Αποστολέας Θέμα: αγγελιες πωλησης  (Αναγνώστηκε 18736 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
αγγελιες πωλησης
« στις: Αύγουστος 24, 2015, 05:20:44 μμ »
Ποτε επιτελους θα γινει η κινηση απο τους μοδερατορες να σταματησει ο βιασμος αγγελιων απο καθε λογης σχολια?
Γιατι' αυτο που ,ενω ολοι το γνωριζουμε,κανουμε τα στραβα ματια και μεχρι ποτε??
Σημερινο παραδειγμα η αγγελια του maestro,επιτελους καντε κατι κυριοι.
Και ειναι επισης λυπηρο,μιλωντας για την συγκεκριμενη αγγελια,ο πωλητης να ανεβαζει την τιμη ετσι,στην κοντρα για οτι του εκαναν,ειναι λαθος.
Οι τιμες σε μια αγγελια μπορουν να πηγαινουν ΜΟΝΟ προς τα κατω.Εαν ο πωλητης θελει να ανεβασει τιμη απλα κλεινει την αγγελια και δημιουργει καινουργια με την νεα υψηλοτερη τιμη.
my 2 cents.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: αγγελιες πωλησης
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 24, 2015, 05:23:45 μμ »
Μιχάλη εγώ νομίζω πως τα 5500 ο μαέστρο το πε για χαβαλε.Τώρα για τον κάθε ένα που μπαίνει και λέει ότι θέλει πράγματι πρέπει να γίνει κάτι.Επίσης και για αυτούς που μπαίνουν και περνάνε αγγελίες νομίζοντας πως είναι το insomnia εδώ.

Φιλικά
Στεργιος

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 24, 2015, 05:54:12 μμ »
Μιχαλη ειναι γεγονος οτι πολλες φορες ο τομεας των αγγελιων μας δημιουργει προβληματα και μας φερνει σε ιδιαιτερα δυσκολη θεση.
Βεβαια νομιζω οτι θα πρεπει ολοι μας να μην ξεχναμε οτι ειναι απλα και μονο ενα κομματι του φορουμ και μαλιστα επικουρικο και να του δινουμε τη σημασια που του αρμοζει..
Ο σκοπος υπαρξης του φορουμ σαφως δεν ειναι η πωληση  ρολογιων,απλα δινεται η δυνατοτητα στα μελη ακολουθωντας καποιους κανονες να δωσουν και να παρουν ρολογια και αξεσουαρ που επιθυμουν.
Θεωρω οτι  παρεμβαση μας,στο μετρο του δυνατου, υπαρχει οπου πρεπει, αν και συμφωνω οτι δεν μας χαρακτηριζει η μεγαλη αυστηροτητα.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση που αναφερεσαι,θεωρω οτι η παρεμβαση που εγινε ηταν απαραδεκτη,οπως απαραδεκτος ειναι γενικοτερα ο σχολιασμος αγγελιων.Βεβαια εδω ακομη περισσοτερο λογω του οτι ηταν και ανακριβης.
Οσο για το γεγονος οτι ο πωλητης ανεβασε την τιμη,εχω την αισθηση οτι το εκανε για το γαμοτο,αλλα και παλι να την ακυρωσει και να ανεβασει αλλη,γραφειοκρατικο μου ακουγεται ;)

Θα θελαμε να ακουσουμε γενικα αν και τι ενοχλει στις αγγελιες και αν υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 24, 2015, 05:57:30 μμ »

Μπλα, μπλα, μπλα...

Θα θελαμε να ακουσουμε γενικα αν και τι ενοχλει στις αγγελιες και αν υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε.

Με ενοχλεί το να μπαίνει ένα super ρολόϊ για πώληση σε καλή τιμή, αλλά να μην έχω λεφτά να το πάρω.
Οπότε Σπύρο, θα μπορούσες να μου χαρίζεις λεφτά όποτε χρειαστεί, για να εμπλουτίσω τη συλλογή μου.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης να μπεις στο "Τι φοράμε σήμερα" που σου αφιέρωσα πρωϊ-πρωϊ ολόκληρη φωτογραφία και να γράψεις "respect" και τέτοια, για να μου ανεβάσεις τη ψυχολογία...

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 24, 2015, 07:40:01 μμ »
Σπυρο ενα και ενα κανουν δυο,τελος.Απαγορευση σχολιασμου αγγελιας ουτε και σαν φιλικο bump.Στη αγγελια επεμβαινει ο κατοχος της και οι mods,κανεις αλλος.
Τωρα για τις 2 τιμες,αστειο του πωλητη οπως ο Στεργιος το δικαιολογησε,νομιζω οτι παραπλανα και χωρατα σε μια αγγελια δεν υπαρχουν,οπως δεν υπαρχουν 2 τιμες σε κανενα ραφι προιοντος.
Οποιος φιλος εχει δει κατι παρομοιο σε ξενα φορα ας μου το πει,ενα αντιστοιχο ειδα καποτε στο ΤΖ και τον μπαναρανε αμεσα.
Τελος και προς αποφυγη καθε παρεξηγησης ΔΕΝ με ενδιαφερει για αγορα το συγκεκριμενο ρολοι.
Μιχαλης
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 24, 2015, 07:56:52 μμ »
Μιχάλη εγώ νομίζω πως τα 5500 ο μαέστρο το πε για χαβαλε.Τώρα για τον κάθε ένα που μπαίνει και λέει ότι θέλει πράγματι πρέπει να γίνει κάτι.Επίσης και για αυτούς που μπαίνουν και περνάνε αγγελίες νομίζοντας πως είναι το insomnia εδώ.

Φιλικά
Στεργιος

Για όνομα του Θεού
φυσικά για χαβαλέ το είπα κ το ρολόι πουλήθηκε ήδη στην αρχική τιμή που έβαλα

Κατά τ' άλλα συμφωνώ με το ποστ του Μιχάλη

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 24, 2015, 08:01:05 μμ »
Σπυρο ενα και ενα κανουν δυο,τελος.Απαγορευση σχολιασμου αγγελιας ουτε και σαν φιλικο bump.Στη αγγελια επεμβαινει ο κατοχος της και οι mods,κανεις αλλος.
Τωρα για τις 2 τιμες,αστειο του πωλητη οπως ο Στεργιος το δικαιολογησε,νομιζω οτι παραπλανα και χωρατα σε μια αγγελια δεν υπαρχουν,οπως δεν υπαρχουν 2 τιμες σε κανενα ραφι προιοντος.
Οποιος φιλος εχει δει κατι παρομοιο σε ξενα φορα ας μου το πει,ενα αντιστοιχο ειδα καποτε στο ΤΖ και τον μπαναρανε αμεσα.
Τελος και προς αποφυγη καθε παρεξηγησης ΔΕΝ με ενδιαφερει για αγορα το συγκεκριμενο ρολοι.
Μιχαλης

Για το σχολιασμό νομιζω οτι συμφωνουμε ολοι οτι δεν πρέπει να υπαρχει.
Θα γινει μια συζήτηση στην ομαδα διαχείρισης και θα τα πουμε.
Τωρα και παντα για τη συγκεκριμένη αγγελια,νομιζω οτι δονουμε μεγαλη σημασία στη δεύτερη τιμη του maestro,προφανως για πλακα το έκανε ,αν και ,προσωπική μου γνωμη παντα,δεν μπορω να καταλάβω γιατι να μην μπορει να αλλάξει μια τιμη είτε προς τα κάτω είτε προς τα πανω.
Αν πέσεις πχ σε εργοστασιακή αύξηση γιατι να μην μπορεις να αναπροσαρμόσεις την τιμη;

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 24, 2015, 09:09:08 μμ »
για μενα προσωπικα οι υπευθυνοι πρεπει να απαγορευσουν στο καθενα να γραφει οτι να ναι στην αγγελια του πωλητη.μονο ο πωλητης να παρεμβαινει!

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 24, 2015, 10:24:38 μμ »
αγγελία χωρίς φωτογραφίες δεν μπορεί να υπάρχει ΙΜΟ

strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 25, 2015, 12:12:18 πμ »

strifteros

Συμφωνώ και επαυξάνω: με φωτογραφίες του υπό πώληση ρολογιού. Λογικά αυτό εννοεί και ο Γιάννης...
Ας υπάρχουν και από το net, αλλά κατ΄εμέ είναι απαραίτητο να εμφανίζεται και το συγκεκριμένο (προς πώληση) ρολόϊ (ή λουρί ή δεν ξέρω-γω-τι...).

Αποσυνδεδεμένος kostantinos

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 25, 2015, 07:21:41 πμ »
αγγελια χωρις φωτο πραγματικες του ρολογιου δεν υπαρχει!αυστηρα για μενα!γραφει ο καθενας οτι πουλαει ρολοι 4000ευρω χωρις φωτο!

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 25, 2015, 08:52:00 πμ »
Συμφωνώ και επαυξάνω: με φωτογραφίες του υπό πώληση ρολογιού. Λογικά αυτό εννοεί και ο Γιάννης...
Ας υπάρχουν και από το net, αλλά κατ΄εμέ είναι απαραίτητο να εμφανίζεται και το συγκεκριμένο (προς πώληση) ρολόϊ (ή λουρί ή δεν ξέρω-γω-τι...).

αγγελια χωρις φωτο πραγματικες του ρολογιου δεν υπαρχει!αυστηρα για μενα!γραφει ο καθενας οτι πουλαει ρολοι 4000ευρω χωρις φωτο!

...  και εμένα με ενοχλεί αυτό με τις φώτο των ρολογιών προς πώληση ...

προσωπικά προσπαθώ τις τελευταίες ημέρες για ένα ρολόι που βρίσκεται στις αγγελίες πώλησης του φόρουμ (δεν έχει φώτο)...

έχω στείλει μέρες τώρα διεύθυνση email  ... περιμένω τώρα ημέρες για να δω φώτο του ρολογιού ... είμαι στην αναμονή ... τόσες ημέρες μόνο και μόνο για να δω το ρολόι ...

..νομίζω οτι πρέπει να κάνετε κάτι με το θέμα των φώτο στις αγγελίες...!!!

πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει πραγματική φώτο του ρολογιού δεν υπάρχει και αγγελία ...

Αποσυνδεδεμένος strifteros

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 25, 2015, 02:20:25 μμ »

strifteros

ακριβώς αυτό εννοώ. ευχαριστώ τον Άγγελο για την διευκρίνηση. Φωτογραφίες του προς πώληση ρολογιού. Είναι τόσο απλό, τόσο ουσιαστικό, τόσο υποβοηθητικό και όμως τόσο...γραμμένο :-(

Strifteros
Τα άλογα στα αυτοκίνητα είναι όπως η μνήμη στον Η/Υ. Θέλεις πάντα παραπάνω. Μήπως ισχύει το ίδιο και για τα ρολόγια?

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 26, 2015, 10:42:42 πμ »
νομιζω κι εγω οτι οι φωτος ειναι απαραιτητες.

οπως επισης και καποιες λεπτομερειες παραπανω οσον αφορα ημερομηνια αγορας, αριθμος ιδιοκτητων.
πραγματα που σπανια αναφερονται.
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 26, 2015, 11:29:35 πμ »
νομιζω κι εγω οτι οι φωτος ειναι απαραιτητες.

οπως επισης και καποιες λεπτομερειες παραπανω οσον αφορα ημερομηνια αγορας, αριθμος ιδιοκτητων.
πραγματα που σπανια αναφερονται.

Στα παραπάνω να προσθέσουμε και την χρονομετρία;
Γιατί όχι, να μην αναφέρει ο πωλητής αν το ρολόι πηγαίνει μπροστά ή πίσω και πόσο;

Δεν είναι όπως όταν ένα ρολόι αγοράζεται καινούργιο από κατάστημα.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 26, 2015, 11:39:32 πμ »
για μένα τα παρακάτω καλύπτουν απόλυτα μια αγγελία πώλησης μαζί με καλές φωτογραφίες του προς πώληση ρολογιού

Up for sale is a Rolex 14060M Submariner No Date COSC Dial

V Serial

New Condition/ Protective Plastics are in place

Comes with:
Bezel Protector
Both Hangtags
Submariner Instructions
Rolex Box
Warranty Card is Named and Dated

PRICE : $7,075.00

Overnight Shipping and Insurance is included in the .....

Fedex Global Priority Shipping available at actual cost.

Payment by BANK WIRE or Paypal +fees

I am located in Orlando, Florida and will welcome a face to face transaction

Many well known references are available.

Email all questions to

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 26, 2015, 11:50:28 πμ »
Γιατί όχι, να μην αναφέρει ο πωλητής αν το ρολόι πηγαίνει μπροστά ή πίσω και πόσο;

εφοσον ειναι μεσα σε ανεκτα ορια, εμενα προσωπικα δεν με πειραζει αν ενα ρολοι ειναι στο -2sec/day ή στο +10sec/day.

φυσικα το να πουλαει καποιος COSC το οποιο να ειναι -+30sec/day και να μην το αναφερει ειναι απαραδεκτο.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 26, 2015, 12:39:30 μμ »

εφοσον ειναι μεσα σε ανεκτα ορια, εμενα προσωπικα δεν με πειραζει αν ενα ρολοι ειναι στο -2sec/day ή στο +10sec/day.

φυσικα το να πουλαει καποιος COSC το οποιο να ειναι -+30sec/day και να μην το αναφερει ειναι απαραδεκτο.

Στρατο,Σπυρο προσωπικα δεν μετραω σχεδον ποτε τα ρολογια μου.
Μια φορα μονο με την αρωγη του κουμπι μετρησα το 359 και τελος.
Να κατσω να τα μετρησω για να βαλω αγγελια;
Noμιζω οτι αρκει η πληροφορια αν και ποτε εχει κανει σερβις.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 26, 2015, 12:59:26 μμ »

Στρατο,Σπυρο προσωπικα δεν μετραω σχεδον ποτε τα ρολογια μου.
Μια φορα μονο με την αρωγη του κουμπι μετρησα το 359 και τελος.
Να κατσω να τα μετρησω για να βαλω αγγελια;
Noμιζω οτι αρκει η πληροφορια αν και ποτε εχει κανει σερβις.

Σπυρο εγω το μονο που εχω μετρησει ειναι το Πελαγος.

Αλλα για να εξηγησω λιγο καλυτερα αυτο που εννοουσα.
Σε καποιες περιπτωσεις ειναι εξωφθαλμο.
Το κινητο μου για παραδειγμα εχει σωστη ωρα.
Ρυθμιζω και το ρολοι αναλογως. Αν μετα απο δεκα μερες που το φοραω εχει 5' διαφορα, τοτε δεν χρειαζεται να κατσω να μετρησω τη χρονομετρια.

Μιλαω για διαφορες που ειναι κατανοητες χωρις να μπεις σε διαδικασιες.

• Tourbillion
    • Προφίλ
αγγελιες πωλησης
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 26, 2015, 01:09:08 μμ »
Χρονομετρία δεν έχω μετρήσει ποτέ. Να μου πει και κάποιος πως μετράς χρονομετρία στο 000 παρεπιπτόντως, που & δεν έχει δευτερόλεπτα & δεν σταματάει καθόλου η λειτουργία του...
Πάντως η μέτρηση χρονομετρίας μου φαίνεται too much. Σα να πρέπει να μετρήσεις το 0-100 για να βάλεις αγγελία αυτοκινήτου... Εκτός φυσικά αν έχεις κανένα ρολόΐ του οποίου η "ανακρίβεια" βγάζει μάτι & και το παίζει "Κινέζος". Αν και κάποιος που έχει αρκετά ρολόγια μπορεί κάλλιστα να μην έχει πάρει είδηση ότι κάποιο "χάνει"...

Sent from my i-phone, using my fingers