imagehost
screenshot programΤο παληκαρακι μου, ο Ροκυ.
Εζησε μαζι μας στο πατρικο μου σπιτι και ηταν κυριος.
Ποτε δεν εκανε ζημια, οποτε ηθελε βολτα, εκτος απο τις καθορισμενες, ερχοταν και μας το ελεγε, φιλικοτατος με ολους, ιδιατερα με τα παιδια, εκτος σπιτιου αλλα εξαιρετικος φυλακας οταν εκλειναν οι πορτες.
Κυριως εκοβε βολτες στη βεραντα το χειμωνα και στο εξοχικο το καλοκαιρι, μαλλον χωρις να τον ενοχλει. Η παρεα μας ηταν το ζητουμενο γι αυτον και δευτερευοντως ο χωρος.
Η εκπαιδευση του εγινε αποκλειστικα απο μενα, διοτι σαν φοιτητης ειχα αρκετο ελευθερο χρονο.
Με τις οδηγιες φιλου κτηνιατρου, διαβασα αρκετα βιβλια για το χαρακτηρα και την εκπαιδευση του και κατι καταφερα.
Τασο, μη φοβασαι τα μεγαλοσωμα σκυλια, ειδικα τα λυκοσκυλα, γερμανικα και βελγικα, ειναι εξαιρετικοι φιλοι των παιδιων.
Τον Ροκυ μου τον εκαναν αλογο τα ξαδερφακια μου και τα παιδακια της γειτονιας, κι αυτος παντα επαιζε μαζι τους. Δεν πειραζε ποτε κανεναν, εαν δεν ηταν γατα

!!
Και ηταν εξαιρετικος φυλακας, αν και για σενα αυτο δεν ειναι ζητουμενο. Θεωρω ομως οτι εχει καποιο ενδιαφερον το γεγονος οτι, παροντος αυτου, κανεις δεν θα τολμησει να σκεφτει καν, να ακουμπησει το παληκαρι σου!!!
Υ.Γ Φιλε Βαγγελη, βελγος ηταν και ο Ροκυ μου, αλλα σε διαβεβαιω οτι δεν μας ειχε δημιουργησει κανενα προβλημα.