεκριμενες μηχανικες αποριες γνωριζω που και σε ποιον ν απευθυνθω.Αμα ειναι ο αλλος να μου λεει σε καθε νεο θεμα ''ετσι ειναι οπως τα λεω γιατι εγω ειμαι επαγγελματιας,εσυ διαβασε να μαθαινεις'' ,τι φορουμ ειν αυτο ???
Και σε τελικη αναλυση ολοι οι επαγγελματιες δεν εχουν την ιδια γνωμη(σε κανενα τομεα) πραγμα που φανερωνει ποσο σχετικα ειναι ολα..
Οποτε καλυτερα για να προχωρησουμε ομορφα και χαλαρα και να διασκεδασουμε τον ελευθερο χρονο μας,καλο ειναι ουτε ο φιλος wostep να το παιζει με το καλημερα ο ''the master watchmaker of the universe'' στα υπολοιπα μελη(ας σε ανακαλυψουνε αυτοι σιγα-σιγα φιλε Νικο και  προσωπικα πολυ θα θελα να παραμεινεις) αλλα κι ολοι εμεις οι υπολοιποι κι george ειδικα να τον αφηνουμε να παρει μια ανασα,ενα πρωτο σταδιο αναγνωρισης,προσαρμογης..
Οσο για το θεμα που ανοιξε ο warover για τον george θα πω οτι ειναι αδικο.Ξεχναμε πολλα πραγματα αλλα θυμομαστε καθε φορα που ενα μελος τσατιζεται  η ακουει πραγματα που δεν του αρεσουν οτι φταιει ο george.Θα ημουν χιλιες φορες υπερ αν υπηρχε προσβολη σε προσωπικο επιπεδο πραγμα που-απ'οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω τουλαχιστον-δεν εχει γινει ποτε.

όχι φίλε μου κάνεις λάθος .
Δεν είμαι ο master watchmaker of the universe (και αν αυτό κατάλαβες τι να πω)και αν θα ήμουν δεν θα διάβαζες ότι όταν κάτι δεν γνωρίζω δεν απαντώ.
Θεωρώ όμως ότι κατέχω πολλά περισσότερα πράγματα απο έναν άνθρωπο που κάνει απλά την τρέλα του και αυτό θα έπρεπε να το εκμεταλευτείς αφού εγώ πλήρωσα και εσύ είσαι σε θέση να ρωτάς τεχνικά θέματα μπαίνοντας απλά σε ένα φόρουμ .
Αυτό που είπα και με βρίσκει αντίθετο και δεν λέτε να το καταλάβετε είναι ότι δεν μπορείς να ρωτάς πράγματα άσχετα απο τον τεχνικό τομέα σε έναν ωρολογοποιό και μετά να θεωρείς ότι δεν είμαι σωστός διότι δεν σου απάντησα .
Εκμεταλεύσου τις γνώσεις μου , προς όφελος σου .
Και ο George αναφέρθηκε σε εμένα αν δεν κάνω λάθος . Τα δικά μου ποστ σχολίασε (με το λάθος τρόπο) .
Άρα γιατί ο Warover να μην επισημάνει ότι οι mod δεν είναι εδώ για να βάζουν τον άλλο στο τοίχο και να τον πυροβολούν?
Γιατί αυτό νοιώθω κάθε φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος σχολιάζει κάτι δικό μου .
Και μην μου πεις ότι είναι ιδέα μου γιατί θα αρχίσω να τα χάνω  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:57:51 μμ από Wostep »

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:17:33 μμ »
όχι φίλε μου κάνεις λάθος .
Δεν είμαι ο master watchmaker of the universe (και αν αυτό κατάλαβες τι να πω)και αν θα ήμουν δεν θα διάβαζες ότι όταν κάτι δεν γνωρίζω δεν απαντώ.
Εχω διαβασει τα ποστ σου.Προσωπικα διεκρινα επαρση με το καλημερα αλλα δεν εχω προβλημα μ αυτο(δεν ειμαι mod ουτε admin για να χω).

Θεωρώ όμως ότι κατέχω πολλά περισσότερα πράγματα απο έναν άνθρωπο που κάνει απλά την τρέλα του και αυτό θα έπρεπε να το εκμεταλευτείς αφού εγώ πλήρωσα και εσύ είσαι σε θέση να ρωτάς τεχνικά θέματα μπαίνοντας απλά σε ένα φόρουμ .
Για να το ''εκμεταλευτει'' αυτο καποιος πρεπει πρωτα να τον κερδισεις,κι οχι απαραιτητα μονο με τις γνωσεις αλλα και με αλλα πραγματα..

Αυτό που είπα και με βρίσκει αντίθετο και δεν λέτε να το καταλάβετε είναι ότι δεν μπορείς να ρωτάς πράγματα άσχετα απο τον τεχνικό τομέα σε έναν ωρολογοποιό και μετά να θεωρείς ότι δεν είμαι σωστός διότι δεν σου απάντησα .
Συμφωνω σ αυτο.Μαλλον ο george ψαχνει απεγνωσμενα ταχυμετρικη κλιμακα για το ΜΚΙΙ του ;D

να αντιμετωπίζεται διαφορετικά τον κάθε ωρολογοποιό που θέλει να λέγεται ωρολογοποιός αλλά στην ουσία δεν έχει καμμία σχέση με το επάγγελμα .
Πόσοι τεχνικοί είναι σε θέση να σου απαντήσουν ποιοι είναι οι παράγοντες που επιδρούν στον ισοχρονισμό του ρολογιού σου ?
Και πως θα ένοιωθες όταν αφού παραλάμβανες ένα ρολόι απο το σέρβις εταιρίας ήξερες ακριβώς τι έπρεπε να κοιτάξεις ?

Αυτα κι αλλα πολλα ενδιαφεροντα θεματα προς συζητηση,αλλα τετοια ωρα τετοια λογια :-[

Αποσυνδεδεμένος tolis7

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:23:28 μμ »
αλλαξτε και το τιτλο ρε παιδια.δεν ειναι ωραιος...τι κρεμαλα και ιστοριες

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:26:16 μμ »
Εχω διαβασει τα ποστ σου.Προσωπικα διεκρινα επαρση με το καλημερα αλλα δεν εχω προβλημα μ αυτο(δεν ειμαι mod ουτε admin για να χω).

Όταν δεν γνωρίζω δεν απαντώ , τόσο απλά . Άσε λοιπόν τις επάρσεις που διακρίνεις .

Για να το ''εκμεταλευτει'' αυτο καποιος πρεπει πρωτα να τον κερδισεις,κι οχι απαραιτητα μονο με τις γνωσεις αλλα και με αλλα πραγματα..
Συμφωνω σ αυτο.Μαλλον ο george ψαχνει απεγνωσμενα ταχυμετρικη κλιμακα για το ΜΚΙΙ του ;D

Δεν χρειάζεται να κερδίσω κανέναν . Ακούς αυτά που λέω , πολύ ευχαρίστως να ρωτήσεις ότι θες , και όταν θα επισκεφθείς τον τεχνικό σου θα σου πω πέντε πράγματα . Έτσι θα τα δεις ο ίδιος στη πράξη . Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά τα "πράγματα" που αναφέρεις . Ελπίζω ότι δεν μιλάς για "ταπεινότητα" κτλπ αφού δεν έχουν καμμία σχέση με το πως μπορείς να προστατευτείς απο μια κακή επισκευή . Δεν περνάω τεστ χαρακτήρα . Τις γνώσεις μου με εσένα είμαι σε θέση να μοιραστώ και μετά θα κρίνεις ο ίδιος . Δεν "εκμεταλεύεσαι" εμένα . Τον εαυτό σου και την περιουσία σου προστατεύεις , που φαντάζομαι ότι εκτιμείς για να βρίσκεσαι εδω μέσα .

Αυτα κι αλλα πολλα ενδιαφεροντα θεματα προς συζητηση,αλλα τετοια ωρα τετοια λογια :-[

Για να δεις αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα θα πρέπει να αφήνεις τον άλλο να λέει την άποψη του και να μην τον στήνεις στον τοίχο .

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:37:34 μμ από Wostep »

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:37:08 μμ »
Μα τώρα σοβαρά υπήρχε σ όλη τη συζήτηση πιο φιλικό και μετριοπαθές μήνυμα από του eins βρε Wostep; Και του απαντάς(μας απαντάς αφού και άλλοι έχουμε τις ίδιες θέσεις) Δεν χρειάζεται να κερδίσω κανέναν .... Δεν περνάω τεστ χαρακτήρα . Για τους περισσότερους όλοι περνάμε τεστ χαρακτήρα. Έστω και μέσω internet είμαστε μια παρέα.

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 05:41:01 μμ »
Μα τώρα σοβαρά υπήρχε σ όλη τη συζήτηση πιο φιλικό και μετριοπαθές μήνυμα από του eins βρε Wostep; Και του απαντάς(μας απαντάς αφού και άλλοι έχουμε τις ίδιες θέσεις) Δεν χρειάζεται να κερδίσω κανέναν .... Δεν περνάω τεστ χαρακτήρα . Για τους περισσότερους όλοι περνάμε τεστ χαρακτήρα. Έστω και μέσω internet είμαστε μια παρέα.

Φίλε μου δεν σου ζήτησα να με δεις σαν τον νέο σου κολλητό . Όχι ο χαρακτήρας είναι άλλο πράγμα και η κατάρτιση είναι άλλο . Και αφού λες ότι είσαστε μια παρέα μέσω νετ έστω δεν παύεται να είσαστε μια παρέα που να συζητάτε για ρολόγια . Άρα αυτό δεν καταλαβαίνω τι έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου . Την τεχνική κατάρτιση έθιξα και όχι το τεστ "προσωπικότητας" .Μην κολλάς σε 2 φράσεις διότι δεν έγραψα μόνο αυτό ...Ξαναδιάβασε

Δεν χρειάζεται να κερδίσω κανέναν . Ακούς αυτά που λέω , πολύ ευχαρίστως να ρωτήσεις ότι θες , και όταν θα επισκεφθείς τον τεχνικό σου θα σου πω πέντε πράγματα . Έτσι θα τα δεις ο ίδιος στη πράξη . Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά τα "πράγματα" που αναφέρεις . Ελπίζω ότι δεν μιλάς για "ταπεινότητα" κτλπ αφού δεν έχουν καμμία σχέση με το πως μπορείς να προστατευτείς απο μια κακή επισκευή . Δεν περνάω τεστ χαρακτήρα . Τις γνώσεις μου με εσένα είμαι σε θέση να μοιραστώ και μετά θα κρίνεις ο ίδιος . Δεν "εκμεταλεύεσαι" εμένα . Τον εαυτό σου και την περιουσία σου προστατεύεις , που φαντάζομαι ότι εκτιμείς για να βρίσκεσαι εδω μέσα .

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 06:13:02 μμ »

Συμφωνώ και νομίζω ότι οι ηλεκτρονικές παρέες μοιάζουν πολύ με τις πραγματικές ...
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 06:33:49 μμ »
Όταν δεν γνωρίζω δεν απαντώ , τόσο απλά . Άσε λοιπόν τις επάρσεις που διακρίνεις

Δεν χρειάζεται να κερδίσω κανέναν

Ακούς αυτά που λέω , πολύ ευχαρίστως να ρωτήσεις ότι θες , και όταν θα επισκεφθείς τον τεχνικό σου θα σου πω πέντε πράγματα .

Μια συντομη περιληψη ολων μεσα σ ενα ποστ... 

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 06:40:08 μμ »
Νομιζω οτι το κυριο θεμα για τα υπολοιπα μελη του φορουμ ειναι οτι κανεις απο εμας τους υπολοιπους δεν εχει κερδισει κατι απο αυτες τις αντιπαραθεσεις. Ουτε εχω μαθει κατι παραπανω για τα ρολογια ουτε κατι διαφορετικο. Φυσικα δε θα παρω το μερος καποιου αλλα απο τη στιγμη που μια αντιπαραθεση δεν προσφερει απολυτως κανενα συμπερασμα για ενα θεμα, πιστευω οτι ειναι κενη περιεχομενου.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 06:43:35 μμ »
προσωπικα φιλε wostep και ο καλυτερος τεχνικος να εισαι στα ρολογια
αν δεν με κερδισεις, δεν θα με δεις σαν πελατη.. ;)
ξερεις καμια φορα χρειαζεται αυτο το ΚΑΤΙ
για να κερδισεις τον πελατη :)
και προς τα μενα δεν βγαινει,τουλαχιστον μεσω του forum.

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:03:53 μμ »
Ειναι λυπηρο να βλεπεις φαινομενα αδιαλλαξιας κ απολυτοσυνης κ αυτο απευθυνεται κ στους δυο ''μονομαχους''.....αυτα τα φαινομενα δεν τα βλεπεις σε φορουμ εξωτερικου.....υπαρχει μοιρασια γνωσης με καλη διαθεση ....δεν χρειαζεται κυριοι ......μοιραστειτε την γνωση σας αυτο ζηταμε να κανετε εφοσον θεωρειτε τους ευατους σας πιο ειδικους η θεματοφυλακες αυτου του φορουμ!!!!
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:05:27 μμ »
προσωπικα φιλε wostep και ο καλυτερος τεχνικος να εισαι στα ρολογια
αν δεν με κερδισεις, δεν θα με δεις σαν πελατη.. ;)
ξερεις καμια φορα χρειαζεται αυτο το ΚΑΤΙ
για να κερδισεις τον πελατη :)
και προς τα μενα δεν βγαινει,τουλαχιστον μεσω του forum.

Άντε πάλι τα ίδια .
Δεν κοιτάζω να σε κερδίσω σαν πελάτη. Δεν με ενδιαφέρει και ούτε το κυνηγάω .
Θες να ρωτήσεις ? Έχει καλώς . Δεν θες? Προχώρα παρακάτω . Τόσο απλά και όμορφα .

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:16:49 μμ »
δεν ανοιξα εγω το θεμα και πανω απο ολλα δεν εβαλα εγω τον τιτλο απλα ποσταρα κατι σε αλλο θεμα επειδη ειχε αρχισει να με ενοχλει η ολλη κατασταση πιεζουμε μεχρι τελους κα;ι αν δεις εχω κανει πολα ποστ που λενε χαλαρωστε αλλα δεν εγινε τπτ και βεβαιος ΑΝΓΝΩΡΙΖΩ την προσφορα του george ο οποιος κακα τα ψεματα σχεδον μονος του κραταει ενα forum αλλα οταν κατι βλεπω οτι δεν ειναι σωστο θα το πω

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:21:48 μμ »
δεν υποστηριζω τον wostep σε καμμια περιπτωση αλλα για να κρινω καποιον θελω πρωτα να τον δω σε μορμαλ συνθηκες και οχι κατω απο πιεση γιατι οταν σε πιεζουν πολλες φορες λες και κανεις πραγματα τα οποια δεν σε εκφραζουν εγω αυτο λεω
ΥΓ
δεν ειναι μονο ο wostep

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 07:28:31 μμ »
Άντε πάλι τα ίδια .
Δεν κοιτάζω να σε κερδίσω σαν πελάτη. Δεν με ενδιαφέρει και ούτε το κυνηγάω .
Θες να ρωτήσεις ? Έχει καλώς . Δεν θες? Προχώρα παρακάτω . Τόσο απλά και όμορφα .
Δηλαδή Wostep για να καταλάβω,
1ον) μπορείς να προσφέρεις τις γνώσεις σου σε όποιον σε ρωτήσει ΔΩΡΕΑΝ και δε σε ενδιαφέρει να κερδίσεις κάποιον πελάτη
2ον) αν δεν κάνω λάθος όποιος προσφέρει γνώσεις (είτε με αμοιβή είτε δωρεάν) λέγεται δάσκαλος
3ον) βασικό ιδιαίτερο γνώρισμα του καλού δασκάλου είναι η καλή επικοινωνία-επαφή με το μαθητή προκειμένου να μεταδώσει γνώσεις
4ον) αν ένας δάσκαλος που δεν έχει το παραπάνω γνώρισμα προσπαθούσε να "κερδίσει" μαθητές δωρεάν μαθημάτων ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ???
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...