Ξεκινάω απο το τέλος.
Η τοποθέτηση των φίλων "ρολοι και οχι αυτοκινητο", δεν εχει να κανει με την αγορα ρολογιού και οχι αυτοκινητου, αλλα και των δυο. Απλα το αυτοκινητο να ειναι της ίδιας αξίας ,ούτως ωστε τα επιπλέον χρηματα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το πανερι.
Οποτε θα πηγαίνει με το αυτοκινητο στην υπηρεσία της η Λιτσα και οχι πανω στο ρόλεξακι της,απλα δεν θα ειναι σπαιντερ.
Τωρα στο ειδικότερο θεμα μας,το,αυτοκινητο. Οπως γνωρίζεις εχω αρκετά μεγαλη λόξα με δαύτα ,με αποτελεσμα να εχω οδηγήσει πολλα. Έχοντας τα κολλήματα μου,εξακολουθώ να πιστεύω οτι κανενα δικινητο αυτοκινητο δεν εχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορα απο μια Alfa. Μιλώντας βεβαια για κατηγορίες αυτοκινήτων και τιμών που μπορω να προσεγγίσω. Γνωμη μου αυτη και επίτρεψε μου να συνεχίσω να την εχω.
Επισης σε ολα τα πραγματα, μπαίνει και ο παράγων ομορφιά. Τουλαχιστον προσωπικά με επηρεάζει αρκετά. Εκει λοιπον, πραγματικα δεν νομιζω οτι μπορει καν να υπαρχει σύγκριση,απλα ειναι ασυναγώνιστη !!!!
ΟΚ, φυσικα και ο καθένας έχει τη γνώμη του και τα "κολλήματα" του.
Περί αισθητικής δε διαφωνώ, η spider είναι πανέμορφη.
Περί συμπεριφοράς διαφωνώ, αλλά επειδή (πιστεύω ότι) δε θα μου ζητήσεις δανεικά, προφανώς θα επιλέξεις αυτό που προτιμάς

Περί των δύο option: ακριβό αυτοκίνητο & όχι PANERAI ή πιο οικονομικό αυτοκίνητο & PANERAI, θα ταχθώ υπέρ της αγοράς ενός καλού αυτοκινήτου που θα κάνεις κέφι να οδηγείς.
PANERAI έχεις αρκετά για να φοράς ένα κάθε μέρα. Θα σε ευχαριστήσει τόσο πολύ η απόκτηση ενός ακόμα ρολογιού παρεμφερούς μάλιστα με αυτά που ήδη έχεις;
Θα σου δώσει τόση ευχαρίστηση μετά τον πρώτο μήνα τα "καλοφόρετα", "ρολογάρα" κλπ. κλπ. κλπ.
Και αυτό βέβαια εσύ το ξέρεις καλύτερα.
Για εμένα η ευχαρίστηση ενός ρολογιού πηγάζει μέσα από τη συνεχή χρήση του & όχι την κτήση του, την αποθήκευση του & την περιοδική (ή σπάνια) χρήση του.
Οπότε: καλοτάξιδη η Spider

Ελπίζω τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν να είναι κόκκινη !!!

Sent from my i-phone, using my fingers