Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26594554 φορές)

0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113560 στις: Αύγουστος 25, 2022, 10:31:37 μμ »
Μήτσο ακόμα και να μη μας αρέσει πολύ να είσαι σίγουρος ότι χαιρόμαστε με τη χαρά σου !
Εννοείται αυτό

Μπορεί να τρολαρουμε αραιά και που (4-5 φορές την ημέρα) αλλά πάντα χαιρόμαστε με κάθε αγορά

Ακόμα και με αυτό που πήρε ο Δημήτρης τώρα.... 

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113561 στις: Αύγουστος 25, 2022, 10:34:11 μμ »
έχω τις μαύρες μου σημερα...
εριξα πόρτα στην paul newman daytona...
θα περιμενω για τη σωστη...

Αυτό που έκανες είναι το καλύτερο και το σωστότερο

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113562 στις: Αύγουστος 25, 2022, 10:34:51 μμ »
Μήτσο ακόμα και να μη μας αρέσει πολύ να είσαι σίγουρος ότι χαιρόμαστε με τη χαρά σου !

Το ξέρω, το ξέρω

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113563 στις: Αύγουστος 25, 2022, 10:36:46 μμ »
Εννοείται αυτό

Μπορεί να τρολαρουμε αραιά και που (4-5 φορές την ημέρα) αλλά πάντα χαιρόμαστε με κάθε αγορά

Ακόμα και με αυτό που πήρε ο Δημήτρης τώρα.... 

Σταμάτα πια να με σκλαβώνεις … άθλιε

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113564 στις: Αύγουστος 26, 2022, 12:18:45 πμ »
έχω τις μαύρες μου σημερα...
εριξα πόρτα στην paul newman daytona...

θα περιμενω για τη σωστη...
Από σήμερα η συγκεκριμένη daytona θα λέγεται η «πιστολιασμένη»…

Η συγκεκριμένη μάλιστα θα ήταν και η επιλογή  μου εφόσον ανέβαινα εκεί ψηλά σε χρήματα.
Δεν ξέρω βέβαια πως τη φοράς αφού την αγοράσεις, αλλά αυτή είναι διαφορετική κουβέντα…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113565 στις: Αύγουστος 26, 2022, 12:38:57 πμ »
Τι έχετε πάθει με τα χρυσά ρόλεξ και το πώς τα φοράς; Κανονικά τα φοράς όπως τα υπόλοιπα. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν τέτοια ταμπού, εικοσάρηδες έβλεπα στη Βοστώνη με ολόχρυσα ρολόγια. Και πάρα πολλούς νεαρούς τουρίστες στις παραλίες. Σιγά τ' αυγά.

(Όχι δεν πάω Μύκονο)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 26, 2022, 12:44:22 πμ από maestro »

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113566 στις: Αύγουστος 26, 2022, 06:20:22 πμ »
Τι έχετε πάθει με τα χρυσά ρόλεξ και το πώς τα φοράς; Κανονικά τα φοράς όπως τα υπόλοιπα. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν τέτοια ταμπού, εικοσάρηδες έβλεπα στη Βοστώνη με ολόχρυσα ρολόγια. Και πάρα πολλούς νεαρούς τουρίστες στις παραλίες. Σιγά τ' αυγά.

(Όχι δεν πάω Μύκονο)
Ε ναι μωρέ τώρα... Σιγά..
Και στο Μενίδι.... Όλοι οι 20χρονοι χρυσά ρόλεξ φοράνε...

Θήβα να δεις.....

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113567 στις: Αύγουστος 26, 2022, 06:53:03 πμ »
Καλα κι εγω μια χαρα θα φορούσα χρυσό ρολεξ όπως άλλωστε φοράω Χρύσα κοσμήματα. Και σε άντρα θα μου άρεσε, δε θα είχα κανένα θέμα.

Πιο πολύ βέβαια θα προτιμούσα tt , είτε σε datejust είτε σε daytona

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113568 στις: Αύγουστος 26, 2022, 07:16:36 πμ »
Φωτο από διακοπές

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Teo pol

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113569 στις: Αύγουστος 26, 2022, 01:56:37 μμ »
Καλησπέρα και καλο σ/κ να έχετε!

Αποσυνδεδεμένος Kkost

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113570 στις: Αύγουστος 26, 2022, 02:27:36 μμ »

(Όχι δεν πάω Μύκονο)

Καλα κι εγω μια χαρα θα φορούσα χρυσό ρολεξ όπως άλλωστε φοράω Χρύσα κοσμήματα. Και σε άντρα θα μου άρεσε, δε θα είχα κανένα θέμα.

Πιο πολύ βέβαια θα προτιμούσα tt , είτε σε datejust είτε σε daytona

Συμφωνω μονο Ελλαδα υπαρχει αυτο το ταμπου με τα χρυσα. Σιγα τα ωα

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113571 στις: Αύγουστος 26, 2022, 03:11:09 μμ »
Από τα καλύτερα σίγουρα.. πρέπει να βγάλει ένα ωραίο PO με σωστές διαστάσεις (για το ευρύ κοινό) απλά θα κανιβαλίσει το Seamaster Diver 300 μετά στις πωλήσεις.. συνεπώς παίζει να μην το δούμε ποτέ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Το δικό σου φίλε μου και το παλιό planet ocean to 42ari με την αλουμινένια στεφάνη για μένα θεωρούνται τα καλύτερα....όπως και το seamaster το 41μμ ceramic no wave dial κορυφή....

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113572 στις: Αύγουστος 26, 2022, 03:15:02 μμ »

Πολύ όμορφο! Το maxi case είναι το προηγούμενο μοντέλο?

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113573 στις: Αύγουστος 26, 2022, 03:25:45 μμ »
Χρυσό ρολόι δεν έχω αλλά θα ήθελα να αποκτήσω κάποια στιγμή. Το μισό μισό bluesy που έχω το φοράω χαλαρά στην δουλειά το πρωί κι ας θεωρείται από πολλούς στα φόρουμ ένα ρολόι με έντονη παρουσία. Εντάξει, δεν περνάει και απαρατήρητο αλλά αυτό οφείλεται στο έντονο κοντράστ του κίτρινου χρυσού με το μπλε καντράν. Το Root beer δεν έχει τόσο έντονο κοντράστ και είναι πιο διακριτικό ρολόι. Παίζει ρόλο το χρώμα του μετάλλου, το χρώμα του dial, το μέγεθος, το στυλ του ρολογιού αλλά και το στυλ αυτού που το φοράει. Άλλο πράμα ένα χρυσό Cartier Tank κι άλλο ένα χρυσό καταδυτικό Rolex.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά ολόχρυσα ρολόγια και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα. Οι περισσότεροι πελάτες μου είναι ευκατάστατοι βορειοευρωπαίοι και πολλοί από αυτούς φοράνε ωραία και πολυτελή ρολόγια τα οποία σπάνια είναι χρυσά. Η Ευρώπη είναι διαφορετική από την Αμερική, με άλλη ιστορία και άλλη κουλτούρα, άλλη φινέτσα. Το χρυσό ρολόι είναι κάπως υπερβολικό για τον Ευρωπαίο ... αλλά ως Ευρωπαίος, θα φορούσα πολύ εύκολα ένα χρυσό Vacheron Constantin 222!

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113574 στις: Αύγουστος 26, 2022, 04:05:22 μμ »
Χρυσό ρολόι δεν έχω αλλά θα ήθελα να αποκτήσω κάποια στιγμή. Το μισό μισό bluesy που έχω το φοράω χαλαρά στην δουλειά το πρωί κι ας θεωρείται από πολλούς στα φόρουμ ένα ρολόι με έντονη παρουσία. Εντάξει, δεν περνάει και απαρατήρητο αλλά αυτό οφείλεται στο έντονο κοντράστ του κίτρινου χρυσού με το μπλε καντράν. Το Root beer δεν έχει τόσο έντονο κοντράστ και είναι πιο διακριτικό ρολόι. Παίζει ρόλο το χρώμα του μετάλλου, το χρώμα του dial, το μέγεθος, το στυλ του ρολογιού αλλά και το στυλ αυτού που το φοράει. Άλλο πράμα ένα χρυσό Cartier Tank κι άλλο ένα χρυσό καταδυτικό Rolex.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά ολόχρυσα ρολόγια και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα. Οι περισσότεροι πελάτες μου είναι ευκατάστατοι βορειοευρωπαίοι και πολλοί από αυτούς φοράνε ωραία και πολυτελή ρολόγια τα οποία σπάνια είναι χρυσά. Η Ευρώπη είναι διαφορετική από την Αμερική, με άλλη ιστορία και άλλη κουλτούρα, άλλη φινέτσα. Το χρυσό ρολόι είναι κάπως υπερβολικό για τον Ευρωπαίο ... αλλά ως Ευρωπαίος, θα φορούσα πολύ εύκολα ένα χρυσό Vacheron Constantin 222!
Γι'αυτο υπαρχουν και τα λευκοχρυσα η' πλατινενια,διακριτικα και απαρατηρητα,σε πιο βαρυα πας σε ροζ χρυσο[μουρλια στο ματι ομως] και τελος τα κιτρινα,κατ'εμε τα λιγοτερο ενδιαφεροντα.Τα μπασταρδεμενα κραμματα δεν τα αναφερω,πειραματα χωρις ενδιαφερον.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113575 στις: Αύγουστος 26, 2022, 05:01:16 μμ »
full gold δε φοριεται..κακα τα ψεματα....εκτος αν εισαι 60+ και το δεις σαν exit watch....

στα 40 και κατι..πολυ δυσκολα...

Δοκίμασα τα Xmas full rose gold daytona και την εβγαλα σε 2 λεπτα.....πραγματικα ξενο ρολοι στο χερι μου....

σε αντίθεση με την oysteflex που λιγο το bezel , λιγο το rubber κοβουν το μεταλλο....

ακομα και το sky σε rose gold , δεν ειναι ρολοι για κάθε μερα....πανω απο 3 φορές δεν το εχω φορέσει...

θα περιμένω με τη σειρά μου για white oysterflex daytona που στην καθημερινότητα δείχνει πιο απλή ακομα και απο την κεραμική ατσάλινη

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• 40mm case
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113576 στις: Αύγουστος 26, 2022, 05:40:35 μμ »
Δυσκολα ρολογια τα χρυσα…Αναλογα βεβαια και το χωρο π κινεισαι ,τη δουλεια ,την ηλικια κλπ…
Ας πουμε 60plus με 36αρι president δε μ χτυπαει καθολου ασχημα(συναντησα τις προαλλες γιαυτο κ το παραδειγμα)…Ισα ισα μ ασεσει κ πολυ…
Το oysterflex συμφωνω κοβει λιγο και φοριεται ευκολοτερα και απο νεοτερο…

Γουστα βεβαια ειναι αυτα και αν θελει καποιος να φορεσει βερμουδα κοντομανικο και χρυση ντειτονα ποιοι ειμαστε εμεις να το κρινουμε…

Η μονη μ ενσταση η απορια αν θελετε ειναι στην ελλαδα του 2022 δε θα φοβοσασταν να κυκλοφορησετε με ενα τετοιο ρολοι;;
Κεντρο πχ αθηνας οχι χρυσο δε θα φορουσα αλλα ουτε swatch…swatch τα απλα ετσι οχι τα συλλεκτικα τα μουν που φτασαν να κανουν και κανα 1000αρικο….χαχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος Marga

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113577 στις: Αύγουστος 26, 2022, 05:53:13 μμ »
Μές τον κόσμο δε θα φοβόμουν να κυκλοφορήσω απλώς δε θα το φορούσα μόνη μου σε ερημικά μέρη προφανώς , ουτε σε ταξί , ΜΜΜ κλπ

Άλλωστε μην ξεχνάτε πως εμείς οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς φοράμε χρυσά κοσμήματα , θα πρέπε κάθε βδομάδα να ακούμε για κομμένα χέρια :p

Sent from my iPad using Tapatalk

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113578 στις: Αύγουστος 26, 2022, 07:18:09 μμ »
Καλησπέρα σας

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113579 στις: Αύγουστος 26, 2022, 07:39:01 μμ »