Αποστολέας Θέμα: Τι φοράμε σήμερα;  (Αναγνώστηκε 26588576 φορές)

0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113400 στις: Αύγουστος 20, 2022, 04:41:05 μμ »
Ρε παιδιά πολύ retail ακούω !! Εγώ που θέλω ένα bluesy retail ποιος θα μου το βρει ??? Δεν θέλω τίποτα σπάνιο

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει ο Δημητρης ένα του 1760 που το έχει βαρεθεί κ το πουλάει

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113401 στις: Αύγουστος 20, 2022, 04:47:44 μμ »
Θυμάσαι μήνα;

Sent from my SM-T865 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113402 στις: Αύγουστος 20, 2022, 05:00:41 μμ »
αυτα τα χιλιάρικα που βλέπω να πηγαινοέρχονται ειναι σε δραχμές ;
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 20, 2022, 05:33:55 μμ από asteris78 »

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113403 στις: Αύγουστος 20, 2022, 05:04:43 μμ »
Θυμάσαι μήνα;

Sent from my SM-T865 using Tapatalk

Όχι χάθηκαν τα χαρτιά στη Γαλλικη επανάσταση

Αποσυνδεδεμένος NavalArchitect

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113404 στις: Αύγουστος 20, 2022, 05:17:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113405 στις: Αύγουστος 20, 2022, 06:10:21 μμ »
αυτα τα χιλιάρικα που βλέπω να πηγαινοέρχονται ειναι σε δραχμές ;
Σε ρούπιες υποθέτω…

Sent from my iPhone using Tapatalk

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
Τι φοράμε σήμερα;
« Απάντηση #113406 στις: Αύγουστος 20, 2022, 09:49:15 μμ »
Σε ρούπιες υποθέτω…

α καταλαβα , για μια στιγμη ενιωσα οτι βουταω απο γιωτ μου στα καταγαλανα  νερα των νησων καλαμπαγκος

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113407 στις: Αύγουστος 21, 2022, 12:27:36 πμ »

Δεν το περίμενα να ζηλεύεις τόσο πολύ που δεν έχεις συλλεκτικό ρόλεξ.

Αν ηταν του 1760, χωρίς κουτί χαρτιά και χωρίς να λειτουργεί, θα το πουλούσα για μερικά εκατομυριάκια εύκολα. Δυστυχώς το δικό μου είναι του σωτήριου έτους 1999, Swiss Only (γι’ αυτό ζηλεύεις), δεν το έχω βαρεθεί καθόλου και σου το πουλάω 14,000 ευρώ μαζί με το παπαγαλάκι για να το πάω για λιώσιμο να γίνει αλυσίδα και το dial να γίνει μενταγιόν για να το φοράω με σνικερς και φόρμες στο γυμναστήριο.

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113408 στις: Αύγουστος 21, 2022, 01:45:09 πμ »
Δεν το περίμενα να ζηλεύεις τόσο πολύ που δεν έχεις συλλεκτικό ρόλεξ.

Αν ηταν του 1760, χωρίς κουτί χαρτιά και χωρίς να λειτουργεί, θα το πουλούσα για μερικά εκατομυριάκια εύκολα. Δυστυχώς το δικό μου είναι του σωτήριου έτους 1999, Swiss Only (γι’ αυτό ζηλεύεις), δεν το έχω βαρεθεί καθόλου και σου το πουλάω 14,000 ευρώ μαζί με το παπαγαλάκι για να το πάω για λιώσιμο να γίνει αλυσίδα και το dial να γίνει μενταγιόν για να το φοράω με σνικερς και φόρμες στο γυμναστήριο.

Μητσαρα μου δεν υπάρχουν συλλεκτικά ρολεξ μισά μισά. Αν δεν το ήξερες λυπάμαι που το μαθαίνεις από μένα. Τα συλλεκτικά ρολεξ είναι κατά κανόνα ατσάλινα και μερικές φορές ολόχρυσα. Δεν υπάρχει ούτε ένα μισό μισό ρολεξ ιστορικά που να θεωρείται από κάποιον συλλεκτικό. Ούτε ένα. Επιπλέον με αλλαγμένο bezel δεν πας πουθενά ακόμα και τα χαρτιά να έχεις που αμφιβάλλω.

Τώρα αν νομίζεις ότι ζηλεύω άνθρωπο με ρολόγια bvlgari και blackpain οκ δικαίωμά σου είναι δεν θα σου πω τι να κάνεις. Όταν βρεθούμε πάντως θα σου δείξω αληθινά συλλεκτικά κομμάτια γιατί οκ μπορεί να μην ξέρεις από ρολόγια αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι από τους λίγους που έχουν πάθος και αγάπη για το αντικείμενο.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113409 στις: Αύγουστος 21, 2022, 07:27:31 πμ »
Μητσαρα μου δεν υπάρχουν συλλεκτικά ρολεξ μισά μισά. Αν δεν το ήξερες λυπάμαι που το μαθαίνεις από μένα. Τα συλλεκτικά ρολεξ είναι κατά κανόνα ατσάλινα και μερικές φορές ολόχρυσα. Δεν υπάρχει ούτε ένα μισό μισό ρολεξ ιστορικά που να θεωρείται από κάποιον συλλεκτικό. Ούτε ένα. Επιπλέον με αλλαγμένο bezel δεν πας πουθενά ακόμα και τα χαρτιά να έχεις που αμφιβάλλω.

Τώρα αν νομίζεις ότι ζηλεύω άνθρωπο με ρολόγια bvlgari και blackpain οκ δικαίωμά σου είναι δεν θα σου πω τι να κάνεις. Όταν βρεθούμε πάντως θα σου δείξω αληθινά συλλεκτικά κομμάτια γιατί οκ μπορεί να μην ξέρεις από ρολόγια αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι από τους λίγους που έχουν πάθος και αγάπη για το αντικείμενο.

Άντε να δούμε πότε θα βρεθούμε!

Αποσυνδεδεμένος Didorsi

• 46mm case
  • Love for Dive Watches
    • Προφίλ
« Απάντηση #113410 στις: Αύγουστος 21, 2022, 08:22:14 πμ »

47vs44

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #113411 στις: Αύγουστος 21, 2022, 10:27:18 πμ »

47vs44

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το sub έχει καταπληκτικό φινίρισμα , κολάει το μάτι

Sent from my iPad using Tapatalk

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113412 στις: Αύγουστος 21, 2022, 11:10:08 πμ »

Αυτά τα «συλλεκτικά» Rolex (όποια & αν είναι) σε πόσα κομμάτια έχουν παραχθεί δλδ; Από περιέργεια ρωτάω. Ήταν κομμάτια περιορισμένα ή απλά επειδή είναι του 1860 και (λογικά) δεν παράγονται εδώ & μισό αιώνα είναι «συλλεκτικά»;
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και τα ρολόγια του τρέχοντος line-up της εταιρίας «συλλεκτικά» είναι, αφού δε βρίσκονται προς αγορά.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113413 στις: Αύγουστος 21, 2022, 11:13:45 πμ »
Α και για να μην παρεξηγηθώ, το «1860» για πλάκα το έγραψα, μη γίνει κανένα μπέρδεμα. Τότε η Rolex δεν υπήρχε ούτε ως concept, εν αντιθέσει με άλλες εταιρίες ρολογιών.
Μη μου γράψεις κανένα «το 1860 δεν υπήρχε η Rolex» ως απάντηση δλδ.

Αποσυνδεδεμένος AndreasBallas

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #113414 στις: Αύγουστος 21, 2022, 11:22:58 πμ »
Καλησπέρα

Στάλθηκε από το JAT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #113415 στις: Αύγουστος 21, 2022, 11:27:21 πμ »

Διάβασα το ποστ και με έπιασε ένα ρίγος, μήπως είσαι ο ελληνας Patrick Getreide;

Βεβαια εκείνον δεν τον φώναξαν για τα Rolex που έχει νομίζω… αλλά δεν έχει σημασία!

Δε κοροϊδεύω σοβαρά το λέω, φαίνεται ότι γνωρίζεις παρά πολλά για τα ρολόγια, θες να μας μάθεις μερικά πράγματα;

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113416 στις: Αύγουστος 21, 2022, 11:51:54 πμ »
Διάβασα το ποστ και με έπιασε ένα ρίγος, μήπως είσαι ο ελληνας Patrick Getreide;

Βεβαια εκείνον δεν τον φώναξαν για τα Rolex που έχει νομίζω… αλλά δεν έχει σημασία!

Δε κοροϊδεύω σοβαρά το λέω, φαίνεται ότι γνωρίζεις παρά πολλά για τα ρολόγια, θες να μας μάθεις μερικά πράγματα;

Άσε ρε μεγάλε θα σου κάνω μάθημα Αυγουστιάτικα δουλειά δεν είχα

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113417 στις: Αύγουστος 21, 2022, 12:01:12 μμ »
Καλησπέρα με το μη συλλεκτικό και ασχημο FF

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #113418 στις: Αύγουστος 21, 2022, 12:08:11 μμ »
Καλησπέρα με το μη συλλεκτικό και ασχημο FF

Η πισίνα όμως τα σπάει

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #113419 στις: Αύγουστος 21, 2022, 01:14:10 μμ »
Αυτά τα «συλλεκτικά» Rolex (όποια & αν είναι) σε πόσα κομμάτια έχουν παραχθεί δλδ; Από περιέργεια ρωτάω. Ήταν κομμάτια περιορισμένα ή απλά επειδή είναι του 1860 και (λογικά) δεν παράγονται εδώ & μισό αιώνα είναι «συλλεκτικά»;
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και τα ρολόγια του τρέχοντος line-up της εταιρίας «συλλεκτικά» είναι, αφού δε βρίσκονται προς αγορά.

Από τα λίγα που γνωρίζω (και το εννοώ) για τα vintage Rolex, υπάρχουν κάποια δυσεύρετα μοντέλα που κυκλοφόρησαν για μικρό χρονικό διάστημα ή κάποια κομμάτια με ιδιαίτερα dials που είχαν μικρή παραγωγή. Το δικό μου, στο dial γράφει SWISS αντί για SWISS MADE και κυκλοφόρησε μόνο το 1999. Σιγά τ’αυγα θα μου πεις και δίκιο θα έχεις 😀😀😀😀