Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26593765 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113480 στις: Αύγουστος 22, 2022, 08:07:18 μμ »
Και δεν είναι μόνο το Τ που έχει η πλάκα αλλά και οι ενδείξεις στα δευτερόλεπτα έχουν σβήσει οι περισσότερες. Το dial είναι σίγουρα παλιό.
Στο δικο μου (1990) το μεν καντραν εχει παραμείνει το ιδιο, οι δε δεικτες καποια στιγμη αλλαξαν, με αποτελεσμα να φωσφοριζουν μονο αυτοι, αφου το τριτιο στις ενδείξεις εχει «τελειωσει».

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113481 στις: Αύγουστος 22, 2022, 09:47:36 μμ »
Μην αγχώνεσαι μπορεί να άργησε λίγο αλλά το κατάλαβε. Πάντως λάθος συμβουλή έδωσες κατά τη γνώμη μου, πρέπει να αγοράζουμε ο,τι μας αρέσει και όχι ο,τι είναι συλλεκτικό
Δεν αγχώνομαι ποτέ με τα λεφτά των άλλων. Ίσα ίσα δίνω και χαϊλίδικες συμβουλές.
Στο δεύτερο σκέλος θα διαφωνήσω: πρέπει να αγοράζουμε ό,τι είναι Rolex και είναι συλλεκτικό ή  ό,τι μπορούμε να βρούμε σε τιμή retail και να το μεταπωλήσουμε άμεσα με κέρδος. Το αν μας αρέσει ή όχι είναι δευτερεύον.
Μη χάνεις το δρόμο σου…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113482 στις: Αύγουστος 22, 2022, 10:51:35 μμ »

Δεν αγχώνομαι ποτέ με τα λεφτά των άλλων. Ίσα ίσα δίνω και χαϊλίδικες συμβουλές.
Στο δεύτερο σκέλος θα διαφωνήσω: πρέπει να αγοράζουμε ό,τι είναι Rolex και είναι συλλεκτικό ή  ό,τι μπορούμε να βρούμε σε τιμή retail και να το μεταπωλήσουμε άμεσα με κέρδος. Το αν μας αρέσει ή όχι είναι δευτερεύον.
Μη χάνεις το δρόμο σου…

Ντροπή να λες τέτοια πράγματα σ ένα φόρουμ ρολογιών, ντιλεράκος έπρεπε να γίνεις εσύ

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113483 στις: Αύγουστος 23, 2022, 07:43:03 πμ »
Καλημέρα . Άντε να αναιβει και λίγο το επίπεδο

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113484 στις: Αύγουστος 23, 2022, 08:08:23 πμ »
Καλημέρα . Άντε να αναιβει και λίγο το επίπεδο

Έτσι, να δούμε και τίποτα ποιοτικό και διαχρονικό που να μην είναι Rolex !!!
...εσύ βελτιώνεσαι ή έχει πολύ καλή κάμερα το νέο κινητό; :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος merlon

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113485 στις: Αύγουστος 23, 2022, 08:42:59 πμ »
Έτσι, να δούμε και τίποτα ποιοτικό και διαχρονικό που να μην είναι Rolex !!!
...εσύ βελτιώνεσαι ή έχει πολύ καλή κάμερα το νέο κινητό; :D :D :D
Και τα δύο . Ένα ταπεινό xiaomi έχω . Moonwatch δεν φεύγει .....Sub....moon....explorer ....372 ...και ενα Pelagos ή seamaster για heavy duties.Και άντε γεια !!!

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113486 στις: Αύγουστος 23, 2022, 09:37:26 πμ »

Ντροπή να λες τέτοια πράγματα σ ένα φόρουμ ρολογιών, ντιλεράκος έπρεπε να γίνεις εσύ
Έπρεπε. Τότε που μπορούσα. Αλλά  τότε το forum δεν είχε λογική επαγγελματικού προσανατολισμού & κερδοφόρων επενδύσεων. Bad timing.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113487 στις: Αύγουστος 23, 2022, 09:50:06 πμ »
Και τα δύο . Ένα ταπεινό xiaomi έχω . Moonwatch δεν φεύγει .....Sub....moon....explorer ....372 ...και ενα Pelagos ή seamaster για heavy duties.Και άντε γεια !!!

Μια χαρά σε βρίσκω...πληρότητα 100%

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113488 στις: Αύγουστος 23, 2022, 10:14:34 πμ »
Έπρεπε. Τότε που μπορούσα. Αλλά  τότε το forum δεν είχε λογική επαγγελματικού προσανατολισμού & κερδοφόρων επενδύσεων. Bad timing.

Δόξα τω Θεω αγαπητέ Άγγελε, το επάγγελμά μου πάει πολύ καλά (φτου φτου), η συλλογάρα μου επίσης διότι έχω ρολόγια που αγόρασα πριν 20 χρόνια κ τα χαίρομαι στο χέρι μου βλέποντας την αξία τους να πολλαπλασιάζεται, πουλάμε και τίποτα με κέρδος οπότε μας τη βαρέσει, ανεβάζουμε και κάποια ρολογάκια που σπάνια (έως ποτέ) έχει δει αυτό το φόρουμ ελπίζοντας ότι θα θαυμαστούν όπως στα φόρουμς του εξωτερικού, τρολάρουμε και λίγο όσους νιώθουμε ότι τους γυρίζει το μάτι που τα βλέπουν, γενικά όλα καλά ελπίζω να μην ενοχλώ μόνο.

ΥΓ. Το φόρουμ τα ίδια σκατά και χειρότερα ήταν τα παλιά τα χρόνια που ανέφερες. Ψάξε βρες παλιά thread μου όταν αγόρασα τα πρώτα μου χρυσά ρόλεξ να δεις φθόνο και να κλαίς. Και μάλιστα από τους τότε admin/mod. Οι παλιοί θυμούνται..

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113489 στις: Αύγουστος 23, 2022, 10:19:43 πμ »
...ανεβάζουμε και κάποια ρολογάκια που σπάνια (έως ποτέ) έχει δει αυτό το φόρουμ ελπίζοντας ότι θα θαυμαστούν όπως στα φορούμς του εξωτερικού

Τον ίδια ελπίδα έχω ... Το FF μόνο στα φόρουμ του εξωτερικού το θαυμάζουν

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113490 στις: Αύγουστος 23, 2022, 10:29:59 πμ »
Τον ίδια ελπίδα έχω ... Το FF μόνο στα φόρουμ του εξωτερικού το θαυμάζουν

Καλά μη νομίζεις η μυωπία θερίζει παγκοσμίως

Αποσυνδεδεμένος Didorsi

• 46mm case
  • Love for Dive Watches
    • Προφίλ
« Απάντηση #113491 στις: Αύγουστος 23, 2022, 10:38:49 πμ »

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113492 στις: Αύγουστος 23, 2022, 12:26:01 μμ »
Καλά μη νομίζεις η μυωπία θερίζει παγκοσμίως

:D :D :D

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113493 στις: Αύγουστος 23, 2022, 12:43:45 μμ »
...επίσης διότι έχω ρολόγια που αγόρασα πριν 20 χρόνια κ τα χαίρομαι στο χέρι μου βλέποντας την αξία τους να πολλαπλασιάζεται...

Μετά από αυτή την δήλωση μην τολμήσεις να ξαναπείς σαράβαλο το Swiss Only, εντάξει; Ξηγηθήκαμε; Εσύ κι οι παλιατζούρες σου!

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113494 στις: Αύγουστος 23, 2022, 01:10:50 μμ »
Μετά από αυτή την δήλωση μην τολμήσεις να ξαναπείς σαράβαλο το Swiss Only, εντάξει; Ξηγηθήκαμε; Εσύ κι οι παλιατζούρες σου!
Όσο αντέχεις στο πείραγμα τόσο θα σε πειράζω. Όταν δώσεις σημάδια κατάρρευσης θα σταματήσω

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113495 στις: Αύγουστος 23, 2022, 01:11:41 μμ »
Μα κι εσύ μισό μισό ρολεξ πηγές και πήρες. Και μπάσταρδο και σαράβαλο

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113496 στις: Αύγουστος 23, 2022, 01:43:40 μμ »
Μητσαρα μου δεν υπάρχουν συλλεκτικά ρολεξ μισά μισά. Αν δεν το ήξερες λυπάμαι που το μαθαίνεις από μένα.

Rolex GMT-Master II, RootBeer "Tiger eye"

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113497 στις: Αύγουστος 23, 2022, 01:45:08 μμ »
Rolex GMT-Master II, RootBeer "Tiger eye"
Είχες βάλει κι έψαχναν όλες αυτές τις μέρες ;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #113498 στις: Αύγουστος 23, 2022, 02:11:30 μμ »
Δόξα τω Θεω αγαπητέ Άγγελε, το επάγγελμά μου πάει πολύ καλά (φτου φτου), η συλλογάρα μου επίσης διότι έχω ρολόγια που αγόρασα πριν 20 χρόνια κ τα χαίρομαι στο χέρι μου βλέποντας την αξία τους να πολλαπλασιάζεται, πουλάμε και τίποτα με κέρδος οπότε μας τη βαρέσει, ανεβάζουμε και κάποια ρολογάκια που σπάνια (έως ποτέ) έχει δει αυτό το φόρουμ ελπίζοντας ότι θα θαυμαστούν όπως στα φόρουμς του εξωτερικού, τρολάρουμε και λίγο όσους νιώθουμε ότι τους γυρίζει το μάτι που τα βλέπουν, γενικά όλα καλά ελπίζω να μην ενοχλώ μόνο.

ΥΓ. Το φόρουμ τα ίδια σκατά και χειρότερα ήταν τα παλιά τα χρόνια που ανέφερες. Ψάξε βρες παλιά thread μου όταν αγόρασα τα πρώτα μου χρυσά ρόλεξ να δεις φθόνο και να κλαίς. Και μάλιστα από τους τότε admin/mod. Οι παλιοί θυμούνται..
Ελπιζω να μην τα εννοεις τα περι φθόνου για τα σημερινά μελη του φορουμ.

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν κανενα λογο να σε φθονουν, αλλα μαγκώνονται να «θαυμάσουν» ενα ρολοι σου λογω σχολίων οπως τα παραπανω. Ας πουμε εμενα μου αρεσει πολυ το χρυσο πρασινο που εχεις, αλλα δυσκολευομαι να σε προσεγγίσω για να πω κατι καλο λογω της συμπεριφοράς σου. Και πίστεψε με, οι κοινοί μας γνωστοί μπορουν να σε βεβαιώσουν οτι δεν εχω κανενα λογο να σε φθονω. Βασικα ειναι πολυ περιεργο να νοιωθεις οτι σε φθονουν.

Με αλλα λογια, ισως πρεπει να σκεφτεις οτι δεν ειναι τα ρολογια σου το προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113499 στις: Αύγουστος 23, 2022, 03:20:42 μμ »
Ελπιζω να μην τα εννοεις τα περι φθόνου για τα σημερινά μελη του φορουμ.

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν κανενα λογο να σε φθονουν, αλλα μαγκώνονται να «θαυμάσουν» ενα ρολοι σου λογω σχολίων οπως τα παραπανω. Ας πουμε εμενα μου αρεσει πολυ το χρυσο πρασινο που εχεις, αλλα δυσκολευομαι να σε προσεγγίσω για να πω κατι καλο λογω της συμπεριφοράς σου. Και πίστεψε με, οι κοινοί μας γνωστοί μπορουν να σε βεβαιώσουν οτι δεν εχω κανενα λογο να σε φθονω. Βασικα ειναι πολυ περιεργο να νοιωθεις οτι σε φθονουν.

Με αλλα λογια, ισως πρεπει να σκεφτεις οτι δεν ειναι τα ρολογια σου το προβλημα.
Όχι δεν εννοώ κάτι τέτοιο, πουθενά δε μίλησα για φθόνο των σημερινών μελών. Είναι σαφέστατη η πρότασή μου που περιέχει τη λέξη "φθόνος" και αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη περίπτωση του 2008.

Το μόνο που είπα για τα σημερινά μέλη είναι ότι "σε κάποιους γυρίζει το μάτι"
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 23, 2022, 03:32:41 μμ από maestro »