Αποστολέας Θέμα: Αγορα Sinn watch  (Αναγνώστηκε 38434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

warover

• Επισκέπτης
Απ: Αγορα Sinn watch
« Απάντηση #60 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 11:49:25 πμ »
με γεια πολυ ωραιο ρολοι οπως και τα αλλα ;)
ΥΓ
μπραβο για τις ωραιες photo

Αποσυνδεδεμένος chronometris

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 12:02:57 μμ »
 Παρατηρηστε το λουμινοβα του sinn το οποιο ειναι κραυγαλεο σε σχεση με τα αλλα και αυτο δεν εχει επιτευχθει απο εκθεση σε λαμπα ,αλλα απο την φυσιολογικη συλλογη φωτος απο τον χωρο μεσα στο σπιτι.
 Στις σκοτεινες φωτος εχω κρατησει και τα δυο ρολογια κοντα στο παραθυρο για δευτ/πτα και φωτογραφησα σε σκοτεινο δωματιο,υπ'οψιν οτι απο εχθες δεν εχουμε ηλιοφανεια.
----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 12:05:23 μμ »
Mας έβγαλες την ψυχή, αλλά χαλάλι σου.  :D

Πολύ δυνατό. Καλοφόρετο, να το χαρείς με υγεία.
Η Φόρτις δε φημίζεται για το φωσφορισμό.
Ωραίες φωτογραφίες.

Και ωραία συλλογή.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 12:10:22 μμ »
Είναι πανέμορφο. Αν ποτέ έχεις διάθεση αλλαγής λουριού, θα πρότεινα Hirsch Liberty dark brown (Item No.: H 10900210-2-18) :up:

μόλις πάνω από τη θάλασσα

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 01:39:43 μμ »
 Οταν λεω δερμα σκεφτομαι παντα αυτη την αποχρωση,που ειναι και αγαπημενη.
Δηλ. κατι σαν αυτο;

ή σαν αυτο :

Αν δεν κανω λαθος και το original που φοραει Hirsch πρεπει να ειναι και μυριζει δερμα εντονα και μου αρεσει.
 Αλλα και τα Rios ειναι πολυ καλα αν κρινω απ'αυτο που φοραω στο fortis.
 Ποια κατα την αποψη σου ειναι καλυτερα;

Στο νετ τα βρισκεις σε καλυτερη τιμη απ'αυτη του "Συνταγματος"; οΕο και που;... ή δεν αξιζει τον κοπο;

----Ειμαι φτωχος,αλλα με πλουσια γουστα ..... να υπαρχουν κι αλλοι αραγε;;;-----

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 02:31:24 μμ »
chronometris ωραιες φωτο  :P
Και πολυ ωραιοι χρονογραφοι επισης!!
Καλοφορετο κι απο μενα με υγεια.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 02:43:37 μμ »
Αυτή η σειρά που δείχνεις είναι η "Trapper" της Hirsch (Item No.: H 03302050-2-18). Και ναί, η Sinn χρησιμοποιεί Hirsch λουριά :)
Πάντως συμφωνούμε ότι αυτή η σκούρα καφέ απόχρωση, του "πάει" πολύ.  :yes:
Καλύτερη τιμή απο την "πηγή" (Δήσσιος) δεν θα βρείς.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 04:43:08 μμ »
καλοριζικο!σε μια φωτο με τα τρια ρολογια ενα εχω να πω ,το moon "γραφει" πιο ωραια απο ολα στον καρπο σου!δικο σου ελπιζω να ειναι ! :weedman:

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 05:04:05 μμ »
καλοφορετο με υγεια!!παρα πολυ ομορφο :o

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 07:35:43 μμ »
Μπράβο πολύ ωραία ρολόγια ... !!!
Καλορίζικο το Sinn, πραγματικά αν λίγο πιο μικρό δεν του φαίνεται .
Πειραματίσου με λουράκια μόλις βαρεθείς το δικό του, και θα δεις στην πράξει πιο σε βολεύει και πιο του πάει ...
Γεγονός είναι όταν το λουράκι είναι διπλό στρατιωτικού τύπου, χωρείς σφουγκαράκι στη μέση είναι λίγο σκληρό,
αλλά με το καιρό θα πάρει την φόρμα του καρπού σου και θα είναι ΟΚ.

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 08:02:55 μμ »
Καλοφόρετο το sinn. Σκέτος πειρασμός. Τόσο πλήρες και τόσο λιτό ταυτόχρονα. Νομίζω πως η έλειψη υπερβολών στο σχεδιασμό το κάνει διαχρονικό. Καταπληκτική επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος mastersurgeon

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 08:09:27 μμ »
πραγματικα ομορφο και λιτο.καλοφορετο!!! :)

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκέμβριος 04, 2008, 08:18:54 μμ »
Καλορίζικο και καλοφόρετο..Πραγματικά όμορφος χρονογράφος!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 01:25:30 μμ »
καλοριζικο!σε μια φωτο με τα τρια ρολογια ενα εχω να πω ,το moon "γραφει" πιο ωραια απο ολα στον καρπο σου!δικο σου ελπιζω να ειναι ! :weedman:

Καλημερα σε ολους.
 Γεωργιε, οτι φοραω στο χερι μου ειναι πληρωμενο.Δεν θα φωτογραφιζα κατι ξενο στο χερι μου ,για να το ποσταρω για δικο μου. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου....μηπως ειδες κατι στην φωτο που σε υποψιασε;;;  8)
 παντα φιλικα  :)

Και εγω νομιζω πως το μεγεθος του speedy τοσο απο πλατος οσο και απο παχος ειναι αστερι στο χερακι μου  ;D

αλλα και το fortis λεει πολλα,αν και θα ηθελα την κασα του πιο λεπτη.Παροτι ειναι 14χιλ. δειχνει πολυ παχια..... σαν πυξιδα.

Ενω αυτο πως φαινεται;  ::)

Και μια το Sinn μολις ανοιξα το κουτι του.

Παντως το ακρυλικο κρυσταλο που χρησιμοποιειται στο sinn δεν ειναι της προκοπης.Οπως μου εγραψε και ο Neil δεν ειναι το ζαφειρι ακριβο,αλλα το ακρυλικο ειναι παρα πολυ φτηνο.Εξ ου και η διαφορα των 450 λιρων  :-\
 Οι παραπανω φωτος με το καφε λουρακι το δειχνουν με ζαφειρι και οπως μπορειτε να δειτε η παραμορφωση και η ανακλαση ειναι περιορισμενες.Το ζαφειρι ειναι και αυτο θολωτο αλλα λιγοτερο απο το ακρυλικο και το ρολοι δειχνει πολυ καλυτερα χωρις να χανει τον χαρακτηρα του.

Θα συμφωνησω με τον TZAG ,οτι το συγκεκριμενο ρολοι θελει θολωτο κρυσταλο οπως και το speedy ,αλλα να ειναι καπως της προκοπης.

Το ακρυλικο του speedy δειχνει πολυ καλυτερο και με ελαχιστη παραμορφωση,...δεν συγκρινεται με τιποτα με του sinn. Δειτε εδω το πακετο  ;D

Και μια συνολικη  ::)

Θελω να ευχαριστησω ολους σας εκ βαθους καρδίας για τις ευχες σας ,.....πραγματικα με κανατε να νιωσω οτι γιορταζω,.... ηταν συγκινητικο  :'( .

Ευχομαι σε ολους σας και στις οικογενειες σας ,οτι καλυτερο για τις ημερες που θα ερθουν με υγεια και χαρα και ο Αι Βασιλης να σας φερει οτι επιθυμητε.

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 02:44:55 μμ »
Παντως χρονομετρη στο σινν βαλε επειγοντως  καφε λουρακι με ασπρες ραφες...του παει παρα πολυ..αυτο το ταμπακ ειναι μουρλια!!!!
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 04:57:59 μμ »
μια χαρα λοιπον αφου εχεις και το moon ! ;D

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 05:20:28 μμ »
Παντως το ακρυλικο κρυσταλο που χρησιμοποιειται στο sinn δεν ειναι της προκοπης.Οπως μου εγραψε και ο Neil δεν ειναι το ζαφειρι ακριβο,αλλα το ακρυλικο ειναι παρα πολυ φτηνο.Εξ ου και η διαφορα των 450 λιρων  :-\
 Οι παραπανω φωτος με το καφε λουρακι το δειχνουν με ζαφειρι και οπως μπορειτε να δειτε η παραμορφωση και η ανακλαση ειναι περιορισμενες.Το ζαφειρι ειναι και αυτο θολωτο αλλα λιγοτερο απο το ακρυλικο και το ρολοι δειχνει πολυ καλυτερα χωρις να χανει τον χαρακτηρα του.
 Θα συμφωνησω με τον TZAG ,οτι το συγκεκριμενο ρολοι θελει θολωτο κρυσταλο οπως και το speedy ,αλλα να ειναι καπως της προκοπης.
 Το ακρυλικο του speedy δειχνει πολυ καλυτερο και με ελαχιστη παραμορφωση,...δεν συγκρινεται με τιποτα με του sinn. Δειτε εδω το πακετο  ;D

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την ποιότητα του ακρυλικού κρυστάλλου της Sinn, διότι δεν γνωρίζω τις διαφορές του σε σχέση με κάποιο άλλο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να πω, οτι το συγκεκριμένο παραμορφώνει διότι είναι πιό πολύ και πιό καμπηλώδες κι απο το Ω. Το πλεονέκτημα του ακρυλικού γνωστό, το ζαφείρι αν χαραχθεί δύσκολα επισκευάζεται, ενώ το ακρυλικό δεν χρειάζεται καν να επιστραφεί στην εταιρία. Κάποιοι όπως προανάφερα, θεωρούν το ρολόι πιό κλασσικό με το ακρυλικό παρά με το ζαφείρι. Σημασία είναι ότι σου αρέσει και να είσαι καλά να το φοράς! :)

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 05:28:14 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον TZAG. Αν το Ωμέγα είχε την ίδια κούρμπα το ίδιο θα παραμόρφωνε.
Το Φόρτις παρόλο που είναι 40άρι δείχνει το μαγαλύτερο απ' όλα. Και φυσικά γράφει αυτό καλύτερα στο χέρι σου.  :smt047

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 07:43:23 μμ »
.......
 Το πλεονέκτημα του ακρυλικού γνωστό, το ζαφείρι αν χαραχθεί δύσκολα επισκευάζεται, ενώ το ακρυλικό δεν χρειάζεται καν να επιστραφεί στην εταιρία.
.....
Τι εννοείς φίλε TZAG ...
... Το ζαφείρι είναι πρακτικά αχάρακτο, μόνο από διαμάντι μπορείς να το χαράξεις ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 09:01:13 μμ »
Καθόλου δύσκολο. Κοίτα τι έκανε κάποιος για να βγάλει την αντανακλαστική επίστρωση απο το ζαφείρι

Πρώτη,
Δεύτερη

Με τι; Μα τι άλλο, διαμαντόπαστα!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2008, 09:06:58 μμ από TZAG »