Ναι, εκτός από τον Αλέξη το έχει και ο Άρης (κουμπάρος) και ο Χάρης (καλλιτέχνης).
Κατά τ΄άλλα, αντιλαμβάνεσαι ότι μεταξύ τέτοιων επιλογών, ό,τι ακούσεις θα είναι 100% προσωπικές μικρο-απόψεις.
Εννοώ ότι μιλάς για 3 classic ρολόγια, υψηλής ποιότητας, υψηλής μεταπώλησης (με το explorer II να υπολείπεται σε σχέση με τα άλλα δύο), υψηλής αναγνωρισημότητας κλπ. κλπ. κλπ.
Και λογικά το έχεις καραψάξει το θέμα (κάτι dress δεν κοιτούσες by the way ?).
Οπότε η καραπροσωπική μου γνώμη είναι η εξής:
Το explorer II δεν μου αρέσει. Έτσι απλά. Μου φαίνεται τεράστιο καθώς τυγχάνει 42-άρι και αρκετά λεπτό (για το στύλ του). Το ότι το έχει ο Βίκτωρας θα μπορούσε να κλείσει αμέσως τη συζήτηση, αλλά το έχουν και άλλοι, σοβαροί άνθρωποι, οπότε θεωρώ την κτήση/χρήση του από το Βίκτωρα ως μία κακιά στιγμή για τη Rolex και συνεχίζω παρακάτω...
Το Sea Dweller είναι όντως ό,τι πιο κοντά σε κάσα σε σχέση με τα 5-ψήφια. Το έχω χαζέψει ουκ ολίγες φορές από κοντά (του Άρη και του Χάρη) και είναι πανεμορφοκαταπληκτικό. Αυτό που με "χάλασε" είναι το ύψος του. Είναι ογκώδες ρολόϊ για να το φοράω ΕΓΩ κάθε μέρα και κάθε ώρα. Για εσένα βέβαια που φοράς το ΜΜ και ως dress, μπορεί αυτό να μη σε απασχολήσει καθόλου. Οπότε πιθανόν να είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.
Το Hulk είναι, όπως έχω ξαναγράψει, το μόνο από τα "καινούργια" για το οποίο θα σκεφτόμουν να δώσω το 16610 μου. Το -κατά τη γνώμη μου- "πρόβλημα" της καινούργιας κάσας, χάνεται από την ιδιαιτερότητα του χρώματος. Πιο "ψαγμένο", πιο ιδιαίτερο, δεν το βλέπεις συχνά, θεωρώ ότι λόγω ιδιαιτερότητας δε θα το βαρεθείς. Φυσικά το Sea Dweller είναι πιο "εύκολο" να φορεθεί με τα πάντα.
Συμπέρασμα:
Επειδή το ύψος του SD δε θα σου δημιουργήσει (λογικά) θέμα, το βλέπω σαν την καλύτερη επιλογή για εσένα.
Επειδή όπως αντιλαμβάνεσαι έχω κάνει μακράν την καλύτερη ανάλυση και σου έχω δώσει τη σωστή κατεύθυνση, θα μου πάρεις το Hulk για Χριστουγεννιάτικο δώρο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλοφόρετο το SD