Αποστολέας Θέμα: ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ??  (Αναγνώστηκε 16631 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kiko

• Επισκέπτης
Απ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ??
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 03, 2008, 03:29:04 πμ »
οκ    dimosp

νομιζω οτι η προσφορα μου ειναι σωστη και τιμια
δεν καιγωμαι κιολας.να σκεφτεις οτι θελει και τουλαχιστον
300Ε για ενα καλο σερβις.
μακαρι να βρεις καλυτερη προσφορα.και εγω πουλαω 3 ρολογια αν δεις και εχω τον σκοπο μου απλα θελω (και θα βρω σιγουρα) ενα γυναικειο 32-34 κασα.
οι καιροι οντως ειναι δυσκολοι που να μπει και ο χειμωνας.

παντα φιλικα
κικο

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 03, 2008, 07:52:56 πμ »
Άμα είναι να το δώσω για 1200 και 800 ευρώ που αναφέρεις, να είσαι σίγουρος ότι θα το κρατήσω.

εσυ ρωτησες ποσο κανει και εγω σου ειπα
οι τιμες στα μεταχειρισμενα ρολεξ ειναι αντικειμενικες οχι υποκειμενικες
τυγχανει να ειμαι στον χωρο εδω και δεκα χρονια οποτε κατι ξερω

απο κει και περα παντα το πιο σοφο ειναι να το κρατησεις αλλιως ετοιμασου για μεγαλη χασουρα
εκτος αν βρεις καποιο καλο θυμα, αλλα μαλλον εκτος φορουμ

η τιμη του ρολογιου επαναλαμβανω ειναι 1200-1500 ευρω και αυτο δεν ειναι η αποψη μου
ειναι η αντικειμενικη του αξια πωλησης στο σημερινο χρηματιστηριο ρολογιων

την προσωπικη μου εκτιμηση για το ρολοι δεν στην ειπα καν για να μην σε στεναχωρησω  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 03, 2008, 07:58:15 πμ από maestro »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 04, 2008, 02:09:15 πμ »
οκ    dimosp

νομιζω οτι η προσφορα μου ειναι σωστη και τιμια
δεν καιγωμαι κιολας.να σκεφτεις οτι θελει και τουλαχιστον
300Ε για ενα καλο σερβις.
μακαρι να βρεις καλυτερη προσφορα.και εγω πουλαω 3 ρολογια αν δεις και εχω τον σκοπο μου απλα θελω (και θα βρω σιγουρα) ενα γυναικειο 32-34 κασα.
οι καιροι οντως ειναι δυσκολοι που να μπει και ο χειμωνας.

παντα φιλικα
κικο

εχεις δικιο και βεβαια δεν εισαι κλεφτης και εαν το ρολοι ειναι 25 ετων ρολεξ και χωρις χαρτια υπαρχουν παντα οι εκτιμητες και η εταιρεια που μπορει να στο αξιολογησει,μην σπερνουμε πανικο για προφανεις λογους..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 04, 2008, 02:14:32 πμ »
Άμα είναι να το δώσω για 1200 και 800 ευρώ που αναφέρεις, να είσαι σίγουρος ότι θα το κρατήσω.

φιλε dimosp  τα χαρτια και τα κουτια καμια φορα  χανωνται  αυτο δεν πειραζει.εαν βγαλεις την καδενα θα δεις τα νουμερα που ειναι και η ταυτοτητα του ρολογιου.εχω τον τροπο να μαθω περι τινος προκειται.σε ανοιχτο μυνημα λοιπον ανακοινωσε τα να ελεγθουν και αν ειναι οκ προσφερω 1800Ε και κανε τα οτι εσυ νομιζεις.νομιζω οτι
τα πολα λογια και οι προβληματισμοι ειναι να εχουμε να λεμε.

Κικο
Τέλος σχετικά με τις προτιμήσεις μου σε πιθανή ανταλλαγή, με ενδιαφέρουν κύριως χρονογράφοι (μεγάλες κάσες), σε Omega, IWC, Jaeger Le Coultre, Panerai, Vacheron.   Προτιμώ να είναι με μπρασελέ, και ατσάλι ή τιτάνιο, αλλά και ένα όμορφο ρολόι με χρυσή κάσα και δερμάτινο λουράκι δε θα με χάλαγε εφόσον ειναι ποιοτικό και αναδυκνύεται περισσότερο με το λουράκι.

Αυτά προς το παρόν, αναμένω απαντήσεις και προτάσεις.

.............dimosp ακουσε.........
για ενα ρολοι 25 χρονων -34mm κασα -πλαστικο αντι ζαφειρι-
γρατσουνισμενο-μπαναλ πλακα-απο συγχωρη
μενο ανθρωπο-αμφιβολου προελευσεως και νομιμοτητας και με τα παραπανω γουστα, φιλε ολα αυτα  φανταζουν τρελα.μιλας για ιντερνετ για μαγαζια για ανταλλαγες και εγω δεν ξερω τι αλλο. καλα πλακα μας κανεις? κοιτα μην το πας πουθενα προς πωληση και σε βλεπω στην ασφαλεια για εξακριβωση στοιχειων φιλε.και εκει που θα το πας για επισκευη θα σε κοιτανε με μισο ματι να το ξερεις.
ο μονος τροπος ειναι να δεις τα νουμερα του και να ψαξεις να βρεις τον ΑΘΗΝΙΩΤΑΚΗ   ωστε να εχεις καποιες αποδιξεις .δεν μπορει rolex λιγα μαγαζια πωλουσαν και πουλανε οποτε το 1985 δεν ειναι μακρια.αυτα φιλε και προσοχη.νομιζω οτι και εδω που βγηκες το ρισκαρεις.

μοκα κατα καιρους εχεις δημιουργησει εντυπωσεις και ειδικα σε ενα νεο μελος δεν ειναι το καλυτερο καλωσορισμα!
εαν το ρολεξ δεν εχει χαρτια αλλα ειναι δυνατο κομματι πιστεψε με και παλι θα πιασει τρελλα λεφτα!παραθετω και την πολυ σοβαρη απαντηση του μελους κικο που δινει παραδειγμα καλης συμπεριφορας
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 04, 2008, 02:25:08 πμ από george_ »