Αποστολέας Θέμα: Panerai η Alfa Romeo ; Δίλημμα, θελει σκεψη.  (Αναγνώστηκε 25680 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Panerai η Alfa Romeo ; Δίλημμα, θελει σκεψη
« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 12, 2016, 09:07:23 μμ »
Το ερώτημα Πανο ειναι, να βαλω στα λεφτά που θα μου δώσει η ασφαλιστική καμμια 10 κ ακομα και να πάρω την άλφα; Η με τα λεφτά αυτα να πάρω ενα αυτοκινητο παρόμοιας αξίας και να μη βαλω μια και να μου μείνουν για το πανερι.
Και βεβαια ανάλογα με την απόφαση ,να κινήσω τα νήματα για επισκευή η για καταστροφή.
Εκτος αν φτιαχτεί και πουληθεί αμέσως,αλλα ετσι μαλλον θα εχω χασούρα.

Απ οτι καταλαβαίνω λοιπον η δική σου γνωμη ειναι να ερθει μια η αλλη και να μείνουν τα χρηματα και,για,το πανερι.!! :laola:

Οποτε κακώς εμπλέκεις το ατύχημα, αφού στο μυαλό σου ειναι να πάρεις αυτοκίνητο (spider , το οποίο και παρεμπιπτόντως αναφέρεις στο αρχικό ποστ).
Κάνοντας αυτά που πρέπει επανέρχεσαι στην προτερα (αυτοκινητιστική) κατάσταση της Λίτσας, σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Έχεις τα λεφτά του ρολογιού στην άκρη και προβληματίζεσαι αν πρέπει να πάρεις ρολόι ή αυτοκίνητο.

Οποτε σε αυτή την περίπτωση η απάντηση μου και παλι ειναι αρνητική, ιδίως στην περίπτωση σου (3ο ή 4ο αυτοκίνητο απόλαυσης Σαββατοκύριακου). Για να μην μακρηγορώ, όπως είπε ο Κένταυρος το 1/10 θα σου μείνει απο τα λεφτά για το αυτοκίνητο, αν ειδικά ειναι και 2λιτρο+, θέλεις ένα 1500-2000 € το χρόνο μόνο για να το κοιτάς να κάθεται. Το ρολόι ακόμα και αν δεν το βάλεις ποτέ και ειναι στην θυρίδα, είτε έχεις τα λεφτά μετρητά στην θυρίδα είτε το ρολόι ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Στην χειρότερη περίπτωση με το που θα το βάλεις για πώληση τα λεφτά του τα έχεις με την μια.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Panerai η Alfa Romeo ; Δίλημμα, θελει σκεψη.
« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 12, 2016, 11:14:26 μμ »
Σπύρο επανέρχομαι...
Θέλεις αυτοκίνητο για εσένα ή για τη Λίτσα;
Αν θέλεις για τη Λίτσα πάρτης αυτό:

Αν μου πεις ότι η Λίτσα προτιμάει τη Spider από το mini το cabrio για να κάνει τη δουλειά της και το κέφι της, θα την πάρω απευθείας τηλέφωνο να συνεννοηθώ μαζί της  :P :P :P

Μικρό, στυλάτο, από σβέλτο μέχρι "θηρίο" αν θέλεις, βρίσκεις και μτχ σε μία χαρά κατάσταση.
Νταξ' καλές οι Alfa, αλλά ας μην τον κάνουμε και θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 12, 2016, 11:22:37 μμ »
Πανέρι.

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 12, 2016, 11:27:11 μμ »
Mini cabrio

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 12, 2016, 11:29:15 μμ »
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Panerai η Alfa Romeo ; Δίλημμα, θελει σκεψη
« Απάντηση #45 στις: Αύγουστος 12, 2016, 11:39:17 μμ »

Οποτε κακώς εμπλέκεις το ατύχημα, αφού στο μυαλό σου ειναι να πάρεις αυτοκίνητο (spider , το οποίο και παρεμπιπτόντως αναφέρεις στο αρχικό ποστ).
Κάνοντας αυτά που πρέπει επανέρχεσαι στην προτερα (αυτοκινητιστική) κατάσταση της Λίτσας, σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Έχεις τα λεφτά του ρολογιού στην άκρη και προβληματίζεσαι αν πρέπει να πάρεις ρολόι ή αυτοκίνητο.

Οποτε σε αυτή την περίπτωση η απάντηση μου και παλι ειναι αρνητική, ιδίως στην περίπτωση σου (3ο ή 4ο αυτοκίνητο απόλαυσης Σαββατοκύριακου). Για να μην μακρηγορώ, όπως είπε ο Κένταυρος το 1/10 θα σου μείνει απο τα λεφτά για το αυτοκίνητο, αν ειδικά ειναι και 2λιτρο+, θέλεις ένα 1500-2000 € το χρόνο μόνο για να το κοιτάς να κάθεται. Το ρολόι ακόμα και αν δεν το βάλεις ποτέ και ειναι στην θυρίδα, είτε έχεις τα λεφτά μετρητά στην θυρίδα είτε το ρολόι ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Στην χειρότερη περίπτωση με το που θα το βάλεις για πώληση τα λεφτά του τα έχεις με την μια.

Πανο αν δεν γινότανε το ατύχημα,τουλαχιστον τη συγκεκριμένη στιγμή δεν θα σκεφτομουνα την αγορα αυτοκινητου. Αρχίζει και μπαίνει θεμα απο τη στιγμή που πιθανότατα θα ερθει στα χέρια μου ενα ποσο για το αυτοκινητο ( εάν δεν ειναι συμφέρουσα η επισκευή του), το οποιο πρεπει να διαχειριστώ για να αντικατασταθεί η μούσα.
Τα χρηματα αυτα λοιπον, μαζι με τα χρηματα του πανεριου,μου επιτρέπουν την αγορα μιας σπαιντερ.
Αντίθετα μονο τα χρηματα του πανεριου η μονο της αποζημίωσης , δεν φτάνουν.
Γι αυτο μπλέκω το ατύχημα.

Παντως εγινες σαφής οτι εισαι αρνητικός στην αγορα αυτοκινητου και θετικός για το πανερι. :smt023

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 12, 2016, 11:42:53 μμ »
Πρόεδρε, εντελώς

:offtopic :offtopic

Πρόεδρε μου θυμίζεις το γιό μου, που δεν του αρέσουν φαγητά που δεν έχει ΚΑΝ δοκιμάσει...
Ο γιός μου όμως είναι 9 χρονών  :D :D :D
Εγώ είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω.
Πανέμορφη η Spider, απλά νομίζω ότι είναι εντελώς ακατάλληλη για τη χρήση που περιγράφεις.

Εάν, λόγω κάποιας ιδιαιτερότητας ( :P ) δεν μπορείς να πάρεις άλλο αυτοκίνητο εκτός Alfa Romeo, μία ΜΙΤΟ θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή.

Τέσπα, ό,τι και να αποφασίσεις, καλόστριφτο από τώρα. Απλά ελπίζω να μην με πετύχεις πουθενά στο δρόμο με το "S" και στεναχωρεθείς :lol:

Παρεπιπτόντως στο ερώτημα "αυτοκίνητο ή ρολόϊ", εάν και εφόσον υπάρχουν μεταφορικές ανάγκες, δεν αντιλαμβάνομαι την τοποθέτηση "ρολόϊ επειδή δε χάνει την αξία του". Εκτός αν κάποιος από εμάς πηγαίνει στη δουλειά του καβάλα στο...ρολόϊ του.
Τότε να μου πείτε και εμένα το κόλπο παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Αύγουστος 13, 2016, 12:05:46 πμ »
Πρόεδρε μου θυμίζεις το γιό μου, που δεν του αρέσουν φαγητά που δεν έχει ΚΑΝ δοκιμάσει...
Ο γιός μου όμως είναι 9 χρονών  :D :D :D
Εγώ είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω.
Πανέμορφη η Spider, απλά νομίζω ότι είναι εντελώς ακατάλληλη για τη χρήση που περιγράφεις.

Εάν, λόγω κάποιας ιδιαιτερότητας ( :P ) δεν μπορείς να πάρεις άλλο αυτοκίνητο εκτός Alfa Romeo, μία ΜΙΤΟ θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή.

Τέσπα, ό,τι και να αποφασίσεις, καλόστριφτο από τώρα. Απλά ελπίζω να μην με πετύχεις πουθενά στο δρόμο με το "S" και στεναχωρεθείς :lol:

Παρεπιπτόντως στο ερώτημα "αυτοκίνητο ή ρολόϊ", εάν και εφόσον υπάρχουν μεταφορικές ανάγκες, δεν αντιλαμβάνομαι την τοποθέτηση "ρολόϊ επειδή δε χάνει την αξία του". Εκτός αν κάποιος από εμάς πηγαίνει στη δουλειά του καβάλα στο...ρολόϊ του.
Τότε να μου πείτε και εμένα το κόλπο παρακαλώ.

Ξεκινάω απο το τέλος.
Η τοποθέτηση των φίλων "ρολοι και οχι αυτοκινητο", δεν εχει να κανει με την αγορα ρολογιού και οχι αυτοκινητου, αλλα και των δυο. Απλα το αυτοκινητο να ειναι της ίδιας αξίας ,ούτως  ωστε  τα επιπλέον χρηματα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το πανερι.
Οποτε θα πηγαίνει με το αυτοκινητο στην υπηρεσία της η Λιτσα και οχι πανω στο ρόλεξακι της,απλα δεν θα ειναι σπαιντερ.

Τωρα στο ειδικότερο θεμα μας,το,αυτοκινητο. Οπως γνωρίζεις εχω αρκετά μεγαλη λόξα με δαύτα ,με αποτελεσμα να εχω οδηγήσει πολλα. Έχοντας τα κολλήματα μου,εξακολουθώ να πιστεύω οτι κανενα δικινητο αυτοκινητο δεν εχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορα απο μια Alfa. Μιλώντας βεβαια για κατηγορίες αυτοκινήτων και τιμών που μπορω να προσεγγίσω. Γνωμη μου αυτη και επίτρεψε μου να συνεχίσω να την εχω.
Επισης σε ολα τα πραγματα, μπαίνει και ο παράγων ομορφιά. Τουλαχιστον προσωπικά με επηρεάζει αρκετά. Εκει λοιπον, πραγματικα δεν νομιζω οτι μπορει καν να υπαρχει σύγκριση,απλα ειναι ασυναγώνιστη !!!!

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 13, 2016, 12:52:49 πμ »
Το αυτοκίνητο προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Απο Alfa Romeo:

Εναλλακτικά:

Vangelis (aka IronHawk)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 13, 2016, 01:27:24 πμ »
Ξεκινάω απο το τέλος.
Η τοποθέτηση των φίλων "ρολοι και οχι αυτοκινητο", δεν εχει να κανει με την αγορα ρολογιού και οχι αυτοκινητου, αλλα και των δυο. Απλα το αυτοκινητο να ειναι της ίδιας αξίας ,ούτως  ωστε  τα επιπλέον χρηματα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το πανερι.
Οποτε θα πηγαίνει με το αυτοκινητο στην υπηρεσία της η Λιτσα και οχι πανω στο ρόλεξακι της,απλα δεν θα ειναι σπαιντερ.

Τωρα στο ειδικότερο θεμα μας,το,αυτοκινητο. Οπως γνωρίζεις εχω αρκετά μεγαλη λόξα με δαύτα ,με αποτελεσμα να εχω οδηγήσει πολλα. Έχοντας τα κολλήματα μου,εξακολουθώ να πιστεύω οτι κανενα δικινητο αυτοκινητο δεν εχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορα απο μια Alfa. Μιλώντας βεβαια για κατηγορίες αυτοκινήτων και τιμών που μπορω να προσεγγίσω. Γνωμη μου αυτη και επίτρεψε μου να συνεχίσω να την εχω.
Επισης σε ολα τα πραγματα, μπαίνει και ο παράγων ομορφιά. Τουλαχιστον προσωπικά με επηρεάζει αρκετά. Εκει λοιπον, πραγματικα δεν νομιζω οτι μπορει καν να υπαρχει σύγκριση,απλα ειναι ασυναγώνιστη !!!!

ΟΚ, φυσικα και ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα "κολλήματα" του.
Περί αισθητικής δε διαφωνώ, η spider είναι πανέμορφη.
Περί συμπεριφοράς διαφωνώ, αλλά επειδή (πιστεύω ότι) δε θα μου ζητήσεις δανεικά, προφανώς θα επιλέξεις αυτό που προτιμάς ;)

Περί των δύο option: ακριβό αυτοκίνητο & όχι PANERAI ή πιο οικονομικό αυτοκίνητο & PANERAI, θα ταχθώ υπέρ της αγοράς ενός καλού αυτοκινήτου που θα κάνεις κέφι να οδηγείς.
PANERAI έχεις αρκετά για να φοράς ένα κάθε μέρα. Θα σε ευχαριστήσει τόσο πολύ η απόκτηση ενός ακόμα ρολογιού παρεμφερούς μάλιστα με αυτά που ήδη έχεις;
Θα σου δώσει τόση ευχαρίστηση μετά τον πρώτο μήνα τα "καλοφόρετα", "ρολογάρα" κλπ. κλπ. κλπ.
Και αυτό βέβαια εσύ το ξέρεις καλύτερα.

Για εμένα η ευχαρίστηση ενός ρολογιού πηγάζει μέσα από τη συνεχή χρήση του & όχι την κτήση του, την αποθήκευση του & την περιοδική (ή σπάνια) χρήση του.

Οπότε: καλοτάξιδη η Spider :up:
Ελπίζω  τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν  να είναι κόκκινη !!!

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αύγουστος 13, 2016, 06:18:40 πμ »
Κιτρινη δεν βγαινει?
 :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αύγουστος 13, 2016, 08:26:14 πμ »

ΟΚ, φυσικα και ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα "κολλήματα" του.
Περί αισθητικής δε διαφωνώ, η spider είναι πανέμορφη.
Περί συμπεριφοράς διαφωνώ, αλλά επειδή (πιστεύω ότι) δε θα μου ζητήσεις δανεικά, προφανώς θα επιλέξεις αυτό που προτιμάς ;)

Περί των δύο option: ακριβό αυτοκίνητο & όχι PANERAI ή πιο οικονομικό αυτοκίνητο & PANERAI, θα ταχθώ υπέρ της αγοράς ενός καλού αυτοκινήτου που θα κάνεις κέφι να οδηγείς.
PANERAI έχεις αρκετά για να φοράς ένα κάθε μέρα. Θα σε ευχαριστήσει τόσο πολύ η απόκτηση ενός ακόμα ρολογιού παρεμφερούς μάλιστα με αυτά που ήδη έχεις;
Θα σου δώσει τόση ευχαρίστηση μετά τον πρώτο μήνα τα "καλοφόρετα", "ρολογάρα" κλπ. κλπ. κλπ.
Και αυτό βέβαια εσύ το ξέρεις καλύτερα.

Για εμένα η ευχαρίστηση ενός ρολογιού πηγάζει μέσα από τη συνεχή χρήση του & όχι την κτήση του, την αποθήκευση του & την περιοδική (ή σπάνια) χρήση του.

Οπότε: καλοτάξιδη η Spider :up:
Ελπίζω  τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν  να είναι κόκκινη !!!

Προτιμώ το 3ο ή το 4ο χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!!!!!
Ειδικά το 4ο στην κατάσταση που είναι στην φωτογραφία απλά .............

Sent from my iPad using Tapatalk
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αύγουστος 13, 2016, 09:18:55 πμ »
Η Λιτσα 155, ο Πετρης GT κι εσυ την καμπριο. Μια χαρα σε βρισκω. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θα υπαρχει πλεον μικρο αυτοκινητο στην οικογενεια. Παντα βεβαια υπαρχει και το punto του μπαμπα, οποτε βουρ για την spider.
Για το πανερι ξεκινα να διωχνεις απο τα υπαρχοντα...

Φιλικα Γιωργος

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Αύγουστος 13, 2016, 10:40:30 πμ »
Σπύρο κοίτα και κανένα τέτοιο:

Δεν κυκλοφορούν πολλά, αλλά είναι καλό.
Μπορεί να πετύχεις κανένα σε καλή τιμή :p

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Αύγουστος 13, 2016, 10:55:30 πμ »

Αυτό ειναι από τα πιο αγαπημένα μου και σχετικά προσιτό στην αγορά του, σαν μεταχειρισμένο.
Το θέμα ειναι πως το κυκλοφορείς σήμερα αφου αυτο παίρνει βενζίνη σούπερ ;!;!

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αύγουστος 13, 2016, 11:05:32 πμ »
Και πεφτω πρωι πρωι σ'αυτό :lol:
Σπύρο κανας γνωστός σου;;;

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Αύγουστος 13, 2016, 01:15:47 μμ »
Πανέριιιιιιι.

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αύγουστος 13, 2016, 01:21:56 μμ »
Πανέριιιιιιι.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αύγουστος 13, 2016, 01:29:35 μμ »
Να πάρεις αυτό Σπάϊρους:

Βέβαια το ρολόϊ αυτό επιβάλλεται σαν συνδυασμός!!!!!
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αύγουστος 13, 2016, 02:24:23 μμ »
Μακάρι να υπήρχε αντίστοιχη αναβάθμιση/ανανέωση/καινοτομία στα ρολόγια όπως απο 430 σε 458...