Εχουμε και λεμε.
Απανταω στον Γιωργο_ σε παραπανω ποστ.
"Εχεις δικιο,... δεν αποσκοπουσα να προβαλω τα Φορτις,αλλα το συστημα επελεξε να εμφανισει μονο αυτες. Δεν καταλαβαινω τον λογο.Επελεξε τις τρεις πρωτες ή αυτες που ηταν στα μετρα του.Ειχα βαλει και τις αλλες ,αλλα αφου δεν τις εμφανισε τις εκανα λινκ.
Τωρα χωρις πλακα,λες να μου την λεει το συστημα με τον τροπο του ( Φορτις και ξερο ψωμι;
Εχω προσπαθησει να κανω επισυναψη δικες μου φωτος ,τροποποιημενες σε μεγεθος αλλα μου βγαζει σφαλμα !!!;;"
Το πηρα 675 λιρες και μαζι με την μπουκλα και τα της αποστολης,.... τελικη 734 λιροπουλα.
Γιωργο_ δεν το βλεπω ακριβως ετσι και στην περιπτωση αυτη ,που γινεται επιλογη απο φωτος, οι πιθανοτητες για να φορτωθεις το "παλτο" ειναι 50-50.
Και αυτο το λεω μετα την ανακαλυψη αυτης της αποκαλυπτικης φωτο :
http://www.flickr.com/photos/bucksharp/444541396 ,που δειχνει το Φορτις που φοραω διπλα στο Sinn, .... σκετη απελπισια...δειχνει αρκετα μικρο.Απο την αλλη το Sinn εχει εργασθει σε περιβαλλον cocpit και σε πολεμικη και πολιτικη αεροπορια ,οποτε δεν ειναι τυχαιο καθως τυχαιο δεν ειναι που στα διεθνη φορα ρολογιου αποσπα πολυ θετικα σχολια.
Ετσι πιστευω, οτι η εμφανιση τελικα ,θα υπερνικησει το μεγεθος ,αλλα παλι αλλο να το δεις ζωντανα σε μια βιτρινα και αλλο σε μια φωτο.
Ενα αλλο που σκεφτηκα ,μιας και η αποστολη των χρηματων ειναι στο δρομο, ειναι να αλλαζα την παραγγελια μου και να εστελνα αλλη μιση χιλιαδα, και να χτυπουσα το 757 λογω μεγεθους. 43αρι,ζαφειρια επιστρωμενα πανω-κατω ,κασες επισκληρημενες ,αντιμαγνητικο μεγαλου βαθμου,αμπουλα ελεγχου υγρασιας,,.... Ομως τα περιεργα subdials του χρονογραφου ,αντε και τα συνηθιζω, αυτο που δεν μπορω να συνηθισω με τιποτα ειναι η απουσια των δευτ/των και.... ο αμαρκαριστος με λουμινοβα δευτ/δεικτης του χρονογραφου.
Και αυτο το λεω, γιατι χρειαστηκε καποιες φορες την νυχτα να χρονομετρησω και εννιωσα οτι δεν ειχα ρολοι.... μεχρι που πηρα το Ομεγα και ξαστερωσε το ματι μου.
Τεραστια μα---ια των κατασκευαστων ,να καθιστουν μη λειτουργικους τους χρονογραφους την νυχτα.Ποσο κοστιζει ενας δεικτης με ενα τριγωνακι στην ακρη του επιστρωμενο με λουμινοβα.

Οσο για την φωτο που παραθετεις την εχω δει απειρες φορες και με αυτη την φωτο κολλησα και δεν μπορουσα να επιλεξω, λουρακι ή μπρασελε; Απο κοντα φαινεται εργαλειο ,στην πραγματικοτητα ομως; .... Το οτι καποιος επιλεγει κατι ,δεν σημαινει οτι εχει κανει και την καλυτερη επιλογη,ποσο μαλιστα οταν κανει επιλογη μεσα απο φωτος.
Εχει εκδοση παλια euroflieger με δυνατους δεικτες και αλλη μια με αριστερα χειριστηρια.
Για την εκδοση με ζαφειρι πανω,ζητουσε 450 λιρες επιπλεον ,λεγοντας μου το ποσο επιπονο ειναι να κοπει θολωτο το ζαφειρι,το οποιο ανεβαζει κατακορυφα το κοστος

,αλλα οπως μου εξηγησε ,εκτος του οτι δεν το ειχε ετοιμοπαραδοτο ,το πιο δημοφιλη ηταν το οριτζιναλ.