Μιχαλη ειναι γεγονος οτι πολλες φορες ο τομεας των αγγελιων μας δημιουργει προβληματα και μας φερνει σε ιδιαιτερα δυσκολη θεση.
Βεβαια νομιζω οτι θα πρεπει ολοι μας να μην ξεχναμε οτι ειναι απλα και μονο ενα κομματι του φορουμ και μαλιστα επικουρικο και να του δινουμε τη σημασια που του αρμοζει..
Ο σκοπος υπαρξης του φορουμ σαφως δεν ειναι η πωληση ρολογιων,απλα δινεται η δυνατοτητα στα μελη ακολουθωντας καποιους κανονες να δωσουν και να παρουν ρολογια και αξεσουαρ που επιθυμουν.
Θεωρω οτι παρεμβαση μας,στο μετρο του δυνατου, υπαρχει οπου πρεπει, αν και συμφωνω οτι δεν μας χαρακτηριζει η μεγαλη αυστηροτητα.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση που αναφερεσαι,θεωρω οτι η παρεμβαση που εγινε ηταν απαραδεκτη,οπως απαραδεκτος ειναι γενικοτερα ο σχολιασμος αγγελιων.Βεβαια εδω ακομη περισσοτερο λογω του οτι ηταν και ανακριβης.
Οσο για το γεγονος οτι ο πωλητης ανεβασε την τιμη,εχω την αισθηση οτι το εκανε για το γαμοτο,αλλα και παλι να την ακυρωσει και να ανεβασει αλλη,γραφειοκρατικο μου ακουγεται

Θα θελαμε να ακουσουμε γενικα αν και τι ενοχλει στις αγγελιες και αν υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε.