Αποστολέας Θέμα: ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ??  (Αναγνώστηκε 16630 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimosp

• Just Registered
    • Προφίλ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ??
« στις: Σεπτέμβριος 30, 2008, 05:46:07 μμ »
Χαιρετώ το φόρουμ !!

Πρόσφατα ανακάλυψα το site κάνοντας κάποιες αναζητήσεις για ρολόγια στο διαδύκτιο.

Αυτό είναι το πρώτο μου post οπότε παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη, παραλέιψεις ή ακόμα και υπερβολές.

Τις τελευταίες ημέρες ψάχνω on-line για τιμές, μοντελά, καταστήματα, προσφορές κτλ. καθ' ότι ενδιαφέρομαι να απκτήσω ένα αξιόλογο ρολόι.
Δεν είμαι γνώστης σε τεχνικά θέματα ρολογιών, ούτε γνωρίζω όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Πραγματικά σε συτό το φόρουμ βρήκα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, διευθύνσεις, reviews κτλ. οι οποίες είναι  ιδιαιτέρως χρήσιμες προτού καταλήξω στην τελικά επιλογή μου.

Χρειάζομαι όμως περαιτέρω τη βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα :

Εχω στη κατοχή μου ενα ΡΟΛΕΞ το οποίο φαίνεται στiς παρακάτω photos :

Το ρολόι είναι αγορασμένο αρκετά χρόνια πριν (γύρω στο 1985) από το αδαμαντοπωλείο "Αθηνιωτάκης" και δωρίσθηκε σε συγγενή μου.  Φορέθηκε για ένα χρόνο περίπου και έκτοτε αποθηκεύτηκε και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε.  Είναι το μεσαίο μέγεθος (34mm case ??), σε εξαιρετική κατάσταση (αν εξαιρέσουμε μια γρατζουνιά στο τζάμι, το οποίο πρέπει να ειναι συνθετικό, αν δε κάνω λάθος).
Δεν έχω χαρτιά, εγγύηση κτλ, ούτε το κουτί του.

Κατ' αρχάς θα ήθελα μια εκτίμηση για τη τιμή που μπορεί να πιάσει το συγκεκριμένο ρολόι είτε για απ'ευθείας πώληση στο Ιντερνέτ, είτε για πιθανή ανταλλαγη είτε με καινούργιο ρολόι, είτε με μεταχειρισμένο.

Επίσης κάποιες προτάσεις όσον αφορά το πού πρέπει να απευθυνθώ για πιθανή ανταλλαγη του συγκεκριμένου ρολογιού, χωρίς να το "σκοτώσω" και ταυτόχρονα να καταφέρω και μια καλή έκπτωση σε περίπτωση που τελικώς προτιμήσω να αγοράσω καινούργιο.

Τέλος σχετικά με τις προτιμήσεις μου σε πιθανή ανταλλαγή, με ενδιαφέρουν κύριως χρονογράφοι (μεγάλες κάσες), σε Omega, IWC, Jaeger Le Coultre, Panerai, Vacheron.   Προτιμώ να είναι με μπρασελέ, και ατσάλι ή τιτάνιο, αλλά και ένα όμορφο ρολόι με χρυσή κάσα και δερμάτινο λουράκι δε θα με χάλαγε εφόσον ειναι ποιοτικό και αναδυκνύεται περισσότερο με το λουράκι.

Αυτά προς το παρόν, αναμένω απαντήσεις και προτάσεις.   :o

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ??
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 30, 2008, 06:16:35 μμ »
Καλως ηλθες.Το κακο ειναι οτι δεν εχεις κουτι-χαρτια,οποτε αν το πουλησεις μεσω νετ,μαλλον για σκοτωμα θα παει.

Αποσυνδεδεμένος dimosp

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 30, 2008, 06:21:21 μμ »
Καλως ηλθες.Το κακο ειναι οτι δεν εχεις κουτι-χαρτια,οποτε αν το πουλησεις μεσω νετ,μαλλον για σκοτωμα θα παει.

Νιμίζω ότι έχεις δίκιο σχετικά με την έλλειψη χαρτιών και κουτιού, για αυτό και προτιμώ να προχωρήσω σε ανταλλαγή με κάποιο καινούργιο ή μεταχειρισμένο σε κατάστημα των Αθηνών.  Σε αυτή τη περίπτωση πάλι βρίσκομαι χαμένος, και σε τι εύρος εξ' αιτίας της έλλειψης χαρτιών ???

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 30, 2008, 06:23:19 μμ »
Ναι ROLEX χωρίς χαρτιά είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν παίρνουν εύκολα το όποιο ρίσκο ...
Αλήθεια γιατί δεν έχει το κουτί του και τα χαρτιά του ?

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 30, 2008, 06:25:06 μμ »
Ανταλλαγές σε μαγαζί χωρίς χαρτιά πάλι σε αδιέξοδο θα καταλήξουν ή σε σκότωμα ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 30, 2008, 06:25:56 μμ »
welcome κι από εμένα............σού εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και γουστάρεις φυσικά πάνω από όλα!όσο για τιμή τό θέμα είναι υποκειμενικό.2 βασικά μείον του ρολογιού η 34άρα κάσα(μικρή για τα σημερινά δεδομένα) και το "παπουδίστικο"dial (χρυσό),στα υπέρ (διοτι ανεβαίνει η τιμή) το ότι είναι μισό-μισό με χρυσή στεφάνη και με πιθανή αλλαγή καντράν "αλλάζει" όλο το ρολογάκι  ;) και φυσικά ότι είναι ΡΟΛΕΞ!!!  ;D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 30, 2008, 06:28:31 μμ »
...........επίσης στα υπέρ είναι ότι έχει τον oyster bracelet κι όχι τον jubille
konakis.

Αποσυνδεδεμένος dimosp

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 01, 2008, 12:12:44 πμ »
Ναι ROLEX χωρίς χαρτιά είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν παίρνουν εύκολα το όποιο ρίσκο ...
Αλήθεια γιατί δεν έχει το κουτί του και τα χαρτιά του ?

Φιλικά Στέφανος.

Δε γνωρίζω τι απέγιναν το χαρτιά και το κουτί του Ρολεξ, προφανώς κάποια στιγμή τα έχασαν.
Άλλωστε το ρολόι είναι αγορασμένο εδω και περίπου 25 χρόνια !
Πάντως δε ξέρω αν είναι ρίσκο για κάποιον να το πάρει χωρίς χαρτιά εφόσον είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε έλεγχος του ρολογιού από τεχνικό.  Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι κάποιος θα παρείχε εγγύηση σε ρολόι 25ετίας.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 01, 2008, 11:21:49 πμ »
Δε γνωρίζω τι απέγιναν το χαρτιά και το κουτί του Ρολεξ, προφανώς κάποια στιγμή τα έχασαν.
Άλλωστε το ρολόι είναι αγορασμένο εδω και περίπου 25 χρόνια !
Πάντως δε ξέρω αν είναι ρίσκο για κάποιον να το πάρει χωρίς χαρτιά εφόσον είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε έλεγχος του ρολογιού από τεχνικό.  Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι κάποιος θα παρείχε εγγύηση σε ρολόι 25ετίας.
Σίγουρα όχι αλλά κουτή και χαρτιά δείχνουν εκτός των άλλων ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος του,
όχι ότι σε αμφισβητώ αλλά σήμερα έτσι συμβαίνει ...
Όπως και εγώ έχω κάνει 3 μετακομίσεις εκ των οποίων η μια στο εξωτερικό
και έχω ακόμα το κουτί από το ρολόι που αγόρασα όταν ήμουν 18 και δεν ήταν ROLEX !!!
Και είμαι 40 ... ;D
Καλό και για σένα και για την τιμή του ρολογιού είναι να προσπαθήσεις να βρεις ότι χαρτιά αποδείξεις από οπουδήποτε ...

Φιλικά πάντα,
Στέφανος.

_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος ey_zhn

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 01, 2008, 03:01:42 μμ »
Εγω, από την άλλη, δεν θα το πουλούσα.
Μακαρι να ειχα στην κατοχή μου ενα rolex 25ετίας.  Θελεις να το πεις κειμήλιο? Θελεις να το πεις συλλεκτικό?
Μπορεί η αισθητική του και η διασταση του να μην ικανοποιεί τις σημερινες απαιτήσεις αλλά εκφραζει μια άλλη εποχή την οποία και μας θυμίζει με την παρουσία του. Ειναι κρίμα να "σκοτωθεί" για λίγα χρήματα.....

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 01, 2008, 08:24:08 μμ »
ey_zhn θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 01, 2008, 10:24:16 μμ »
Εννοειται πως αν το ποσο ειναι προκλητικα μικρο,καλυτερα να μην πωληθει.Αν και απ οτι γραφει ο φιλος,το ρολοι ανηκε σε συγγενη που το χε φορεσει μονο κανα χρονο.οποτε δε βλεπω καποια ιδιαιτερη συναισθηματικη σχεση...

Αποσυνδεδεμένος dimosp

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 12:29:34 μμ »
Εγω, από την άλλη, δεν θα το πουλούσα.
Μακαρι να ειχα στην κατοχή μου ενα rolex 25ετίας.  Θελεις να το πεις κειμήλιο? Θελεις να το πεις συλλεκτικό?
Μπορεί η αισθητική του και η διασταση του να μην ικανοποιεί τις σημερινες απαιτήσεις αλλά εκφραζει μια άλλη εποχή την οποία και μας θυμίζει με την παρουσία του. Ειναι κρίμα να "σκοτωθεί" για λίγα χρήματα.....

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.
Εάν μου περισεύουν τα χρήματα δεν έχω πρόβλημα να το κρατήσω, αλλά δεν είναι έτσι, οπότε προτιμώ να το ανταλλάξω με κάποιο καινούργιο ρολόι που θα μου αρέσει και θα το φορέσω (σε αντίθεση με το Ρόλεξ).
Πάντως σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθώ στο ελάχιστο απο τη προσφορά που θα μου γίνει, τότε δε θα το σκοτώσω και θα το κρατήσω. 
Πάντως κειμήλιο δεν είναι με τίποτα γιατί ακόμα και η εποχή και ένα συγκεκριμένο γεγονός που θυμίζει, δεν είναι και ότι καλύτερο για το συγγενή μου που το φόραγε τότε.  Πέραν του ότι πλέον δε ζει ο συγκεκριμένοσ άνθρωπος.

Πάντως περίμενα να μου κάνετε και κάποιες εκτιμήσεις με νούμερα, εαν είναι εύκολο για να ξέρω που βρίσκομαι.
Διαφορετικές για ανταλλαγή με καινούργιο, ανταλλαγή με μεταχειρισμένο (και σε ποιο μαγαζί προτείνεται - σημαντικο), και απλή πώληση σε κατάστημα με μεταχιρισμένα.

Στο eBay το βρίσκω γύρω στα 2,500 Ευρώ στην καλύτερη.

kiko

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 03:55:53 μμ »
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.
Εάν μου περισεύουν τα χρήματα δεν έχω πρόβλημα να το κρατήσω, αλλά δεν είναι έτσι, οπότε προτιμώ να το ανταλλάξω με κάποιο καινούργιο ρολόι που θα μου αρέσει και θα το φορέσω (σε αντίθεση με το Ρόλεξ).
Πάντως σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθώ στο ελάχιστο απο τη προσφορά που θα μου γίνει, τότε δε θα το σκοτώσω και θα το κρατήσω. 
Πάντως κειμήλιο δεν είναι με τίποτα γιατί ακόμα και η εποχή και ένα συγκεκριμένο γεγονός που θυμίζει, δεν είναι και ότι καλύτερο για το συγγενή μου που το φόραγε τότε.  Πέραν του ότι πλέον δε ζει ο συγκεκριμένοσ άνθρωπος.

Πάντως περίμενα να μου κάνετε και κάποιες εκτιμήσεις με νούμερα, εαν είναι εύκολο για να ξέρω που βρίσκομαι.
Διαφορετικές για ανταλλαγή με καινούργιο, ανταλλαγή με μεταχειρισμένο (και σε ποιο μαγαζί προτείνεται - σημαντικο), και απλή πώληση σε κατάστημα με μεταχιρισμένα.

Στο eBay το βρίσκω γύρω στα 2,500 Ευρώ στην καλύτερη.

φιλε dimosp  τα χαρτια και τα κουτια καμια φορα  χανωνται  αυτο δεν πειραζει.εαν βγαλεις την καδενα θα δεις τα νουμερα που ειναι και η ταυτοτητα του ρολογιου.εχω τον τροπο να μαθω περι τινος προκειται.σε ανοιχτο μυνημα λοιπον ανακοινωσε τα να ελεγθουν και αν ειναι οκ προσφερω 1800Ε και κανε τα οτι εσυ νομιζεις.νομιζω οτι
τα πολα λογια και οι προβληματισμοι ειναι να εχουμε να λεμε.

Κικο

Αποσυνδεδεμένος ΜΟΚΑΣ

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 06:14:10 μμ »
Τέλος σχετικά με τις προτιμήσεις μου σε πιθανή ανταλλαγή, με ενδιαφέρουν κύριως χρονογράφοι (μεγάλες κάσες), σε Omega, IWC, Jaeger Le Coultre, Panerai, Vacheron.   Προτιμώ να είναι με μπρασελέ, και ατσάλι ή τιτάνιο, αλλά και ένα όμορφο ρολόι με χρυσή κάσα και δερμάτινο λουράκι δε θα με χάλαγε εφόσον ειναι ποιοτικό και αναδυκνύεται περισσότερο με το λουράκι.

Αυτά προς το παρόν, αναμένω απαντήσεις και προτάσεις.

.............dimosp ακουσε.........
για ενα ρολοι 25 χρονων -34mm κασα -πλαστικο αντι ζαφειρι-
γρατσουνισμενο-μπαναλ πλακα-απο συγχωρη
μενο ανθρωπο-αμφιβολου προελευσεως και νομιμοτητας και με τα παραπανω γουστα, φιλε ολα αυτα  φανταζουν τρελα.μιλας για ιντερνετ για μαγαζια για ανταλλαγες και εγω δεν ξερω τι αλλο. καλα πλακα μας κανεις? κοιτα μην το πας πουθενα προς πωληση και σε βλεπω στην ασφαλεια για εξακριβωση στοιχειων φιλε.και εκει που θα το πας για επισκευη θα σε κοιτανε με μισο ματι να το ξερεις.
ο μονος τροπος ειναι να δεις τα νουμερα του και να ψαξεις να βρεις τον ΑΘΗΝΙΩΤΑΚΗ   ωστε να εχεις καποιες αποδιξεις .δεν μπορει rolex λιγα μαγαζια πωλουσαν και πουλανε οποτε το 1985 δεν ειναι μακρια.αυτα φιλε και προσοχη.νομιζω οτι και εδω που βγηκες το ρισκαρεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 02, 2008, 06:24:45 μμ από ΜΟΚΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 06:30:45 μμ »
μια χαρά είναι τα 1.800 που προσφέρει ο kiko,ρεαλιστική τιμή,και ΜΕΤΡΗΤΑ!!!δυο φορές καλά ;) και σε ανταλλαγή το πολύ το ίδιο ποσό για τους λόγους που ανέφερα και παραπάνω,μισό-μισό,oyster bracelet.
konakis.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 09:46:55 μμ »
αν σου δινει οντως 1800 ο κικο παρτα και μην το πεις ουτε του παπα
ειναι τεραστια η οικονομικη κριση στις μερες μας  ;D
καποτε ειχα βαλει ενα μισο μισο sub 3 μηνων στη χρυση ευκαιρια 4100 τοτε που η αρχικη ηταν 6400 και το πουλησα σε μια μερα
περισυ εβαλα ενα αντιστοιχο 3 μηνων στην ιδια τιμη και ενω η αρχικη ηταν 7250 δεν χτυπησε το τηλεφωνο ουτε απο περιεργεια!!!

σε καθε περιπτωση και μονο επειδη ρωτας τη γνωμη μας η τιμη αυτου του ρολογιου ειναι 1200-1500 ευρω
εγω αγορασα ενα ιδιο στη μητερα μου προπερσι 800 ευρω με jubilee μπρασελε ομως
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 02, 2008, 09:53:00 μμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος dimosp

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 11:41:33 μμ »
φιλε dimosp  τα χαρτια και τα κουτια καμια φορα  χανωνται  αυτο δεν πειραζει.εαν βγαλεις την καδενα θα δεις τα νουμερα που ειναι και η ταυτοτητα του ρολογιου.εχω τον τροπο να μαθω περι τινος προκειται.σε ανοιχτο μυνημα λοιπον ανακοινωσε τα να ελεγθουν και αν ειναι οκ προσφερω 1800Ε και κανε τα οτι εσυ νομιζεις.νομιζω οτι
τα πολα λογια και οι προβληματισμοι ειναι να εχουμε να λεμε.

Κικο

Φίλε Κικο,

Ευχαριστώ για τη προσφορά σου.
Όπως ανέφερα στην αρχή, προτεραιότητα μου είναι να το ανταλλάξω το ρολόι και όχι να το πουλήσω.
Πήγα σήμερα σε 1-2 μαγαζιά (χωρίς το ρολόι), απλα για να ρωτήσω, και όλοι μου είπαν να περάσω ξανά να το τσεκάρουν και να κανουν προσφορά για ανταλλαγη.
Θα συνεχίσω έτσι προς το παρόν και ίσως σου απαντήσω την άλλη εβδομάδα, εφ' όσον ενδιαφέρεσαι ακόμα.
Εάν το έχω ακόμα το ρολόι, τότε θα σου στείλω και τα νούμερα με pm.

Αποσυνδεδεμένος dimosp

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 11:48:38 μμ »

.............dimosp ακουσε.........
για ενα ρολοι 25 χρονων -34mm κασα -πλαστικο αντι ζαφειρι-
γρατσουνισμενο-μπαναλ πλακα-απο συγχωρη
μενο ανθρωπο-αμφιβολου προελευσεως και νομιμοτητας και με τα παραπανω γουστα, φιλε ολα αυτα  φανταζουν τρελα.μιλας για ιντερνετ για μαγαζια για ανταλλαγες και εγω δεν ξερω τι αλλο. καλα πλακα μας κανεις? κοιτα μην το πας πουθενα προς πωληση και σε βλεπω στην ασφαλεια για εξακριβωση στοιχειων φιλε.και εκει που θα το πας για επισκευη θα σε κοιτανε με μισο ματι να το ξερεις.
ο μονος τροπος ειναι να δεις τα νουμερα του και να ψαξεις να βρεις τον ΑΘΗΝΙΩΤΑΚΗ   ωστε να εχεις καποιες αποδιξεις .δεν μπορει rolex λιγα μαγαζια πωλουσαν και πουλανε οποτε το 1985 δεν ειναι μακρια.αυτα φιλε και προσοχη.νομιζω οτι και εδω που βγηκες το ρισκαρεις.
[/quote]

Μεγάλε δε τα ξέρεις καλά τα πράγματα, ή μαλλον το παίζεις τρελός !
Φυσικά και θα πάω σε μαγαζιά για ανταλλαγή και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το deal θα είναι καλό στο τέλος.
Τώρα αυτός ο τρόπος εκφοβισμού που εκφράζεις στο forum δε νομίζω ότι είναι σωστός.
Ούτε κλεφτης είμαι (και αν ήμουν δε θα έμπαινα εδώ να διαφημιστώ), ούτε προτεραιότητα μου είναι να βρω αγοραστή για το Ρολεξ μέσα σε αυτό το forum.
Συμβουλές ζήτησα και τίποτα παραπάνω.
Δεν έχω να ρισκάρω τίποτα πάντως, για αυτό να είσαι σίγουρος.

Αποσυνδεδεμένος dimosp

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 02, 2008, 11:52:47 μμ »
αν σου δινει οντως 1800 ο κικο παρτα και μην το πεις ουτε του παπα
ειναι τεραστια η οικονομικη κριση στις μερες μας  ;D
καποτε ειχα βαλει ενα μισο μισο sub 3 μηνων στη χρυση ευκαιρια 4100 τοτε που η αρχικη ηταν 6400 και το πουλησα σε μια μερα
περισυ εβαλα ενα αντιστοιχο 3 μηνων στην ιδια τιμη και ενω η αρχικη ηταν 7250 δεν χτυπησε το τηλεφωνο ουτε απο περιεργεια!!!

σε καθε περιπτωση και μονο επειδη ρωτας τη γνωμη μας η τιμη αυτου του ρολογιου ειναι 1200-1500 ευρω
εγω αγορασα ενα ιδιο στη μητερα μου προπερσι 800 ευρω με jubilee μπρασελε ομως

Άμα είναι να το δώσω για 1200 και 800 ευρώ που αναφέρεις, να είσαι σίγουρος ότι θα το κρατήσω.