Έχω ζήσει πορόμοιες μεγάλες στιγμές σε άλλου είδους fora στο παρελθόν.
Και πάντα τις έβρισκα ανούσια μελό.
Ένα forum είναι απλά ένα forum.
Σου αρέσει; Μένεις.
Δε σου αρέσει; Φεύγεις.
Θέλεις να γράφεις; Γράφεις.
Δε θέλεις να γράφεις; Δε γράφεις.
Απλά πράγματα.
Οι δηλώσεις & οι αναλύσεις μου φαίνονται ανούσιες.
Εξίσου ανούσιες μου φαίνονται οι κριτικές.
Δε σου αρέσουν κάποια πράγματα; Προσπάθησε να τα αλλάξεις.
Βάλε ενδιαφέροντα θέματα, κάνε συζητήσεις, ανέβασε εσύ το επίπεδο.
Τέλος για τη συνεχή αναφορά του συνμοντρέϊτορα στο «Γυναίκες δηλητήριο» να πω το εξής:
Όσο άκομψα και αν μου φαίνονται σχόλια που ανεβαίνουν κατά καιρούς εκεί, ωχριούν μπροστά στις χοντράδες και στα αχαρακτήριστα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς στα αθλητικά.
Το ένα νήμα μπορεί να γίνει άκομψο & σεξιστικό, το άλλο κατά καιρούς έχει γίνει τραγικά απαράδεκτο.
Να «ξυρίσουμε» όλα τα άσχετα νήματα;
Μαζί σας.
Όχι στο γυναίκες δηλητήριο, όχι στα αθλητικά, όχι στα αυτοκίνητα, όχι στα αεροπλάνα, όχι στο το φάγαμε και στο τι ήπιαμε σήμερα.
Ή όλα ή τίποτα όμως παίδες. Όχι επιλεκτικό «ξύρισμα» βάσει των προσωπικών μας προτιμήσεων και ευαισθησιών.
Θέλετε ένα αμιγώς ωρολογιακό forum;
Μέσα.
Να το οριοθετήσουμε όμως απλά και «καθολικά»: όποιο νήμα δε σχετίζεται με ρολόγια το κλειδώνουμε και τελειώνει η ιστορία.
Τα ποιός μένει, ποιός φεύγει, ποιός γράφει, ποιός διαβάζει κλπ. ουδόλως με απασχολούν.
Ας ανεβάσουμε λοιπόν μία τέτοια απλή πρόταση σε ψηφοφορία & πορευόμαστε βάσει των όσων θέλουν οι 30-40 άνθρωποι που τελικά συμμετέχουμε σε αυτό το forum.
Είμαι κατά της κλάψας και της μουρμούρας και υπέρ των ριζικών λύσεων. Και ό,τι προκύψει προέκυψε. Αν ήρθε η ώρα που έκλεισε τον κύκλο του το mywatch όπως το ξέραμε, έχει καλώς. Έχουμε πάθει και χειρότερα, θα το αντέξουμε και αυτό.
Αυτά από εμένα, γκουντ νάϊτ @ all

Sent from my iPhone using Tapatalk