Αποστολέας Θέμα: Αγορα ρολογιου εως 1.500 ευρω  (Αναγνώστηκε 73691 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
Αγορα ρολογιου εως 1.500 ευρω
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:38:20 μμ »
Βαριεσαι και ερωτευεσαι ευκολα..

ευτυχως που καθε κανονας εχει και την εξαιρεση του...

και οχι απο αναγκη!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Απ: Αγορα ρολογιου εως 1.500 ευρω
« Απάντηση #101 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:47:57 μμ »
Βρε συ Αρη, δε μιλησα για προιστορια αλλα για το σημερα (με εξαιρεση τη μινερβα και τη montablanc, οπου κι εκει πιο πολυ για ιστορικους λογους ειναι η χρησιμοποιηση της, βλ. Ω και 1861)..

Ποια προ'ι'στορία βρε Βίκτωρα ;!
Τα ίδια δεν έκανε η Βreguet σχετικά πρόσφατα με τις Lemania, ή η Panerai -τουλάχιστον στις πρώτες της ''inhouse''- με τη Μinerva και δεν ξέρουμε τι άλλο κρύβεται από πίσω ;!...
'Ολα μάρκετινγκ είναι, μην μπαίνουμε στο ''τρυπάκι'' των εταιριών !...
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:49:10 μμ »
'Ολα μάρκετινγκ είναι, μην μπαίνουμε στο ''τρυπάκι'' των εταιριών !...

Ειπα το αντιθετο; Αυτο εννοειται παντα!

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:53:03 μμ »
Αν συνειδητα δε σε νοιαζει η μεταπωλητικη αξια, τοτε, οπως ειπα και παραπανω, και περελε και τιτονι και αλλα πολλα! Η τιτονι, σε μενα τουλαχιστον, δεν ηταν αγνωστη.
Για να δεις ποσο σε καταλαβαινω, εχει περασει απο τα χερια μου JLC Compressor (αρχικοκκαλαρα), ενω τωρα εχω (παντρευτει) ενα blancpain fifty fathoms και ενα ζενιθ ουλτρα θιν, που ολοι εδω μεσα μου λενε ποσο ωραιο ειναι αλλα αμα το βαλω για πωληση θα το αγορασω παλι εγω. Δυστυχως ομως ουτε λεφτα εχω πια για τετοιες αγορες, ενω καταλαβα και κατι: στην αρχη ελεγα θα παρω κατι και θα μεινει αλλα τελικα το μικροβιο επικρατησε. Βαριεσαι και ερωτευεσαι ευκολα..

Καλά κάνετε όλοι και τα λέτε και έχετε μέχρι έναν ορισμένο βαθμό δίκιο. Εχω αρκετά ρολόγια, citizen nighthawk, nautica, seiko chrono δεκαετίας, swatch, κάτι fashion ρολόγια simon carter και triwa (σουηδικά) και ένα skagen + ενα οριεντ king diver που έχω πουλήσει. Το φθηνότερο 50 ευρώ το ακριβότερο 300 ευρώ. Ολα τα φοράω ανεξαιρέτως όλο τον χρόνο και όσα επιτρέπεται τα βάζω και θάλασσα. Ολα τα ευχαριστιέμαι. Αλλά όπως είπα και πριν και ίσως ακούγεται γελοίο αλλά περίπου  8 χρόνια ψάχνω να δώσω μέχρι 2κ και δε βρίσκω ρολόι να μου κάνει κλικ να τα δώσω. Αν μιλάγαμε για πιο φθηνά ρολόγια δε θα έκανα καν ποστ να ρωτάω, αλλά επειδή για μένα 2κ είναι πολλά και δεν τα χω ξαναδώσει για ρολόι ρωτάω και το ψάχνω τόσο πολύ.
Το σαράκι (έστω και με πάμφθηνα ρολόγια είναι μέσα μου πιστεύω) αλλά δε νομίζω να μπω σε τριπάκι να πουλάω ρολόγια για να πάρω άλλα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου και με ξέρω. Εδώ το οριεντ που χρειάστηκε να το πουλήσω γιατί πραγματικά δε το φόραγα ποτέ μου σπάσε τα νεύρα! Προτιμώ λίγα και καλά και αν βαρεθώ κάποιο στο μέλλον, απλά θα πάρω κάποιο άλλο. Βέβαια δε παίζω στις κατηγορίες τιμής που παίζετε εσείς και γι αυτό ίσως το βλέπω ρομαντικά.

Πάντως μπορεί να μη γράφω εδώ αλλά γενικά σας διαβάζω ανελιππώς και ειλικρινα έχω να σου πω συγχαρητήρια για την επιλογή σου στην blancpain και όταν το χα δει πρώτη φορά στο φόρουμ από σένα ήθελα να μπω και να γράψω ΑΜΗΝ ένα ακριβό ρολόι που δεν είναι panerai ή ρολεξ. Μπράβο από μένα, 1000 μπράβο και ας είναι κόκκαλο. Εχει άποψη, έχει ιστορία και αυτά φτάνουν και περισσεύουν. Αλλωστε για να πήρες αυτό το κόκκαλο πάει να πει οτι σου άρεσε πολύ, γιατί είναι και πανάκριβο, οπότε πολύ καλά έκανες. Ρολόι για μια ζωή.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:55:53 μμ »
Να ´σαι καλα και να αποκτησεις ο,τι επιθυμεις!

Παντως, τα 2κ μπορεις να τα δωσεις σε μενα για να μη βασανιζεσαι...

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:56:57 μμ »
Να ´σαι καλα και να αποκτησεις ο,τι επιθυμεις!

Παντως, τα 2κ μπορεις να τα δωσεις σε μενα για να μη βασανιζεσαι...

Αν είναι να μου δώσεις το fifty fathoms στείλε μου iban με pm. Πρωτοχρονιάτικο τζακ ποτ! :P

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:57:42 μμ »
Αν είναι να μου δώσεις το fifty fathoms στείλε μου iban με pm. Πρωτοχρονιάτικο τζακ ποτ! :P

Μ´ ενα εξαιρετικα σπανιο, αριθμημενο wakmann εισαι ευχαριστημενος;

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 07:59:33 μμ »
Αν συνειδητα δε σε νοιαζει η μεταπωλητικη αξια, τοτε, οπως ειπα και παραπανω, και περελε και τιτονι και αλλα πολλα! Η τιτονι, σε μενα τουλαχιστον, δεν ηταν αγνωστη.
Για να δεις ποσο σε καταλαβαινω, εχει περασει απο τα χερια μου JLC Compressor (αρχικοκκαλαρα), ενω τωρα εχω (παντρευτει) ενα blancpain fifty fathoms και ενα ζενιθ ουλτρα θιν, που ολοι εδω μεσα μου λενε ποσο ωραιο ειναι αλλα αμα το βαλω για πωληση θα το αγορασω παλι εγω. Δυστυχως ομως ουτε λεφτα εχω πια για τετοιες αγορες, ενω καταλαβα και κατι: στην αρχη ελεγα θα παρω κατι και θα μεινει αλλα τελικα το μικροβιο επικρατησε. Βαριεσαι και ερωτευεσαι ευκολα..

Πρόεδρε τα εξηγείς πολυ ωραία! Εννοείται οτι αγαπάμε τα Κόκκαλα !!! Ποιος δεν εχει ή δεν είχε;

Με καλη διάθεση πάντα προσπαθούν τα υπόλοιπα μέλη να προστατέψουν το νεο μέλος (ίσως ελαφρώς πιο έντονα λόγω της δεδομένης οικονομικής κρίσης) ...αλλα αφού το παλικάρι ειναι πλήρως συνειδητοποιημένο και ερωτεύτηκε τιτόνι και περελετ ! Μεγεια του με χαρά του! Go for it φιλε!!! Και μιλάω ειλικρινέστατα.

Υ.Γ.
Εχεις πμ για το ζενίθ!

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:02:36 μμ »

Δυστυχώς δεν γνωρίζω την wakmann, μόνο τα κλασικά walkman πρόλαβα :P, για μουσική όμως!

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:02:41 μμ »
Αυτο το εχεις ταξει σε 'μενα.....

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:03:38 μμ »
Πρόεδρε τα εξηγείς πολυ ωραία! Εννοείται οτι αγαπάμε τα Κόκκαλα !!! Ποιος δεν εχει ή δεν είχε;

Υ.Γ.
Εχεις πμ για το ζενίθ!

Το προεδριλικι μου εμεινε απο τις αγριες γριες;;;

Εχω χαραξει το nickname σου στο ζενιθ, μη φοβασαι...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:04:23 μμ »
Αυτο το εχεις ταξει σε 'μενα.....

Μου δινεις εσυ 2κ; Μην τα ισοπεδωσουμε και ολα..

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:05:41 μμ »

Με καλη διάθεση πάντα προσπαθούν τα υπόλοιπα μέλη να προστατέψουν το νεο μέλος (ίσως ελαφρώς πιο έντονα λόγω της δεδομένης οικονομικής κρίσης) ...αλλα αφού το παλικάρι ειναι πλήρως συνειδητοποιημένο και ερωτεύτηκε τιτόνι και περελετ ! Μεγεια του με χαρά του! Go for it φιλε!!! Και μιλάω ειλικρινέστατα.

Υ.Γ.
Εχεις πμ για το ζενίθ!

Δε θα γίνει τώρα άμεσα η αγορά, επίκειται και ένα ταξιδάκι ευρώπη τέλος Γενάρη οπου και ευελπιστώ να δοκιμάσω και κανα mido που λατρεύω ή και τίποτε άλλο που αγνοώ και μετά θα παρθεί η απόφαση. Οπότε μαζεύω εμπειρίες και γνώση!
Το ξέρω οτι ακούγομαι αιρετικός, αλλά ειλικρινά αυτά τα δυο μου κάτσανε πολύ καλά στο χέρι, ειδικά το τιτόνι είναι εργαλείο για γραφείο και παραλία. Το περελετ αυστηρά για καθημερινό dress και πιο casual αλλά οχι παραλία, αλλά το θεωρώ πανέμορφο και εξαιρετικά πρωτότυπο. Επιμένω να το δείτε από κοντά γιατί από φωτογραφίες είναι άλλο ρολόι.

Για raymond weil απόψεις;

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:06:19 μμ »
ενω καταλαβα και κατι: στην αρχη ελεγα θα παρω κατι και θα μεινει αλλα τελικα το μικροβιο επικρατησε. Βαριεσαι και ερωτευεσαι ευκολα..

Σοφόν !!
Ευτυχώς που δε νιώθω το ίδιο και με τη γυναίκα μου !...   ;D
Ωστόσο αυτή δεν είναι η ομορφιά του ;!
'Ενα ατέρμονο ταξίδι, με συνεχείς ανατροπές και απροσδόκητα, που νομίζεις ότι κάποτε φτάνεις και ότι έχεις ανακαλύψει τα πάντα, όμως τελικά δε φτάνεις και δεν ανακαλύπτεις ποτέ ;!...

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος vsklav

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:10:08 μμ »
Επίσης μου άρεσε και αυτό πάρα πολύ αλλά πάει αρκετά πάνω από 2κ

http://www.chrono24.com/montblanc/timewalker-mens-watch-105813--id4665619.htm

Ξέχασα να το αναφέρω...α και πάει κατηγορία περελετ, dress και καθημερινό, όχι παραλία.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:19:01 μμ »

:smt023

Go for it !!
Πάρε ό,τι σου αρέσει περισσότερο, αν μη τι άλλο δε θα σου μείνει απωθημένο.

Και να θυμάσαι ότι:
εάν έχεις έστω λίγο από το ''μικρόβιό'' μας -δε θα πω με βεβαιότητα πως κάποια στιγμή θα τ' αλλάξεις- πάντως σίγουρα δε θα είναι το τελευταίο σου !

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:21:56 μμ »

Μπράβο ρε Άρη, έτσι ακριβώς είναι! ΟΛΑ όπως τα είπες!  :up:

Λοιπόν, πίσω στα χρόνια της "αθωότητας"..

Ποιός δεν πλήρωνε για διαφημίσεις στην ΕΛΛΑΔΑ; η Πελερέ;

Για να θυμηθούμε λίγο τι τιμή ζητούσε η πτωχή, πλην τιμία, Πελερέ...

Εν κατακλείδι, περί ρολογιών γενικά παραμένω άσχετος μέχρι και σήμερα.

Από τα λίγα που έχω διαβάσει όμως γνωρίζω ότι συνεπεία συνθηκών που δημιουργήθηκαν μετά τη δεκαετία του 80 ο κόσμος στράφηκε σε είδη πολυτελείας μεταξύ των οποίων και τα ρολόγια και για να καλυφθούν οι ανάγκες νεκραναστήθηκε όποιο σαπάκι είχε ανά τους αιώνες λειτουργήσει επί ελβετικού εδάφους.
Αυτή η παρατήρηση, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.
Ενδέχεται πολλά να είναι τελείως διαφορετικά σε λίγα χρόνια ΚΑΙ ως προς την ελβετική ωρολογοβιομηχανία.

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:23:54 μμ »
Δε θα γίνει τώρα άμεσα η αγορά, επίκειται και ένα ταξιδάκι ευρώπη τέλος Γενάρη οπου και ευελπιστώ να δοκιμάσω και κανα mido που λατρεύω ή και τίποτε άλλο που αγνοώ και μετά θα παρθεί η απόφαση. Οπότε μαζεύω εμπειρίες και γνώση!
Το ξέρω οτι ακούγομαι αιρετικός, αλλά ειλικρινά αυτά τα δυο μου κάτσανε πολύ καλά στο χέρι, ειδικά το τιτόνι είναι εργαλείο για γραφείο και παραλία. Το περελετ αυστηρά για καθημερινό dress και πιο casual αλλά οχι παραλία, αλλά το θεωρώ πανέμορφο και εξαιρετικά πρωτότυπο. Επιμένω να το δείτε από κοντά γιατί από φωτογραφίες είναι άλλο ρολόι.

Για raymond weil απόψεις;

Φαντάσου ...για να μην μας κανει το μαγκα ο πρόεδρος με το σειφ κόκκαλο ... Το πρώτο μου ρολοι οβερ 5κ ηταν ενα zenith defy classic open chrono....το οποίο σε κάποια φάση του ταξιδιού εγινε τραμπα με ενα ζεζε ρεβερσο οχταήμερο...το οποίο και δεν το διώχνω ποτέ ή τουλαχιστον ετσι λεω...λολολ

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:28:07 μμ »

Ποιός δεν πλήρωνε για διαφημίσεις στην ΕΛΛΑΔΑ; η Πελερέ;

Για να θυμηθούμε λίγο τι τιμή ζητούσε η πτωχή, πλην τιμία, Πελερέ...
Ρε Σπύρο, σε όλες σου τις μέχρι τώρα δημοσιεύσεις, την πέθανες την εταιρία !...   :dielaughing:   :lol:

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
Αγορα ρολογιου εως 1.500 ευρω
« Απάντηση #119 στις: Δεκέμβριος 31, 2016, 08:31:31 μμ »
Ρε Σπύρο, σε όλες σου τις μέχρι τώρα δημοσιεύσεις, την πέθανες την εταιρία !...   :dielaughing:   :lol:

Πελέ-ρε

Όλοι είμαστε φαν του Πελέ!!

Εντιτ: εκτός ισως του Καρτεο που θα ισχυριστεί οτι ο Κούλης ήξερε περισσότερα καντάρια μπάλα ...