Χαιρετώ το φόρουμ !!
Πρόσφατα ανακάλυψα το site κάνοντας κάποιες αναζητήσεις για ρολόγια στο διαδύκτιο.
Αυτό είναι το πρώτο μου post οπότε παρακαλώ συγχωρήστε τυχόν λάθη, παραλέιψεις ή ακόμα και υπερβολές.
Τις τελευταίες ημέρες ψάχνω on-line για τιμές, μοντελά, καταστήματα, προσφορές κτλ. καθ' ότι ενδιαφέρομαι να απκτήσω ένα αξιόλογο ρολόι.
Δεν είμαι γνώστης σε τεχνικά θέματα ρολογιών, ούτε γνωρίζω όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Πραγματικά σε συτό το φόρουμ βρήκα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, διευθύνσεις, reviews κτλ. οι οποίες είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες προτού καταλήξω στην τελικά επιλογή μου.
Χρειάζομαι όμως περαιτέρω τη βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα :
Εχω στη κατοχή μου ενα ΡΟΛΕΞ το οποίο φαίνεται στiς παρακάτω photos :

Το ρολόι είναι αγορασμένο αρκετά χρόνια πριν (γύρω στο 1985) από το αδαμαντοπωλείο "Αθηνιωτάκης" και δωρίσθηκε σε συγγενή μου. Φορέθηκε για ένα χρόνο περίπου και έκτοτε αποθηκεύτηκε και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε. Είναι το μεσαίο μέγεθος (34mm case ??), σε εξαιρετική κατάσταση (αν εξαιρέσουμε μια γρατζουνιά στο τζάμι, το οποίο πρέπει να ειναι συνθετικό, αν δε κάνω λάθος).
Δεν έχω χαρτιά, εγγύηση κτλ, ούτε το κουτί του.
Κατ' αρχάς θα ήθελα μια εκτίμηση για τη τιμή που μπορεί να πιάσει το συγκεκριμένο ρολόι είτε για απ'ευθείας πώληση στο Ιντερνέτ, είτε για πιθανή ανταλλαγη είτε με καινούργιο ρολόι, είτε με μεταχειρισμένο.
Επίσης κάποιες προτάσεις όσον αφορά το πού πρέπει να απευθυνθώ για πιθανή ανταλλαγη του συγκεκριμένου ρολογιού, χωρίς να το "σκοτώσω" και ταυτόχρονα να καταφέρω και μια καλή έκπτωση σε περίπτωση που τελικώς προτιμήσω να αγοράσω καινούργιο.
Τέλος σχετικά με τις προτιμήσεις μου σε πιθανή ανταλλαγή, με ενδιαφέρουν κύριως χρονογράφοι (μεγάλες κάσες), σε Omega, IWC, Jaeger Le Coultre, Panerai, Vacheron. Προτιμώ να είναι με μπρασελέ, και ατσάλι ή τιτάνιο, αλλά και ένα όμορφο ρολόι με χρυσή κάσα και δερμάτινο λουράκι δε θα με χάλαγε εφόσον ειναι ποιοτικό και αναδυκνύεται περισσότερο με το λουράκι.
Αυτά προς το παρόν, αναμένω απαντήσεις και προτάσεις.

Ευχαριστώ