καλοριζικο!σε μια φωτο με τα τρια ρολογια ενα εχω να πω ,το moon "γραφει" πιο ωραια απο ολα στον καρπο σου!δικο σου ελπιζω να ειναι ! 
Καλημερα σε ολους.
Γεωργιε, οτι φοραω στο χερι μου ειναι πληρωμενο.Δεν θα φωτογραφιζα κατι ξενο στο χερι μου ,για να το ποσταρω για δικο μου. Δεν ειναι του χαρακτηρα μου....μηπως ειδες κατι στην φωτο που σε υποψιασε;;;

παντα φιλικα
Και εγω νομιζω πως το μεγεθος του speedy τοσο απο πλατος οσο και απο παχος ειναι αστερι στο χερακι μου

αλλα και το fortis λεει πολλα,αν και θα ηθελα την κασα του πιο λεπτη.Παροτι ειναι 14χιλ. δειχνει πολυ παχια..... σαν πυξιδα.

Ενω αυτο πως φαινεται;

Και μια το Sinn μολις ανοιξα το κουτι του.

Παντως το ακρυλικο κρυσταλο που χρησιμοποιειται στο sinn δεν ειναι της προκοπης.Οπως μου εγραψε και ο Neil δεν ειναι το ζαφειρι ακριβο,αλλα το ακρυλικο ειναι παρα πολυ φτηνο.Εξ ου και η διαφορα των 450 λιρων

Οι παραπανω φωτος με το καφε λουρακι το δειχνουν με ζαφειρι και οπως μπορειτε να δειτε η παραμορφωση και η ανακλαση ειναι περιορισμενες.Το ζαφειρι ειναι και αυτο θολωτο αλλα λιγοτερο απο το ακρυλικο και το ρολοι δειχνει πολυ καλυτερα χωρις να χανει τον χαρακτηρα του.
Θα συμφωνησω με τον TZAG ,οτι το συγκεκριμενο ρολοι θελει θολωτο κρυσταλο οπως και το speedy ,αλλα να ειναι καπως της προκοπης.
Το ακρυλικο του speedy δειχνει πολυ καλυτερο και με ελαχιστη παραμορφωση,...δεν συγκρινεται με τιποτα με του sinn. Δειτε εδω το πακετο

Και μια συνολικη

Θελω να ευχαριστησω ολους σας εκ βαθους καρδίας για τις ευχες σας ,.....πραγματικα με κανατε να νιωσω οτι γιορταζω,.... ηταν συγκινητικο

.
Ευχομαι σε ολους σας και στις οικογενειες σας ,οτι καλυτερο για τις ημερες που θα ερθουν με υγεια και χαρα και ο Αι Βασιλης να σας φερει οτι επιθυμητε.