Πολύ ωραίες οι επιλογές του Παναγιώτη.
Απλά εγώ έχω αποφασίσει, στο βαθμό που μπορώ, να αφήνω πλέον απ' έξω τις microbarnd εταιρείες στην αναζήτηση ρολογιού. Δε σημαίνει βέβαια ότι το ίδιο θα κάνεις κι εσύ.
Απλά είναι κάτι που περισσότερο μπερδεύει παρά διευκολύνει. Γίνεται χαοτική η κατάσταση με αποτέλεσμα να πελαγώνεις.
Εστιάζω περισσότερο σε εταιρείες όχι απαραίτητα μεγάλες, αλλά τουλάχιστον να έχουν μια ιστορία πίσω τους. (π.χ. Le Jour, Yema, Glycine κ.α.)
Αν βάλουμε στο παιχνίδι Magrette, Steinhart, Halios, Helson, Zixen, Zelos κι εκατοντάδες άλλες που υπάρχουν εκεί έξω, τον κάψαμε τον εγκέφαλο.
Κάτι άλλο πολύ βασικό που λειτουργεί ανασταλτικά για εμένα, είναι ότι χρόνο με το χρόνο βλέπω τις microbrand εταιρείες να βαράνε στο ψαχνό, κάτι που πολύ με ενοχλεί.
Δεν ξέρω δηλαδή κατά πόσο είναι λογικό να δίνεις 600€ και 800€ για microbrand, ή boutique όπως το λέει κομψά ο Παναγιώτης, τη στιγμή που με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι επώνυμο.
Πάντως οι επιλογές είναι όντως πολλές, αν αποφασίσεις να κοιτάξεις και πέρα από τη Seiko.