Καλημερα και παλι.
Ψαχνοντας τις τελευταιες μερες λιγο στο διαδικτυο,εχω καταληξει οτι το στυλ που μου αρεσει πολυ ειναι αυτο του Stowa Marine Original.
To Steinhart,το μεν 38mm πιστευω θα μου δειχνει λιγο μικρο,το δε 44 απ'οτι ειδα ειναι και λιγο παχυ.
Βεβαια και αυτα,ειναι λιγο πιο ακριβα για μενα τωρα.
Το Stowa δεινχει ιδιαιτερα ομορφο ρολοι και ξεχωριστο,με τον λιτο σχεδιασμο και την απλοτητα του.Ο συνδυασμος του καθαρου λευκου καντραν,με το καφε λουρακι,μου αρεσει πολυ.Επισης οι μπλε δεικτες ειναι μια ακομη ομορφη λεπτομερεια. Αν και οι αριθμοι στην arabic εκδοση αρχικα μου φανηκαν λιγο απλοι (ισως σκεφτομουν κατι με ελαχιστα πιο κλασικη εμφανιση),ωστοσο οσο βλεπω τις φωτογραφιες στο net,τοσο μου φαινεται ξεχωριστο και ομορφο,και μου αρεσει καλυτερα απο τις αλλες εταιριες που βλεπω οτι βγαζουν τετοια marine μοντελα σχεδον τα ιδια.
Το μοντελο λοιπον αυτο της stowa με τα 41mm(white,polished case),εχει αυτο το στυλ που με εχει κερδισει.Εκτος του arabic dial,και το roman δεν ειναι ασχημο.
Παρακατω στον συνδεσμο,στην σελιδα 9,εχει μια φωτογραφια με εναν κυριο μουσικο,και σε αυτη την εικονα φαινεται ξεκαθαρα πως μ'αρεσει το στυλ αυτο της καθαρης λευκης πλακας,με το καφε λουρακι,το στυλ,το μεγεθος κτλ.Και το θετικο με το stowa ειναι οτι ο σχεδιασμος του δεν ειναι τοσο dress,ωστοσο θα μπορουσε καποιος να το φερεσει και επισημα.Αυτο ειναι καλο και κατι που ψαχνω στο ρολοι που θελω να παρω.Ενα κλασικο ρολοι,ομορφο,να φοριεται τοσο με πιο casual ρουχα,οσο και πιο καλα αν χρειαστει,χωρις να δειχνει πολυ πολυτελες.
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforums.watchuseek.com%2Ff36%2Fmo-owners-club-members-192403-9.html&ei=piZsVeqvOYLWU8r9gbgH&usg=AFQjCNGNxkpkKY8sRp5nWGC7V3HMSBFNYw&bvm=bv.94455598,d.d24Το κακο με το stowa ειναι για μενα τωρα η τιμη του.Οποτε προς το παρον θα κανω λιγη υπομονη,μηπως βρω κατι αλλο.Ουτως ή αλλως δεν επειγει οπως ειπα,αλλα μ'αρεσει πολυ να κοιταω και να ψαχνω παρολα αυτα.
Οπως εχω αναφερει δεν ειναι απαραιτητο για μενα ενα ακριβο μηχανικο ρολοι.Οποτε και προτασεις σε απλα quartz αξιοπρεπη (οχι πολυ φτηνα/ψευτικα) ειναι φυσικα παντα ευπροσδεκτες.
Ειμαι σιγουρος οτι καποια μοντελα εκει εξω θα ειναι κοντα στο στυλ αυτο του stowa και πιο οικονομικα ακομη,και απο το steinhart.