Γιαννη,πιστευω οτι πρεπει να μπηκαμε στον κοσμο του ρολογιου περιπου την ιδια περιοδο,2 χρονια και κατι.
Και μενα με τρωει λιγο τωρα που ερχονται γιορτες και τελειωνω και απο μια δουλεια,να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου καποιο ωραιο ρολοι.Σκεφτομαι οτι λιγη υπομονη θα ηταν καλη στην περιπτωση μου,γιατι με το ψαξιμο και την ενασχοληση,ιντερνετ κτλ,διαμορφωνω σιγσ σιγα και την εικονα του υφους ρολογιου που με συγκινει,ωστε να κινηθω καταλληλως οταν μπορω.
Ολα αυτα στη θεωρια,γιατι στην πραξη μπορει να ενδωσω και να παρω κατι σα παιδι και γω μεχρι τοτε !
Τελοσπαντων,αν υπαρχει καποιο στυλ ρολογιου που σε τραβαει,με τον καιρο μπορεις να βαζεις στην ακρη και οταν ερθει η στιγμη,και με διαμορφωμενη αποψη και οικονομικη ανεση βεβαια,τα δινεις σε εναν πιο υψηλο στοχο.
Βεβαια μπορεις να παρεις και πιο προσιτα στο ταξιδι σε αυτο το ομορφο χομπι,και να χτιζεται ετσι μια ωραια συλλογη.
Ετσι,κατα τη γνωμη μου,βαλε τα κατω πριν δωσεις πολλα χρηματα,να δεις τι στυλ ρολογιου σε τραβαει,μπορει να αξιζει λιγη υπομονη.