Αποστολέας Θέμα: Ζωοφιλία  (Αναγνώστηκε 325775 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Ζωοφιλία
« Απάντηση #580 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 05:59:09 μμ »
Λεει ομως οτι προβλεπονται και ποινες
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 06:02:47 μμ »

Ειδικα η ουρα ομως αν δεν κοπει τις πρωτες μερες με το λαστιχακι και γινει μετα με χειρουργειο, εγκυμονει σοβαρους κινδυνους που πραγματικα αμφισβητω τα κινητρα αυτου που υποβαλλει τον σκυλο του σε τετοια διαδικασια. Δεν κερω ποσο φιλοζωος μπορει να ειναι....
Έτσι ακριβως!Έχει τύχει να παραστώ σε χειρουργείο κοψίματος ουράς ,σε πολύ γνωστή μου κτηνίατρο ,σε κουταβάκι μποξερ 2 μηνών και σε διαβεβαιώ οτι ηταν κανονικός ακρωτηριασμός ολοκληρωμένου μέλους του ζώου.Το περιστατικό?Ηρθε η γυναίκα του μάγκα με το κουταβάκι για το κόψιμο,αφού η κτηνίατρος της ειπε οτι απαγορεύεται και αρνήθηκε κατηγορηματικά να το κανει πήρε τηλέφωνο τον άντρα της για να του το πει και αυτός ουρλιάζοντας της ειπε να το επιστρέψει το κουτάβι σπιτι για να του την κοψει με τσεκούρι....Το δε κόψιμο των αυτιών σε οποια ηλικία και να συμβεί ειναι επώδυνο  για το ζώο χώρια που ο συνήθης τρόπος κοψίματος σε κατι ποιμενικούς στα βουνά ειναι με ψαλίδι...Τώρα από που προέκυψε για κάποιους χρηστικούς λόγους το κόψιμο αυτιών - ουράς και για ποιο λόγο γινεται στα κατοικίδια  ειναι άλλη συζητηση.

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 06:14:25 μμ »
Ηρθε η γυναίκα του μάγκα με το κουταβάκι για το κόψιμο,αφού η κτηνίατρος της ειπε οτι απαγορεύεται και αρνήθηκε κατηγορηματικά να το κανει πήρε τηλέφωνο τον άντρα της για να του το πει και αυτός ουρλιάζοντας της ειπε να το επιστρέψει το κουτάβι σπιτι για να του την κοψει με τσεκούρι....
[/quote

Ενταξει τωρα αυτο που λες ειναι δεν ξερω πως να το πω...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 06:20:51 μμ »
Μα να κοβεις τα μελη του ζωντανου για να φαινεται πιο επικινδυνο, κακο κτλ; Αρη οπως ειπα δε μου αρεσει, πρωτα απ´ ολα λογω αισθητικης δηλαδη. Δυο φορες αν υποφερει κιολας. Αυτο δε σημαινει ομως οτι θεωρω εσενα ή το Δημητρη σαδιστες ουτε οτι θεωρω τον εαυτο μου πραγματικο φιλοζωο (δεν ειμαι για κανενα λογο). Γιατι ο Δημητρης μαλλον εχασε ευκολα την ψυχραιμια του..

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 07:17:25 μμ »
Βίκτωρα δεν έχασα την ψυχραιμία μου αλλά ειλικρινά στην Ελλάδα είμαστε ημιμαθής... μπορώ να σου πω απαγορεύετε ο εμβολιασμός του σκύλου άνω των 2 ετών... απαγορεύεται στους γερμανικούς Ποιμενικους η έκθεση που τόσα χρόνια έχουν κάνει το 95% να έχουν δυσπλασια... απαγορεύονται όλα τα ζωντανά να ζευγαρώνουν πάνω από δύο φορές το χρόνο... αυτά απαγορεύονται για μένα και είναι αλλά τόσα που θέλει χρόνο... Έχω στην κατοχή μου περιοδικά Βιβλία εγκυκλοπαίδειες με τα αρχικά πρότυπα των φύλων όρον κιόλας γίνουν ομάδες... Δεν έγραφαν ποτέ για συγκεκριμένες αρρώστιες και τώρα ακόμα και μια εκπομπή που είχα δει στο σκαι πριν 3 χρόνια έκανε παρουσίαση φύλων και σου έλεγα τα προβλήματα υγείας... Χαχα λες και πας να αγοράσεις αμάξι... έλεος και φυσικά είμαι κατά του ακρωτηριασμού των ζώων... εννοείται αυτό γι'αυτό και όπως προειπα παραπάνω αν το ζώο έχει οικογένεια τότε δεν θα με πειράξει τόσο και αυτό προϋποθέτει ότι οι οικογένεια γνωρίζει που θα το κάνει αν το κάνει γιατί θα το κάνει κτλ και όχι επειδή τις έβαζε τις φωνές ένας πελάτης να το κάνει να το κάνει η κτηνίατρος... έπρεπε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία Τότε!! Είναι τόσα μα τόσα τα προβλήματα των σκύλων και με χαλάει να τα αγνοεί κάποιος και μόλις δει ένα κομμένο αυτί να αρχίζει να κρίνει... συν ότι έπρεπε σε αρκετές φυλές σκύλων να υπάρχει φεις κοντρόλ... πάνε όλα τα παιδάκια που έχουν ψυχολογικά και που τους λείπει το θάρρος και παίρνουν ροτβαιλερ Πιτ μπουλ χωρίς να ξέρουν τι και πως και μόλις ο σκύλος δαγκώσει κάποιον φταίει η ράτσα και η τηλεόραση το κάνει τόσο τραγικό που έχει τέτοια φυλή την πας βόλτα και η κάθε κατσίκα στο απέναντι πεζοδρόμιο ουρλιάζει χωρίς λόγο... Φυσικά και σεβαστεί η κάθε άποψη και ούτε εχω πρόβλημα με αντίθετη άποψη Και δε με τον Βασίλη... Προς Θεού... απλά χωρίς να ξέρω δε κρίνω κάποιον αν είναι φιλόζωος επειδή έχει ένα σκύλο με κομμένη ουρά...απλά εύχομαι ο ιδιοκτήτης να είναι κάποιος που γνωρίζει... Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του...

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 07:45:23 μμ »
Επειδη ομως υπαρχουν χ στρεβλες καταστασεις δεν σημαινει οτι δεν θα αναγνωριζουμε τις υπολοιπες.

Και ο ακρωτηριασμος ζωων για δικες μας ματαιοδοξιες ειναι μια απο τις υπολοιπες που αναφερεις.

Γιαυτο και κανενας υπευθυνος και νομιμος εκτροφεας δεν αναλαμβανει τετοιες δουλειες.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 07:56:05 μμ »
Τωρα για να καταλάβω φιλε waste εχουμε χωριστεί σε 2 κατηγορίες;
Τους φιλόζωους κ τους ματαιόδοξους βασανιστές;
Με ξερεις εμενα προσωπικά;
Να μιλας για λογαριασμό σου φιλαρακι....

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 09:45:08 μμ »
Επειδη ομως υπαρχουν χ στρεβλες καταστασεις δεν σημαινει οτι δεν θα αναγνωριζουμε τις υπολοιπες.

Και ο ακρωτηριασμος ζωων για δικες μας ματαιοδοξιες ειναι μια απο τις υπολοιπες που αναφερεις.

Γιαυτο και κανενας υπευθυνος και νομιμος εκτροφεας δεν αναλαμβανει τετοιες δουλειες.
Σωστά τα κάνουν όλα σωστά οι εκτροφείς και στον ακρωτηριασμό λένε Όχι... που το 85% κάνουν τέσσερις με πέντε γέννες το χρόνο για να πουλήσουν και η θηλυκια με το ζόρι ζει το γάλα που βγάζει είναι νερό τα κουτάβια θα έχουν 800 αρρώστιες και μόλις πιάσουν λίγο και μπορεί κανείς να γίνει πρόεδρος κάνει μια γέννα τότε τα πουλάει όσο θέλει κτλ έχεις

Προφανώς και δεν έχεις ιδέα από τον χώρο απλά να είχαμε να λέγαμε... και είμαι σίγουρος ότι πιστεύεις ότι τα ντοπερμαν μεγαλώνει το μυαλό τους και τρώει το αφεντικό... ή ότι αυτός που τα έφτιαξε τους έκοβε την ουρά για να μην χαίρονται για να φοβάται ο κόσμος και να εισπράττει τους φόρους του και όλα τα σχετικά...

Κατάλαβα είσαι ωραίος...

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #588 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 10:12:26 μμ »
Johhny οχι δεν σε ξερω και δεν νομιζω η συζητηση να γινεται για εσενα.

Το οτι εχεις μια αποψη δεν σημαινει οτι χαρακτηριζεις καποιον, ουτε ασφαλως δεν θα την εκφρασεις γιατι θα την διαστρεβλωσουν. Εξαλλου ειπα πριν οτι δεν θελω να χαρακτηρισω κανεναν και δεν το ειπα ειρωνικα.

1) Η αφαιρεση των αυτιων η της ουρας ειναι ακρωτηριασμος. Παει αυτο. Εκει που ημουν και ειμαι βεβαιως καθετος ειναι στον ακρωτηριασμο της ουρας σε μεγαλη ηλικια με χειρουργειο.

2) Το να με νοιαζει κατι ασημαντο, οπως ειναι το να κοψω κατι απο τον σκυλο μου για αισθητικους δικους μου λογους, νομιζω λεγεται ματαιοδοξια και ασφαλως ειναι κατι στο οποιο ολοι οι ανθρωποι εχουμε πεσει σε καποια εκφανση της ζωης μας. Παει και αυτη η λεξη.

Ουδεποτε ομως χαρακτηρισα καποιον βασανιστη η οτιδηποτε αλλο. Δεν θεωρω (αν και αυτο πρεπει να στο λενε αλλοι) οτι μιλαω ασχημα ουτε και χωρις επιχειρηματα.

Επειδη δεν εχω διαθεση να παρεξηγηθω ουτε βεβαιως να τσακωθω κατι που ειναι αναποφευκτο αν επιτρεψω στον εαυτο μου να απαντησει σε επιθετικα ποστ , δυστυχως θα αποσυρθω απο την συζητηση, οχι απο αδυναμια αλλα γιατι μου αρεσει να μιλαω για λογαριασμο μου και οχι να μου βαζουν στο στομα λογια που δεν ειπα.

Παναγιωτης (ουτε φιλαρακι ουτε ωραιος)...

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 10:32:08 μμ »
.

Φιλε waste κ ειναι η Τρίτη φορά που σου μιλαω προσωπικά ενώ ΕΣΥ ενώ μιλας μαζι μου μιλας (κ καλα γενικόλογα)με ειπες ματαιόδοξο.Τωρα σε πείραξε που σε είπα φιλαρακι.
Εάν παρακολουθήσει κανεις τη κουβεντα βγαζει 2 συμπεράσματα.
1ον Ότι ΕΣΥ αγαπάς υπερβολικά τα ζώα
2ον ότι εγω εχω τις προσωπικές μου ματαιοδοξίες κ ότι τις πληρώνει κ ο σκύλος (αν κ δεν ειναι δικός μου)
Επιθετικό δεν θα ήταν το ποστ αν προσεχές τι έλεγες

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Ιανουάριος 24, 2016, 10:37:06 μμ »

Κ μια φωτο του Αρκάν που βασανίζεται

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Ιανουάριος 31, 2016, 01:17:19 μμ »
Ακούω φωνές !

Είναι από εκεί ?

Είναι από την άλλη ?

Α, τα αφεντικά μου είναι που φωτογραφίζουν τα αυτοκίνητα...

Όλα καλά, πηγαίνω πάλι για ύπνο...

Σκυλίσια ζωή.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Φεβρουάριος 19, 2016, 12:46:24 μμ »

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 05:59:33 μμ »
Πάμε σαφάρι?

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/IuVWoVneUq0" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IuVWoVneUq0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Μάρτιος 05, 2016, 04:48:19 μμ »
Θέλει κ αυτή τον ήλιο κ τον αέρα της...

Φιλικά
Αντώνης
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Μάρτιος 05, 2016, 10:59:32 μμ »
Αντωνη κουκλα είναι.

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Μάρτιος 05, 2016, 11:33:15 μμ »

seamasterchrono

• Επισκέπτης
« Απάντηση #597 στις: Μάρτιος 06, 2016, 09:07:11 μμ »

Sent from my HT7 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pugman

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Μάρτιος 07, 2016, 11:55:40 μμ »

Sent from my HT7 using Tapatalk

Όμορφη...
Και εμείς θέλαμε να της βάλουμε ένα περιλαίμιο με τα στοιχεία της, ενα κουδουνάκι, κάτι τέλος πάντων αλλά αργήσαμε κ τώρα δεν "δέχεται" τίποτα.

Φιλικά
Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #599 στις: Μάρτιος 25, 2016, 12:41:14 πμ »
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK