Johhny οχι δεν σε ξερω και δεν νομιζω η συζητηση να γινεται για εσενα.
Το οτι εχεις μια αποψη δεν σημαινει οτι χαρακτηριζεις καποιον, ουτε ασφαλως δεν θα την εκφρασεις γιατι θα την διαστρεβλωσουν. Εξαλλου ειπα πριν οτι δεν θελω να χαρακτηρισω κανεναν και δεν το ειπα ειρωνικα.
1) Η αφαιρεση των αυτιων η της ουρας ειναι ακρωτηριασμος. Παει αυτο. Εκει που ημουν και ειμαι βεβαιως καθετος ειναι στον ακρωτηριασμο της ουρας σε μεγαλη ηλικια με χειρουργειο.
2) Το να με νοιαζει κατι ασημαντο, οπως ειναι το να κοψω κατι απο τον σκυλο μου για αισθητικους δικους μου λογους, νομιζω λεγεται ματαιοδοξια και ασφαλως ειναι κατι στο οποιο ολοι οι ανθρωποι εχουμε πεσει σε καποια εκφανση της ζωης μας. Παει και αυτη η λεξη.
Ουδεποτε ομως χαρακτηρισα καποιον βασανιστη η οτιδηποτε αλλο. Δεν θεωρω (αν και αυτο πρεπει να στο λενε αλλοι) οτι μιλαω ασχημα ουτε και χωρις επιχειρηματα.
Επειδη δεν εχω διαθεση να παρεξηγηθω ουτε βεβαιως να τσακωθω κατι που ειναι αναποφευκτο αν επιτρεψω στον εαυτο μου να απαντησει σε επιθετικα ποστ , δυστυχως θα αποσυρθω απο την συζητηση, οχι απο αδυναμια αλλα γιατι μου αρεσει να μιλαω για λογαριασμο μου και οχι να μου βαζουν στο στομα λογια που δεν ειπα.
Παναγιωτης (ουτε φιλαρακι ουτε ωραιος)...