Αποστολέας Θέμα: Η Δυναμική του george_ (Global Moderator) και ο αντίκτυπος της στο φόρουμ...  (Αναγνώστηκε 14466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Γιώργο συγνώμη που θα το πω εγώ αλλά αρκετά δεν πάει άλλο
Με όλη αυτή την πίεση εχεις διώξει "πολύ" κόσμο από το forum ίσως εσυ το θεωρείς normal αλλά σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου χαρακτηριστικά αναφέρω το μέλος Giosou ο οποίος δεν άντεξε να απολογείται για τις επιλογές του και έφυγε και με όλο αυτό το κλίμα έφυγε και jpol ο οποίος δεν ξανα έκανε post
Και τώρα θα φύγει και ο wostep όπως πάει
Ο ρόλος του moderator είναι να συντονίζει και να εκτονώνει καταστάσεις και όχι να βομβαρδίζει το κλίμα,σε παρακαλώ σταμάτα το στενό μαρκάρισμα .είναι αρετή να σέβεσαι ακόμα και αυτό  που θεωρείς λάθος εδώ ούτε παιχνίδι γνώσεων παίζουμε ουτε στόχο έχουμε να προσπαθούμε να δήξουμε ποιος είναι πιο σωστός   
ΥΓ
Έχω την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφω και το κάνω δημόσια

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 09:31:07 μμ από Nanagno »

Αποσυνδεδεμένος lambros

• 46mm case
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
ο george_ στην κρεμαλα
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:30:24 μμ »
Δεν θα συμφωνήσω με αυτό που λες warover για τον george_.
Νομίζω ότι το πως αντιδρά ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός και δεν έχει να δώσει λογαριασμό για αυτό.Εξάλλου το forum είναι για μεγάλα παιδια.....Δεν νομίζω ότι κανείς έπιασε κανέναν από την μούρη σε τίποτα! Εξάλλου οι δημοσιεύσεις δεν είναι και υποχρεωτικές.
Εγώ πάντως από την άλλη πλευρά το απολαμβάνω, παρά το γεγονός ότι παίρνει προχωπικό χαρακτηρα πράγμα το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο.Βλέπω δύο γνώστες να λένε την άποψη τους και χαίρομαι για αυτό....αν και δεν πολυκαταλαβαίνω το νόημα της κόντρας για να πω την αλήθεια.
Από την άλλη για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο wostep φαίνεται να ξέρει πολλά on the job, το ερώτημα είναι όμω εάν τα μεταδίδει και σε εμάς ή απλά διασκεδαζει την κόντρα του με τον george_.
Kατά την άποψή μου το σίγουρο είναι ότι η συνεισφορά του george_  είναι έμπρακτη στο φορουμ μας ενώ του wostep (προς το παρόν εύχομαι) όχι.

Φιλικά προς όλους
Λάμπρος   
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:40:30 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
ο george_ στην κρεμαλα
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:31:31 μμ »
μιας και ανοιξες το θεμα να σου απαντησω δημοσια

Giosou :δεχτηκα πολλα μαιλ απο μελη οτι το θεμα ειχε μονοπωλησει το φορουμ και ειχε κουρασει,προσπαθησα/με μεσα απο μια κουβεντα να το οριοθετησουμε χωρις κανενα αποτελεσμα για πολλους λογους,η αποχωρηση και διαγαφη ποστ εγινε απο τον ιδιο το μελος Giosou
jpol:δεν ξερω εαν εχει παρεξηγηθει απο κατι,ισως εσυ που το αναφερεις να γνωριζεις και να μας ενημερωσεις

wostep:ενας επαγγελματιας που δεχθηκε ερωτησεις σε θεματα της δουλειας του, ενας υποψηφιος τεχνιτης για τα ρολογια μας ..

warover:εχεις δεχθει δημοσια συγνωμη απο μερους μου και ειπες οτι δεν σου εκανα κατι,εσυ ξερεις τι σου εκανα η τι δεν σου εκανα

Υ.Γ η αναφορα σου για μελη που εχουν παραπονα εαν θες να γινει ονομαστικα περα απο τον Giosou
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:43:37 μμ από george_ »

warover

• Επισκέπτης
Απ: ο george_ στην κρεμαλα
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:42:07 μμ »
Δεν εχω πρόβλημα με εσένα αλλα με το ότι δεν κανείς ποτε 1 βήμα πισω δηλαδή αυτό που απαιτεί η θέση σου δηλαδή να πεις οκ δέχομαι αυτά που λες αλλά περιμένω στο μέλλων μέσα από τα ποστς σου να με πείσεις είναι το πιο απλό και το πιο εύκολο έτσι ώστε να εκτονώνονται οι εντάσεις και να μην φτάνουμε στα άκρα με αποχωρίσεις
ΥΓ
σέβομαι πολύ τις γνώσεις σου και προσωπικά σε ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχεις προσφέρει και μέσω πμ. όπως σου ειχα πει και τοτε δεν υπηρχε λογος να μου ζητήσεις συγνώμη
Τέλος ποτε δεν θα δοσω ουτε ονόματα ουτε θα παραθέσω πμ δεν είναι του χαρακτήρα μου

και δεν μου αρεσει ο τιτλος καθολου
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:42:57 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:48:35 μμ »
το να "τεσταρεις" κατι,ας μου επιτραπει η εκφραση ,ειναι ενας ρολος που μπορει να εχει ενα φορουμ.
το να κανεις δημοσια προτασεις/αναφορες για ρολογια που ειναι μονο δικες σου επιλογες μπορει να δημιουργησει λαθος εντυπωσεις

π.χ αγορασα ενα σινν στα 1000 ευρω αλλα πολλες φορες ειπα και θα ξαναπω,δεν θα προτεινω σε κανεναν σινν στα 3000 ευρω!το θεωρω λαθος οταν σε αυτα τα λεφτα παιζουν αλλα ρολογια

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:55:15 μμ »
Δεν θα συμφωνήσω με αυτό που λες warover για τον george_.
Νομίζω ότι το πως αντιδρά ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός και δεν έχει να δώσει λογαριασμό για αυτό.Εξάλλου το forum είναι για μεγάλα παιδια.....Δεν νομίζω ότι κανείς έπιασε κανέναν από την μούρη σε τίποτα! Εξάλλου οι δημοσιεύσεις δεν είναι και υποχρεωτικές.

Οι δημοσιεύσεις δεν είναι υποχρεωτικές αλλά πως γίνεται πάντα να σχολιάζονται τα ποστ μου απο το συγκεκριμένο άνθρωπο δεν το γνωρίζω. Μπορώ να μην απαντήσω δηλαδή όταν απευθύνονται στα γραφόμενα μου?Και γιατί άραγε μόνο τα δικά μου ποστ είναι αναφοράς επίθεσης? Μήπως του χαλάσαμε στο μυαλό όσα λανθασμένα ήξερε μέχρι σήμερα?
Εγώ πάντως από την άλλη πλευρά το απολαμβάνω, παρά το γεγονός ότι παίρνει προχωπικό χαρακτηρα πράγμα το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο.Βλέπω δύο γνώστες να λένε την άποψη τους και χαίρομαι για αυτό....αν και δεν πολυκαταλαβαίνω το νόημα της κόντρας για να πω την αλήθεια.
Το θέμα είναι ότι δεν απάντησα πολλά "τεχνικά" θέματα και έτσι δεν διαφώτισα τον συγκεκριμένο άνθρωπο . Ο οποίος θα με διαφωτίσει στα δικά μου τεχνικά ερωτήματα αφού ψάξει τα ξένα φόρουμ πρώτα.
 Από την άλλη για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο wostep φαίνεται να ξέρει πολλά on the job, το ερώτημα είναι όμω εάν τα μεταδίδει και σε εμάς ή απλά διασκεδαζει την κόντρα του με τον george_.
Όυτε διασκεδάζω με κόντρες ούτε ψάχνω τους καινούργιους μου πελάτες . Το έχω πει σε όλους τους τόνους και συνεχίζομαι να χαρακτηρίζομαι απο "αυτονόητους" λόγους που με κάνουν και επισκέπτομαι το φόρουμ αυτό .
Kατά την άποψή μου το σίγουρο είναι ότι η συνεισφορά του george_  είναι έμπρακτη στο φορουμ μας ενώ του wostep (προς το παρόν εύχομαι) όχι.
Και ούτε πρόκειται να είναι διότι είπα ότι θα αποχωρήσω . Ας οριοθετήσουν στο μυαλό τους ορισμένοι άνθρωποι τι είναι τεχνικός τομέας και τι σημαίνει σεβασμός και ίσως να μένουν περισσότεροι άνθρωποι να τον ανέχονται .
Ούτε εμένα μου αρέσει ο τίτλος warover. Θα έπρεπε να λέει Wostep αντί για το συγκεκριμένο όνομα .
Φιλικά προς όλους και ευχαριστώ για την φιλοξενία .

Φιλικά προς όλους
Λάμπρος   

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:56:42 μμ »
το να "τεσταρεις" κατι,ας μου επιτραπει η εκφραση ,ειναι ενας ρολος που μπορει να εχει ενα φορουμ.
οκ οταν κανεις τεστ να μας ειδοποιεις και εμας να το ξερουμε
γιατι εμενα οταν ενα μελος μου λεει εγω θα φυγω απο το forum με πειραζει πολυ ασχετα με το ποσο καιρο ειναι μελος και με το αν συμφωνω μαζι του
ΥΓ
με τον Giosou τι τεσταρες?

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:06:07 μμ »
το να κανεις δημοσια προτασεις/αναφορες για ρολογια που ειναι μονο δικες σου επιλογες μπορει να δημιουργησει λαθος εντυπωσεις

π.χ αγορασα ενα σινν στα 1000 ευρω αλλα πολλες φορες ειπα και θα ξαναπω,δεν θα προτεινω σε κανεναν σινν στα 3000 ευρω!το θεωρω λαθος οταν σε αυτα τα λεφτα παιζουν αλλα ρολογια

Να τεστάρεις εσύ εμένα ως τι ? Ψάχνεις ωρολογοποιό και σου είπα ότι θα σε εξυπηρετήσω? όταν σπουδάσεις πληρώσεις τα ωραία σου εκατομμύρια κάτσεις και στο πάγκο ίσως σου επιτραπεί να με τσεκάρεις . Μέχρι τότε άφησα τεχνικές απορίες στα προηγούμενα μου ποστ που χρειάζονται την απάντηση σου . Έτσι για να οριοθετηθεί τι είναι τεχνικός τομέας και τι όχι .

Το να κάνω δημόσια αναφορά σε 2 ρολόγια απο τι στιγμή που ζητήθηκε η γνώμη όλων δεν είσαι εσύ ειδικός να κρίνεις .
Και αν είναι προσωπική μου επιλογή αυτό φαίνεται απο τα ποστ που ακολουθούν .
Μόνο σε παρακαλώ μην πεις παραέξω ότι θεωρείς καλύτερη την Omega απο την Jaeger γιατί θα σε κοιτάζουν σαν εξωγήινο .

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:08:04 μμ »
Στο διάστημα που παρακολουθώ τις συζητήσεις, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο george_ δείχνει να είναι ιδιαίτερα εριστικός πράγμα που φυσικά είναι παρεξηγήσιμο αλλά και εξηγήσιμο ταυτόχρονα. Νομίζω ότι ο Νίκος (warover) περιγράφει με αρκετή σαφήνεια την κατάσταση και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες νομίζω ότι έχει δίκιο να κρούει τον "κώδωνα κινδύνου".
Από την άλλη προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ... (με εξαίρεση τις σοκολάτες george_  :D αν θυμάσαι ...  :D)
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:08:30 μμ »
.....................................................................

Μόνο σε παρακαλώ μην πεις παραέξω ότι θεωρείς καλύτερη την Omega απο την Jaeger γιατί θα σε κοιτάζουν σαν εξωγήινο .  

ειπα κατι τετοιο ποτε?εαν ναι που?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:12:59 μμ »
τον ρολογα που εμπιστευτηκα τα ρολογια μου τον τεσταρα και θα το ξανακανα για οποιον αλλο

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:14:49 μμ »
.....................................................................

ειπα κατι τετοιο ποτε?εαν ναι που?

Εδώ προσπάθησες να μου συγκρίνεις την νέα co axial διαφυγή (πολλά υποσχόμενη όπως λες ... Πριν τα προβλήματα ή μετά?) με τα μεγαθήριο της Jaeger . Και έχεις το θράσος να μου λες ότι δεν έπρεπε να πω την προσωπική μου άποψη γιατί είναι επιλογή μου ???
Βλέπεις τι γράφεις?

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:15:39 μμ »
τον ρολογα που εμπιστευτηκα τα ρολογια μου τον τεσταρα και θα το ξανακανα για οποιον αλλο

Δυστυχώς δεν έχεις τις γνώσεις για να τεστάρεις απόφοιτο του Wostep

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:26:19 μμ »
Έπαρση (η) ουσ.: η υπέρμετρη αλαζονεία, οίηση, υπεροψία.
Αντώνυμα: σεμνότητα, μετριοφροσύνη, ταπεινότητα.

Αποσυνδεδεμένος tolis7

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:39:42 μμ »
βρε παιδια τι τρωγεστε τωρα?

cool λεμε!

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:47:09 μμ »
και εγω θα προτεινα να ''πεσουν οι τονοι'' αλλα & εγω εχω διαπιστωει υπερβολικο ζηλο απο τους Moderators, Super Moderators Κλπ... Εχω συμμετασχει σε πολλα ξενα forums & οι administators, moderators κλπ ηταν παρα πολλοι φιλικοι ....   

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:49:25 μμ »
Έπαρση (η) ουσ.: η υπέρμετρη αλαζονεία, οίηση, υπεροψία.
Αντώνυμα: σεμνότητα, μετριοφροσύνη, ταπεινότητα.

Eγώ μιλάω πιο απλά ελληνικά απο εσένα και θα παραθέσω τον Μηδενισμό , έλλειψη σεβασμού και έλλειψη γνώσης επίσης .
Η σεμνότητα έρχεται όταν δεν μηδενίζεις οτιδήποτε σου λέει ένας τεχνικός μόνο και μόνο για να τον "τεστάρεις" .
Μετριοφροσύνη , υπάρχει και άφθονη , και ακόμα μαθαίνω και θα συνεχίσω όσο ζω . Εξάλλου αμφιβάλλω αν μέχρι στιγμής ήξερες τι είναι το νικ μου και ούτε το διαφήμισα , παρά μόνο όταν για άλλη μια φορά βρέθηκα στο τοίχο .
Ταπεινότητα , αυτό θα το πεις όταν γνωρίσεις τον άλλο .
Απο εδώ μέσα μάλλον άκυρο μου ακούγεται .

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:49:44 μμ »
και εγω θα προτεινα να ''πεσουν οι τονοι'' αλλα & εγω εχω διαπιστωει υπερβολικο ζηλο απο τους Moderators, Super Moderators Κλπ... Εχω συμμετασχει σε πολλα ξενα forums & οι administators, moderators κλπ ηταν παρα πολλοι φιλικοι ....   

off topic ,seamaster ειχες πολυ καλη αντιμετωπιση..γνωριζεις

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 03:57:02 μμ »
Εξάλλου αμφιβάλλω αν μέχρι στιγμής ήξερες τι είναι το νικ μου

Ε καλά, μη βάζεις και στοίχημα.

Η σεμνότητα έρχεται όταν δεν μηδενίζεις οτιδήποτε σου λέει ένας τεχνικός μόνο και μόνο για να τον "τεστάρεις" .

Ή είσαι σεμνός ή δεν είσαι. Δεν πατάς κουμπί έρχεται η σεμνότητα, πατάς κουμπί, φεύγει η σεμνότητα.
Ταπεινότητα, αυτό θα το πεις όταν γνωρίσεις τον άλλο .

Ή όταν διαβάσεις αυτά που γράφει.

Wostep

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:04:24 μμ »
Ε καλά, μη βάζεις και στοίχημα.

Ή είσαι σεμνός ή δεν είσαι. Δεν πατάς κουμπί έρχεται η σεμνότητα, πατάς κουμπί, φεύγει η σεμνότητα.
Ή όταν διαβάσεις αυτά που γράφει.

Συμφωνώ περί σεμνότητας , δεν είναι κουμπί .
Όσο για τα γραφόμενα μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις κάτι λάθος και είμαι σίγουρος ότι το έχεις πάθει οπότε εξακολουθώ και πιστεύω ότι η ταπεινότητα φαίνεται όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο απο κοντά .
Και αφού ήξερες τότε να υποθέσω πως ξέρεις τι σημαίνει επαγγελματική κατάρτιση (είσαι απο τους λίγους πάντως)