Αποστολέας Θέμα: Ο Ser χαιρετα το MyWatch.gr  (Αναγνώστηκε 11635 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Ο Ser χαιρετα το MyWatch.gr
« στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 04:25:28 μμ »
Το 2009 ηταν η χρονια που αυτο το φορουμ μου εδωσε αυτο το ομορφο ερεθισμα να ασχοληθω να γραφω και εγω για τα ρολογια που απο τοτε αρχισα να λατρευω.Στα 17 μου τοτε στα 26 σημερα εμαθα να μην μενω καπου αν πλεον δεν το νιωθω.Εμαθα πολλα,εκανα πολλους φιλους πουλησα πολλα ρολογια,αγορασα αλλα τοσα.Σαφως καποιοι με συμπαθησαν θεωρω αλλοι οχι απο κει και περα νομιζω πως ωρα ειναι να αποχωρησω μιας και δεν κολλαω πλεον εδω.Ευχαριστω το φορουμ και τα μελη για τις συναντησεις μας και τις ωραιες κουβεντες.Εννοειται πως δεν θα παψω να ασχολουμαι με τα ρολογια αυτο δεν κοβεται ποτε αν κολλησεις.Παρακαλω να γινει δεκτη η αιτηση διαγραφης μου απο το φορουμ.

Καλη συνεχεια σε ολους σας,καλες γιορτες σε εσας και τις οικογενειες σας.

Παντα φιλικα τα τελευταια 9χρονια.
Στεργιος

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Ο Ser χαιρετα το MyWatch.gr
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 04:29:16 μμ »
Μα τι είναι αυτά που λες φίλε μου;
Για ποιον λόγο δεν κολλάς εδώ;;!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος skydives13

• 44mm case
  • Είμαι χαρούμενος! - Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 04:50:57 μμ »
Γιατί γλυκέ Σερ?
και πως μπορούμε να μείνουμε σε επαφή μαζί σου?
Σε συμπαθούμε!
Γιώργος
 ;D
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 05:31:42 μμ »
Ρε Στέργιο, σε πιάσανε τα κάτω σου;;; Χαλάρωσε ρε και συνέλθε, όλοι μια παρέα είμαστε και κάνεις δεν είναι πιο κάτω η πιο πάνω από τον άλλον, άσχετα τι ρολόγια έχει, άσχετα αν κάποιοι τους τα παινευουν πιο πολύ από κάποιους άλλους η αν γνωρίζονται και απεξω και λένε μια κουβέντα παραπάνω, το φόρουμ είναι ιντερνετικη παρέα για την κοινή μας αγάπη, θα καταλάβω για λόγους βαρεμάρας, κούρασης η και αγανάκτησης για οτιδήποτε την αποχή αλλά η διαγραφή δεν είναι η λύση. Θα έλεγα κι ένα seiko rules στο τέλος όπως ο φίλος μου ο Χάρης αλλά είσαι Ελβετοφιλος...
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 06:03:05 μμ »
Στέργιε, πραγματικά καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά το forum έχει πολλά μέλη που παίζουν σε όλες τις κατηγορίες.
Είναι κρίμα να σταματήσεις για αυτό τον λόγο..., άλλωστε ο καθένας παρουσιάζει οτι έχει, ανεξαρτήτως αν κοστίζει πολύ ή λίγο.

Και είσαι και ο μόνος που έχει Invicta! Μετά θα μείνω μόνος!

Ελπίζω να το ξανασκεφτείς.

Φιλικά,
Βαγγέλης
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 06:45:29 μμ »
Εγώ λέω να μη σε διαγράψουν, αν για κάτι δεν ενθουσιάζεσαι πολύ τελευταία, μπορείς να μπαίνεις πιο αραιά, να ρίχνεις μια ματιά τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος bluesax

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 06:48:31 μμ »
Εξήγησέ μας τι εννοείς "δεν κολλάω εδώ". Αν όντως εννοείς τις κατηγορίες τιμών, εγώ βλέπω ότι παρουσιάζονται από seiko μέχρι patek philippe...  ???

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 06:49:54 μμ »
Αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά .... αυτά που έγραψες είναι πολύ λυπηρά .... !!!

Φίλε μου Ότι και αν σου συνέβη θα έλεγα να το ξανασκεφτείς ..... ::)

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 06:54:01 μμ »
Εγώ λέω να μη σε διαγράψουν, αν για κάτι δεν ενθουσιάζεσαι πολύ τελευταία, μπορείς να μπαίνεις πιο αραιά, να ρίχνεις μια ματιά τουλάχιστον.

Συμφωνώ.
Εγώ αν ήμουν admin δεν θα έκανα δεκτό το αίτημα του, όχι τουλάχιστον πριν προηγηθεί πρώτα μια ιδιωτική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και θέσεων.
Vangelis (aka IronHawk)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 06:54:20 μμ »
Δε γνωρίζω για ποιο λόγο θέλεις να αποχωρήσεις, άλλωστε δεν τον αναφέρεις.
Μπορώ να μαντέψω όμως πολλούς λόγους για να αποχωρήσει κάποιος από αυτό το φόρουμ:
Το επίπεδο ενασχόλησης με την ωρολογοποιία έχει πέσει, όπως έχει πέσει και το αισθητικό επίπεδο γενικότερα. Πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων, δε γράφονται νέα άρθρα ή κριτικές ρολογιών, δεν παρουσιάζονται οι εξελίξεις στην ωρολογοποιία και οι μοναδικές συζητήσεις αφορούν τη ρόλεξ και τη σέικο, με κατάληξη συνήθως τον καβγά ή τις ομάδες, με κατάληξη συνήθως τον καβγά. Βέβαια πρέπει να παρατηρήσουμε ότι παλαιότερα οι συζητήσεις ήταν ακόμα πιο έντονες, ωστόσο παλαιότερα οι συζητήσεις ήταν πολύ περισσότερες.
Παράλληλα, οι προσωπικές εμμονές κάποιων είτε επαναλαμβάνονται αφόρητα είτε δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα. Ο τσίπρας και οι συριζαίοι, ο Παοκ και οι Αθηναίοι, οι κώλοι και τα βυζιά, που όχι μόνο δεν έχουν καμία θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ αλλά προβάλλονται και με έναν τρόπο τελείως υποτιμητικό για όσες γυναίκες μας διαβάζουν. Ημερολόγιο δεν έχει κανείς διάθεση να εκδοθεί, για χριστουγεννιάτικη πίτα δεν το συζητάμε καν, οι συναντήσεις τείνουν να εκλείψουν.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν είχα καμία διάθεση να γράφω. Σε αντίθεση με εσένα, είχα επιλέξει να απέχω. Σε καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα.
Επειδή όμως οι άνθρωποι είμαστε ατελή όντα και έχουμε την τάση να κάνουμε λάθη και επειδή μέσα από τη συζήτηση και την αυτοκριτική μερικές φορές μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε με σεβασμό απέναντι στους άλλους, θα πρότεινα λοιπόν το εξής. Πριν διαγραφείς, να μας πεις ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους έπαυσες πια να συνδέεσαι με το φόρουμ. Ίσως κερδίσουμε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος bluesax

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 07:02:46 μμ »
Δε γνωρίζω για ποιο λόγο θέλεις να αποχωρήσεις, άλλωστε δεν τον αναφέρεις.
Μπορώ να μαντέψω όμως πολλούς λόγους για να αποχωρήσει κάποιος από αυτό το φόρουμ:
Το επίπεδο ενασχόλησης με την ωρολογοποιία έχει πέσει, όπως έχει πέσει και το αισθητικό επίπεδο γενικότερα. Πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων, δε γράφονται νέα άρθρα ή κριτικές ρολογιών, δεν παρουσιάζονται οι εξελίξεις στην ωρολογοποιία και οι μοναδικές συζητήσεις αφορούν τη ρόλεξ και τη σέικο, με κατάληξη συνήθως τον καβγά ή τις ομάδες, με κατάληξη συνήθως τον καβγά. Βέβαια πρέπει να παρατηρήσουμε ότι παλαιότερα οι συζητήσεις ήταν ακόμα πιο έντονες, ωστόσο παλαιότερα οι συζητήσεις ήταν πολύ περισσότερες.
Παράλληλα, οι προσωπικές εμμονές κάποιων είτε επαναλαμβάνονται αφόρητα είτε δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα. Ο τσίπρας και οι συριζαίοι, ο Παοκ και οι Αθηναίοι, οι κώλοι και τα βυζιά, που όχι μόνο δεν έχουν καμία θέση σε ένα τέτοιο φόρουμ αλλά προβάλλονται και με έναν τρόπο τελείως υποτιμητικό για όσες γυναίκες μας διαβάζουν. Ημερολόγιο δεν έχει κανείς διάθεση να εκδοθεί, για χριστουγεννιάτικη πίτα δεν το συζητάμε καν, οι συναντήσεις τείνουν να εκλείψουν.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν είχα καμία διάθεση να γράφω. Σε αντίθεση με εσένα, είχα επιλέξει να απέχω. Σε καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα.
Επειδή όμως οι άνθρωποι είμαστε ατελή όντα και έχουμε την τάση να κάνουμε λάθη και επειδή μέσα από τη συζήτηση και την αυτοκριτική μερικές φορές μαθαίνουμε να συνυπάρχουμε με σεβασμό απέναντι στους άλλους, θα πρότεινα λοιπόν το εξής. Πριν διαγραφείς, να μας πεις ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους έπαυσες πια να συνδέεσαι με το φόρουμ. Ίσως κερδίσουμε κάτι.

Το πρόβλημα το οποίο περιγράφεις είναι όλης της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, όχι μόνο του εκάστοτε φόρουμ. Διαφωνώ με τη λύση, δεν είναι η αποχή, ούτε η αποχώρηση.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 07:06:51 μμ »
Το πρόβλημα το οποίο περιγράφεις είναι όλης της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, όχι μόνο του εκάστοτε φόρουμ. Διαφωνώ με τη λύση, δεν είναι η αποχή, ούτε η αποχώρηση.

Μα για αυτό επέστρεψα...

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 07:33:50 μμ »
Φίλε Στεργιε λυπάμαι για αυτά που έγραψες.Εχουμε μιλήσει σε μηνύματα μόνο,αλλά έχω καταλάβει από δυο λέξεις την αγάπη που έχεις για τα ρολόγια Κ σε έχω εκτιμήσει για αυτό.Δεν θα μείνω στο ότι κάποιοι έχουν φτηνότερα Κ άλλοι ακριβότερα,ελπίζω να μην φύγεις για το λόγο αυτό..Το φόρουμ χρειάζεται παιδια σαν Κ σενα 26 χρόνων,εγώ μπαγιατεψα...Μακάρι να είχαμε στην ηλικία σου την συλλογή σου.Ελπιζω να το σκεφτείς πάλι Κ να μείνεις μικρέ.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 08, 2018, 11:59:36 μμ »
Έχω ζήσει πορόμοιες μεγάλες στιγμές σε άλλου είδους fora στο παρελθόν.
Και πάντα τις έβρισκα ανούσια μελό.

Ένα forum είναι απλά ένα forum.
Σου αρέσει; Μένεις.
Δε σου αρέσει; Φεύγεις.
Θέλεις να γράφεις; Γράφεις.
Δε θέλεις να γράφεις; Δε γράφεις.

Απλά πράγματα.
Οι δηλώσεις & οι αναλύσεις μου φαίνονται ανούσιες.

Εξίσου ανούσιες μου φαίνονται οι κριτικές.
Δε σου αρέσουν κάποια πράγματα; Προσπάθησε να τα αλλάξεις.
Βάλε ενδιαφέροντα θέματα, κάνε συζητήσεις, ανέβασε εσύ το επίπεδο.

Τέλος για τη συνεχή αναφορά του συνμοντρέϊτορα στο «Γυναίκες δηλητήριο» να πω το εξής:

Όσο άκομψα και αν μου φαίνονται σχόλια που ανεβαίνουν κατά καιρούς εκεί, ωχριούν μπροστά στις χοντράδες και στα αχαρακτήριστα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς στα αθλητικά.
Το ένα νήμα μπορεί να γίνει άκομψο & σεξιστικό, το άλλο κατά καιρούς έχει γίνει τραγικά απαράδεκτο.

Να «ξυρίσουμε» όλα τα άσχετα νήματα;

Μαζί σας.

Όχι στο γυναίκες δηλητήριο, όχι στα αθλητικά, όχι στα αυτοκίνητα, όχι στα αεροπλάνα, όχι στο το φάγαμε και στο τι ήπιαμε σήμερα.

Ή όλα ή τίποτα όμως παίδες. Όχι επιλεκτικό «ξύρισμα» βάσει των προσωπικών μας προτιμήσεων και ευαισθησιών.

Θέλετε ένα αμιγώς ωρολογιακό forum;
Μέσα.

Να το οριοθετήσουμε όμως απλά και «καθολικά»: όποιο νήμα δε σχετίζεται με ρολόγια το κλειδώνουμε και τελειώνει η ιστορία.

Τα ποιός μένει, ποιός φεύγει, ποιός γράφει, ποιός διαβάζει κλπ. ουδόλως με απασχολούν.

Ας ανεβάσουμε λοιπόν μία τέτοια απλή πρόταση σε ψηφοφορία & πορευόμαστε βάσει των όσων θέλουν οι 30-40 άνθρωποι που τελικά συμμετέχουμε σε αυτό το forum.

Είμαι κατά της κλάψας και της μουρμούρας και υπέρ των ριζικών λύσεων. Και ό,τι προκύψει προέκυψε. Αν ήρθε η ώρα που έκλεισε τον κύκλο του το mywatch όπως το ξέραμε, έχει καλώς. Έχουμε πάθει και χειρότερα, θα το αντέξουμε και αυτό.

Αυτά από εμένα, γκουντ νάϊτ @ all :up:

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 09, 2018, 12:11:19 πμ »
Επειδη αναφερθηκες σε μενα, αν διαβασες το ποστ μου θα ειδες οτι πρωτα αναφερομαι στα τραγικα που γραφονται στα αθλητικα και μετα στο νημα με τους κωλους.
Αρα η επιλεκτικη, βασει προτιμησεων κριτικη, δεν αφορα εμενα.
Επισης, οσο καποιος διαβαζει πραγματα που τον απωθουν, δε βρισκω το λογο γιατι να μην κανει κριτικη και γιατι η κριτικη αυτη ειναι κλαψα. Εκτος αν αναφερεσαι στην ανακοινωση αποχωρησης ως κλαψα.
Κριτικη προφανως και θα γινεται και θα γινεται ντομπρα και σταρατα, οπως την κανω. Δε θα φυγω, θα κατσω εδω και θα σας τα πρηξω, μεχρι να αρχισετε να ακουτε και να μπειτε σε διαλογο. Δε θα διαγραψω ή θα κλειδωσω νηματα, θα μιλησω μεχρι να φτασουμε σε μια συνεννοηση.
Φορουμ ειναι, ναι, δεν εγινε και τιποτα. Αλλα αν αλλαζει κατι, να κατσουμε να το αλλαξουμε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 09, 2018, 12:16:56 πμ »
Και για να το πω κι αλλιως, δε θα φυγω επειδη ο ενας με αποκαλεσε βδελα συλληβδην ως Αθηναιο ουτε επειδη ο αλλος βριζει μερα παρα μερα ενα πολιτικο κομμα. Ουτε επειδη αρκετοι μου το παιζετε μηχανες τεστοστερονης στο νημα με τις γυναικες. Θα κατσω εδω και θα τα φτιαξουμε μαζι, γιατι κατα βαθος δεν εχω κατι μαζι σας, εχω κατι με καποιες εκφανσεις της παρουσιας σας στο φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 09, 2018, 12:28:59 πμ »
Ωραία κάτσε.
Και να ξυρίσουμε και όλα τα άσχετα νήματα να ησυχάσουμε.
Εγώ το εννοώ όταν το λέω, δεν το λέω για πλάκα.
Και το συζητάμε και με τον Σπύρο να το κάνουμε ASAP. Ας μας βρει ο καινούργιος χρόνος, με ένα αμιγώς ωρολογιακό forum. Δεν είναι κακό.

Για το θέμα της αποχώρησης, όντως δεν κατανοώ την ανάγκη δήλωσης από κανέναν.
Ούτε από τον Σέργιο τώρα (δεν το ξέρω ούτε καν προσωπικά τον άνθρωπο, ούτε έχω τίποτα μαζί του) ούτε από τον Θοδωρή παλαιότερα κλπ.
Αλλά προφανώς ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί σωστό και πράττει όπως αισθάνεται. Δεν είναι ούτε κακό, ούτε κατακριτέο.

Το έγραψα. Τα έχω ξαναζήσει αυτά πλαιότερα. Και μάντεψε: life goes on.

Λοιπόν, τι κόβουμε από αύριο;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 09, 2018, 12:38:00 πμ »
Το seiko rules

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 09, 2018, 12:44:18 πμ »
Το seiko rules

εεε ναι...περιττό. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...  :smoker:
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 09, 2018, 12:50:15 πμ »
Ε γι’ αυτο το ειπα.