Δημήτρη αν και κανονικά δεν πρέπει να στο πω δημοσίως αλλά με πμ ,θα το πω από δω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πω κάτι κακο . Με τη συγκεκριμένη αγορά κινηθηκες λάθος . Το ρολόι το βρήκες 2 φορές από ότι θυμάμαι και παρόλα αυτά συνεχίσεις την έρευνα αγοράς. Ατσάλινο με τα σημερινά δεδομένα όταν το βρεις κοντά στη retail η και 2 -3 κατοσταρικα πάνω το αρπάζεις !!!! Εγώ τώρα έβαλα grail την άσπρη daytona . Retail έχει 11700 αλλά παίζει πλέον στα 23Κ . Δηλαδή αν την βρω μέχρι 13Κ θα κάνω και τον δύσκολο
?? Αν λέω την βρω,δε θα κολλησω στα 1300 ευρώ . Εννοείται πως και θεωρώ λίγο περίεργη την κατάσταση αλλά αν θέλεις κάτι και σ αρέσει πρέπει να το κηνυγησεις και λίγο. Από κει και πέρα για μένα αφού ξενέρωσες καλά έκανες και πήρες το Cartier. Μια χαρά ρολογαρα είναι . Αυτά .Πιστεύω πως αυτή η ιστορία με την R έτσι θα συνεχίσει . Όσοι ζουν για να χαρούν με την πτώση της αξίας των ρολεξ απατονται οικτρά
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άγγελε δεν έχω πρόβλημα με αυτά που εγραψες .... τα λέμε και ιδιωτικά τα λέμε και από εδώ μέσα !!!
Το πως αγοράζω τα ρολόγια μου και το που και το πως αποφασίζω να δώσω τα λεφτά μου είναι δικό μου θέμα και δεν θα κριθώ για αυτό ....
Όπως ποτέ μου δεν έχω κρίνει αυτούς που πληρώνουν τα καπέλα για να αποκτήσουν ένα ρολόι που το γουστάρουν .... (και ξέρω πολλούς από εδώ που το έχουν κάνει !!!! Και μπράβο τους ... γιατί θέλει τόλμη και θαρος .....!!!)
μοιράστηκα την προσωπική εμπειρία που είχα για να πω ότι είμαι φαν της εταιρείας αναγνωρίζω την ανωτερότητα και την ποιότητα των ρολογιών της .... αλλά μέχρι εκεί .....!!!!
όταν μου είπε ο έμπορος εκείνο το πρωινό ... ότι τα ρόλεξ πλέον είναι χρηματιστήριο κάθε πρωί που ξυπνάμε έχουν και άλλη τιμή .... μέσα μου ένιωσα κάπως περίεργα ... πάγωσα και ξενέρωσα ......ένιωσα μαλακας ...!!!!
Η λέξη χρηματιστήριο χτύπησε αλάρμ στην συνείδηση μου ....
Εμενα δεν με ενδιαφέρουν τα χρηματιστήρια .... εγώ είμαι ένας απλός ωρολογοφιλος αγαπάω ολα τα ρολόγια από όλες τις εταιρίες ... χωρίς ...... παρωπίδες και οπαδικους φανατισμούς
Αντί για ρόλεξ πήγα και αγόρασα το πιο εντι-εμπορικό ρολόι που υπάρχει ... απόδειξη αυτού ότι δεν έχει εμφανιστεί ποτέ καρτιε σαντος εδώ μέσα τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον που παρακολουθώ το φόρουμ !!!
Ρε φίλε πες μου σε παρακαλώ .... πας να αγοράσει μια μερσεντές ... σου βγάζει ο πωλητής μια τιμή 70Κ για αυτήν που θλεισ Και όπως την θελεις ...... όταν θα πας να την πληρώσεςι θα σου πει ο έμπορος φίλε θα μου δώσεις 100Κ για να σου την πουλήσω !!!!! Και κανε και γρήγορα γιατί σε 5 μήνες θα θελεις 120Κ
Έδωσα παράδειγμα την μερσεντές γιατί την θεωρώ ισάξιο μέγεθος με αντίστοιχης ποιότητα και κύρος στον χώρο του αυτοκινήτου με αυτήν της ρόλεξ στα ρολόγια !!!!
ΥΓ- ευτυχώς που πήρα το Σαντος και όχι το ρόλεξ !!!!! Ευχαριστώ πολύ την ρόλεξ που εξαιτίας Της απέκτησα μια ρολογαρα μοναδική .....!!!!
Κάθε εμπόδιο για καλό ...!!!!!