Αποστολέας Θέμα: Hamilton η' αλλοιως ιστοριες καθημερινης τρελλας  (Αναγνώστηκε 6859 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Hamilton η' αλλοιως ιστοριες καθημερινης τρελλας
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 06:55:01 μμ »
Άρα και ο AD μπορεί να το αγοράσει από το μαγαζί του και να το πουλήσει όσο θέλει; Άρα γιατί δεν μπήκες από την αρχή να τα χώσεις στον afnios που τα έχωσε στην Hamilton και στον Βυτοπουλο;

Επίσης, κανείς δε διαφώνησε σε αυτό που λες (εκτός από τον afnios στην αρχή).

Τέλος, δεν έχω καταλάβει γιατί προτρέπεις τον κόσμο να αγοράσει Rolex, αφού δεν έχουν φτάσει ούτε στο μισό της τιμής τους γιατί δεν τα αγοράζεις όλα για πάρτη σου; Τέτοιο ενδιαφέρον για το συμφορουμιτη πχια;

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 07:01:03 μμ »
Γιατί όσο υπάρχουν άνθρωποι να συντηρούν αυτή την τρέλα, συνεχίζεται.

Εξάλλου γιατί σου φαίνεται περίεργο η σωστή τιμή ενός ατσάλινου ρολογιού να είναι τα 30 χιλιάρικα?  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 25, 2022, 09:41:39 μμ από WasteG8 »
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 07:08:30 μμ »
Άρα και ο AD μπορεί να το αγοράσει από το μαγαζί του και να το πουλήσει όσο θέλει; Άρα γιατί δεν μπήκες από την αρχή να τα χώσεις στον afnios που τα έχωσε στην Hamilton και στον Βυτοπουλο;

Επίσης, κανείς δε διαφώνησε σε αυτό που λες (εκτός από τον afnios στην αρχή).

Τέλος, δεν έχω καταλάβει γιατί προτρέπεις τον κόσμο να αγοράσει Rolex, αφού δεν έχουν φτάσει ούτε στο μισό της τιμής τους γιατί δεν τα αγοράζεις όλα για πάρτη σου; Τέτοιο ενδιαφέρον για το συμφορουμιτη πχια;
Τώρα είδα το θρεντ και τώρα το διάβασα, αυτός είναι ο λόγος που δεν τα εχωσα στον Μιχάλη.. Επίσης, δεν προτρέπω κανέναν να αγοράσει τίποτα. Είπα απλά ότι προλαβαίνει ακόμα όποιος θέλει.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 07:19:30 μμ »
Παιδιά όταν κάποιος πληρώσει ένα αντικείμενο και το κάνει δικό του, είναι αυτονόητο πως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με αυτό. Μπορεί να το πετάξει στη θάλασσα, μπορεί να το ψήσει στο φούρνο με πατάτες και ναι, μπορεί και να το πουλήσει με 1000% κέρδος εάν υπάρχει αγοραστής. Παίζει να είμαστε το μοναδικό φόρουμ στη γη με τόση ζήλεια, κόμπλεξ, εμπάθεια και μαχαίρωμα. Δηλαδή αν αγόρασες ένα οικόπεδο προ δεκαετίας 10000 και το πουλήσεις σήμερα 20000, αυτό λέγεται αισχροκέρδεια; Προτείνω να συνέλθουμε λίγο και όσοι δεν προλάβατε να πάρετε ρολεξάκια, προλαβαίνετε ακόμα, ούτε στο μισό δεν έχουν ανέβει.
Προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα απ' όσα γράφτηκαν ή τουλάχιστον τα παρερμήνευσες.
Το θέμα μας δεν είναι πόσο πούλησε κάποιος το ρολόι που με δικά του χρήματα απέκτησε. Ποσώς μας ενδιαφέρει.
Δικαίωμά του να το πουλήσει όσο θέλει κι αν καταφέρει να βγάλει κιόλας, μαγκιά του.

Εδώ μιλάμε για ένα νήμα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ στα χρονικά.
Αν μπορούσαν οι ανά τον κόσμο ωρολογιακές κοινότητες να αντιληφθούν το παρόν νήμα, άνετα θα το συγκαταλέγανε στο top 3 όλων των εποχών.
Ποιο top 3; Αυτό είναι μια κατηγορία από μόνο του.
Ευτυχώς που δεν υπάρχει Luben στα φόρα γιατί η εν λόγω ιστορία θα ήταν πρώτο θέμα.

Μέλος φόρουμ αγανακτισμένο και μπαϊλντισμένο, βγαίνει ευθαρσώς και καταγγέλλει εταιρεία και AD διότι το "καπέλο" που ο AD αποφάσισε να βάλει σε ένα ρολόι, βάζει φρένο στο δικό του κέρδος.

Είναι να τρελαίνεσαι!!!
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της προστυχιάς και της χυδαιότητας.

Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα και δε βρίσκεται ένας mod να το διαγράψει σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Αυτό το νήμα μας προσβάλλει όλους.
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 07:23:42 μμ »
Έτσι είναι.
Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Και στην Κατοχή ας πούμε, υπήρχε ζήτηση για έναν τενεκέ λάδι & η αντίστοιχη προσφορά ήταν ένας τενεκές λάδι για δυο ακίνητα.
Χαζοί θα ήταν οι συμπαθείς μαυραγορίτες να μην πουλήσουν; Εσείς ας μην πουλούσατε σε παρόμοιες συνθήκες.

Τα πάντα επιτρέπονται στο εμπόριο, αρκεί να υπάρχει ο αγοραστής που θέλει να αγοράσει & ο πωλητής που θέλει να πουλήσει & να τα βρουν αυτοί μεταξύ τους. Εμάς τι μας νοιάζει;

Και ακριβώς τα παραπάνω είναι που με έκαναν (και πιθανώς και άλλους) να εγκαταλείψουμε πλέον & το mw & τα περισσότερα fora, με εξαίρεση καμιά φωτό στο «τι φοράμε σήμερα».
Γιατί από παρέες ωρολογόφιλων που ήταν κάποτε, με ελάχιστες εξαιρέσεις κρυφοεμπόρων, τείνουν να γίνουν φορουμάκια κρυφοεμπόρων που κοιτάνε να δαγκώσουν τους νεοεισερχόμενους ή απλά πιο απονήρευτους «ωρολογόφιλους» για να βγάλουν άκοπα το «μεροκάματο». Σε ορισμένα fora δε, σε λίγο θα φτιάξουν και κανένα άγαλμα στους εμπόρους, για το ωρολογιακό έργο που παράγουν…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 07:25:48 μμ »
Προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα απ' όσα γράφτηκαν ή τουλάχιστον τα παρερμήνευσες.
Το θέμα μας δεν είναι πόσο πούλησε κάποιος το ρολόι που με δικά του χρήματα απέκτησε. Ποσώς μας ενδιαφέρει.
Δικαίωμά του να το πουλήσει όσο θέλει κι αν καταφέρει να βγάλει κιόλας, μαγκιά του.

Εδώ μιλάμε για ένα νήμα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ στα χρονικά.
Αν μπορούσαν οι ανά τον κόσμο ωρολογιακές κοινότητες να αντιληφθούν το παρόν νήμα, άνετα θα το συγκαταλέγανε στο top 3 όλων των εποχών.
Ποιο top 3; Αυτό είναι μια κατηγορία από μόνο του.
Ευτυχώς που δεν υπάρχει Luben στα φόρα γιατί η εν λόγω ιστορία θα ήταν πρώτο θέμα.

Μέλος φόρουμ αγανακτισμένο και μπαϊλντισμένο, βγαίνει ευθαρσώς και καταγγέλλει εταιρεία και AD διότι το "καπέλο" που ο AD αποφάσισε να βάλει σε ένα ρολόι, βάζει φρένο στο δικό του κέρδος.

Είναι να τρελαίνεσαι!!!
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της προστυχιάς και της χυδαιότητας.

Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα και δε βρίσκεται ένας mod να το διαγράψει σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Αυτό το νήμα μας προσβάλλει όλους.
Όλα τα κατάλαβα φίλε μου καλέ και πίστεψέ με έχω καταλάβει πολύ πιο δύσκολα στη ζωή μου. Απλώς εστίασα στις ειρωνικές αναφορές περί κέρδους και επένδυσης που κατά καιρούς εμφανίζονται σε διάφορα ποστ και όχι στο παράπτωμα του Μιχάλη όπως εσύ. Την αστυνόμευση ας την κάνουν αυτοί που έχουν την αρμοδιότητα, δεν είναι δουλειά μου.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 08:05:05 μμ »
Χαιρομαι οταν το φορουμ παιρνει φωτια,
λυπαμαι οταν για πολλοστη φορα καποιοι συμμετεχοντες εστιαζουν στο δενδρο και χανουν το δασος,
απαντουν σε νημα χωρις να καταλαβουν-διαβασουν αλλα ορμωμενοι αποι καποιου την παραθεση,με στομφο και υφος αγορευουν αρες μαρες κουκουναρες,
Γιατι το θεμα ηταν και ειναι τι εκανε ο ad που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πουλαει στην προτεινομενη τιμη,εκει ειναι το ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ  [vagosts] και οχι τι ηθελα να κανω εγω,γουστο και καπελο μου.
Τωρα,εαν καποιοι μιλανε για προστυχιες και χυδαιοτητες θα επρεπε να σιωπουν,μιας και στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.....
Οτι αφορα τους εμπορους-εμπορακους και την εκμεταλευση των νεοεισερχομενων μελων δεν με αγγιζει,ας κοιταξετε στις αγοραπωλησιες ποιος εχει τις λιγοτερες και ποιοι στηνουν καλαθακι συνεχως.
Και οπως ελεγε ο σοφος παππους μου'' χτυπανε το δενδρο που κανει καρπο''
και σε ποιο απλα Ελληνικα ...
Μη μου τους κύκλους τάραττε!
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 08:33:29 μμ »
Όταν σε ρωτάω όμως εγώ, ο συμφορουμιτης σου, τι το θέλεις το δεύτερο ρολόι και μου απαντάς "για τα αγόρια, ζήλια" μια χαρά δάσος βλέπω πίσω από αυτό.
Ας είχες τα ΚΑΚΑΛΑ να πεις "το θέλω να το πουλήσω και να βγάλω ένα χιλιάρικο" και όχι να με περνάς για μαλάκα.
Συνειρμικά λοιπόν, εγώ, ο συμφορουμιτης σου, γίνεται να μη σκεφτώ ότι άνοιξες το νήμα γιατί σε πείραξε που ο AD πουλάει ακριβά και δεν μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις εσύ;
Το ξαναέγραψα, μεγάλα παιδιά είμαστε, κρίμα να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας! Μια χαρά καταλάβαμε όλοι και καταλαβαίνουμε τι παίζει με πολλούς απλά ήσουν άτυχος γιατί κάποια στιγμή βαριόμαστε να κάνουμε τους μλκς και αποφασίζουμε να μιλήσουμε.
Και όσον αφορά εμένα, όταν καταλαβαίνω τέτοιες πρακτικές, θα συνεχίσω να τις στηλιτεύω.

Και αφού σου αρέσουν οι ρήσεις ο Λίνκολν έλεγε "Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό".

Over & Out από εμένα νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε τι παίζει. Θα μπουν και οι υπόλοιποι με αντίστοιχες πρακτικές να σε υποστηρίξουν, μην ανησυχείς, έχουμε πολλούς.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 09:03:49 μμ »
Για μενα η μικροτερη εταιρεια ειναι πολυ περισσοτερο κατακριτεα οποτε δικαιως τα ειπαμε στη Χαμιλτον.

Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 25, 2022, 09:36:26 μμ »
Εγώ επιμένω ότι τα προβλήματα του φόρουμ ξεκίνησαν όταν κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν πρόλαβαν να αγοράσουν ρολεξάκια. Και ξαναλέω, προλαβαίνετε !!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 12:25:29 πμ »
Οι όροι του φόρουμ απαγορεύουν τις διαφημίσεις των εμπόρων.
Επίσης, απαγορεύουν τα παραπλανητικά ποστ.
Η απάντηση του Μιχάλη στο Βαγγέλη περί ζήλειας των τέκνων θα μπορούσε να θεωρηθεί παραπλανητική και να οδηγήσει σε συνέπειες. Είναι μία συμπεριφορά που πρέπει κανείς να τη δει προσεκτικά και να εξηγήσει και ο Μιχάλης για ποιο λόγο απάντησε αυτό που απάντησε. Από το Μιχάλη λοιπόν περιμένουμε να μας εξηγήσει.

Με αφορμή όμως τη συζήτηση για το αν κάποιοι "εμπορεύονται" έχω να πω τα εξής.
Πρώτον, δε χρειάζεται κάποιος να έχει οργανωμένο μαγαζί για να είναι έμπορος. Όταν κατά συνήθεια αγοράζει ρολόγια με σκοπό να τα μεταπωλήσει με κέρδος δεν είναι χομπίστας, είναι έμπορος. Εμποράκος θα έλεγα, αφού κατά κανόνα δεν είναι ο βασικός του βιοπορισμός. Να διευκρινίσω δε ότι δε χρησιμοποιώ τον όρο "εμποράκος" προσβλητικά. Αν κάποιος έχει να προτείνει άλλον, ευχαρίστως να τον δεχτώ. Πάντως αυτός που το κάνει 100% χομπίστας δεν είναι, είναι κάτι άλλο. Απ' ό,τι φαίνεται γίνεται συχνά στα φόρα που όλοι γνωρίζουμε.
Δεύτερον, μας πειράζει να είναι κάποιοι από εμάς εμποροι με την παραπάνω έννοια; Αν δεν πωλούν στο φόρουμ αυτό αλλά σε άλλα, από κανονιστικής πλευράς όχι. Ας κάνουν ό,τι θέλουν.
Τρίτον, μας πειράζει που όσοι το κάνουν, έστω και σε ξένα φόρα, δεν γνωρίζουμε ότι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Ως moderator επιφυλάσσομαι να απαντήσω. Αλλά ως μέλος λέω με βεβαιότητα ότι με πειράζει πολύ στα 50 - 100 (που λέει ο λόγος) άτομα που γράφαμε/γράφουμε και γνωριζόμαστε, κάποιοι να αγοράζουν με σκοπό, επαναλαμβάνω με σκοπό, να μεταπωλήσουν και εγώ να θεωρώ ότι είναι αγνοί χομπίστες. Με πειράζει κάποιοι που βρίσκουν ευκαιρίες και αντί να επικοινωνήσουν με τα μέλη για να τις υποδείξουν, τις εκμεταλλεύονται για να βγάλουν κέρδος, ενώ ταυτόχρονα αυτή τους τη δραστηριότητα δεν την επικοινωνούν. Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο Μιχάλη αλλά στον κάθε έναν που το κάνει. Ο Μιχάλης κάλλιστα μπορεί να το έκανε μία μόνο φορά ή να έτυχε ή δεν ξέρω εγώ τι, ας μας εξηγήσει ο ίδιος.
Και δε συζητώ επίσης για το αν είναι σωστό να το κάνουν ή όχι, αυτοί που το κάνουν, γιατί δε θα βγάλουμε άκρη. Ας πούμε ότι καλά κάνουν. Αυτό που λέω είναι ότι θέλω να το γνωρίζω.
Θέλω ως μέλος να γνωρίζω ποιος εδώ μέσα είναι μέλος για το χόμπυ του και ποιος για να βγάζει χαρτζηλίκι ή ποιος και για τα δύο.
Ας ξαναμετρηθούμε λοιπόν μεταξύ μας για να γνωρίζουμε και τα κίνητρα του καθενός.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 06:15:30 πμ »
Βίκτωρα, δε μου αρέσει να μπαίνω σε ξένα χωράφια, καθότι νομικός δεν είμαι, αλλα επίτρεψέ μου να σου πω ότι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις το όλο ζήτημα, είναι εντελώς λάθος. Τουλάχιστον σύμφωνα με τη δική μου κρίση.
Τίποτα από τα δύο στα οποία εστιάζεις, δε θεωρώ ότι έχουν κάτι το μεμπτό.

α) Δε βρίσκω κάτι λάθος στο να μεταπουλαει κάποιος ένα ρολόι σε υψηλότερη τιμή από αυτή που το αγόρασε, ΑΡΚΕΙ αυτό να μη γίνεται εις βάρος του άλλου. Τι εννοώ;
Αν εγώ έχω προς πώληση στο φόρουμ ένα ρολόι για €1000 και ο Μιχάλης το πάρει κι εν συνεχεία το δώσει €1300, γιατί θα έπρεπε εμένα να με ενοχλήσει; Ούτε με αδίκησε, ούτε με έριξε πουθενα. Εγώ το κοστολογησα τοσο. Όχι ο Μιχαλης. Εν ολίγοις τα χρήματα που ζήτησα, τα πήρα.

Αν όμως μου έστελνε απανωτά μηνύματα με παζάρια και κόντρα παζάρια, προκειμένου να μειώσει την τιμή προς ιδιον όφελος, τότε ναι. Εκεί θα μιλούσαμε για αλητεία.

β) Δε βρίσκω τον λόγο για τον οποίο ο Μιχάλης θα έπρεπε να απολογηθεί στον Βαγγέλη και στον κάθε Βαγγέλη. Δεν κατάλαβα. Συνεταιρικά θα το πάρουν το ρολόι ή μήπως έχουν κοινό ταμείο; Αυτή την απάντηση σκαρφίστηκε τη στιγμή εκείνη, αυτή την απάντηση του έδωσε. Γιατί θα πρέπει κάποιος να αιτιολογήσει μια επικείμενη αγορά; Δικά του είναι τα λεφτά, ότι θέλει τα κάνει. Αν θέλει, θα πάρει και 15 ίδια ρολόγια.

Το μεμπτό της όλης υπόθεσης φίλε Βίκτωρα, είναι ότι ο Μιχάλης ήγειρε ολόκληρο ζήτημα σε ένα μεγάλο φόρουμ, ενέπλεξε μια τεράστια εταιρεία με απανωτά mail, εκθέτοντας μάλιστα έναν επαγγελματία και όλα αυτά γιατί;

Γιατί πολύ απλά δεν μπορέσε να διαχειριστεί την οργή που ένιωσε, επειδή ο εν λόγω έμπορος πούλησε με καπέλο. Τολμησε να φάει το ψωμί του Μιχάλη με λίγα λόγια. Αν είναι ποτέ δυνατόν.....!!!

Ήταν τέτοια η οργή του που έπρεπε με κάποιον να τη μοιραστεί κι επέλεξε το φόρουμ γι αυτό.

Δεν ξέρω αν είσαι σε θέση να αντιληφθείς αυτό που έχει συμβεί. Μιλάμε για σουρεαλ καταστάσεις.
Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο αύριο μεθαύριο θα το αφηγείσαι και κανείς δε θα σε πιστεύει.

Κατ' εμέ η όλη στάση του Μιχάλη, αποτελεί σοβαρότατο λόγο αποκλεισμού ενός μέλους.

Εστάλη από το Google Pixel 6

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 09:21:28 πμ »

Το αν ψαχνω 2 η' 3 κομματια ενω εχω ταυτοχρονα ενα ιδιο[φυσικα ειναι δικο μου στο TRF]ειναι δικος μου λογαριασμος και σε κανενα δεν υποχρεουμαι να εξηγησω το οτι ψαχνω συγκεκριμενα νουμερα που να εχουν σχεση με τις ημερομηνιες γεννησης .

Μιλησα για κριτες που δεν διαβαζουν ολες τις απαντησεις σε ενα θεμα,πολλες φορες ουτε καν τι το ιδιο θεμα αναφερει.
Επισης μιλησα για το φαουλ μιας εταιρειας και του ντιλερ της.Και εκει θα μεινω.
''Για τον κακοβουλο ανθρωπο ολα χρησιμευουν σαν προσχημα''
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 09:50:11 πμ »
Πες μας εμπόρους τουλάχιστον ρε Βίκτωρα να νιώθουμε σημαντικοί. Αυτό το "εμποράκος" είναι πολύ Β

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 09:54:53 πμ »
Μιλησα για κριτες που δεν διαβαζουν ολες τις απαντησεις σε ενα θεμα,πολλες φορες ουτε καν τι το ιδιο θεμα αναφερει.
Επισης μιλησα για το φαουλ μιας εταιρειας και του ντιλερ της.Και εκει θα μεινω.
''Για τον κακοβουλο ανθρωπο ολα χρησιμευουν σαν προσχημα''
Κοίτα Μιχάλη ήταν λίγο τρολ η φάση έτσι όπως έγινε. Κανόνας νούμερο ένα για εμας τους εμπορακους είναι να έχουμε διαφορετικό ψευδώνυμο στο TRF

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 10:11:23 πμ »
Κοίτα Μιχάλη ήταν λίγο τρολ η φάση έτσι όπως έγινε. Κανόνας νούμερο ένα για εμας τους εμπορακους είναι να έχουμε διαφορετικό ψευδώνυμο στο TRF
Και τοποθεσία.
Μην ξεχαστεις και την πατήσεις.

Εστάλη από το Google Pixel 6

Αποσυνδεδεμένος noe13

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Discover the world of uninhibited dating.
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 11:01:08 μμ »
Εδώ έχουμε την κλασσική αιώνια ερώτηση 'ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικο'?.... Για μένα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα ένα μέλος, ο οποίος συνεχίζει να παραληρεί αντί να ζητήσει συγνώμη....

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 26, 2022, 11:25:24 μμ »
Εδώ έχουμε την κλασσική αιώνια ερώτηση 'ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικο'?.... Για μένα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα ένα μέλος, ο οποίος συνεχίζει να παραληρεί αντί να ζητήσει συγνώμη....

Δεν προλαβες να παρεις Ρολεξ και τα λες κι εσυ ολα αυτα μάλλον.
 :D
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 27, 2022, 09:02:18 πμ »

Δεν προλαβες να παρεις Ρολεξ και τα λες κι εσυ ολα αυτα μάλλον.
 :D
Έτσι είναι, προλαβαίνει όμως

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 27, 2022, 09:37:25 πμ »
Ε ναι ρε παιδιά. Θα πάρετε ατσάλινο με 15 και θα το δώσετε 30.

Αχάριστοι
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...