Αποστολέας Θέμα: Seiko MM 300m vs Rolex SubC  (Αναγνώστηκε 77795 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Seiko MM 300m vs Rolex SubC
« Απάντηση #300 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 08:07:30 πμ »

εγώ αυτό που ξέρω ειναι οτι κάποτε ήθελα 3 μηνιάτικα μέσα στην χρονιά να πάρω ένα ρολεξ .....

σήμερα θέλω 10 μηνιάτικα .... γιατί ακρίβαιναν πολύ , μπήκαν και τα καπέλα .... απο την άλλη  μειώθηκε ο δικός μου μισθός ...

ρολεξ μόνο στα όνειρα μας πλέον ...

τι με νοιάζει αν το ρολεξ ειναι το καλύτερο ρολόι στον κόσμο (που δεν ειναι ) ....

για εμένα το καλύτερο ρολόι στον κόσμο ειναι αυτό που φοράω στο χέρι μου ...

ας ειναι καλά η μεγάλη SEIKO που μπορούμε και αγοράζουμε κανένα ρολογακι της και ασχολούμαστε ακομα με το αντικείμενο !!!!

έχει χαθεί το νόημα με αυτην την ρολεξ τα τελευταία χρόνια .... συναντάω ρολόγια στους εμπόρους μεταχ 4-5-6 χρόνων και ειναι με τα αυτοκόλλητα τους και εντελώς αφόρετα ... τι ειναι αυτό ...;;;; αυτοί που τα αγόρασαν γιατί τα αγόρασαν ... γιατί δεν τα φόρεσαν ... και τι χαρήκανε απο αυτα τα ρολόγια ...;;;

έχουμε και εδώ μέσα παιδιά που έχουν τέτοια ρολόγια ... θαμμένα μέσα στις θυρίδες τους ....!!!!

οι έμποροι μεταχ για ρολόγια που ενδιαφέρομαι μου δίνουν τιμή σήμερα ... και την άλλη βδομάδα μου δίνουν άλλη τιμή και μετά απο ενα μήνα μου δίνουν άλλη τιμή ....

τους ρωτάω τι ειναι αυτό ρε παιδιά ... και μου απαντάνε  ''φίλε τα ρολεξ έχουν γίνει  χρηματιστήριο''

τα ρολεξ ειναι τα καλύτερα ρολόγια του κόσμου ... και να τα χαίρονται όσοι τα έχουν  ... εγώ δεν συμμετέχω όμως σ αυτόν τον παραλογισμό !!!!

το εχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα ... πριν 5-6 μήνες προσπάθησα να πάρω ενα ρολεξ ... μόνο που δεν έπεσα στα γόνατα να τους παρακαλέσω για να τους δώσω τα ωραία χρήματα μου ...
Δημήτρη αν και κανονικά δεν πρέπει να στο πω δημοσίως αλλά με πμ ,θα το πω από δω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πω κάτι κακο . Με τη συγκεκριμένη αγορά κινηθηκες λάθος . Το ρολόι το βρήκες 2 φορές από ότι θυμάμαι και παρόλα αυτά συνεχίσεις την έρευνα αγοράς. Ατσάλινο με τα σημερινά δεδομένα όταν το βρεις κοντά στη retail η και 2 -3 κατοσταρικα πάνω το αρπάζεις !!!! Εγώ τώρα έβαλα grail την άσπρη daytona . Retail έχει 11700 αλλά παίζει πλέον στα 23Κ . Δηλαδή αν την βρω μέχρι 13Κ θα κάνω και τον δύσκολο ????? Αν λέω την βρω,δε θα κολλησω στα 1300 ευρώ . Εννοείται πως και  θεωρώ λίγο περίεργη την κατάσταση αλλά αν θέλεις κάτι και σ αρέσει πρέπει να το κηνυγησεις και λίγο. Από κει και πέρα για μένα αφού ξενέρωσες καλά έκανες και πήρες το Cartier. Μια χαρά ρολογαρα είναι . Αυτά .Πιστεύω πως αυτή η ιστορία με την R έτσι θα συνεχίσει . Όσοι ζουν για να χαρούν με την πτώση της αξίας των ρολεξ απατονται οικτρά

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 09:08:18 πμ »
.Πιστεύω πως αυτή η ιστορία με την R έτσι θα συνεχίσει . Όσοι ζουν για να χαρούν με την πτώση της αξίας των ρολεξ απατονται οικτρά

Έτσι είναι, μόνο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση το DJ μου κατέγραψε κέρδη της τάξης του 2%, κλείνοντας στα 7,238 ευρώ. Ήπια άνοδος και για το Explorer μου, που προσεγγίζει πλέον το ψυχολογικό όριο των 7,000 €.   Φοβερό πράμα με τα Rolex, κάθε μέρα κερδάμε όλοι, κάτι σαν τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω !

(-ποιος χάνει δεν έχω καταλάβει ακόμη, αλλά που θα πάει θα το βρω στο τέλος.....)

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 10:07:24 πμ »
Δημήτρη αν και κανονικά δεν πρέπει να στο πω δημοσίως αλλά με πμ ,θα το πω από δω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πω κάτι κακο . Με τη συγκεκριμένη αγορά κινηθηκες λάθος . Το ρολόι το βρήκες 2 φορές από ότι θυμάμαι και παρόλα αυτά συνεχίσεις την έρευνα αγοράς. Ατσάλινο με τα σημερινά δεδομένα όταν το βρεις κοντά στη retail η και 2 -3 κατοσταρικα πάνω το αρπάζεις !!!! Εγώ τώρα έβαλα grail την άσπρη daytona . Retail έχει 11700 αλλά παίζει πλέον στα 23Κ . Δηλαδή αν την βρω μέχρι 13Κ θα κάνω και τον δύσκολο ????? Αν λέω την βρω,δε θα κολλησω στα 1300 ευρώ . Εννοείται πως και  θεωρώ λίγο περίεργη την κατάσταση αλλά αν θέλεις κάτι και σ αρέσει πρέπει να το κηνυγησεις και λίγο. Από κει και πέρα για μένα αφού ξενέρωσες καλά έκανες και πήρες το Cartier. Μια χαρά ρολογαρα είναι . Αυτά .Πιστεύω πως αυτή η ιστορία με την R έτσι θα συνεχίσει . Όσοι ζουν για να χαρούν με την πτώση της αξίας των ρολεξ απατονται οικτρά

Άγγελε δεν έχω πρόβλημα με αυτά που εγραψες .... τα λέμε και ιδιωτικά τα λέμε και από εδώ μέσα !!!

Το πως αγοράζω τα ρολόγια μου και το που και το πως αποφασίζω να δώσω τα λεφτά μου είναι δικό μου θέμα και δεν θα κριθώ για αυτό ....

Όπως ποτέ μου δεν έχω κρίνει αυτούς που πληρώνουν τα καπέλα για να αποκτήσουν ένα ρολόι που το γουστάρουν .... (και ξέρω πολλούς από εδώ που το έχουν κάνει !!!! Και μπράβο τους ... γιατί θέλει τόλμη και θαρος .....!!!)

μοιράστηκα την προσωπική εμπειρία που είχα για να πω ότι είμαι φαν της εταιρείας αναγνωρίζω την ανωτερότητα και την ποιότητα των ρολογιών της .... αλλά μέχρι εκεί .....!!!!

όταν μου είπε ο έμπορος εκείνο το πρωινό ... ότι τα ρόλεξ πλέον είναι χρηματιστήριο κάθε πρωί που ξυπνάμε έχουν και άλλη τιμή .... μέσα μου ένιωσα κάπως περίεργα ... πάγωσα και ξενέρωσα ......ένιωσα μαλακας ...!!!!

Η λέξη χρηματιστήριο χτύπησε αλάρμ στην συνείδηση μου ....

Εμενα δεν με ενδιαφέρουν τα χρηματιστήρια .... εγώ είμαι ένας απλός ωρολογοφιλος αγαπάω ολα τα ρολόγια από όλες τις εταιρίες ... χωρίς  ......   παρωπίδες και οπαδικους φανατισμούς

Αντί για ρόλεξ πήγα και αγόρασα το πιο εντι-εμπορικό  ρολόι που υπάρχει  ... απόδειξη αυτού ότι δεν έχει εμφανιστεί ποτέ καρτιε σαντος εδώ μέσα τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον που παρακολουθώ το φόρουμ !!!

Ρε φίλε πες μου σε παρακαλώ .... πας να αγοράσει μια μερσεντές ... σου βγάζει ο πωλητής μια τιμή 70Κ για αυτήν που θλεισ Και όπως την θελεις ...... όταν θα πας να την πληρώσεςι θα σου πει ο έμπορος φίλε θα μου δώσεις 100Κ για να σου την πουλήσω !!!!! Και κανε και γρήγορα γιατί σε 5 μήνες θα θελεις 120Κ

Έδωσα  παράδειγμα την μερσεντές γιατί την θεωρώ ισάξιο μέγεθος με   αντίστοιχης ποιότητα και κύρος  στον χώρο του αυτοκινήτου με αυτήν της ρόλεξ στα ρολόγια !!!!

ΥΓ-  ευτυχώς που πήρα το Σαντος και όχι το ρόλεξ !!!!! Ευχαριστώ πολύ την ρόλεξ που εξαιτίας  Της απέκτησα μια ρολογαρα μοναδική .....!!!!

Κάθε εμπόδιο για καλό ...!!!!! ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 21, 2019, 10:28:24 πμ από capt-dim »

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 10:22:00 πμ »
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανεβάζουν την τιμή τους τα ρολεξ αντί να βάζουν καπέλο?

Φοβούνται μην τα πουν ακριβά?  :D

Υ/Γ Ρολογαρα το Santos. Μαζί με κάποια jlc και άλλα, κατά την γνώμη μου από τα πιο όμορφα του φόρουμ
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 10:26:06 πμ »
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανεβάζουν την τιμή τους τα ρολεξ αντί να βάζουν καπέλο?

Φοβούνται μην τα πουν ακριβά?  :D

Υ/Γ Ρολογαρα το Santos. Μαζί με κάποια jlc και άλλα, κατά την γνώμη μου από τα πιο όμορφα του φόρουμ
Όσο και να τα ακριβύνουν η αισχροκέρδεια πάντα θα υπάρχει

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 10:29:25 πμ »
Όσο και να τα ακριβύνουν η αισχροκέρδεια πάντα θα υπάρχει

Ωραία, οπότε αν ανεβάσουν τις τιμές, μαζί με τα «καπέλα» θα βγάζουν ακόμα περισσότερα :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 12:29:28 μμ »
Άγγελε δεν έχω πρόβλημα με αυτά που εγραψες .... τα λέμε και ιδιωτικά τα λέμε και από εδώ μέσα !!!

Το πως αγοράζω τα ρολόγια μου και το που και το πως αποφασίζω να δώσω τα λεφτά μου είναι δικό μου θέμα και δεν θα κριθώ για αυτό ....

Όπως ποτέ μου δεν έχω κρίνει αυτούς που πληρώνουν τα καπέλα για να αποκτήσουν ένα ρολόι που το γουστάρουν .... (και ξέρω πολλούς από εδώ που το έχουν κάνει !!!! Και μπράβο τους ... γιατί θέλει τόλμη και θαρος .....!!!)

μοιράστηκα την προσωπική εμπειρία που είχα για να πω ότι είμαι φαν της εταιρείας αναγνωρίζω την ανωτερότητα και την ποιότητα των ρολογιών της .... αλλά μέχρι εκεί .....!!!!

όταν μου είπε ο έμπορος εκείνο το πρωινό ... ότι τα ρόλεξ πλέον είναι χρηματιστήριο κάθε πρωί που ξυπνάμε έχουν και άλλη τιμή .... μέσα μου ένιωσα κάπως περίεργα ... πάγωσα και ξενέρωσα ......ένιωσα μαλακας ...!!!!

Η λέξη χρηματιστήριο χτύπησε αλάρμ στην συνείδηση μου ....

Εμενα δεν με ενδιαφέρουν τα χρηματιστήρια .... εγώ είμαι ένας απλός ωρολογοφιλος αγαπάω ολα τα ρολόγια από όλες τις εταιρίες ... χωρίς  ......   παρωπίδες και οπαδικους φανατισμούς

Αντί για ρόλεξ πήγα και αγόρασα το πιο εντι-εμπορικό  ρολόι που υπάρχει  ... απόδειξη αυτού ότι δεν έχει εμφανιστεί ποτέ καρτιε σαντος εδώ μέσα τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον που παρακολουθώ το φόρουμ !!!

Ρε φίλε πες μου σε παρακαλώ .... πας να αγοράσει μια μερσεντές ... σου βγάζει ο πωλητής μια τιμή 70Κ για αυτήν που θλεισ Και όπως την θελεις ...... όταν θα πας να την πληρώσεςι θα σου πει ο έμπορος φίλε θα μου δώσεις 100Κ για να σου την πουλήσω !!!!! Και κανε και γρήγορα γιατί σε 5 μήνες θα θελεις 120Κ

Έδωσα  παράδειγμα την μερσεντές γιατί την θεωρώ ισάξιο μέγεθος με   αντίστοιχης ποιότητα και κύρος  στον χώρο του αυτοκινήτου με αυτήν της ρόλεξ στα ρολόγια !!!!

ΥΓ-  ευτυχώς που πήρα το Σαντος και όχι το ρόλεξ !!!!! Ευχαριστώ πολύ την ρόλεξ που εξαιτίας  Της απέκτησα μια ρολογαρα μοναδική .....!!!!

Κάθε εμπόδιο για καλό ...!!!!! ;D
Μαζί σου Δημήτρη ...!!! Εμπορος μου έδεινε το sd43 retail. Μετά από 2 μήνες που ήμουν έτοιμος ψυχολογικά που ειπε 11.000. Καινούργιο. Σιγά τη διαφορά. Κι όμως ξενέρωσα. Δεν το πηρα. Το πηρα 6 μέρες μετά 11.1000 μεταχειρισμένο με hairlines. ( mark1 βέβαια). Έτσι καταλαβαίνω και σένα που ξενέρωσες όταν σου άλλαξε την τιμή σε 20 μέρες. Και όσον αφορά το Santos το είδα στο Παρίσι και μου φυγαν τα δόντια. Ρολογαρα

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 02:30:50 μμ »
Για μενα αυτο ειναι το παιχνιδι της εταιριας και κερδιζει . Αφηνει την αγορα να αφομοιωσει τη τιμη με καπελο οποτε μια μελοντικη αυξηση 70% θα ειναι φυσιολογικη .

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 09:05:35 μμ »
Για μενα αυτο ειναι το παιχνιδι της εταιριας και κερδιζει . Αφηνει την αγορα να αφομοιωσει τη τιμη με καπελο οποτε μια μελοντικη αυξηση 70% θα ειναι φυσιολογικη .
Δε νομίζω Αστέρη . Το ρολεξ είναι μέχρι να πάρεις ένα . Να σου φύγει η περιέργεια...να νιώσεις ότι έχεις το καλύτερο ρολόι. Προσωπικά ανάμεσα σε ένα sub κοντά στα 11Κ και ανάμεσα σε ένα καινούργιο seamaster με 3.5 Κ με την έκπτωση  θα πάρω το Omega . Πήρα το deepsea ...είναι αριστούργημα . Να ναι καλά ο Σπύρος ....αλλά τώρα κοιτάζω Omega ...vacheron...paanerai

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 09:15:17 μμ »

Δε νομίζω Αστέρη . Το ρολεξ είναι μέχρι να πάρεις ένα . Να σου φύγει η περιέργεια...να νιώσεις ότι έχεις το καλύτερο ρολόι. Προσωπικά ανάμεσα σε ένα sub κοντά στα 11Κ και ανάμεσα σε ένα καινούργιο seamaster με 3.5 Κ με την έκπτωση  θα πάρω το Omega . Πήρα το deepsea ...είναι αριστούργημα . Να ναι καλά ο Σπύρος ....αλλά τώρα κοιτάζω Omega ...vacheron...paanerai

+10000

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 09:18:38 μμ »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 27, 2019, 09:23:59 μμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 09:23:26 μμ »

Τρόλαρε τους εσύ χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 09:29:17 μμ »
Seamaster μόνο κι εγώ Άγγελε
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 27, 2019, 09:36:47 μμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 11:30:49 μμ »
Τρόλαρε τους εσύ χαχαχα
Θα φανεί πόσο τρολαρω

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Σεπτέμβριος 27, 2019, 11:53:37 μμ »

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος dennis66

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Σεπτέμβριος 28, 2019, 08:49:00 πμ »

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπράβο Χαρίλαε, έφερες και ενισχύσεις, βλέπω. Ετοιμαζόμαστε για επίθεση. Την ίδια στιγμή, παρατηρούνται με όλο και αυξανόμενη συχνότητα, φαινόμενα αποσκιρτήσεων από την παράταξη της Rolex, ο σκληρός πυρήνας της οποίας φαίνεται να διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη.

Έτσι είναι, η συνειδητοποίηση του ότι αυτό που έχεις τελικά στα χέρια σου δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα καλό μεν, πανάκριβο δε ρολόϊ, φέρνει και την ωρολογιακή ωρίμανση. Ο "μύθος" υπάρχει μόνο στο μυαλό μας, εμείς τον χτίζουμε και εμείς τον γκρεμίζουμε, κάποια στιγμή.  

Στιγμές προβληματισμού, στιγμές μελαγχολίας. Το Guarneri του  Γιάσα κλαίει σπαρακτικά κι αν ρίξει και μια βροχούλα σήμερα, όλα θα είναι τέλεια....

https://www.youtube.com/watch?v=zgLG93uGTN0

Αποσυνδεδεμένος vasios

• On the balance wheel
  • Μια αστραπη η ζωη,μα προλαβαινουμε
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Σεπτέμβριος 28, 2019, 10:01:48 πμ »
Καλημέρα στους φίλους και των δυο εταιριών,μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε και τα δυο ρολόγια στην κατοχή μας!!
Και τα δυο να θυμίσω ότι ξεκίνησαν και παρέμειναν professional diver watches τώρα φαίνεται στην πορεία κάπου η διαφήμιση μέσω του James Bond έκανε τα ρολόγια της Rolex και της omega να γίνουν σύμβολα για ατρόμητους άντρες σκληροτράχηλους και έτσι κάποιος που φορούσε ένα από τα παραπάνω έμμεσα και έμμεσα γινόταν Cousteau η 007.
Εγώ ακόμα και τώρα βλέπω στα δυο ρολόγια τεχνολογίες αμιγώς καταδυτικές και επαναστατικές όπως ρύθμισης μπρασελέ για στολή.....
Αν είχα αρκετά χρήματα θα αγόραζα sub και εννοείτε θα το φορούσα και στην δουλειά άφοβα όπως αντίστοιχα αν είχα λιγότερα χρήματα θα αγόραζα mm
Τώρα που δεν έχω καθόλου χρήματα φοράω ενα citizen jp2000
https://youtu.be/NAhkF3fEnGU
Καινούργιο vs 😹😹
Ο σωστος δρομος ειναι ο ανηφορος.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Σεπτέμβριος 28, 2019, 11:07:28 πμ »
Χαχαχχαχαχχα πραγματικά εξαιρετική εισαγωγή για ένα ακόμα “vs” :lol:

Αποσυνδεδεμένος Ngal

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 08:39:50 πμ »
Να λοιπόν που τα σεικο επταπλασιαζουν  σε 5 έτη το αρχικό πόσο που απαιτήθηκε για την απόκτησή τους, καθιστώντας τα την καλύτερη so far, ωρολογιακή επένδυση. Ρόλεξ και τρίχες κατσαρές.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 02:03:25 μμ »
Να λοιπόν που τα σεικο επταπλασιαζουν  σε 5 έτη το αρχικό πόσο που απαιτήθηκε για την απόκτησή τους, καθιστώντας τα την καλύτερη so far, ωρολογιακή επένδυση. Ρόλεξ και τρίχες κατσαρές.

Οπότε είναι καλύτερο να επταπλασιάσει ένα ρολόι των 200 ευρώ από το να τριπλασιάσει ένα ρολόι των 5000 ;;