Αποστολέας Θέμα: Αγορα Sinn watch  (Αναγνώστηκε 38451 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: Αγορα Sinn watch
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 03:49:31 μμ »
αν δεν εισαι εκει να παραλαβεις το δεμα ο ταχυδρομος ειναι υποχρεωμενος να αφησει μια ειδοποιηση και να παρει το δεμα πισω στην συνεχεια πας εσυ στο ταχυδρομειο με την ειδοποιηση και την ταυτοτητα σου  περνεις το δεμα

Αποσυνδεδεμένος chronometris

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 03:58:44 μμ »
αν δεν εισαι εκει να παραλαβεις το δεμα ο ταχυδρομος ειναι υποχρεωμενος να αφησει μια ειδοποιηση και να παρει το δεμα πισω στην συνεχεια πας εσυ στο ταχυδρομειο με την ειδοποιηση και την ταυτοτητα σου  περνεις το δεμα

Ευχασιστω για την αμεση απαντηση,αλλα υπαρχει και η παρακολουθηση του δεματος,απο την ωρα της αποστολης ,οπως εχει αναφερει καποιος κυριος πιο πανω ,που μπορεις να δεις τον χρονο αφιξης και να πας κατευθειαν να το παραλαβεις.
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 03:59:35 μμ »
αυτο ειναι ?

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 04:12:37 μμ »

Αυτο με λουρακι..... Κανε το σχολιο αλυπητα,.... σε σχεση με τις απο πανω φωτος;...
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 04:18:23 μμ »
και ποσο πηγε ? :)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 04:18:43 μμ »
Αυτο με λουρακι..... Κανε το σχολιο αλυπητα,.... σε σχεση με τις απο πανω φωτος;...

η φωτο που εβαλα ειναι απο μια Japan Limited Edition sold in 1996,δεν ειδα καποιες ουσιαστικες διαφορες.
μια χαρα ρολοι,εσυ το επελεξες αρα παει να πει οτι σου αρεσει .

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 04:21:23 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2008, 04:27:31 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 04:30:58 μμ »
με λουρακι καπου στα 800 ευρω το βρηκα

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 05:36:20 μμ »

Εχουμε και λεμε.

Απανταω στον Γιωργο_ σε παραπανω ποστ.

Παράθεση
"Εχεις δικιο,...  δεν αποσκοπουσα να προβαλω τα Φορτις,αλλα το συστημα επελεξε να εμφανισει μονο αυτες. Δεν καταλαβαινω τον λογο.Επελεξε τις τρεις πρωτες ή αυτες που ηταν στα μετρα του.Ειχα βαλει και τις αλλες ,αλλα αφου δεν τις εμφανισε τις εκανα λινκ.

Τωρα χωρις πλακα,λες να μου την λεει το συστημα με τον τροπο του ( Φορτις και ξερο ψωμι;;)
Εχω προσπαθησει να κανω επισυναψη δικες μου φωτος ,τροποποιημενες σε μεγεθος αλλα μου βγαζει σφαλμα !!!;;"

Το πηρα 675 λιρες και μαζι με την μπουκλα και τα της αποστολης,.... τελικη 734 λιροπουλα.

Γιωργο_ δεν το βλεπω ακριβως ετσι και στην περιπτωση αυτη ,που γινεται επιλογη απο φωτος, οι πιθανοτητες για να φορτωθεις το "παλτο" ειναι 50-50.
 Και αυτο το λεω μετα την ανακαλυψη αυτης της αποκαλυπτικης φωτο :
  http://www.flickr.com/photos/bucksharp/444541396 ,που δειχνει το Φορτις που φοραω διπλα στο Sinn, .... σκετη απελπισια...δειχνει αρκετα μικρο.Απο την αλλη το Sinn εχει εργασθει σε περιβαλλον cocpit και σε πολεμικη και πολιτικη αεροπορια ,οποτε δεν ειναι τυχαιο καθως τυχαιο δεν ειναι που στα διεθνη φορα ρολογιου αποσπα πολυ θετικα σχολια.
 Ετσι πιστευω, οτι η εμφανιση τελικα ,θα υπερνικησει το μεγεθος ,αλλα παλι αλλο να το δεις ζωντανα σε μια βιτρινα και αλλο σε μια φωτο.

Ενα αλλο που σκεφτηκα ,μιας και η αποστολη των χρηματων ειναι στο δρομο, ειναι να αλλαζα την παραγγελια μου και να εστελνα αλλη μιση χιλιαδα, και να χτυπουσα το 757 λογω μεγεθους. 43αρι,ζαφειρια επιστρωμενα πανω-κατω ,κασες επισκληρημενες ,αντιμαγνητικο μεγαλου βαθμου,αμπουλα ελεγχου υγρασιας,,.... Ομως τα περιεργα subdials του χρονογραφου ,αντε και τα συνηθιζω, αυτο που δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα ειναι η απουσια των δευτ/των και.... ο αμαρκαριστος με λουμινοβα δευτ/δεικτης του χρονογραφου.
Και αυτο το λεω, γιατι χρειαστηκε καποιες φορες την νυχτα να χρονομετρησω και εννιωσα οτι δεν ειχα ρολοι.... μεχρι που πηρα το Ομεγα και ξαστερωσε το ματι μου.
 Τεραστια μα---ια των κατασκευαστων ,να καθιστουν μη λειτουργικους τους χρονογραφους την νυχτα.Ποσο κοστιζει ενας δεικτης με ενα τριγωνακι στην ακρη του επιστρωμενο με λουμινοβα.  ???

Οσο για την φωτο που παραθετεις την εχω δει απειρες φορες και με αυτη την φωτο κολλησα και δεν μπορουσα να επιλεξω, λουρακι ή μπρασελε; Απο κοντα φαινεται εργαλειο ,στην πραγματικοτητα ομως; .... Το οτι καποιος επιλεγει κατι ,δεν σημαινει οτι εχει κανει και την καλυτερη επιλογη,ποσο μαλιστα οταν κανει επιλογη μεσα απο φωτος.
 Εχει εκδοση παλια euroflieger με δυνατους δεικτες και αλλη μια με αριστερα χειριστηρια.

Για την εκδοση με ζαφειρι πανω,ζητουσε 450 λιρες επιπλεον ,λεγοντας μου το ποσο επιπονο ειναι να κοπει θολωτο το ζαφειρι,το οποιο ανεβαζει κατακορυφα το κοστος :o ,αλλα οπως μου εξηγησε ,εκτος του οτι δεν το ειχε ετοιμοπαραδοτο ,το πιο δημοφιλη ηταν το οριτζιναλ.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2008, 06:48:42 μμ από chronometris »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 05:46:19 μμ »
λουρι,nato strap κατα προτιμηση ,θα δειχνει πιο μεγαλο πιο εργαλειο και πιο military

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 06:00:49 μμ »
λουρι,nato strap κατα προτιμηση ,θα δειχνει πιο μεγαλο πιο εργαλειο και πιο military

Αυτο βλεπω και γω,αλλα εχω και το κολλημα του οτι θελω να μενει μονιμα στο χερι ,μεχρι να το βαρεθω.Που σημαινει ,γαμους, βαφτησια, κηδειες, με ολες τις εμφανισεις και ενα ακομα ειναι οτι δεν βγαζω ποτε ρολοι στον υπνο.

Αυτο εδω τωρα τι ειναι ρε γαμωτο  :o ,πανε να με στειλουν.
 Subdial 24ωρης ωρας με λεπτοδεικτη στο 9 και ημερομηνια περιμετρικη στο 3 ,παει δεν τις γλυτωνω τις καψουλες .... Πανω στο 103 ειναι βασισμενο; αλλα με καλυτερο περιεχομενο; http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=84962
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 22, 2008, 06:19:44 μμ από chronometris »

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 06:09:24 μμ »
Ευχασιστω για την αμεση απαντηση,αλλα υπαρχει και η παρακολουθηση του δεματος,απο την ωρα της αποστολης ,οπως εχει αναφερει καποιος κυριος πιο πανω ,που μπορεις να δεις τον χρονο αφιξης και να πας κατευθειαν να το παραλαβεις.

Επειδή όπως είπες: "εδώ είναι Ελλάδα", δεν νομίζω να είναι τα ΕΛΤΑ συμβεβλημένα και εναρμονισμένα βάση ΕΕ με τις ίδιες υπηρεσίες άλλων χωρών της Ευρώπης. Συνεπώς η δήθεν "παρακολούθηση" είναι μονομερής, μέχρι εκεί που μπορεί η χώρα προέλευσης, δηλαδή το ΗΒ στην προκειμένη περίπτωση. Μετά το χάος....για τους δικούς μας υπαλλήλους, συμφωνώ ότι πετάνε την αλληλογραφία ως απόρριμα και πρέπει κάποτε να μάθουν να τη βάζουν στα Ταχυδρομικά κυτία. Παρόλα αυτά, τέτοιου είδους μεταφορές, είναι υποχρεωμένοι να τη παραδόσουν κατ' ιδίαν με την υπογραφή σου, ελέγχοντας και την ΑΤ σου.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 22, 2008, 06:25:56 μμ »
Επειδή όπως είπες: "εδώ είναι Ελλάδα", δεν νομίζω να είναι τα ΕΛΤΑ συμβεβλημένα και εναρμονισμένα βάση ΕΕ με τις ίδιες υπηρεσίες άλλων χωρών της Ευρώπης. Συνεπώς η δήθεν "παρακολούθηση" είναι μονομερής, μέχρι εκεί που μπορεί η χώρα προέλευσης, δηλαδή το ΗΒ στην προκειμένη περίπτωση. Μετά το χάος....για τους δικούς μας υπαλλήλους, συμφωνώ ότι πετάνε την αλληλογραφία ως απόρριμα και πρέπει κάποτε να μάθουν να τη βάζουν στα Ταχυδρομικά κυτία. Παρόλα αυτά, τέτοιου είδους μεταφορές, είναι υποχρεωμένοι να τη παραδόσουν κατ' ιδίαν με την υπογραφή σου, ελέγχοντας και την ΑΤ σου.

Ετσι ,δεν μπορω να εχω καποια κατα προσεγγιση ενημερωση για την αφιξη; Νομιζω πως μπορεις να δεις μεχρι την εισαγωγη στην χωρα ,μετα απλα υπολογιζεις. Με το track number ,δεν μπορεις να ενημερωθεις τηλεφωνικα απο το εδω ταχυδρομειο;

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 08:53:01 πμ »
Για την άφιξη ρωτάς πάντα τη χώρα προέλευσης, κι εκείνη κατά προσέγγιση σε ενημερώνει, μέχρι την είσοδό του στο μέσο μεταφοράς (π.χ. αεροπλάνο) της χώρας αυτής. Αν υπάρχει και συμβολή εντοπισμού στην ενδιάμεση στάση ακόμα καλύτερα. Κι όλα αυτά, όπως είπα, βάση της κωδικοποίησης του πακέτου απο τη χώρα προέλευσης. Τα ΕΛΤΑ όμως δεν ξέρουν, διότι αυτοί γνωρίζουν μόνον τη δική τους κωδικοποίηση. Για να καταλάβεις, φτάνει το πακέτο απο Αγγλία κωδικοποιημένο, η Ελλάδα βάζει μετά δικό της κωδικό, κι έπειτα το στέλνει εσένα. Άρα γνωρίζοντας μόνον το κωδικό Αγγλίας, δεν θα μάθεις τίποτα απο τα ΕΛΤΑ. Άλλο tracking number δημιουργεί η Αγγλία κι άλλο η Ελλάδα. Αν η Ελλάδα μπορούσε να χειριστεί το ίδιο, τότε όλα θα ήταν υπέροχα. Και δεν μιλάμε για μεταφορά δεμάτων εσωτερικού, αλλά εξωτερικού, όπου θα έπρεπε για τις διεθνείς μεταφορές, οι υπηρεσίες θα έπρεπε να χρησιμοποιούν το ίδιο νούμερο εντοπισμού.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 23, 2008, 08:59:23 πμ από TZAG »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 03:21:34 μμ »

Παράθεση
Για να καταλάβεις, φτάνει το πακέτο απο Αγγλία κωδικοποιημένο, η Ελλάδα βάζει μετά δικό της κωδικό, κι έπειτα το στέλνει εσένα. Άρα γνωρίζοντας μόνον το κωδικό Αγγλίας, δεν θα μάθεις τίποτα απο τα ΕΛΤΑ. Άλλο tracking number δημιουργεί η Αγγλία κι άλλο η Ελλάδα. Αν η Ελλάδα μπορούσε να χειριστεί το ίδιο, τότε όλα θα ήταν υπέροχα. Και δεν μιλάμε για μεταφορά δεμάτων εσωτερικού, αλλά εξωτερικού, όπου θα έπρεπε για τις διεθνείς μεταφορές, οι υπηρεσίες  να χρησιμοποιούν το ίδιο νούμερο εντοπισμού.

TZAG, η Ελλαδα μας ,θελει παντα να κανει τη διαφορα....  :wallbash: ](*,)

.... πριν παρα πολλα χρονια κατεβασε τον κοσμο απο τα δενδρα,.. ο κοσμος "εφυγε ,περασε πισω απο τα βουνα", αλλα η Ελλα(δουλα) μας ,εχει παραμεινει κατω απο το δενδρο αναλογιζομενη ...< τι θελαμε και τους κατεβαζαμε ,αυτοι ειναι χαζοι .... φυγανε ολοι και πηρανε τα βουνα ,αχαχαχαχα....> 
   Εμεις οι μεταγενεστεροι ,γιατι ειμαστε "καταδικασμενοι να καθομαστε κατω απο το δενδρο";; .....

Προς τον George_ .
  Στις φωτος που παρεθεσες στα πιο πανω μηνυματα ,υπαρχει μια τρανταχτη διαφορα μεταξυ των δυο ρολογιων,κατι λειπει, γιατι;  ???
 Να σου πω ,απ'την αρχη που κοιτουσα τα ρολογια της Sinn εκτος καποιων ακριβων εξαιρεσεων, ελειπε αυτο και ανυσηχω επειδη δεν υπαρχει τιποτα εκει ενω θα επρεπε,.... η ουγια βρε αδερφε ,κατι δεν επρεπε να γραφει;;

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 23, 2008, 06:07:34 μμ από chronometris »

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 03:36:46 μμ »

TZAG, η Ελλαδα μας ,θελει παντα να κανει τη διαφορα....  :wallbash: ](*,)

.... πριν παρα πολλα χρονια κατεβασε τον κοσμο απο τα δενδρα,.. ο κοσμος "εφυγε ,περασε πισω απο τα βουνα", αλλα η Ελλα(δουλα) μας ,εχει παραμεινει κατω απο το δενδρο αναλογιζομενη ...< τι θελαμε και τους καταβαζαμε ,αυτοι ειναι χαζοι .... φυγανε ολοι και πηρανε τα βουνα ,αχαχαχαχα....> 
 Και μεις οι μεταγενεστεροι γιατι ειμαστε "καταδικασμενοι να καθομαστε κατω απο το δενδρο";; .....

Προς τον George_ .
  Στις φωτος που παρεθεσες στα πιο πανω μηνυματα ,υπαρχει μια τρανταχτη διαφορα μεταξυ των δυο ρολογιων,κατι λειπει, γιατι;  ???
 Να σου πω ,απ'την αρχη που κοιτουσα τα ρολογια της Sinn εκτος καποιων ακριβων εξαιρεσεων, ελειπε αυτο και ανυσηχω επειδη δεν υπαρχει τιποτα εκει ενω θα επρεπε,.... η ουγια βρε αδερφε ,κατι δεν επρεπε να γραφει;;

δεν θελω τετοια εμεις οι Ελληνες ειμαστε πολυ εξελιγμενοι οταν οι αλλοι εχτιζαν δεντροσπιτα εμεις ηδη ειχαμε καψει ολλα τα δεντρα και χτιζαμε αυθερετα
ΥΓ
τα track code αν ειναι με ΕΛΤΑ πορτα πορτα δουλευουν αλλιως κανεις track μεσω τηλεφωνου

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 04:25:18 μμ »
Βασικά, αχρείαστο νά'ναι αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα αποδώσει...

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 06:15:45 μμ »
Το ελληνικό EMS που ανήκει στα ΕΛΤΑ έχει ιχνηλάτηση αποστολής. Τις προάλλες μου στάλθηκε πακέτο από ΗΠΑ με USPS EMS και το παρακολουθούσα όταν ήρθε Ελλάδα από το ελληνικό EMS. Μετά πήρα και τηλέφωνο και συνεννοήθηκα για την παράδοση.

Φιλικά
Δημήτρης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 06:28:02 μμ »
     Αυτος εισαι  8) .....
  Βλεπετε τελικα ,.... σιγα-σιγα αρχιζει να την "κοπαναει και ο ελληνας" απο το δενδρο. Βαρεθηκε ο π----ης ,... με το συμπαθειο.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 24, 2008, 12:01:38 πμ »
Αμήν!