Αποστολέας Θέμα: Longines Heritage... αλλά ποιό??  (Αναγνώστηκε 61812 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: Longines Heritage... αλλά ποιό??
« Απάντηση #220 στις: Νοέμβριος 25, 2016, 11:49:17 μμ »
Dress-ίζει και κλασικιζει πολυ, σε περιοριζει καθως απαιτει συγκεκριμενο ντυσιμο αν θες να το συνδυαζεις σωστα...Θα προτιμουσα καποιο απ τον αρχικο σου στοχο..
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 12:09:35 πμ »
Dress-ίζει και κλασικιζει πολυ, σε περιοριζει καθως απαιτει συγκεκριμενο ντυσιμο αν θες να το συνδυαζεις σωστα...Θα προτιμουσα καποιο απ τον αρχικο σου στοχο..

Αχ παιδια δε ξερω γιατι εδω στο mywatch τετοιου στυλ ρολογια δεν εχουν περαση....

Ειναι τοσο ωραια,και τη σημερον ημερα φοριουνται τοσο πολυ,και απο νεαρες ηλικιες...Ειδικα το λιτο λευκο καντραν με το καφε λουρακι οπως αυτο το B&M ειναι κλασικο στυλ που παει με τα παντα,απο βερμουδα και πολο μπλουζακι,μοκασινι χαλαρο ή casual αθλητικο παπουτσακι το καλοκαιρι,και το χειμωνα με τζινακι,πουλοβερακι κτλ... μια χαρα παει και με casual ντυσιματακια.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 12:27:15 πμ »
Και sneakers με κουστουμι βλεπεις δεν σημαινει ομως οτι παει...Θα βαλεις το δερματινο λουρακι καλοκαιριατικα με αθλητικο και βερμουδα? Αποψη μου αλλα δεν πηγαινει...Βεβαια οπως νιωθει κανεις, το γουστο ειναι υποκειμενικο.. ;)
I have a weakness for watches. I have to stop myself buying more.

Tom Jones

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 12:36:50 πμ »
Και sneakers με κουστουμι βλεπεις δεν σημαινει ομως οτι παει...Θα βαλεις το δερματινο λουρακι καλοκαιριατικα με αθλητικο και βερμουδα? Αποψη μου αλλα δεν πηγαινει...Βεβαια οπως νιωθει κανεις, το γουστο ειναι υποκειμενικο.. ;)

Πως δε πηγαινει,μα ειναι και πολυ της μοδας τα τελευταια χρονια το λιτο ρολοι με λουρακι,συνεχεια τα βλεπω,χειμωνα καλοκαιρι. Και μαλιστα το 14' και φετος το 16' δουλεψα ημερησιος φυλακας σε μουσεια και αρχαιολογικους τοπους και εχουν περασει απο τα ματια μου χιλιαδες ατομα απο ολο τον κοσμο,καθε ηλικιας.Και φυσικα μου αρεσε να παρατηρω τι ρολογια φορουν οι αντρες.

Αθλητικο-casual παπουτσι,οχι πολυχρωμο training κτλ,αυτο εννοουσα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 12:43:36 πμ »

Πως δε πηγαίνει..
Ασφαλώς και πηγαίνει.
Μάλιστα είναι και ό,τι καλύτερο αν θέλει κανείς να ξεχωρίσει.  ;)

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 12:50:17 πμ »
Η αληθεια ειναι βεβαια πως ειμαι και προκατειλημμενος με το συγκεκριμενο στυλ σαν αυτο του B&M και τη γνωμη μου Γιαννη μην την παρεις και τοσο σοβαρα λογω αυτου :)

Αυτο το στυλ ρολογιων ειναι τα αγαπημενα μου,και η γνωμη μου δεν ειναι οντως τοσο αντικειμενικη. :)

Αποσυνδεδεμένος GiannisTissot

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Νοέμβριος 26, 2016, 03:05:44 πμ »
Η αληθεια ειναι βεβαια πως ειμαι και προκατειλημμενος με το συγκεκριμενο στυλ σαν αυτο του B&M και τη γνωμη μου Γιαννη μην την παρεις και τοσο σοβαρα λογω αυτου :)

Αυτο το στυλ ρολογιων ειναι τα αγαπημενα μου,και η γνωμη μου δεν ειναι οντως τοσο αντικειμενικη. :)
  παντα ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες και σας ευχαριστω ολους για αυτες... Τώρα στο θεμα μας θα παω να το δω θα το φορεσω αν και φοβαμαι οτι και αυτο θα χασει μπροστα στο λλδ. Κολλημα βλεπεις...
Αν και οπως εχω ξαναπει ειμαι κι εγω πολυ του κλασικου στιλ και μου παει κ θα το φορουσα και με απλο καζουαλ ντυσιμο.

Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The front tells the time and the back tells the story.

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 03:50:57 μμ »
Επειδή ξέρω πως αγωνιάτε για την κατάληξη του θέματος (στα μεζεά σας που λέει κι ο Ζουράρις, αλλά οκ...) σας ενημερώνω πως σήμερα είδα τα Baume & Mercier που είχα ποστάρει παραπάνω και απλά δε μου γέμιζαν το μάτι... δε λέω ωραία κλασικά σχέδια, πολύ καλά ποιοτικά ως κατασκευές, αναλογικά με την τιμή τους πάντα, όμως δεν ξέρω κάτι το απλό 40άρι καντράν κάτι το κλασικό σχέδιο δε με ενθουσίασαν κ τόσο.... πχ. ενώ φορούσα σακάκι κλπ. το λλδ έδειχνε χίλιες φορές καλύτερο στα δικά μου μάτια.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 04:26:23 μμ »
Ε μα βρε Γιάννη. Παρ' τη λουλουδού να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσύ. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια σε λέω. :D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 05:07:47 μμ »
Ε μα βρε Γιάννη. Παρ' τη λουλουδού να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσύ. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια σε λέω. :D
:laola: :cheers:

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 05:14:24 μμ »
Αστον Γιάννη μην τον ακούς! Το ταξίδι μετράει! Ο Χάρης δυο χρόνια τωρα ψάχνει μπλε καταδυτικό...τυχαίο; Δεν νομιζω...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 05:20:33 μμ »
Αστον Γιάννη μην τον ακούς! Το ταξίδι μετράει! Ο Χάρης δυο χρόνια τωρα ψάχνει μπλε καταδυτικό...τυχαίο; Δεν νομιζω...

Sent from my iPhone using Tapatalk
αχαααχααααααα μα κι εγω της ιδιας σχολης ειμαι! του ταξιδιου... τι το ειδα μ'αρεσε αντε το πηραμε σε δεκα μερες.... ετσι δε λεει!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 07:38:24 μμ »
Επειδή ξέρω πως αγωνιάτε για την κατάληξη του θέματος (στα μεζεά σας που λέει κι ο Ζουράρις, αλλά οκ...) σας ενημερώνω πως σήμερα είδα τα Baume & Mercier που είχα ποστάρει παραπάνω και απλά δε μου γέμιζαν το μάτι... δε λέω ωραία κλασικά σχέδια, πολύ καλά ποιοτικά ως κατασκευές, αναλογικά με την τιμή τους πάντα, όμως δεν ξέρω κάτι το απλό 40άρι καντράν κάτι το κλασικό σχέδιο δε με ενθουσίασαν κ τόσο.... πχ. ενώ φορούσα σακάκι κλπ. το λλδ έδειχνε χίλιες φορές καλύτερο στα δικά μου μάτια.

Μας τα εχεις κανει τα μεζεα (τα δικα μας οχι του Ζουρλαρη) τουμπανο επι 5.
Παρε ρε παιδακι μου κατι να κλεισει το θεμα να ησυχασουμε επιτελους.
Βεβαια εδω που τα λεμε σιγα μην παρεις κατι :P

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 07:48:50 μμ »
Πω πω Γιάννη. Τα μισά να μου 'λεγε.....
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 07:51:10 μμ »
Πω πω Γιάννη. Τα μισά να μου 'λεγε.....
Τα λεω απο αποσταση. Εκ του ασφαλους.
Σιγα μην του τα ελεγα απο κοντα ::)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Δεκέμβριος 09, 2016, 08:10:56 μμ »
Τα λεω απο αποσταση. Εκ του ασφαλους.
Σιγα μην του τα ελεγα απο κοντα ::)
μπααα μη το λες τιποτα δε θα σου κανα.... πάντως κάτι θα πάρω έχω λίγες μέρες ακόμα!