Αποστολέας Θέμα: Ρολόι με άσπρη πλάκα-καφέ δερμάτινο λουράκι  (Αναγνώστηκε 28075 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisMast

• 50mm case
    • Προφίλ
Καλημερα  :) Ειμαι καινουριος εδω,και εκανα εγγραφη γιατι τελευταια μου αρεσει να ψαχνω λιγο το θεμα με τα ρολογια,και επισης θα ηθελα να δω καποιες προτασεις για ενα ρολοι που θελω να παρω καποια στιγμη.

Θα προσπαθησω λοιπον να περιγραψω πως θα ηθελα να ειναι το ρολοι που θελω να παρω στο μελλον:

-Θελω να εχει ασπρη πλακα/καντραν,και καφε δερματινο λουρακι.Μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδυασμος.Εχω δει και καποια με καντραν ελαφρως μπεζ/κρεμ που μου αρεσαν και αυτα (θα δειξω και καποια παραδειγματα που εχω δει). Αυτο που θελω ειναι το καντραν να μην εχει αυτο το "sunray" εφε,που το κανει να ασημιζει στο φως.Τωρα εχω ενα οικονομικο lorus,που το στυλ του μου αρεσει αρκετα(θα βαλω φωτο στο τελος του ποστ),αλλα το λευκο καντραν του εχει το χαρακτηριστικο που προανεφερα,και δε μου αρεσει οπως ασημιζει σε διαφορες φωτιστικες συνθηκες.

-Να ειναι περισσοτερο κλασικο το στυλ του,ειτε απλο ειτε χρονογραφος,και οχι τυπου σπορ,με κασα χοντρη γυρω γυρω με νουμερα κτλ. Βεβαια να μη δειχνει και υπερβολικα καλο και πολυτελες,να μπορω να το φοραω και με ενα απλο polo μπλουζακι ή ενα απλο πουλοβερακι το χειμωνα,αλλα και πιο επισημα,με ενα πουκαμισο σε καποια εξοδο,κοινωνικη εκδηλωση κτλ.

-Να εχει διαστασεις κατα προτιμηση 41-44mm χωρις την κορωνα. Ειμαι ψηλος (1.92),αν και εχω λιγο λεπτα χερια δε θα ηθελα μικροτερο απο 41 mm γιατι πιστευω θα δειχνει καπως μικρο,επισης πανω απο 44 μαλλον θα ειναι μεγαλο για το γουστο μου.

-Αν συνδυαζει με την ασπρη πλακα και μπλε δεικτες,ειναι κατι που μου αρεσει,αλλα δεν ειναι απαραιτητο παλι να ειναι μπλε οι δεικτες.Επισης κανονικα νουμερα (arabic) ή λατινικα (roman),ειναι ευπροσδεκτα και τα δυο,τα απλα buttons παρατηρω οτι δε με ενθουσιαζουν πολυ.

-Δε ψαχνω ενα ακριβο ρολοι,δεν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα για κατι τετοιο τωρα,αν ηταν καπου στα 150 ευρω max ή κατι παραπανω αν βρω ενα και μου αρεσει πολυ και το παρω πιο μελλοντικα (δεν επειγει ουτως ή αλλως).

-Τελος να πω οτι αγορες με paypal και διαφορα τετοια απο Intenret δε κανω,οποτε αν καταληξω σε κατι,θα κανω αγορα ή απο καταστημα,ή με αντικαταβολη να μου το στειλουν απο αλλο μερος.

Θα βαλω μια φωτογραφια του lorus που εχω τωρα,το οποιο θα ηταν ιδανικο για μενα αν το καντραν ηταν τελειως λευκο και οχι sunray να γυαλιζει αναλογως το φωτισμο (μου κανει λιγο σαν γυναικειο ή και λιγο "φτηνιαρικο" αυτο το εφε καποιες φορες,αλλα οταν το πηρα δε το παρατηρησα καλα).Κατα τ'αλλα το στυλ του μου αρεσει πολυ,τα νουμερα εχουν λιγο κλασικο στυλ και οχι πολυ μοντερνο,κατι που μου αρεσει,ειναι 43mm,το παχος του δεν ειναι υπερβολικο (10mm),και εχει το απλο και κλασικο στυλ που δεν ειναι ουτε τοσο επισημο,ουτε εντελως απλοικο.Πρεπει να ακολουθει το στυλ καποιων μοντελων longines που εχω δει οτι μοιαζει,τα οποια ειναι ομως ακριβα για μενα.

Θα βαλω και σε επομενα ποστ καποια ρολογια που εχω δει και μου αρεσει το στυλ τους.

Αυτα για τωρα,ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες προτασεις σας,και καλως σας βρηκα.

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: Ρολόι με άσπρη πλάκα-καφέ δερμάτινο λουράκι
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 27, 2015, 11:08:57 πμ »
Δεν ανεβηκε η φωτο που εβαλα πριν :) Κατι δε κανω σωστα με το συνημμενο :)

εδω το ρολοι lorus που εχω τωρα: (αυτο στις πρωτες φωτογραφιες στις πανω σειρες)

https://www.google.gr/search?q=lorus+rs985ax9&sa=X&biw=1536&bih=777&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=N4llVeCsMsbwUrjRgKgH&ved=0CCEQsAQ

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 27, 2015, 11:15:20 πμ »
Πες  μας το ποσό που διαθέτεις.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 27, 2015, 11:37:28 πμ »
Ναι το ανεφερα και παραπανω σε καποιο σημειο :)

Αν γινει η αγορα τωρα,γυρω στα 100-150 ευρω max,περιορισμενο ποσο,το ξερω. Γι'αυτο και ειπα οτι επειδη δεν επειγει αυτη η αγορα,αν βρεθει κατι και ειναι και καλυτερης ποιοτητας,ισως περιμενω λιγο να δωσω κατι παραπανω.Για να ειμαι ειλικρινης ομως,αν ξεφυγει απο τα 300-350 ευρω,εστω και αν εχω τη δυνατοτητα,αρχιζουν και μου φαινονται καπως πολλα. Τωρα θελω να κανω λιγο το κομματι μου,που μου εχει μπει στο μυαλο και μ'αρεσει κατι στο στυλ που ειπα,αλλα αν ηταν και ποιοτικο και οικονομικο ακομη καλυτερα :) Για πιο καλο ρολοι...στο γαμο μου οταν με το καλο,που θα μου τα κανουν δωρα :D

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 27, 2015, 12:46:24 μμ »
τι ηλικία έχεις ...;;;

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 27, 2015, 01:03:33 μμ »
Ειμαι κοντα στα 33.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 27, 2015, 01:13:30 μμ »
To bambino,το κοιτουσα τελευταια αρκετα συχνα στο internet. Ομως οχι αυτη την εκδοχη,δε μου αρεσει τοσο που εχει buttons και οχι νουμερα ή roman.
Μου αρεσει η fer2400bw0,που εχει roman dial.
Αυτο που με προβληματιζει λιγο,ειναι οτι το λευκο καντραν το αναφερει σαν sunburst dial,και σε μερικες φωτο που ειδα πιθανως να γυαλιζει/ασημιζει,κατι που οπως ειπα δε μου αρεσει τοσο.Μηπως καποιος το εχει,στην εκδοση με το λευκο καντραν και μπλε ή rose gold δεικτες,να μου πει αν η πλακα ειναι λευκη ή sunray?
Επισης το μεγεθος πιθανως να το βρω λιγο οριακο προς ενα κλικ μικρο για αυτο που εχω στο μυαλο μου.Προσπαθησα να το ψαξω εδω στη πολη μου (Ηρακλειο),αλλα δεν υπαρχει να το δω στην πραγματικοτητα.
Κατα τ'αλλα πανεμορφο το bambino απο τις φωτο που εχω δει.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 27, 2015, 01:28:44 μμ »
δεν ξερω τιμη αλλα ισως ειναι αυτο που ψαχνει...

http://www.junghans.de/en/junghans-collection/watches/maxbill/maxbill-maxbillchronoscope/027-4600-00/model/detail.html
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Tourbillion
    • Προφίλ
''Γιώργος''

Αποσυνδεδεμένος click

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 27, 2015, 01:45:54 μμ »
Για δες και αυτό. Σε τιμή ξεφεύγει αλλά αν είναι αυτό που ψάχνεις σαν σχέδιο ίσως βρεις κάτι παρόμοιο ή το βάλεις στόχο για μελλοντική αγορά.

http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/navy/pioneer-auto/h78465553

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 27, 2015, 02:01:32 μμ »
Λοιπον παιδια :)

Το Junghans που εβαλε ενας φιλος,κατα συμπτωση το ειδα σημερα πιο πριν ψαχνοντας στο Internet.Βλεπω ομως οτι ειναι 40mm,ισως ομως επειδη ειναι full dial να δειχνει οπως το περιμενω.Μοιαζει και με ενα Jacques Lemans nostalgie chronograph που ειδα χθες σε μια βιτρινα και μου τραβηξε την προσοχη.Αληθεια η εταιρια αυτη τι λεει?

Στον φιλο που εβαλε το hamilton,και αυτο το εχω δει στο διαδικτιο (οπως καταλαβατε κανω ερευνα με white dial/brown leather strap),και εχει ενα στυλ κοντα σε αυτο που ψαχνω.Ειναι και αυτο 40mm,ισως λιγο οριακα προς μικροτερο απο αυτο που εχω στο μυαλο μου.
Αν θυμαμαι καλα ειχα δει ενα stowa marine στα 42mm που μου αρεσε λιγο καλυτερα απο το hamilton,τουλαχιστον απο τις εικονες.Οπως επισης και ενα παρομοιο steinhart,απλα λιγο τσιμπημενες οι τιμες.

Το citizen δεν ειναι ασχημο,σιγουρα θα το φορουσα ανετα αν μου το εκαναν δωρο,απλα νομιζω οτι μπορω να βρω κατι να μου αρεσει καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 27, 2015, 02:02:17 μμ »
Φίλε Γιάννη καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Ρολόι με άσπρη πλάκα και με τα χαρακτηριστικά που ζητάς, είναι και το tissot visodate.
Επειδή στο παρελθόν το είχα πάρει δώρο σε ένα φίλο και μέχρι να το δώσω το κράτησα 1-2 μέρες, το γνώρισα κάπως και μπορώ ανεπιφύλακτα να πω ότι είναι εξαιρετικό για τα χρήματά του!

Βέβαια, είναι στο όριο των χρημάτων που θα επιθυμούσες να διαθέσεις, αλλά από την άλλη δεν παύει να είναι φθηνό για αυτά που προσφέρει.

Εδώ μπορείς να δεις το νήμα που είχα ανοίξει και μερικές φωτό:

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17327.msg221492.html#msg221492

Το ρολόι αποδείχθηκε και στη συνέχεια άψογο στην χρονομετρία του και κάθε φορά που το βλέπω στα χέρια του φίλου μου με εκπλήσσει με την όμορφη παρουσία του.

Αν σου φαίνεται συντηρητικό (παρότι, στην πραγματικότητα δεν είναι) θα έλεγα να ρίξεις καμιά ματιά στο seiko cocktail, έστω και αν χρειασθεί να το πάρεις μέσω διαδικτύου:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,883.msg301084.html#msg301084

Σημείωση: το tissot έρχεται με καφέ λουράκι, δηλαδή ακριβώς όπως το θέλεις, αν και τα λουράκια γενικά δεν είναι θέμα να τα αλλάζεις.. ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 27, 2015, 02:13:42 μμ από svl »

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 27, 2015, 02:06:30 μμ »
Λοιπον παιδια :)

Το Junghans που εβαλε ενας φιλος,κατα συμπτωση το ειδα σημερα πιο πριν ψαχνοντας στο Internet.Βλεπω ομως οτι ειναι 40mm,ισως ομως επειδη ειναι full dial να δειχνει οπως το περιμενω.

Όπως τα λες είναι. To Max Bill Chronoscope είναι όλο dial και, σε συνδυασμό με το πάχος του, έχει παρουσία στο χέρι. Εκτός από παρουσία στο χέρι όμως, έχει και 1200+ ευρώ.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 27, 2015, 02:11:38 μμ »
Φίλε Γιάννη καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Ρολόι με άσπρη πλάκα και με τα χαρακτηριστικά που ζητάς, είναι και το tissot visodate.
Επειδή στο παρελθόν το είχα πάρει δώρο σε ένα φίλο και μέχρι να το δώσω το κράτησα 1-2 μέρες, το γνώρισα κάπως και μπορώ ανεπιφύλακτα να πω ότι είναι εξαιρετικό για τα χρήματά του!

Βέβαια, είναι στο όριο των χρημάτων που θα επιθυμούσες να διαθέσεις, αλλά από την άλλη δεν παύει να είναι φθηνό για αυτά που προσφέρει.

Εδώ μπορείς να δεις το νήμα που είχα ανοίξει και μερικές φωτό:

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,17327.msg221492.html#msg221492

Το ρολόι αποδείχθηκε και στη συνέχεια άψογο στην χρονομετρία του και κάθε φορά που το βλέπω στα χέρια του φίλου μου με εκπλήσσει με την όμορφη παρουσία του.

Αν σου φαίνεται συντηρητικό (παρότι, στην πραγματικότητα δεν είναι) θα έλεγα να ρίξεις καμιά ματιά στο seiko coctail, έστω και αν χρειασθεί να το πάρεις μέσω διαδικτύου:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,883.msg301084.html#msg301084

Καλησπερα και καλως σας βρηκα :) Φαινεται ωραιο και το tissot.Εχω δει και δυο αλλα tissot που μου αρεσουν,το tradition και το tradition chronograph,και τα εχω στα υποψιν,μιας και αυτη τη μαρκα μπορω να τη βρω ευκολα και στα καταστηματα,να τα δοκιμασω κτλ.Ευχαριστω για την προταση αυτη.

Φιλε nin ακυρο λοιπον αυτο το μοντελο αφου ειναι τοσο ακριβο :)

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 27, 2015, 02:12:40 μμ »
Όπως τα λες είναι. To Max Bill Chronoscope είναι όλο dial και, σε συνδυασμό με το πάχος του, έχει παρουσία στο χέρι. Εκτός από παρουσία στο χέρι όμως, έχει και 1200+ ευρώ.

1200 πια το βρίσκεις δύσκολα Χάρη...έχει ανέβει και αυτό...

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 27, 2015, 02:20:04 μμ »
 :-\

Είν' αυτό που λένε Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 27, 2015, 02:32:17 μμ »
δεν ηξερα την τιμη του γερμανου... γιατι εγω προσωπικα τωρα δυσκολα θα το φοραγα... ειμαι λιγο πιο πολυ του σπορ... να ρωτησω το tissot visodate σε τι τιμη το βρισκουμε; καινουργιο παντα; το λευκο με το καφε που λετε... ρωταω τιμη μετα εκπτωσεις... αλλιως ξερω να ψαξω και γω τιμες απλα δεν ξερω ακομα καλα τις εκπτωσεις...
Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

Αποσυνδεδεμένος svl

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 27, 2015, 03:40:31 μμ »
δεν ηξερα την τιμη του γερμανου... γιατι εγω προσωπικα τωρα δυσκολα θα το φοραγα... ειμαι λιγο πιο πολυ του σπορ... να ρωτησω το tissot visodate σε τι τιμη το βρισκουμε; καινουργιο παντα; το λευκο με το καφε που λετε... ρωταω τιμη μετα εκπτωσεις... αλλιως ξερω να ψαξω και γω τιμες απλα δεν ξερω ακομα καλα τις εκπτωσεις...
Τον Δεκ. του 2013 το πήρα από κατάστημα, 380, Δημήτρη.
Μου έκαναν και δώρο το δεύτερο λουράκι.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • https://www.instagram.com/gkblues/
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 27, 2015, 05:52:47 μμ »

G.K