Αποστολέας Θέμα: IWC Big Pilot Petit Prince IW500908 VS Audemars Piguet Royal Oak Offshore VS ...  (Αναγνώστηκε 16722 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: IWC Big Pilot Petit Prince IW500908 VS Audemars Piguet Royal Oak Offshore VS ...
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 22, 2020, 10:15:46 μμ »

Οι τιμές σε 3 μήνες θα είναι χαμηλότερες. Το ρολόι που βρήκες (IWC) καταλαβαίνω ότι είναι στόχος ετών.

Αυτη τη στιγμη στο watchfinder υπάρχουν δύο Petit Prince 500908

Ενα του 2015 και ενα του 2016

Η ολη συζητηση ξεκινησε πριν ενα μηνα περιπου οταν εβγαλαν σε εκπτωση μερικα IWC  ( μειον 2000 λίρες) μεταξυ των οποιων και ενα 500908 το οποίο και προετρεψα εναν ξαδερφο μου να το παρει
Ξεκινησα διαπραγματευσεις λοιπον με το watchfinder  και για τα αλλα δυο και για να μην τα πολυλογω
στο μεν μοντελο του 2015 μου κοβουν απο την τιμη καταλογου τους 1995 λιρες
στο δε μοντελο του 2016 , 1600 λιρες

αυτη η "προσφορα" δεν θα διαρκέσει και ήδη δέχτηκα 2-3 emails να αποφασίσω ωστε να κλείσουν την καρτελα...
είναι μπλόφα;;
πιθανώς...αλλά θα κάθονται τώρα να μπλοφάρουν μαζί μου;;;
κάπως μου φαίνεται....

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: IWC Big Pilot Petit Prince IW500908 VS Audemars Piguet Royal Oak Offshore VS ...
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 22, 2020, 10:36:41 μμ »
Ζητώ συγνώμη για την παράθεση. Ας μην χαλάσουμε το νήμα της επιλογής του φίλου Παναγιώτη.

Απόστολε οι τιμές ήδη άρχισαν την πτώση. Φυσικά είναι ακόμα πάνω από τις τιμές καταλόγου σε εμπορικά ρολόγια και ειδικά Ρολεξ αλλά πίστεψε με μακάρι να βγω λαθος.
Η Ευρώπη αναφέρει 60 εκατομμύρια ανέργους σαν αποτέλεσμα του Κορονοιου, όλες οι βαριές βιομηχανίες ακόμα και στα ρολόγια έχουν ξεκινήσει ασκήσεις critical operation. Τυχαίο που δεν βγάζουν νέα μοντέλα? Ποιος να τα πάρει?
Η παγκόσμια οικονομία είναι σε αναταραχή. Πετρέλαιο κάτω, τουρισμός κάτω, οικονομία κάτω, αγοραστική αξία κάτω. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε 6 μήνες που θα συνεχίζεται η πτώση θα υπάρχει αγοραστικό κοινό να πληρώνει καπέλα?

Προσωπικά αποσύρθηκα από τα ρολόγια οπότε δεν με απασχολούν οι τιμές είτε πάνε πάνω είτε κάτω αλλά το μόνο ρολόι που θα επερνα αν επερνα σήμερα θα ήταν κίτρινος χρυσός.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2020, 10:46:36 μμ από nikosl »

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 22, 2020, 10:43:45 μμ »
Φίλε Πανο προσωπικά δεν παρακολουθώ τιμές.
Αν σε καλύπτει το ρολόι να το πάρεις. Ακόμα και κάτω να είναι οι τιμές τι σε πειράζει?
Ειναι ένα ρολόι που ίσως δεν το ξαναβρείς όπως το θέλεις.

Προσωπικά σε ότι υλικό αγαθό έχω αποθημενο δεν κοιτάω αν θα κερδίσω η χάσω χρήματα. Κοιτώ να ολοκληρώσω την απόκτηση το συντομότερο δυνατόν και να το απολαμβάνω όσο μπορώ.

Οποίος έχει δυνατότητα να πληρώσει 10+ χιλιάδες ευρώ για ρολόι (είμαι ένας από αυτούς) δεν τον ενδιαφέρει αν το ρολόι θα κάνει συν πλην 2.000. Τον ενδιαφέρει να πάρει αυτό που θέλει όταν το θέλει όπως το θέλει.
Οι τιμές πάνε κάτω και το ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 23, 2020, 11:06:39 πμ »
Γνώμη μου, το Audemars δεν συγκρίνεται με το Μικρό Πρίγκηπα. Το RO  είναι ανώτερης κατηγορίας ρολόι, ειδικά όσον αφορά τη μηχανή.
Αν τα έβρισκα με μικρή διαφορά στην τιμή, θα πήγαινα σίγουρα στο Royal Oak.
Βέβαια, τα γούστα έρχονται πάντα πρώτα, κι αν το έχεις απωθημένο τότε αλλάζει.
Στην παρούσα εποχή, θα περίμενα ένα δύο μήνες να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση των τιμών. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πάρουν τον κατήφορο.
This post contains 100% recycled electrons

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 23, 2020, 11:13:40 πμ »
ακριβως τα ιδια σκεφτομαι κι εγω

οτι αλλαζουμε κατηγορια..

αλλα με αυτα που διάβασα , φοβήθηκα λιγο την αγορά ΑΡ απο εξωτερικό και μάλιστα 8-9 ετων....

δεν θα είχα θέμα να περιμένω 1-2 μήνες....απλά θα χάσω την έκπτωση έχω πετύχει απο το watchfinder...

Άρα οτι γίνει τώρα...........

Γνώμη μου, το Audemars δεν συγκρίνεται με το Μικρό Πρίγκηπα. Το RO  είναι ανώτερης κατηγορίας ρολόι, ειδικά όσον αφορά τη μηχανή.
Αν τα έβρισκα με μικρή διαφορά στην τιμή, θα πήγαινα σίγουρα στο Royal Oak.
Βέβαια, τα γούστα έρχονται πάντα πρώτα, κι αν το έχεις απωθημένο τότε αλλάζει.
Στην παρούσα εποχή, θα περίμενα ένα δύο μήνες να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση των τιμών. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πάρουν τον κατήφορο.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 23, 2020, 11:31:45 πμ »
ακριβως τα ιδια σκεφτομαι κι εγω

οτι αλλαζουμε κατηγορια..

αλλα με αυτα που διάβασα , φοβήθηκα λιγο την αγορά ΑΡ απο εξωτερικό και μάλιστα 8-9 ετων....

δεν θα είχα θέμα να περιμένω 1-2 μήνες....απλά θα χάσω την έκπτωση έχω πετύχει απο το watchfinder...

Άρα οτι γίνει τώρα...........
Αυτό το θέμα της ασφάλειας το θεωρώ αρκετά σοβαρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει.
Πριν από 5 χρόνια είχα σταμπάρει το Breguet Aeronavale, σε κατάστημα στο Μόναχο και μάλιστα σε καλή τιμή. Δίσταζα όμως γιατί ήταν μεταχειρισμένο και δεν μπορούσα να ξέρω σε τι κατάσταση θα ήταν.
Πήρα τη μεγάλη απόφαση να πάω Γερμανία. Το μαγαζί κι ο ιδιοκτήτης ήταν σοβαρός, και το ρολόι σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα όταν του είπα ότι θα τον πληρώσω μετρητά, μου έκοψε επιπλέον 400 €. Όσο 2 φορές τα αεροπορικά εισιτήρια συν κάτι μπύρες.  :o
Τελικά απέκτησα ένα ρολογάκι που το ονειρευόμουν χρόνια.

Γενικά δυσκολεύομαι να στείλω πολλά λεφτά online και χωρίς να δω το προϊόν live...
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 23, 2020, 11:41:55 πμ »
Αυτό το θέμα της ασφάλειας το θεωρώ αρκετά σοβαρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει.
Πριν από 5 χρόνια είχα σταμπάρει το Breguet Aeronavale, σε κατάστημα στο Μόναχο και μάλιστα σε καλή τιμή. Δίσταζα όμως γιατί ήταν μεταχειρισμένο και δεν μπορούσα να ξέρω σε τι κατάσταση θα ήταν.
Πήρα τη μεγάλη απόφαση να πάω Γερμανία. Το μαγαζί κι ο ιδιοκτήτης ήταν σοβαρός, και το ρολόι σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα όταν του είπα ότι θα τον πληρώσω μετρητά, μου έκοψε επιπλέον 400 €. Όσο 2 φορές τα αεροπορικά εισιτήρια συν κάτι μπύρες.  :o
Τελικά απέκτησα ένα ρολογάκι που το ονειρευόμουν χρόνια.

Γενικά δυσκολεύομαι να στείλω πολλά λεφτά online και χωρίς να δω το προϊόν live...
+1000
Σε τετοιες τιμες δεν ειναι τπτ να παρεις το αεροπλανο να πας αυθημερον καπου στην ευρωπη....Οταν τελειωσει βεβαια η καραντινα...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 23, 2020, 11:43:40 πμ »
εκτος αν ο πωλητης ειναι αξιοπιστος ή αλυσιδα οπως watchfinder κτλ....

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 23, 2020, 01:08:04 μμ »
εκτος αν ο πωλητης ειναι αξιοπιστος ή αλυσιδα οπως watchfinder κτλ....
+1000000000000000000
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος NavalArchitect

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 24, 2020, 11:14:55 πμ »
Έχω πουλήσει ρολόι στο Watchfinder και επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου πως είναι αξιόπιστοι, υπεύθυνοι επαγγελματίες.

Από 'κει και πέρα, στο δίλημμα που έχεις η γνώμη μου είναι η εξής:

- Το ΒΡ δεν είναι ένα ρολόι για όλες τις στιγμές, δεν είναι ένα άτρωτο κομμάτι που το βάζεις θάλασσα, το χτυπάς ανελέητα, κλπ. και συνεχίζει ακάθεκτο. Το σέρβις τους έχει θέματα, μιλώ για την εταιρεία, όχι για το συγκεκριμένο ρολόι ή μηχανισμό. Δεν είναι ρολόι που θα σου δώσει (συγκριτικά) πολλά πίσω αν ποτέ πας να το πουλήσεις, κι όλα αυτά τα LE κλπ. είναι υποκειμενικά για τον καθένα. Όπως όλα τα ρολόγια βέβαια έτσι και αυτό έχει τη γοητεία του, τα πολύ δυνατά του σημεία, κ.ο.κ. Αν λοιπόν εσένα σου αρέσει πολύ και πραγματικά, και είσαι σίγουρος ότι θα το ζήσεις, θα το ευχαριστηθείς, θα περάσεις στιγμές μαζί του, τότε από τη στιγμή που έχεις πάρει την απόφαση να διαθέσεις αυτό το ποσό ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.

- Ό,τι κι αν υπαγορεύει η λογική ή όποιος άλλος για οποιοδήποτε λόγο, δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία. Ναι οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας αλλά αν εσύ θες ρολόι (ειδικά το συγκεκριμένο) και έχεις τα χρήματα, τότε η απόφαση είναι απλή -> να το πάρεις. Αν πρόκειται να δανειστείς χρήματα που δεν έχεις, μέσω λ.χ. cc, τότε η απόφαση είναι εξ'ίσου απλή -> να μην διανοηθείς να το πάρεις. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.  Αν έχεις εμπειρία κτήσης ρολογιών και έχει ωριμάσει το γούστο σου, και συνειδητά γνωρίζεις πως δεν θα το φλιπάρεις σε 2, 3 ή 4 χρόνια, τότε προχώρα. Αν πάλι από την άλλη έχεις το κουσούρι να φλιπάρεις κάθε 2-3 χρόνια και μπορεί να το αντέχει η τσέπη σου, τότε πάλι ποιός μπορεί να σου πεί όχι; Θέλω να πω, όλα είναι σχετικά. Τα πάντα.

- Η γνώμη μου είναι ότι ένα-δύο κομμάτια ωραία και ξεχωριστά, αλλά εύχρηστα και ανθεκτικά, στο μέτρο που να μπορείς να τα αντικαταστήσει κάποιος ανά πάσα στιγμή, είναι το πιό ωραίο πράγμα. Μακριά από δύσκολο και περίεργο ρολόι. Πού θα το φτιάξεις, πού θα το φυλάξεις, πού θα το φορέσεις, πού, πού, πού. Γεμίζει η ζωή σου από 'πού' και 'πώς'. Όταν φοράς ένα ωραίο ρολόι δεν θες να σκέφτεσαι το πού και το πώς. Θες να το χαίρεσαι αλλά ταυτόχρονα να είσαι ξέγνιαστος, αυτό το αίσθημα δεν πληρώνεται με τίποτε. Το ρολόι είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μας. Εσύ θα το φοράς κάθε μέρα το IWC με το πανέμορφο αυτό μπλε dial, ώστε να το χαίρεσαι? Σου πάει με το στυλ σου ως άντρας; Όταν δεν θα το φοράς, όταν λ.χ. το καλοκαίρι θα πας για μπάνιο στη θάλασσα, έχεις άλλη επιλογή να φοράς, και επίσης θα είσαι ξέγνοιαστος ότι εκεί που το άφησες είναι ασφαλές? Αυτές είναι κάποιες από τις σημαντικές ερωτήσεις.

- Πάμε στο ΑΡ. Ανθεκτικό ρολόι, ο μηχανισμός ΟΚ, δεν μπλοκάρει κλπ. όπως τα ROO Chrono, ωραίο στο χέρι, έχει το rubber strap που σημαίνει ότι το φοράς από γραφείο (με τζην ή khakis, όχι κουστούμι) ως μηχανουργείο, κλπ. Πού θα το φτιάξεις όταν πάθει κάτι; Αυτά όλα τα ρολόγια δεν είναι Rolex, τα seals του στεφανιού θέλουν τακτικό έλεγχο και σχετικά συχνή αλλαγή, για παράδειγμα (ανάλογα με τη χρήση). Μπορεί να μην πάθει τίποτε, αλλά αν πάθει, πού θα το πας, πόσο θα περιμένεις, και πόσο θα πληρώσεις; Βέβαια μπορεί να μην σε νοιάζουν όλα αυτά. Αλλά εμείς δεν το ξέρουμε. Θέλω να πω (πάλι): όλα είναι σχετικά. Και μετά, αν το πάμε έτσι, άμα είναι να δεις ένα μεταχ/νο ΑΡ, να δεις και κάτι άλλο, μετά να δεις πάλι κάτι άλλο, και πάει λέγοντας.

- Στο Chrono24 από Ευρώπη, όλες οι τιμές είναι σχετικά ακριβές. Αυτό το ΦΠΑ αλλά και ο γενικός συντηρητισμός που υπάρχει στην Ε.Ε. τινάζουν τις τιμές ψηλά. Αν κάποια στιγμή κάνεις ένα ταξίδι σε Αμερική ή Ασία, οι επιλογές που σου ανοίγονται είναι πολύ μεγάλες, συν το ότι θα δοκιμάσεις πολλά ρολόγια, θα πάρει εμπειρίες το μάτι αλλά και ο καρπός σου πριν καταθέσεις τα 10 χιλιάρικα για να το πάρεις. Αλλά κι από την άλλη, εγώ υποθέσεις κάνω με το φτωχό μου μυαλό. Εσύ μπορεί ήδη να το έχεις δοκιμάσει το LPP, ή μπορεί να είχες ΒΡ πριν, ποιός ξέρει. Και στο κάτω-κάτω αν τα έχεις ζεστά τα 10 χιλιάρικα και το γουστάρεις τόσο πολύ το ρολόι, το παίρνεις εδώ και τώρα και τελειώνει η υπόθεση - ούτε ταξίδια για να γλιτώσεις 1 ή 2 χιλιάρικα, ούτε τίποτε. Από σωστούς dealers στην Ευρώπη το ρολόι θα σου έλθει γρήγορα και με ασφάλεια, πλήρως ασφαλισμένο. Αυτά δεν είναι θέματα, είναι απλές διαδικασίες.

Εγώ προσωπικά είμαι 50 ετών και μετά από όλα αυτά τα κυματώδη και συναρπαστικά που έζησα, κοιτώ πλέον μόνο σε Rolex. Precious metal μεν, αλλά Rolex. Ένα κομμάτι, το ίδιο κομμάτι, όλη μέρα κάθε μέρα. Στη ζωή πρέπει να είμαστε πρακτικοί.

Να το χαίρομαι αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να χτυπιέται ανελέητα, να μπορώ να το φορέσω παντού, να μπορώ να το φτιάξω σε όποια χώρα και πατρίδα αν κάτι χρειαστεί να αλλαχθεί, να μπορώ να το πουλήσω εύκολα και γρήγορα αν θέλω κάτι άλλο. Τελεία και παύλα. Τέρμα η ταλαιπωρία κι αυτού του τύπου οι έννοιες. Να πλένω το αυτοκίνητο μαζί του, να κάνω κηπουρική ή μαστορέματα μαζί του, να μπαινοβγαίνω σε αεροπλάνα μαζί του, να επισκέπτομαι βαπόρια μαζί του, και να μην καταλαβαίνει τίποτε. Κι ας γεμίσει dings. Μόνο ένα Rolex μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, και ταυτόχρονα να έχει (συγκριτικά) σχετικά λογικό κόστος κτήσης ή/και επισκευής αλλά και τη (συγκριτικά) σχετική χάρη και ομορφιά πάνω στον καρπό (διότι ομολογουμένως υπάρχουν πολύ πιό κομψά ρολόγια).

Και το Rolex πάλι στόχος είναι (κοινωνικά, όταν ταξιδεύουμε, κλπ.) αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Άντε ίσως κάποια στιγμή να προσθέσω κι άλλο ένα που θα είναι dressy (π.χ. Reverso, Cellini, θα δούμε) και that's it. Ίσως, αλλά ήδη δεν πολυχρειάζεται. Και πολλά είναι δύο ρολόγια, αν κάποιος έχει δύο και μάλιστα πολυτελείας δύο (συν ένα Bluetooth G-Shock που αυτό δεν πιάνεται).

Καλά τα ΡΡ και ΑΡ αλλά μόνο αν ζει κανείς στην Ελβετία, αν δεν ταξιδεύει, αν τον λένε Βαρδή Β., αν έχει κάνα εκατομμύριο και βάλε στην άκρη για εύκολο ξόδεμα (για hobbies), αν έχει πάρει Ναυτίλο στα 20 ή 30 και τώρα μπορεί να το δώσει 80, κ.ο.κ.

Ωραία τα μπλε καντράν και ο Μικρός Πρίγκηπας αλλά τα IWC δεν στέκουν ούτε γονατιστά μπροστά σε Rolex για πολλούς λόγους, κι αυτό το καταλαβαίνεις χωρίς πολλά-πολλά όταν μερικά χρόνια μετά στείλεις το email στο Watchfinder και τους ζητήσεις να κάνεις το LPP trade-in για κάτι άλλο, ή όταν το βάλεις το ρολόι αγγελία για να το δώσεις.

Καλή επιλογή εύχομαι. Μακρυγόρησα αλλά ελπίζω να μην κούρασα. Τα πράγματα είναι απλά, διότι η ζωή είναι σύντομη.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 24, 2020, 11:56:43 πμ »
Κωνσταντίνε πάντοτε τα ποστ σου είναι ενδιαφέροντα και πολλά από τα θέματα των ωρολογιακών σου αναζητήσεων αποτελούσαν "όαση" σε μια πραγματικότητα που σχεδόν για όλους μας έχει όρια.

Εσύ έζησες αλλού, γνώρισες κόσμο που είναι βαθιά μέσα στα ρολόγια και έκανες το δικό σου ταξίδι.
Το οποίο αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε "διώχνοντας" κάποια ατσάλινα Rolex. Μετά από χρόνια λες πως πλέον έχεις επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησες, έστω κι αν πλέον κινείσαι σε PM κομμάτια.

Θα μου πεις ότι απέκτησες γνώση αυτά τα χρόνια, καταστάλαξαν τα γούστα σου, είδες τέλος πάντων και το χρηστικό και συμφέρον κομμάτι της όλης κατάστασης.
Κατέληξες τι ταιριάζει στο στυλ σου, στο περιβάλλον που κινείσαι, στην καθημερινότητα σου, στην τσέπη σου.

Πραγματικά σέβομαι τα όσα λες.
Αλλά να σου πω κάτι βρε Κωνσταντίνε... Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελα να μπορέσω να αποκτήσω ένα πλατινένιο Datograph σαν το δικό σου.
Δεν είναι πάντοτε το ζητούμενο ο προορισμός. Πολλές φορές το ταξίδι μετράει πολύ περισσότερο.

Ας το ζήσουμε μωρέ.
Θα χάσουμε, θα κερδίσουμε αλλά τουλάχιστον θα έχει ποικιλία η ζωή μας.

ΥΓ. Αυτή η ρουφιάνα Rolex έχει καταφέρει να μας φέρει όλους με τα νερά της... ;D
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:11:07 μμ »

ΥΓ. Αυτή η ρουφιάνα Rolex έχει καταφέρει να μας φέρει όλους με τα νερά της... ;D

Mη το λες αυτο ρε Στρατο, οχι και ολους!!! ;) ;D ;D
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:21:09 μμ »
Πες τα ρε γκλόμπαλ, μην τα λέω εγώ....
Υπάρχει ακόμα ο σκληρός πυρήνας που αντιστέκεται στην κυριαρχία της κορώνας :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:27:17 μμ »
Ενδιαφέρον ποστ Κωνσταντίνε.

Πολύ σωστή τοποθέτηση. Έγραψα ποιο πάνω ότι πολύτιμο μεταλο θα ήταν η επιλογή μου αν έριχνα λεφτά σε ρολόι σήμερα.
Επειδη όμως ταξιδεύω, επειδή δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα meeting με ρολόι 20Κ ευρώ στο χέρι, επειδή φοβάμαι να μπαίνω στο μετρό το καλοκαίρι και να κοιτάνε τον καρπο μου άφησα την Ρολεξ πίσω μου.

Ισχύει ότι η Ρολεξ έχει τις ποιο αξιόπιστες μηχανές, αντοχή, σέρβις κλπ. Διότι τα τελευταια δεκαπέντε χρόνια εστίασε στο less is more. Ίδια κάσα, ίδιο design, σταδιακή αύξηση τιμων και αξιοπιστία.

Ένα Sub είτε τετραψήφιο είτε πενταψηφιο είτε εξαψηφιο για την πλειοψηφία του κόσμου είναι ένα Ρολεξ.

Η ζωή είναι μικρή πολύ μικρή και επειδή πιστεύω ότι κάνεις δεν δίνει 10+ χιλιάρικα για ρολόι και να ζητάει δανικά ας κάνουμε ότι θελουμε όταν θέλουμε όπως το θέλουμε.

Η χαρά της επιλογής και όχι της επιβολής είναι μοναδική.

Εδώ και ένα χρόνο πούλησα ότι Ρολεξ είχα. Δεν μου έλειψε κανένα.
Πρόσφατα μου προσφέρθηκε BLNR και Daytona σε τιμή καταλόγου και δεν ασχολήθηκα.

Ίσως όπως λες μετά από 5 χρονια να ψάχνω μια λευκό Χρυση Daytona αλλά μέχρι τότε απολαμβάνω το fifthy fathoms.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:31:13 μμ »
Εγώ πάντως υπέκυψα... Βέβαια δεν είμαι με την πλευρά της αντιπολίτευσης αλλά το ταξίδι μετραει!
Βέβαια ποιος είμαι εγώ και μιλάω; Εδώ μερικοί συνυπαρχεται χρόνια κι έχετε κάνει αμέτρητα ταξίδια (ωρολογιακα)!
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:35:51 μμ »
Πολυ ομορφο και.μεγαλο ποστ Κωνσταντινε και σε εκταση και σε νοημα...! Δικιο εχετε παιδια πολλες φορες το ταξιδι μετραει πιο πολυ και για εμας θα ηταν πραγματικη ευτυχια να ειχαμε αποκτησει και χαρει τετοια κομματια σαν τα δικα σου.

Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:36:03 μμ »

Έχουν περάσει καμιά δεκαριά Rolex από τα χέρια σου όμως... ;D ;D

Το εννοώ πιο γενικά από ότι το έγραψα.
Νομίζω πως σε όλους αρέσει τουλάχιστον ένα Rolex.
Πράγμα που δεν ισχύει απαραίτητα με άλλες μάρκες.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:38:37 μμ »
Πες τα ρε γκλόμπαλ, μην τα λέω εγώ....
Υπάρχει ακόμα ο σκληρός πυρήνας που αντιστέκεται στην κυριαρχία της κορώνας :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άλλος Ρολεξοχτυπημένος κι εσύ!

Δεν μπορείτε να κάνετε αντιπολίτευση όταν για χρόνια φορούσατε την κορώνα με καμάρι ;D ;D

Μην κάνουμε σαν κάτι φανατικούς αντικαπνιστές που έχουν καπνίσει δυο φορτηγά τσιγάρα στη ζωή τους και ξαφνικά τους ενοχλεί ο καπνός...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:48:11 μμ »
Έχουν περάσει καμιά δεκαριά Rolex από τα χέρια σου όμως... ;D ;D

καλα ρε και στην Τουμπα εχω παει καμμια δεκαρια φορες, ...... :lol: :jg:

οπως το λες.... περασαν κι εφυγαν!!! ;) ;D
Πανεραι λεμε!!!!!! :laola: :laola:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απρίλιος 24, 2020, 01:49:14 μμ »
Πάνο προχώρησες τελικά?

Να σου πω κάτι για την έκπτωση που πήρες και σε πιέζουν να απαντήσεις για να διατηρηθεί.
Για κάθε ρολόι, έχουν ένα report.
Πολλά περισσότερα στοιχεία από όσα βλέπουμε εμείς κάνοντας browsing στη σελίδα τους.

Για κάθε ρολόι σύμφωνα με πολλά στοιχεία, αλλά και την τιμή που τελικά το πήραν, υπάρχει εκτός από την τιμή που ζητάνε ένα εύρος τιμών μέσα στο οποίο κάνουν αποδεκτές προσφορές.
Υποθέτω πως αυτή η προσφορά που έχεις με την έκπτωση, αφορά την χαμηλότερη τιμή που θα δέχονταν ούτως ή άλλως.

Αυτό που σου λέω το είδα σε κατάστημα, όπου ο υπάλληλος ήταν φίλος, του φίλου μου με τον οποίο επισκέφτηκα το μαγαζί.

Επειδή εκεί με πολύ απλό τρόπο προσφέρουν άτοκη πίστωση για ένα χρόνο, το μόνο που χάνεις στην περίπτωση που το πάρεις στη χαμηλότερη ή κοντά στη χαμηλότερη τιμή είναι οι άτοκες δόσεις.
Αυτό όμως στη δική σου περίπτωση και κάθε αγοραστή εκτός Αγγλίας είναι κάτι που ούτως ή άλλως δεν μας ενδιαφέρει.