Ψηφοφορία

Ποιο απο ολα παιδια

omega planet ocean
omega planet ocean GMT
panerai radiomir black seal
rolex deepsea
panerai radiomir 8 days

Αποστολέας Θέμα: αγορα Ω και προβληματισμος  (Αναγνώστηκε 26253 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: αγορα Ω και προβληματισμος
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 28, 2017, 06:01:50 μμ »
τα Ω έχουν αντι-ανακλαστική επίστρωση και στις δύο πλευρές. αυτό ακριβώς είναι που αναδεικνύει την ομορφιά του καντράν, αφού η διπλη επίστρωση κάνει το κρύσταλλο αόρατο. Βέβαια είναι πιο επικίνδυνο να αποκτήσει κάποια γρατσουνιά, όμως το καντραν και η ώρα έχουν δυνατότητα θέασης από οποιαδήποτε γωνία χωρίς δυσκολία. αντίθετα σε όσα ρολόγια υπάρχει επίστρωση σε μία πλευρά (την εσωτερική) τότε πολλές φορές τα ρολόγια αυτά θέλουν λίγο κίνηση χεριού για να δεις ευδιάκριτα την ώρα. Θα αγόραζα πολύ άνετα ένα ρολόι με διπλή επίστρωση και θα το προτιμούσα σε σχέση με ένα που έχει μόνο εσωτερική
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 29, 2017, 09:01:23 πμ »
τα Ω έχουν αντι-ανακλαστική επίστρωση και στις δύο πλευρές. αυτό ακριβώς είναι που αναδεικνύει την ομορφιά του καντράν, αφού η διπλη επίστρωση κάνει το κρύσταλλο αόρατο. Βέβαια είναι πιο επικίνδυνο να αποκτήσει κάποια γρατσουνιά, όμως το καντραν και η ώρα έχουν δυνατότητα θέασης από οποιαδήποτε γωνία χωρίς δυσκολία. αντίθετα σε όσα ρολόγια υπάρχει επίστρωση σε μία πλευρά (την εσωτερική) τότε πολλές φορές τα ρολόγια αυτά θέλουν λίγο κίνηση χεριού για να δεις ευδιάκριτα την ώρα. Θα αγόραζα πολύ άνετα ένα ρολόι με διπλή επίστρωση και θα το προτιμούσα σε σχέση με ένα που έχει μόνο εσωτερική
Γιαννη πως μπορει να φαινεται η ομορφια π.χ. ενος ωραιου μπλε καντραν οταν εχει το καντραν μπλε χρωμα η μολυβι και η επιστρωση σαν αυτη στο Ωμεγα που εβαλα φωτο;
Εχεις δει πως φαινεται με επιστρωση και χωρις επιστρωση;
Επειδη το εχω δει υπαρχει μεγαλη διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 29, 2017, 09:37:10 πμ »
Γιαννη πως μπορει να φαινεται η ομορφια π.χ. ενος ωραιου μπλε καντραν οταν εχει το καντραν μπλε χρωμα η μολυβι και η επιστρωση σαν αυτη στο Ωμεγα που εβαλα φωτο;
Εχεις δει πως φαινεται με επιστρωση και χωρις επιστρωση;
Επειδη το εχω δει υπαρχει μεγαλη διαφορα.

Αν η επίστρωση δεν έχει φθαρεί, το ρολόι είναι σαν μην έχει κρύσταλλο, δεν υπάρχει σύγκριση.
Η Ωμέγα δεν ξέρω τι κάνει, αλλά το Sinn EZM3, που είχα στην κατοχή μου κανά δυο τρία χρόνια, δεν είχε ίχνος φθοράς στην επίστρωση. Εύκολα έλεγες ότι ξέχασαν να βάλουν τζαμάκι.

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 29, 2017, 09:44:23 πμ »
Αν η επίστρωση δεν έχει φθαρεί, το ρολόι είναι σαν μην έχει κρύσταλλο, δεν υπάρχει σύγκριση.
Η Ωμέγα δεν ξέρω τι κάνει, αλλά το Sinn EZM3, που είχα στην κατοχή μου κανά δυο τρία χρόνια, δεν είχε ίχνος φθοράς στην επίστρωση. Εύκολα έλεγες ότι ξέχασαν να βάλουν τζαμάκι.
Επειδη ομως εχω δει καντραν ρολογιων εκτος κασας και στην κασα η αποχρωση του καντραν δεν φαινεται οπως πραγματικα ειναι.
Εχει καποια διαφορα.
Η ενσταση η δικη μου ειναι και στην εμφανιση λογο αντοχης αλλα και στην χρωματικη εμφανιση του καντραν.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 29, 2017, 09:44:37 πμ »
ακουω σχολια παιδια , ευχαριστω !

Κατά τη γνώμη μου, η πιο ισορροπημένη επιλογή, ως ρολόι και για το χέρι σου, είναι αυτή:

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
αγορα Ω και προβληματισμος
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 29, 2017, 10:16:34 πμ »
αυτο πρεπει να ειναι το προηγουμενο με co axial 8500  αντι για 8900 σωστα ; Εχουν διαφορα στη τιμη σιγουρα κανα 700αρι  και στη διαμετρο . Πρεπει ομως να το βρω για δοκιμη .
*κωδικας
232 30.46.21.01.001

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 29, 2017, 10:42:19 πμ »
αυτο πρεπει να ειναι το προηγουμενο με co axial 8500  αντι για 8900 σωστα ; Εχουν διαφορα στη τιμη σιγουρα κανα 700αρι  και στη διαμετρο . Πρεπει ομως να το βρω για δοκιμη .
*κωδικας
232 30.46.21.01.001

Σωστά.
Η 8500 δεν θεωρώ ότι υπολείπεται της 8900, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Και η σχεδίαση, στα μάτια μου τουλάχιστον, είναι πολύ καλύτερη στο προηγούμενο PO.

Αποσυνδεδεμένος patsouris

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 29, 2017, 10:45:50 πμ »
Κατά τη γνώμη μου, η πιο ισορροπημένη επιλογή, ως ρολόι και για το χέρι σου, είναι αυτή:

+1 !
Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 29, 2017, 10:51:17 πμ »
Το ίδιο και στο Fortis b42. Είναι σαν να μην έχει καθόλου κρύσταλλο.
Μετά από 7 χρόνια στην κατοχή μου δεν έχει σημάδια.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 29, 2017, 11:06:28 πμ »

Αυτό ακριβώς :up:

Αποσυνδεδεμένος asteris78

• On the balance wheel
  • P L A N E T O C E A N
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μάιος 29, 2017, 11:39:46 πμ »
θα το δω συντομα , εαν δεν εχει σημαντικες διαφορες απο την master co axial τοτε η οικονομικη διαφορα ειναι αρκετη . Απο οτι μου ειπε και ο Γιαννης ο strifteros ,ειδα και σε βιντεο εχει μια διαφορα στο clasp . Στη προσαρμογη του .

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μάιος 29, 2017, 01:15:50 μμ »
θα το δω συντομα , εαν δεν εχει σημαντικες διαφορες απο την master co axial τοτε η οικονομικη διαφορα ειναι αρκετη . Απο οτι μου ειπε και ο Γιαννης ο strifteros ,ειδα και σε βιντεο εχει μια διαφορα στο clasp . Στη προσαρμογη του .

Σαν μηχανη δεν εχει καμμια διαφορα... εναι απολυτως ιδιες. απλα η νεα 8900 εχει αντιμαγνητικη πιστοποιηση μετας και της αλλαξαν ονομα για να δικαιολογησουν και τη διαφορα στην τιμη.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μάιος 29, 2017, 04:09:34 μμ »
η δυνατότητα μικρορυθμίσεων στο νέο ΡΟ είναι πολύ σημαντική. επίσης είναι διαφορετικό χρώμα το μπεζελ (γκριν έναντι μαύρου) και από διαφοερετικό υλικό κατασκευασμένο τόσο το μπεζελ όσο και το καντράν στο νέο. άλλες αισθητικές αλλαγές: μεγαλύτερα νούμερα εντός καντράν, γραμμή ένωσης των γραμμών λεπτών στο καντράν, διακεκομμένη γραμμή στο μπεζελ, πιο μεγάλα (αναλογικά) νούμερα στο μπεζελ. Η μηχανή έχει πολύ καλύτερη αντιμαγνητική προστασία. το νέο ΡΟ σε σχέση με το παλιό ΡΟ 45,5 είναι περίπου 1χιλ πιο χαμηλό. το παλιό ΡΟ 45,5 χιλ είχε 22χιλ μεταξύ lugs ενώ το νέο 21

@Πορσικός
φίλε, το μπλε ΑΤ που έχω φαίνεται σαν να μην έχει κρύσταλλο
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μάιος 29, 2017, 05:56:48 μμ »
Βασικά εκτός των ρόλεξ δε μπορώ να σκεφτώ άλλο ρολόι, μιας τιμής και πάνω,που να μην έχει αντιανακλαστική επίστρωση και στις δυο πλευρές οπότε το βρίσκω λίγο περίεργο να ακυρώνουμε όλα τα ρολόγια στο σύνολο τους...
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 29, 2017, 08:45:50 μμ από argo98 »

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 29, 2017, 07:45:53 μμ »
@Πορσικός
φίλε, το μπλε ΑΤ που έχω φαίνεται σαν να μην έχει κρύσταλλο
Φυσικο ειναι Γιαννη γιατι φαινεται η αντιθαμβωτικη.
Το πραγματικο χρωμα του καντραν ομως δεν το βλεπεις.

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μάιος 29, 2017, 07:47:46 μμ »

Αυτο απο μενα!ονειρο ζωης...ποσο?3000ευρω?

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Μάιος 29, 2017, 07:52:35 μμ »

Φυσικο ειναι Γιαννη γιατι φαινεται η αντιθαμβωτικη.
Το πραγματικο χρωμα του καντραν ομως δεν το βλεπεις.

Γιατι? αχρωματοψία εχει?

Sent from my iPad using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μάιος 29, 2017, 07:56:40 μμ »
Βασικά εκτός των ρόλεξ δε μπορώ να σκεφτώ άλλο ρολόι, μιας τιμής και πάνω,που να μην έχει αντιανακλαστική επίστρωση και στις δυο πλευρές οπότε το βρίσκω λίγο περίεργο,τουλάχιστον,να ακυρώνουμε όλα τα ρολόγια στο σύνολο τους...
Μην αναφέρεις την ROLEX χωρίς θαυμαστικά και σεβασμό γιατί καραδοκούν ορκισμένοι ROLEXάκηδες συνφορουμίτες να σε κατατροπώσουν και ταυτόχρονα να εξυμνήσουν την ομαδάρα!!!!!!
(Συγνώμη μου ξέφυγε! Μάρκα ήθελα να γράψω!!!!!!!)
Και βέβαια ΟΛΟΙ οι άλλοι κατασκευστές έχουν άδικο και η ROLEX δίκιο στο θέμα του antireflective καθώς και σε όλα τα άλλα θέματα (γνωστά ή μελλοντικά!!!!!).

"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
αγορα Ω και προβληματισμος
« Απάντηση #58 στις: Μάιος 29, 2017, 08:02:13 μμ »
Μμμμμ αν δεν απατώμαι και η PANERAI δε νομίζω ότι το ´χει πολύ με το antireflective...
Αν κρίνω απ´ το 000 δλδ.

Δεν ξέρω αν έχει στα πιο ακριβά της μοντέλα.
Πάντως αυτή η αίσθηση του ΡΟ ότι δεν υπάρχει κρύσταλλο, είναι super.

Τώρα αν χαλάει ή αν κάνει γρατζουνιές ή δεν ξέρω & εγώ τι άλλο, σε βάθος χρόνου ΔΞ/ΔΑ...

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μάιος 29, 2017, 08:34:33 μμ »
Γιατι? αχρωματοψία εχει?

Θα βλεπετε το καντραν αλλα οχι το πραγματικο του χρωμα. Τα χουν πει οι γεροντες.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.